Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Gammel? Jo, man kan vel kalde mig gammel – af år; men ikke af sind. Som 68 årig er man jo ovre den første ungdom og sexlivet er noget på retur uden at være stoppet, så da jeg en torsdag tilfældigt mødte Jane, som er 42 år og som jeg har kendt siden hun blev født, var sex ikke det første, der faldt mig ind.

Jane er en høj, flot pige, slank som et siv og man kan ikke se, hun har født 2 piger. Hun er godt proportioneret med en smal talje og store, tunge bryster.

SEX I DAG?

Nå, vi løb på hinanden på Vestergade og det var en del tid siden, vi havde set hinanden, så der var en del at tale om. Pludselig siger Jane, at hun ikke har mere tid til snak. Hun har et møde i den anden ende af byen; men hun vil meget gerne fortsætte samtalen senere – om jeg havde tid til at besøge hende i aften?

Det havde jeg. Min kone var udenbys i de næste dage, så der var ingen bindinger hjemme. Vi aftalte, at jeg skulle komme ud til Janes og hendes mands villa ved 7-tiden, så kunne jeg spise med. Jeg takkede ja og glædede mig allerede til at møde resten af familien.

Klokken 7 præcis ringede jeg på deres dør og blev budt indenfor af Jane. Jeg havde en stor buket roser med, som hun takkede meget for. Jeg gik ind i stuen for at hilse på familien; men der var tomt. Jane var gået ud i køkkenet for at sætte min buket i vand og jeg gik derud og spurgte til familien. Jane sagde, at hendes mand og begge pigerne var på besøg hos hans forældre i Nordsjælland og de ville først komme hjem igen på søndag.

Jane stak mig en aperitif og sagde, at hun havde lavet en let middag til os to – bare en bøf med lidt salat. Vi satte os med vores drinks og fortsatte samtalen fra byen. Så sagde Jane, at hun ville stege bøfferne og om jeg ville trække en flaske rødvin op. Vi fik bøfferne og rigeligt med vin – jeg måtte trække én flaske mere op, for at det kunne strække til hele bøffen.

Efter middagen, satte vi os ind i stuen – begge i sofaen. Jane spurgte om jeg ville have kaffe; men jeg sagde, at vin var OK. Hun samtykkede og vi fik faktisk drukket begge flasker og var blevet noget overrislede. Jane sad tæt til mig og snøvlede ind i mit øre, at nu ville hun faktisk godt i seng. Jeg rejste mig og sagde, at jeg ville ringe efter en taxa, da det ikke var tilrådeligt, at jeg kørte hjem.

Jane sagde, at jeg da kunne få gæsteværelset – der var jo ikke nogen, der ventede på mig hjemme, vel? Og hendes mand og børn kom først om 4 dage. Jeg accepterede og vi gik hver til sit. Jeg havde knapt lagt mig, før døren stille gik op og Jane kom ind. Hun stod splitternøgen i døråbningen og spurgte om det var OK, hun kom ind. Noget paf fik jeg fremstammet, at det da var OK og hun krøb op i sengen til mig. Det skal siges, at jeg altid har sovet nøgen, så det gnistrede, da hun lagde sig ind til mig. Jeg lå stiv – og ja – det hele lå stift. Jeg turde ikke røre mig, for jeg var ikke helt sikker på, hvad hun havde gang i. Først skete der ikke noget; men så spurgte Jane om jeg ikke kunne lide hende? Jo, selvfølgelig kunne jeg lide hende, hvad mente hun?

Ja, du ligger bare dér. Du gør ikke noget og jeg ligger her og er bare så liderlig. Jeg mindede hende lige om, hvem jeg var og om hun ikke havde lavet en lille fejl?

Nej, sagde hun, jeg har ikke lavet en fejl. Jeg har lavet en velkalkuleret manøvre, så jeg kunne få dig ud i min seng. Nå, ja. Det blev altså ikke min seng; men en seng i mit gæsteværelse, kan vel gøre det ud for det samme – ikk'?

Så fortalte hun, at det var med gustent overlæg, hun havde stødt ind i mig i byen. Hun vidste, at jeg var alene hjemme og da hendes egen familie også var væk, så hun chancen for at komme i seng med mig. Et ønske, viste det sig, hun havde haft siden hun var teenager; men som hun aldrig havde turdet hverken håbe på endsige fortælle mig; men nu var muligheden der og så slog hun til. Er jeg forfærdelig? Spurgte hun.

Jeg tænkte lidt så sagde jeg. Jane, du er en dejlig kvinde. Du er meget flot af din alder og du skal vide, at jeg i al hemmelighed altid gerne ville have været i seng med dig lige siden du var 15-16 år; men for mig, var det forbudt område – du var jo næsten som en datter for mig.

Jane kyssede mig og sagde, det var sødt; men nu ville hun have meningsfyldt sex og det skulle være nu. Mens hun sagde det, gled hun ned og tog fat om min meget stive og hårde pik. Hun lod sin tunge spille over pikhovedet og ned ad stokken, greb mine nosser med sine ferme fingre og nulrede dem. Hun sugede min pik ind i munden og begyndte langsomt at køre ud og ind mens hun sugede og slikkede. Jeg kunne næsten ikke styre mig og sagde, at hvis hun ikke passede på, ville jeg komme med det samme. Hun reagerede ikke men satte farten op og med et kom jeg i lange tunge stråler af sperm – lige ind i hendes mund. Hun strakte sig op og gav mig et varmt, spermfyldt kys og trykke sig ind til mig.

Jeg vendte hende om, så hun lå på ryggen ovenpå mig. Så begyndte jeg at kæle, først med hendes vidunderlige bryster, hvor brystvorterne stod stift lige op i luften. Hun sitrede når jeg rørte dem og vred sig ganske lidt. Mine hænder gled kælende ned ad hendes fantastiske krop og fandt hurtigt hendes våde fisse, som var helt glatbarberet – lækkert. Med mine fingre fandt jeg snart en lille hård klitoris og begyndte at massere den stille. Jane vred sig lidt mere og sukkede dybt. Jeg øgede hastigheden med fingrene på klitten og kunne mærke, at nu skete der snart noget. Hendes åndedræt var blevet hurtigere og hurtigere og hendes krop kunne næsten ikke ligge stille på min. Så fik hun den første orgasme. Hun hvinede svagt og mumlede uforståelige ord og jeg sænkede hastigheden på klitten. Jane sitrede og stønnede og jeg mærkede, at den næste orgasme allerede var på vej. Nu kunne hun ikke holde igen – hun hvinede højere og højere og vred sig som i ekstase. Jeg hørte også svage hulk; men kunne ikke tolke dem. Jeg forsatte med at massere klitten og den næste orgasme fejede gennem hende. Min pik var vendt tilbage til livet efter sin sidste "fald" og jeg fik lirket den ind i Janes fisse. Det satte ekstra skub i hendes ekstase

Nu arbejdede jeg med pikken i fissen og med fingrene på klitten. Den anden hånd kælede med hendes bryster, så der var gang i den. Jeg kunne nu mærke med pikken, at Jane trak sin fisse sammen om den og det gav omgående resultat. Mens hun klynkede i en ny orgasme, fik jeg en udløsning, der sprøjtede sperm op i hendes fisse. Jeg krammede hende hårdt og sådan lå vi lidt, mens orgasmerne klingede ud. Jane drejede sig om og lå nu på maven på min mave. Hun gav mig et varmt, vådt tungekys, rejste overkroppen og så mig ind i øjnene og sagde, at det var det bedste sex, hun nogen sinde havde fået og at hun havde haft ret i at sex bedst udføres af erfarne mænd. Hun var glad for, at jeg ville være den, der gav hende så meget nydelse. Jeg sagde, at jeg sandelig også havde haft en vidunderlig oplevelse og at jeg håbede på gentagelser?

Jane så tænksomt på mig og sagde med et stort smil, at jeg da lige kunne understå mig i ikke at servicere hende, når hun kaldte. Vi skraldgrinede begge og faldt i søvn i hinandens arme.

Næste morgen vågnede jeg ved at der blev pillet ved min pik. Det var Jane, der ville have et morgenknald. Hurtigt fik hun min pik gjort kampklar og så satte hun sig ned over den og red mig stille og roligt, mens jeg kælede med hendes tunge bryster, der svajede frem og tilbage over mit hoved. Jane kastede hovedet tilbage og satte farten op. Jeg fulgte med i modtakt og snart kom hendes orgasme og da det medførte at hun klemte fissen sammen, gik der kun ganske kort tid, så kom jeg i et par lange seje sprøjt af sperm i hendes fisse. Jane sank sammen over mig, kyssede mig og sagde underlige uforståelige ord i mit øre. Så trak hun sig af min pik og vi gik sammen ud under bruseren, hvor vi sæbede hinanden ind. Jeg kunne ikke lade være med at kæle og jeg fandt hurtigt hendes klitoris. Hun lænede sig tungt ind til mig og lod det ske. Langsomt kørte jeg hendes op til endnu en orgasme og hun kunne næsten ikke holde sig på benene i bruseren; men jeg havde et godt tag i hendes bryster, så der skete ikke noget i den retning.

Efter badet fik vi et hurtigt morgenmåltid for Jane var sent på den og skulle på arbejde. Jeg skulle ikke noget særligt, så Jane sagde, at hun regnede med, at jeg lavede middagen i aften? En slet skjult invitation til at blive endnu en uforglemmelig nat i hendes seng og skød.

Jeg forlod hendes først efter 4 dage, næsten lige for næsen af den hjemvendte familie og nåede kun lige ind ad døren, da min kone ankom veltilfreds med hendes ophold; men sulten efter sex, så jeg måtte samle alle mine kræfter for at kunne performe som jeg normalt ville have gjort, når hun havde været væk i nogle dage. Det var dejligt; men anstrengende. Man er jo ikke 67 mere, vel?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.