Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg bor på en stille villavej , hvor det mest ophidsende er om hækken er ved at blive for høj. Jeg er pensioneret murer i en tidlig alder …63…på grund af nedslidning og arbejdsskader. Den rigtige beslutning kan jeg mærke, da mine smerter er aftaget efter jeg tog min seniorpension.
Laver lidt lettere arbejde…for Jydedollars…tror jeg man kalder det.
Min kone går også hjemme med en førtidspension.
Hun er altid afsted. Går til foredrag og alt muligt….imens jeg nok er den gamle sure mand ifølge nogen…nyder bare at gå og tulle lidt rundt i haven.

Vi havde fået nye naboer for ca. en måned siden. Et yngre ægtepar…uden børn .
Søren og Susanne…så meget vidste jeg. Vidste også at hun var meget smuk. Havde luret lidt på hende når de kom hjem og sådan.

SEX I DAG?

Hun var ca 168 cm høj, med langt brun krøllet hår. De smukkeste blå øjne og et kønt ansigt og smil. Havde hilst kort på dem nogle gange. Havde også noteret mig at hun havde en smuk figur og barm. Ved godt at jeg nok er en gammel gris , at gå og kigge efter hende, men man må jo have lov at nyde lidt…med måde.

Der var en dejlig varm sommer…så jeg var ude i haven og lave lidt småting. Da Søren lige stak hovedet over hækken. Spurgte om jeg havde tid et øjeblik.
Jeg gik ind til ham og han viste mig deres hovedtrappe.
Den så ikke for godt ud. Han havde hørt at jeg var murer og spurgte hvad jeg mente at der skulle gøres ved den. Jeg måtte med beklagelse sige til ham, at den skulle totalrenoveres…støbe nye trin og beklædes med nye klinker. Han så lidt ulykkelig ud. “ Hvad…eh…er det noget du kunne og ville lave” spurgte han . Jeg kiggede på trappen igen. Regnede og kalkulerede inde i mit hoved. Tænkte at der nok ville gå lidt over en uge med det…med tørretid og det hele…Og gav ham et overslag på prisen på min arbejdskraft uden materialer.
Han så glædeligt overrasket ud.
Han kiggede på Susanne som lige i det samme kom ud og hilste på mig. “ Jeg har lige hyret Peter til at lave vores trappe. Jeg accepterer prisen” sagde han med et grin og gav mig hånden på det.

“ Det lyder da skønt “ sagde Susanne. Hun smilede til mig og jeg smeltede fuldstændigt.

“ Det passer perfekt” sagde Søren.” Susanne er hjemme hele sommeren og skriver på sin afhandling. Så kan hun sørge for dig med mad og drikke i varmen” .
“ Ja, helt klart” smilede hun. “ Så er det en aftale, hvis du skriver hvad du skal bruge og giver mig en seddel på det, så finder vi ud af hvad klinke der skal på og får bestilt det hele.”
“ Det lyder fint” sagde jeg.” Det laver jeg med det samme”.

Vi aftalte lidt mere omkring trappen og jeg gik ind til mig selv bagefter.

Jeg fortalte min kone om projektet ..Hun rystede lidt på hovedet , men sagde at det nok var meget godt at jeg havde lidt at se til, da hun skulle noget næsten hver dag i den næste periode.

Jeg sagde ikke noget om, at jeg glædede mig til at kunne se på Susanne hver dag. Det var et frynsegode sagde jeg til mig selv.

Der gik en uges tid og så kunne jeg komme i gang. Alle materialer var købt og leveret og jeg havde fundet mit værktøj frem.

Jeg startede en Mandag…( Så var Søren ikke hjemme ;). )

Begyndte at rive den gamle trappe ned. De havde en anden udgang fra deres terrasse de kunne benytte imens arbejdet stod på.

Susanne kom ud med en kold øl , kaffe osv i løbet af dagen. Spiste også frokost sammen med hende. Skønt og hyggeligt. Jeg benyttede enhver chance for at beundre hendes krop når hun vendte ryggen til.

Dagen efter jeg startede, kom Susanne på et tidspunkt ud i haven iført en let hvid bomuldskjole. Så fantastisk ud. Hun rodede med en vandslange der skulle sættes en spreder på, der skulle vande græsplænen på en meget tør og gul plet.

Hun havde tændt for vandet men intet skete…Hun gik hen til sprederen og tog den op. I det samme sprøjtede vandet ud over hende. Hun skreg højt af chokket over det kolde vand. Jeg løb hurtigt derover og fik bukket slangen sammen så vandet stoppede. Vi stod der på græsset og skraldgrinede. Jeg kom til at se op og ned af hende.
Kjolen var totalt gennemsigtig. Jeg nåede at se hun havde en lille G-streng på og at hun ikke havde bh på. Hendes smukke store bryster var helt synlige. Hendes brystvorter stod lige ud og strittede efter det kolde vand. Hun så mit blik. Jeg vendte mig hurtigt om og mumlede undskyld.

Vendte mig mere om for at hun ikke skulle se den bule jeg havde fået i mine bukser.

Hun grinede og sagde “ Det var jeg vist selv ude om”

Hun skyndte sig ind og få tørt tøj på.

Dagen efter skulle jeg støbe nye trin.
Et besværligt og fysisk hårdt arbejde med at blande og støbe . En frygtelig varm dag var det også. Jeg havde taget mine arbejds shorts på af samme grund.
På et tidspunkt smed jeg T-shirten da jeg havde det så varmt.

Følte at jeg blev betragtet og vendte mig om. Susanne stod oppe på terrassen og kiggede ned på mig. Hun havde vist lige været i bad og stod nu i en kort silkekimono . Hun bed sig i læben. Det så utroligt sexet ud. Hun smilede…” ja, undskyld. Jeg har altid nydt at se på nogen som er gode til at bruge deres hænder “sagde hun.
Jeg rødmede vist lidt. “ Tak, det er helt i orden at kigge “ svarede jeg tilbage. Hun stod lidt og da hun skulle gå trådte hun vist forkert og skreg pludseligt højt af smerte…” Av Av for helvede ….Jeg smed hvad jeg havde i hænderne og løb op til hende. Hendes ansigt var forvredet i smerte. Tårerne løb hende ned af kinderne. “ Jeg tror min ankel er brækket” stønnede hun forpint.

Jeg løftede hende op og bar hende ind af terrassedøren og ind i deres stue.
Sænkede hende forsigtigt ned på sofaen.
Jeg løb ud i køkkenet og fandt nogle isterninger i fryseren.
Jeg fik rullet dem ind i et viskestykke der hang i køkkenet og løb tilbage til hende.

Jeg lagde mig på knæ foran hende i sofaen. Løftede forsigtigt hendes ben og fik placeret isen på det sted jeg mente at skaden var sket. Jeg holdt hendes fod i svangen imens jeg pressede isen på hendes fod med den anden hånd.

Susanne holdt en pude op foran sit ansigt. Nok for at hun ikke ville have at jeg skulle se hendes tårer og smerter.

“ Det kan være at den kun er forstuvet “ sagde jeg trøstende imens jeg aede hendes svang.
Tænkte ikke over at jeg gjorde det. Det var ment som omsorg.

Imens hun lå med puden over sit hoved kom jeg til at kigge op på hende . Kimonoen havde åbnet sig temmelig meget. Kunne se op af hendes lår…helt op til..trussekanten…næ…der var ikke nogen kant. Jeg tabte nok kæben.

Kimonoen stod temmelig åben. Kunne også se halvdelen af et bryst. Jeg lå der på knæ foran hende med den største rejsning længe.
Jeg skiftede min hånd om så jeg kunne massere hendes læg en smule. “Er det ok “ spurgte jeg. “ Ja, det føles så dejligt” hviskede hun tilbage.

Hun skubbede sig lidt længere tilbage på sofaen og satte sit uskadte højre ben ned på gulvet.

Det resulterede i at kimonoen åbnede sig endnu mere. Mine øjne blev store. Jeg kunne nu se hendes glatbarberede skamlæber. Smukke tykke læber. En streg af hår på venusbjerget.
Jeg kunne se en glinsende dråbe imellem læberne. Jeg kiggede op på Susanne… som stadig lå med puden over sig.

Jeg stoppede med at massere læggen….” Nej…Peter…vil du ikke nok fortsætte. Det føles så skønt. Det hjælper på smerten synes jeg” nærmest hviskede hun.

Få sex i dag

Jeg var helt væk i at se på hende. Jeg masserede højere op af benet…knæet…op af låret. Da jeg ramte inderlåret gik der et stød igennem hendes krop. Hun stønnede. “ Undskyld “ sagde jeg lavt. “ Skal jeg stoppe…..Nej…bliv ved Peter…bliv ved”

Så røg mine hæmninger helt. Jeg begyndte at kysse hende op af låret. Hun spredte benene endnu mere, nu var jeg helt sikker på at hun ønskede det. Mine læber mødte hendes skamlæber…mmmmm…så bløde og lækre.
Jeg lod tungen glide op igennem revnen. Susanne gispede højt.
Jeg smagte på den dråbe jeg havde set….mmmmmmm. Hun smagte himmelsk.

Jeg begyndte nu at slikke og sutte hendes skød. Nød at suge en læbe ind i min mund og bide let i den. Det elskede Susanne også lød det til. Hun stønnede højt når jeg bed. Slikkede lange våde slik op af begge læber…langsomme slik.

Cirklede min tungespids rundt om hendes klit..Det tændte hende meget. Hendes safter løb ned i min mund. Jeg slikkede alt i mig. Hun begyndte at vride sig i sofaen. Jeg mærkede lige pludselig hendes hænder på mit hoved…
Presse mig tættere. Jeg intensiverede mit slikkeri omkring klitten. Jeg pressede langsomt to fingre dybt ind i hendes efterhånden drivende fisse. Begyndte at gnubbe bagvæggen inden i hendes skød imens jeg slikkede hårdere tæt på klitten.

Så kom hun…så voldsomt. Jeg nåede at tænke…hvad med benet…da hele hendes krop trak sig krampagtigt sammen og hun kom skrigende. En stråle fra hendes skød ramte mig lige i hovedet. Jeg drak begærligt hendes safter .

Jeg fortsatte med at slikke alt i mig…og langsomt gå over til at kysse blidt omkring hendes åbning imens hun fik vejret.

Hun havde trukket puden op foran ansigtet igen… åh nej nåede jeg at tænke…havde hun fortrudt…fået samvittighedskvaler…eller lignende . Hun lå lidt og åndede tungt. Så lød det med lav stemme

“ Knep mig Peter…knep mig med den stive pik du har.”

Jeg rejste mig op og smed mine shorts. Mit lem stod svulmende ud .
Susanne kiggede forsigtigt ud under puden. “ Åh gud “ stønnede hun og smed puden til siden. Hun rejste sig op i sofaen og sad nu lige foran min rejste pik.

Langsomt rakte hun ud efter den. Hendes lille hånd tog fat om mig. Jeg gispede…Det her havde jeg drømt om.
Hun trak langsomt og forsigtigt min forhud tilbage. Jeg kiggede på hende. Hendes øjne lå på mit lem..så kiggede hun mig i øjnene imens hun langsomt lænede sig frem og tog mig i munden. Åh gud stønnede jeg. Jeg så hendes smukke læber omkring mit lem. Så hvordan hun langsomt åbnede munden igen og lod mig se hendes tunge slikke min glans. Hendes tungespids pressede hun ned i min lille revne….sugede dråber af presperm op. Hørte hende smage på det…på mig.
Hun lod tungespidsen kilde mig på baghovedet af
glansen..slikkede op af strengen der. Hun var så fræk at se på…

Det var vidunderligt….så lod hun tungen glide ned af mit skaft …ned på mine nosser som hun tog i munden en for en..sugede…slikkede…og så…åh gud…hendes tunge ramte mit mellemkød…og hun gik længere ned..fandt mit lille stramme hul deromme. Jeg ville stoppe hende…men kunne ikke. Det var så skønt. Hendes tunge drillede mig omkring hullet. Det kildede helt vildt. Så mærkede jeg at hun pressede spidsen lidt ind..imens hendes hånd langsomt spillede min pik.

Mmmmmmm…. Det var så frækt…så skønt. Så stoppede hun pludseligt. “ Nu” lød det fra hende. “ Nu skal du kneppe mig Peter. Vil have din tykke Murerpik. Lige nu…”

Jeg løftede hende op og bar hende hen på deres spisebord og lagde hende forsigtigt ned på det. Skubbede nænsomt hendes ben op…uden at røre hendes ankel. Tror hun havde glemt alt om den ….

Jeg dykkede ned imellem hendes ben igen og slikkede hendes våde læber igen.
Hun stoppede mig

“ Nej for helvede …du skal bare kneppe mig lige nu” stønnede hun. Jeg kom op og styrede mit lem hen foran hendes smukke våde åbning . Jeg pressede mig langsomt i bund imens hun stønnede højt. Så holdt jeg mig helt stille imens jeg kiggede på hende.

Hun åbnede langsomt øjnene…kiggede længe på mig. “ Knep mig Peter…jeg vil have du fylder mig…lige nu”. Det var alt hvad jeg havde brug for at høre. Jeg begyndte at støde indeni hende…lange seje stød. Hele hendes krop fulgte med i hvert stød. Jeg holdt hende fast i hofterne så hun gled bare med på bordet i hvert stød . “ åh for fanden hvor er det godt” stønnede hun højt.
“Elsker det…har savnet at blive taget….mmmmmmm…..knep mig”

Jeg elskede at høre hende. Så godt at føle hendes varme krop under mig…hendes våde stramme fisse omkring mig lem. Jeg lod mine hænder glide op af hendes mave…op til hendes skønne bryster…klemte om begge faste bryster…fandt vorterne og lod mine fingerspidser køre hen over spidsen af dem…nulrede og nev dem alt imens jeg tog hende…hårdere og hårdere…hurtigere. Jeg kunne mærke at jeg var tæt på nu.
Greb fat om hofterne igen og kørte på.

Hun stønnede mere og mere…” Peter…det er så skønt…jeg kommer nu tror jeg…..åh gud ja…kommer nu..kan ikke stoppe” hele hendes krop trak sig sammen. Mærkede hendes skamlæber lukke sig om mig..hendes ben låste sig omkring mine hofter…hun malkede mig simpelthen. Jeg kom med hende…brølede min lyst ud da jeg skød min ladning af …dybt indeni hende. Hele hendes krop rystede under orgasmen….det føltes som om vi begge kom i en evighed…
Vi kom langsomt til os selv…tungt åndende…udmattede…
Kiggede på hinanden…der var ingen af os der sagde noget.
Jeg bøjede mig ned over hende og kyssede hendes pande.

“Jeg vil ikke undskylde hvad jeg gjorde hviskede jeg…har haft lyst til dig fra jeg så dig..”
Hun lagde sin pegefinger på mine læber…” Sssshhhhhhh…jeg har haft det på samme måde….Jeg må indrømme at jeg narrede dig lidt til det …så det er mig der skal undskylde “

Jeg blev lidt paf .
“Jeg vred godt nok rundt på foden, og det gjorde så ondt. Men da du begyndte at ae min svang og viste dig som en rigtig Gentleman fik jeg lyst til mere…se hvad du ville gøre. Jeg har stået og kigget på dig…fik lyst til at prøve lidt håndværkersex…og du skuffede ikke”. Hun kiggede drillende på mig. “ Er du sur på mig”
Jeg kunne ikke lade være med at grine.

“ Nej….hvem kan blive sur på en Engel grinede jeg tilbage………

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.