Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vejret har aldrig siden været så godt, som den sommer jeg skiftede til sidste år på gymnasiet, i en by et sted i Danmark.

Selvfølgelig sku' det fejres på flere måder og familien fik ikke længere lov til at bestemme farten hele tiden. Jeg havde faneme ferie. De obligatoriske uger på regnvejrspensionat, fik en ny dimension året før, takket være den storbarmede dame i receptionen, der under aftenture med hendes hund, havde sat sig for at genopfriske sin erindring for grænserne for hormoner i 16 års alderen. Jeg havde spurgte om jeg ku' gå tur med kræet for at komme væk fra hotellets intetsigende sludder. Hun indhentede os tredje aften under påskud af at være lidt depri og mangel på frisk luft. Depressionen holdt begge uger og køteren ku' heldigvis kun logre. Efter de uger havde jeg alvorligt brug for hvile et par dage og vovsen ku igen få sin normale motion.

SEX I DAG?

I år synes den gamle, vores onkel sku ha glæde af selskab, og omvendt, et par dage, mens resten af ferien sku bruges på ombygning hjemme. Onkel boede dybt inde i bibelbæltet hvor almindelig opfattelse af normale teenageres behov, ikke rigtigt var slået i gennem. Selv regnvejrshotellet forekom som en filial af Ibiza.

Det fik heldigvis ende efter fem dage og blev under ombygning fejret med gensyn med vennerne på den lokale bodega, hvor der var kommet et par nye ansigter.

Slank, med fast røv og pæne spidse bryster der pegede lige ud i rummet.

"Mon ik hun sku finde en der kan få skæg?", sagde den ene sin veninde med et blik på en kraftig matrone, der ragede på Holger. "Er du murer?"

Bukserne kom lige fra ombygning og bar tydelige spor af det.

"Lærling" mumlede jeg og nikkede.

"Kan du pudse en væg uden det koster ret meget" ville den anden vide. "Jeg bor lige rundt om hjørnet. Lad os starte med en øl."

Hendes varme øjne antydede mere end det. Vi ku' da se på sagen mente jeg, selvom det ikke var vægge jeg tænkte mest på. Da øllen var væk gik vi sammen med veninden hen for at se på sagen. Heldigvis ikke noget større projekt. Jeg lovede at klare det over weekenden og betragtede de flyttekasser, der stod rundt omkring.

Dagen efter lånte jeg den gamles bil, trods lidt protester, og mødte op med det nødvendige udstyr, uden ret mange bagtanker. Den stramme veninde var ikke i syne.

Hun peb ikke over for at få snavsede fingre og deltog af hjertens lyst i blanding og muring med et lille uheld, da snublede over spanden og efterlod et pænt aftryk af det ene bryst i pudset. Det ku' ordnes bagefter.

Under øl i pausen betragtede jeg hendes autograf på vægen og foreslog den sku' blive, som et minde om indflytningen.

"Det er pænere end andet kunst mente jeg.

"Synes du?"

"Du spøger! Bestemt" sagde jeg og så på skabelonen. "Ska vi lave en til ved siden af?"

"Jeg ville gerne ha' de var lidt større" sagde hun mens brystvorterne strittede indbydende.

"De er både nydelige og frække" mente jeg og bøjede mig ned og kyssede det ene, og så hende ind i øjnene.

"Nu bliver det andet misundeligt" mente hun. Brystvorten ventede kun på opmærksomhed.

Et sekund efter havde jeg hendes varme arme om nakken og sørgede ihærdigt for, ingen af babserne havde grund til beklagelser mens jeg kildede hendes maveskind og lår. Efter få minutter gled vi ned på ryaen foran sofaen, hvor hun skiftede mellem at være legende, pirrende og udforskende, mens jeg efter bedste evne fulgte med, indtil vi gled sammen og jeg stødte dybere og hurtigere efterhånden som hun blev drivende våd.

"Har du en aftale om et øjeblik" sagde hun dæmpet og stak tungen ind i øret. "Prøv engang at .." hun hviskede resten.

"Jeg har den tid du vil ha'. Mener du det?"

"Prøv! Jeg vil gerne ha' du blir lidt længere" hviskede hun.

Noget senere bankede naboen på væggen. Jeg kikkede forbløffet på uret og Ulla grinede muntert, mens hun tog tøjet på.

"Lad os hellere bruge soveværelset næste gang. Vi har bollet i fire timer. Ring lige efter en pizza. Hun kyssede min pik. "Hvor gammel er du egentlig?

"Tænkte det nok" mumlede hun. "Kommer du og gør væggen færdig en dag"

"Kan godt være det tager et par dage. Den skal lige tørre ordentlig først"

"Det skal min kusse sandelig også. Så ka' jeg pakke lidt ud i mellemtiden."

Under oprydning, efter pizza snublede jeg over en kasse, der skulle ind ved siden af. Det viste sig at være kammeret hvor madrassen lå på gulvet blandt nogle dele til en seng og flere kasser.

"Stil den bare ved væggen" foreslog hun. Nemmere sagt end gjort men da hun gav den sidste puf, på knæ på madrassen gled hendes trøje op. Jeg kildede hende på ryggen, lod hænderne glide højere op og ned. Hun spandt som en kat, krummede ryg og gav mig en flaske olie.

"Det har du også evner for" sagde hun sløvt kort efter. Olien og hun duftede pirrende. Det varede ikke lang tid før pikken, af sig selv, smuttede ind, hvor den havde det bedst. Jeg fortsatte med olie og smagte mig frem.

Mens de sidste orgasmer var ved at forlade systemet rullede vi os ind i tæppet. Ulla puttede  tæt så jeg kunne dufte hende, og høre på hendes langsomme, hypnotiske åndedræt.

Morgenen efter ringede jeg hjem og sagde jeg havde sovet hos en ven, efter lidt for mange øl.

Vi mødtes flere gange og nåede stort set at få bragt hendes lejlighed i stand i pauser mellem flere intensive eksperimenter, afbrudt af rå og voldsom sex, hvor den lille splejs på 165 centimeter spillede på mine næsten to meter som en mundharmonika for bagefter selv at blive brugt som en blanding af tromme og signalhorn. Jeg fandt i hvert fald ud af hvad det betød at bruge hele kroppen til sex, i stedet for bare at kneppe. En dag sagde hun stop. Det faldt sammen med jeg fortalte nu startede galeanstalten igen. Det blev uddybet under endnu et massage kursus, som jeg efterhånden var god til.

****

"Da jeres lærer er stoppet af helbredsårsager har vi ansat en til at føre klassen gennem sidste skoleår". På nær fugleklatter og lidt støv var der ikke den store forskel på rektor og statuen på torvet.

Konen var knageme med på noderne. Hun smuttede frem fra skjulet bag rektor  gik rundt og gav hånd til alle, der for det meste rejste sig og heldigvis skjulte udsigten til vinduesrækken hvor hun kort efter startede bagfra. Jeg mærkede ilninger ned af rygraden ved lyden af stemmen og stak næven frem da hun nåede frem til Holger og mig.

"Hej Ulla" mumlede jeg og mærkede pikken røre på sig i bukserne. Mit sugemærke på hendes hals kunne stadig anes og hun var rød som en tomat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.