Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter Laila havde givet efter for sin perverse fantasi med den gamle fede pensionist til Hans, var det bare som om hun sank dybere. Hun havde foran sin mand inviteret ham ind til kaffe på en hverdag hvor hun arbejder hjemme og været lidt indladende.

De sad hos Laila og Thomas som sad med ungerne og spiste og havde netop aftalt at spise sammen lørdag hvor alle var alene hjemme. Laila og Thomas havde fri fordi børnene var hos bedstforældrene og Irene kom først hjem fra Jylland om en uge.
Laila hældte endnu et glas hvidvin op til Hans mens hun sagde "Hør skat hvis du putter ungerne underholder jeg Hans og tager ud af bordet, okay?" Thomas rejste sig og tog ungerne med ovenpå for at børste tænder.

SEX I DAG?

Laila så på Hans og hendes øjne skinnede "Da vi skulle til at spise før, fik jeg pludselig lyst til dig igen, mærke din ild og dit begær og nyde en gammel gris som dig der bare tager mig... Så derfor foreslog jeg Thomas at holde dig op på vores fest på lørdag, og selvfølgelig var han negativ, han havde glædet sig til vi var alene og skulle knalde og alt muligt" Hun lagde hånden på Hans hånd og sagde "Jeg lovede Thomas at jeg nok skulle have lidt pirrende påklædning og han ikke ville blive skuffet" Hun så på Hans og nød hans sultne umættelige begær efter hende og fnisede "Så nu kan jeg pirre to mænd på lørdag" Hans grinede "Men det er jo kun den ene der får den fulde tilfredshed desværre"
Laila nikkede "Tja vi må jo være forsigtige - hvorfor tror du jeg inviterede på kaffe imorgen?" Hans aede hendes kind "Du er fandme en skamløs kvinde - jeg elsker dig"

Laila rejste sig og tog et par fade og Hans hjalp. I køkkenet drejede Laila sig og kyssede ham dybt "Kunne ikke i haven - måske kiggede Thomas ud ad vinduet" Hans trak hende ind til sig og kyssede hende gråddigt og hviskede "Men han ville tro han havde set forkert - hvorfor skulle du ville kysse en gammel nar som mig?" Lailla fnisede "Du har ret - vi kan have sex for øjnene af ham og han vil tro det var en drøm"
Hans tog hende på røven og snart op under kjolen og han fandt snart hendes drivende våde fisse. Hun stønnede "Åhhh det er godt og Thomas accepterede jo selv at jeg ville underholde dig".

Hans kørte i en bevægelse et par fingre op i hende, hun jamrede "åhhh dit svin - jeg vil have pik - din pik, Hans" Hun vendte sig og stod med hænderne på køkken bordet mens Hans trak trusserne ned på hende så hun kunne træde ud af dem. Han fandt pikken frem og tog godt fat om hofterne. Laila stønnede "Det er så svinsk - mens han er i huset - burde vente - men jeg er ligeglad - gør det Hans tag mig" Hans kneppede hende og hun stønnede og holdt sig for munden så Thomas ikke hørte hendes vellyd. Da Hans kom hvæsede hun "Åhhh dit svin du bedækker mig" Hun trak kjolen på plads og bøjede sig efter sine trusser mens Hans fik lukket bukserne.

Hun nåede ikke at få trusserne på fordi de hørte Thomas kom ned ad trappen og fra stuen ud i køkkenet "Nå er i ved at lave kaffe?" Hans sagde "Det er blevet sent, tror jeg takker for idag?" Laila sagde "Ih det var så hyggeligt Hans, glæder mig til kaffe i morgen" Hun krammede ham og kyssede ham på kinden - ville gerne at Thomas forstod at Hans var blev en nær ven af huset. Mens hun krammede ham proppede hun sine trusser ned i hans lomme så hun ikke pludselig stod der med Thomas og skulle forklare hvorfor hun havde trusserne i hånden.

Hans gav Thomas hånden og sagde "Tak for jeres måde at være på og glæder mig til vores lille alene-hjemme-fest på lørdag" Thomas grinede "Åhh vi griller jo bare og hygger" Laila sagde pjat vi tager da pænt tøj på og danser ellers er det ikke en fest, vel"
Da Hans var gået satte de sig i haven og drak kaffe.
Thomas sagde "Hør jeg synes i krammer og han får kindkys - i er virkelig blevet gode naboer" Laila smilede "Ja skat jeg er høftlig - ligesom dig, det var jo dig der inviterede ham ikke?" Thomas smilede "Jo det var vist, var det ikke?" Laila fnisede "Og jeg husker jeg slikkede pik på dig igår og der var det vist også der sagde at Hans sikkert også gerne ville".

Thomas grinede "Det var jo bare fordi det lød som om du var vild med slikke pik - og ikke bare min"
Laila grinede "ved du hvad, hvis jeg skulle sutte den af på en anden vill Hans ikke være det værste valg vel? Han er gammel og tydeligvis ikke en konkurent i vores parforhold så du behøvede ikke en gang være jaloux"
Thomas grinede "For fanden Laila - bare tanken" Laila kyssede Thomas og før han vidste af det mærkede hun på hans pik. "Hør skat din pik er vokset og halvstiv - du synes vist tanken om at se mig ligge på alle fire og tilfredsstille Hans med min mund er ophidsende" Hun grinede " Hun kyssede ham dybt og sagde "Måske skulle han også trænge op i mig og kneppe min ungpigefisse med hans gamle rynkede pik" Hun gned lidt på Thomas bukser "Ville du nyde at se ham tømme sig i mig skat?".

Hun fnisede "Hold kæft - du er stenhård - det tænder dig din lille gris" Thomas gryntede "Det er fordi du gnider på mine bukser, skat" Hun grinede "Nix jeg kender dig - det går aldrig så stærkt"
Han sagde "Laila - indrømmet det lød frækt - men tanken om han kom i dig - jeg mener du bruger ikke præventation" Laila grinede "Det er din fantasi Thomas - så tænder det dig at være hanrej - så meget at du vil lade den gamle nabo tømme sig mig" Hun fnisede "Din pik afslører dig den pulser helt vildt" Hun kyssede ham og gned stadig uden på hans bukser.
Så stønnende hun "Åhh det ville være så liderligt at mærke Hans tømme sig i min liderlige fisse og se på du onanerede foran os" Thomas kom med nogle støn og Laila fnisede "Hold kæft hvor frækt - du fik udløsning i dine bukser, skat, bare ved tanken.

Dagen efter ventede Laila ikke på Hans, men gik ind til ham gennem terrassedøren og ind i huset og op førstesal. Hans lå på sengen og sov uden dyne og med hendes trusser fra i går oven på sin vom. Hun smillede og vækkede ham med et tungekys og fortalte Hans om hendes snak med Thomas.

Hans smilede "Frækt - men det er nok bedst at ingen ved noget, så Thomas skal nok ikke opdage at det sker" Så satte han sig op "Men gentag lige... bruger du ikke præventaion" Hun så ham i øjnene "At du boller mig tyk skat er ikke det mest vilde i denne sag, det er at jeg knepper med en gammel gris og sætter alt over styr,ikke?" Hans kyssede hende og hun kravlede ind over ham og fik ført hans pik op i sin umættelige våde kusse der stadig var klistret at sæd fra igår. Hun red ham og stønnede "har ikke været i bad - følte mig dejlig beskidt igår - sad og talte med min søde mænd mens din sæd løb ned ad mine lår" hun red ham hurtigere - roterede frem og tilbage mens hun kørte op og det så bevæglelsen blev cirkelnde og hun malkede ham og da hun mærkede hans pik voksede stønnede hun mens hun gned på sin fisse "Sprøjt i min kusse med din hestepik dit svin" Hun stønnede sin orgasme ud mens han tømte endnu en ladning i hende.

Hun rejste sig med et grin "Tak for 'kaffe' skat, skal ind til min pc har et videomøde" Hans så drømmende efter hende - kunne stadig ikke fatte det her.

Da Thomas kom hjem gik han ud i haven til Laila. Han kyssede hende heftigt og hun fnisede "Nå du har nok savnet mig hvad?" Thomas så hende i øjnene "Efter vore frække snak i går tænkte jeg hele dagen på jer to herhjemme - drikke kaffe" Laila fnisede og kyssede Thomas "Jeg HAR drukket kaffe med Hans, og han glor stadig på mig - og efter vores snak i går - dukkede billedet af dig der kommer i dine shorts op mens jeg sad der med Hans" Hun så ham i øjnene "Thomas det er lidt grænseoverskridende - men mens jeg sad inde hos Hans som en forstadsfrue i en almindelig hverdagsramme, mærkede jeg lysten bare vælde op. Jeg blev skrupliderlig" Hun studerede Thomas reaktion og smilede, han sad åndeløs. Som igår mærkede hun på hans pik og hviskede "Mmmmm skat - du kan lide min fortælling, kan jeg mærke..." Thomas var tør i munden og hviskede halvkvalt "Hvad så? fortæl mere?".

Laila ville ikke afsløre alt for han kunne vende på en tallerken men hun lagde planer for hvad der kunne ske på lørdag så hun hviskede "Jeg sad og følte mig beskidt og havde allermest lyst til at sprede benene og onanere foran Hans" Thomas øjne var kæmpestore og Laila mærkede med tilfredshed hans pik var stenhård "Gjorde du det?" Hans stemme dirrede og hun viste han håbede på hun havde gjort det så ophidset var han "Nej skat, jeg turde ikke, du kunne blive jaloux og Hans kunne få et chok - godt nok glor han lystent på mig men måske er han ikke indstillet på at udleve det" Thomas smilede "Han er en mand, gu' ve' han da så" Laila smillede "Jeg ville måske gerne sidde på ham og ride på hans pik - måske mens jeg suttede på din pik" Thomas brummede og vred sig og Laila gned på hans bukser og sagde kælent "Jeg vil sutte på Hans gamle pik og sluge hans sæd og jeg vil have ham til at sperme i min ubeskyttede fisse - ikke bare for din skyld skat, men fordi jeg er skrupliderlig og bare vil mærke stodderens begær slippe sig løs på mig" Thomas stønnede og grinede "Du gjorde det igen, fik mig til at komme i mine bukser.
Laila smilede og kyssede ham "Måske du besvimer i ekstase hvis det sker rigtigt når bare tanken kan gøre dig så vild"

Da de alle fire tog afsted dagen efter sendte de først ungerne i skole så satte Thomas Laila af og hun kyssede ham "Jeg har tidlig fri idag, måske skulle jeg invitere Hans på kaffe nu han gav i går?" Thomas besvarede med et dybt kys og hviskede "Du er så uanstændig - jeg får ikke arbejdet i dag - fantasien om havd det ender med er så intens"

Laila kom hjem kl 13 og smed sin mappe og gik direkte over til Hans. Igen aflagde hun rapport og Hans grinede "hold op du gøder jorden din frække tøs" Han snavede hende grådigt og trak hende over på sofaen og flåede trusserne af henne og smed dem på gulvet og besteg hende. Hun jamrede og kyssede ham og hendes negle borede sig ned i hans baller mens hun stønnede dybere og højere indtil han kom i hende.

Så smilede hun gådefuldt til Hans mens hun og satte et ben op i hans sofa trak op i kjolen og tog en selfie så man kunne se fissen og Hans sofa og stue i baggrunden. Hans så med mens hun skrev "Hej skat, håber du nyder arbejdet, er hos Hans som du ser og kedede mig lidt mens han er ude og lave kaffe - fnis" Hun sendte den mens hun kyssede Hans "Det ville være lette at have en affære med dig hvis Thomas siger ok så er det jo bare om du også vil indvie Birte - så kan vi kneppe konstant" Hans sagde "Nej - det går sgu ikke hvis Birte opdager det her så flytter hun sgu fra mig" Laila smilede "Mmmm skat så kan jeg flytte ind og besøg min mand og ungerne af og til"
Hans grinede "Du er fandeme vild Laila - din fantasi fejler ikke noget frække" Lailas telefon brummede og Laila smilede og åbnede smsen sammen med Hans "Frække tøs - tanken om at du sutter pik på ham er så uanstændig - at jeg måtte gå på toilettet" vedhæftet et billede af Thomas pik med sperm dryppende ned i en håndvask.

Få sex i dag

Laila skrev tilbage "Du frister mig skat - jeg sidder og er småliderlig og pirret" Hun snavede Hans mens Thomas svarede "Du har ok herfra - liderlige kys"
Laila så på Hans "Nå dit svin skal vi gøre det officelt for min mand?" Hans så på hende og smilede "For fanden i er perverse begge to"
Laila fǵrinede "I lige måde - sådan en pæn gammel mand med en sød kone knepper sin unge nabo" Hun knælede og fandt hans pik frem og tog den i munden mens hun to et billede fra siden. Hun kunne tænde Hans og selvom den gamle lige havde kommet da hun red ham sprøjtede hans snart igen og Laila smilede til ham. Der skal lige gå to minutter så han ikke undrede sig over vi så hurtigt får det aftalt.

Så sendte hun billledet "Skat jeg har det underligt - det var frækt og jeg kunne lide det men skammer mig" vedhæftet billedet.
Thomas svarede "Hold kæft hvor er det frækt skat" Laila svarede "Tror det er svært med at sætte grænser Hans vil gerne kneppe mig og jeg er jo liderlig" Thomas skrev "Selvfølgelig - gør det hvis det føles rigtigt" Laila smilede og viste Hans beskeden og snart kneppede de henad gulvet i stuen - Hans pik rykkede men Laila havde tømt ham. Da han trak sig ud flød der sperm med ud og hang fra fissen og lå lidt på trægulvet mellem hendes ben. Hun tog et billede. "Skat - Hans har kneppet min fisse og denne gang fik jeg voldsom orgasme - som du kan se tømte han sig i mig det svin"
Thomas skrev "Fuck - jeg er liderlig igen - tænk hvis det er ham der bliver far til vores tredje barn!"

Thomas kom hjem mens de sad inde hos Hans på terrassen og drak vin. Laila vinkede da han kom ud i haven og hun råbte "Jeg drikker lige et glas med Hans, bare gå igang med maden, Hans og jeg vil gerne spise med jer"

De sad og flirtede og Laila fnisede "Er jeg for slem?" Hans grinede "Nej jeg tror din mand nyder rollen som hanrej" De gik ind til dem efter en halv times tid og Laila sagde til sin mand "Hej Thomas, pænt af dig at lave mad til to ekstra" Thomas så forvirret op "To? Er Irene kommet hjem?" Hun klappede ham på kinden "Nej din tosse, Hans og mig - det kunne jo være Hans og jeg havde spist allerede, ikke?" Thomas så på hende "Nåeh" og så sagde hun "Hør skal vi hjælpe med noget?
Laila dækkede op og satte ungerne for bordenden og i stedet for at sætte Hans for den anden bordende og Thomas og Laila overfor hinanden dækkede hun to tallerkener ved siden af hinanden.

Thomas mærkede et lille stik da de sad til bords. Laila sad tæt ved siden af hans, som sad der 10 om bordet og delte pladsen. Hun bondede virkelig med ham - og efter deres hede snakke og perverse smser mærkede Thomas pludselig alvoren. Hans uro var blandet med nysgerrighed. Ville hans kone fortsætte det her? Ville han tillade det? Thomas mærkede sin pik vokse under bordet. Og da børnene havde spiste sagde Laila "den sædvanlige deling? Du putter jeg underholder Hans?" Thomas sagde "Okay - skat" og puttede ungerne. Dårligt var de gået før Laila fiskede hans pik frem og sad og onaerede Hans i deres have. Hans gryntede "Du er fandme fræk Laila" hun bukkede sig ned og gurglede "Sprm i mn mun" Hans mærkede hvordan hendes hånd rytmisk malkede roden mens hendes mund kyndint behandlede glansen med en ivrigt hjælpende tunge - hans kom i hendes mund og stønnede "Åhh Laila - hvornår kan du ligge en hel nat med mig" Laila satte sig op - sjovt som hun lige fra at have suttet pik hutigt lignede en smuk og anstændig kvinde fra forstaden "Jeg må nok lige afstemme med Thomas om der er fripas til dig en hel nat ellers kan det vist ikke gøres uden at han blir sur"

Hans rejste sig og kyssede hende "glæder mig til vores fest på lørdag" Han forsvandt og dagen efter så han dem ikke for de kørte direkte fra job ned for at aflevere børn så han lod dem få en friaften før deres fest.

Da de kom hjem sad de i sofaen og Laila så på sin mand, hun elskede ham, og forstod ikke selv disse drifter og lysten til skamløst at være sammen med Hans. Hun aede hans pik og tanken om at Thomas var hanrej tændte hende - og det tændte hende at tænke på han vidste hun kneppede deres gamle nabo. Hun aede hans pik "Vi må jo udnytte vi er alene hjemme og kan dyrke sex i hele huset" smilede hun. Hun lynede hans bukser op og gled ned fra sofaen og så på hans pik så så grinede hun mens hun så ham i øjnene "Ai det er din skyld at jeg for det her billede af Hans efter du sagde det der med at han gerne ville slikkes" Thomas grinede hæst og hun kun se hvordan pikken voksede og svulmede mens han sagde "Okay så luk øjnene skat og forestil det ER hans og ikke mig du sutter pik på"
Laila smilede "Du er SÅ fræk din lille hanrej" Hun lukkede øjnene og lod hånden glide op ad låret og hviskede "Hans det er så forbudt - havd hvis Irene eller Thomas opdager det" Thomas sagde grødet "Sut mig jeg er ved at eksplodere" Hun tog pikken i munden "Mmmm dejlig fræk og stor pik du har Hans" mens hun tog ham dybt og rallede "Sperm i min mund Hans" Thomas pik eksploderede og skød sæd i halsen på hende mens hun slugte og trak hovedet ud og sagde "Tak Hans og min fisse er også til din rådighed" Thomas stønnede "Åhhh det var frækt skat" Han så på sin kone og hviskede "Måske kunne jeg godt tænke mig at se det ske og ikke bare på sms" Laila smilede "Mmmmm skat - det ville være grænseoverskridende og helt vildt - og jeg kan mærke det kilder i maven at tænke på" Thomas smilede skævt "maven? ikke andre steder?" Laila fnisede "Jo kan godt mærke min fisse bliver våd og tanken pirrer mig - Jeg gør det gerne igen hvis du vil have det"
Thomas så på hende "Det vil jeg - men det vil du jo også, du gør det ikke bare for min skyld vel?" Laila smilede "Nej, skat, selvfølglig vil jeg, det gør sgu da også mig liderlig ellers ville jeg bakke ud"
Hun kyssede sin mand "Husk det er en fælles beslutning når skammen og jalousien kommer som tømmermænd"
Thomas smilede og kyssede hende "Aftale!"

De havde inviteret Hans til kl 18 og han brasede gennem hækken med en buket blomster og en flaske rødvin. Da han kom ind gippede det i ham. Laila stod i en kort stram kjole der virklig viste hendes frodige lår og flotte fyldige røv - hun havde sorte strømper på og højhælede sorte laksko. en rød skjorte knappet op så hendes fyldige bryster og flotte kavalergang lod sig vise. Hans gloede "Hold kæft du ser godt ud, Laila" Hun smilede bredt "Tak min skat og krammede ham fast og kyssede ham på munden" Thomas smilede "Ja hun kan godt når hun vil" Hans så på Thomas "Var hun min ville jeg ikke lade hende gå ud sådan - så bliver hun forført du" Laila smilede "Hvor er du sød Hans, men jeg har jo min to mænd her ikke - så hvorfor skulle jeg overhovedet gå ud?"
Thomas lavede tre drinks og Laila satte snacks på bordet. Thomas så på Hans og smilede skævt. Han følte sig ikke truet og dog, igen mærkede han denne blanding af modsatnd og lyst til at se ham og Laila sammen.

Laila smilede til Hans og kørte kælent hånden gennem hans hår. dejligt at have to søde mænds opmærksomhed i aften. Hans aede hende på kinden "ikke svært så uimodståelig som du er" Hun smilede "Alt for jer to" hun så på Thomas "Glad for Hans kan lide min påklædning, du var i tvivl om det var for vovet" Thomas smilede "Skat du er megasexet og jeg er vild med det" Laila skålede med sin mand og kyssede ham dybt og lidenskabeligt. Så skålede hun med Hans "Vi må ikke glemme vores gæst" Og så kyssede hun ham igen på munden - bare et kort tantekys - hvorefter hun så på Thomas "Håber det er ok at jeg også giver vores gæst et kys?" Thomas så på hende og det påvirkede ham, Hans kunne ikke afgøre om det var godt eller dårligt men Thomas svarede "Selvfølgelig - kys ham alt du vil min skat" Laila fnisede "Tak for tilladelsen- Hans du hørte min mand så jeg kommer nok til at kysse lidt mere med dig i aften" Hans grinede "Tak for at du deler Thomas"
Thomas bundede sit glas og gik ud efter en flaske vin og de gik alle tre ud i haven for at nyde den varme aften og grille sammen på terrassen-
Hans bemærkede at hun fik hældt godt på Thomas og inden maden var klar var de i gang med tredie flaske rødvin, Hun kyssede igen sin mand og hviskede "Skal jeg kysse vores nabo igen? tænder det dig? Vil kun hvis du ka lid det" Thomas kyssede sin kone og hun strøg diskret hånden over hans skød "Hehe du har svaret skat!" Thomas smilede til sin kone "Elsker dig frække" Hun rejste sig og gik over til Hans "Skål Hans" Hans skævede til Thomas og så han rettede på sin pik og vidste at det var ok.
Laila kyssede nu Hans grådigt og de snavede dyrisk i et langt kys.
"Mmm din kone kysser godt Thomas - hun er dejlig - Håber virkelig det er ok" Thomas smilede og sagde hæst "Tja et lille stik får jeg da, men det ser frækt ud må jeg indrømme".

Laila satte sig ved siden af Thomas og lagde åbenlyst hånden på hans skridt "Hans, jeg kan mærke Thomas kan lide at se på, hans pik er en god indikator"
Hans smilede "Ja vi mænd er nemme at læse" Thomas grinede "Ja der går mere tid med kvinder før man ser en våd plet"
Laila smilede "Mmmm jeg indrømmer gerne at denne aften er lidt fræk og kan gøre mig varm"!
Thomas lagde en hånd på Lailas skridt "Hvor varm?
Hun så på Hans "Hans prøv lige at mærke op under min kjole og besvar min mands spørgsmål" Laila smilede over sin ligefremme adfærd og vidste godt at den kun gik fordi hun allerede havde afklaret det med dem begge.

Hans rejste sig tøvende og Thomas sad nu bare og så på dem. Laila spredte villgt sine frodige lår og kjolen kravlede op så kanten af de selvsiddende strømper var synlig. Hans førte hånden op til fissen - ingen trusser!. Hun var drivende våd og gispede da Hans lod et par fingre glide op. Han så på Thomas - han sad med en kæmpebule i bukserne helt opslugt "Thomas din kone er varm - hendes fisse sejler og jeg tror to fingre ligesom bare gled op i hende - er det okay?" Thomas sank en klump "Ja - øh er det okay Laila?" Laila så med halvt lukkede øjne på sin mand "Ja skat jeg er så liderlig og at Hans fingre er i min våde kusse er så ubskriveligt frækt" Hun så på Thomas "Skat luk den pik ud inden dine bukser går i stykker - jeg vil se den stritte for mig" Thomas adlød mekanisk. Laila smilede og tog om hans pik "Skal jeg slikke din pik skat? mens Hans ordner mig?" Thomas nikkede kunne ikke sige et kvæk. Laila lagde sig på alle fire foran sin mand og så ham i øjnene "Mens jeg slikker skal du ikke se på mind mund om din pik - det har du set tusind gange - se Hvordan Hans trænger op i mig" Thomas vred sig - det var så perverst det der skulle ske.

Hans smed sine bukser og løftede Lalilas kjole op og Thomas kunne se sin kone ligge foran sig på knæs med selvsiddende strømper og mens Hans svulmende pik trængte op i hende mærkede Thomas sin kones mund op sin pik. Hun suttede ukoncentreret - dels for at Thomas ikke skulle komme for hurtigt og måske afslutte legen - dels fordi hun nød Hans hænder på sin hofter og hans dyriske måde at kneppe hende på. Hun løftede hovedet og så på Thomas mens hun med hånden onanerede ham "Skat Hans pik føles enorm - SÅ godt at mærke ham" Hun drejdede hovedet "Mer Hans knep min kusse, Jeg er så liderlig efter din pik" Hun spillede sin mand mens hun hviskede "Åhhh skat jeg føler mig så beskidt - Åhhh Hans giver mig snart orgasme med sin dejlige dejlig pik" Hun spændte mens hendes øjne glødede mod sin mand hvæsede hun "Hans gør det - sprøjt i mig - Thomas vil nyde du kommer i min ubeskyttede fisse" Hun klemte om Thomas pik "Åhhhhh ja jeg kommer Hans din sperm sprøjter i mig - Åhhh så perverst" Sæden flød fra Thomas pik nedover Lailas hånd og hun fnisede "Åhhh min skat - din sæd duer jo ikke på mind hånd" Hun slikkede den mens hun vendte sig og så på Hans "Men DIN sæd ramte hvor den skulle" Hun aede Hans pik og så på sin mand "Det var skønt, skat - du ved godt du har åbnet pandoras æske ikke?" Thomas så forviiret på hende "hvad mener du?" Hun aede hans kind "Hvad tror du der sker hvis Hans kigger ind til en kop kaffe mens du og Irene er på job?" Thomas smilede skævt "Åhhh din frække tøs" Så så han på Hans "Hans, hun har ret og jeg har det fint med - nej det er sgu frækt - så jeg vil hygge mig med at vide i leger af og til".

Laila kyssede sin mand "Og hanrejen risikerer at vores tredie barn kommer fordi jeg knepper med vores gamle nabo"
De drak kaffe og snakkede og alt virkede naturligt. Laila spurgte hvornår Irene ville komme hjem og Hans forklarede at hun ville taget toget i morgen formiddag så han regnede med tidligt på eftermiddagen. Laila smilede så må vi da stå klar med kaffe og kage"
Thomas smilede "God ide med en god velkomst" Laila så på Thomas "Er du klar over den eneste mulighed du har for at slippe af med mig en hel nat er nu i nat - Hans kan jo ikke have mig liggende når Irene kommer hjem".

Thomas satte sig op "Hold kæft din frække tøs - det er da så uartigt" Så så han på Hans "Vil du låne min kone i nat" Hans smilede "Thomas for fanden - du er fandme gavmild, JA - jeg vil så gerne have Laila en hel nat".

Laila rejste sig "Nå Hans, vi må vel til og hjem, du får jo travlt imorgen" Så så hun på sin mand "Tak for dejligt selskab Thomas" og gav ham hånden. Hun så på Hans og sagde "Må jeg give ham et kys?" Hans grinede "Så okay da" Hun kyssede ham og hviskede "Åhhh det er så uvirkeligt"
Thomas sad med en voksende bule og så dem gå gennem haven, mens Hans havde en hånd på hendes røv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.