Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun hedder Carina og er datter af nogle af vore venner. Hun stammer fra Korea og altså adopteret. Det blev hun allerede i en alder af godt 8 måneder, så hun er og føler sig helt som dansker.

Hun er nu blevet 38 år og har sin egen frisørsalon, hvor jeg bliver klippet. Da jeg som sagt har kendt Carina siden hun blev "født" og da vi har været sammen med både hende og hendes forældre mange, mange gange, har vi et særligt forhold. Carina betragter mig nærmest som en kær onkel. Det er i hvert fald, hvad hun har sagt.

SEX I DAG?

Den 'hændelse', jeg her vil berette om, udspandt sig for cirka en måned siden i Carinas salon. Det var en fredag, hen på aftenen lige før lukketid og jeg skulle have min normale klipning. vi – min kone og jeg - skulle til fest i København lørdag og hun var allerede taget der over i går for at hjælpe sin søster, som fyldte rundt og så skulle jeg komme i morgen formiddag.

Carina og jeg talte om løst og fast, som vi plejede og lagde slet ikke mærke til, at resten af personalet var gået hjem. Vi opdagede det først, da den sidste råbte til Carina, at nu gik hun og om Carina selv lukkede salonen? Carina sagde, at det skulle hun nok, hun var ikke færdig med sin sidste kunde, mig.

Nå, Carina blev færdig med mit hår og spurgte om jeg ville slutte af med en kop kaffe. Jeg spurgte om ikke hun skulle hjem til familien? Hun bor sammen med Lars og har en lille pige på 7 år. "Næh, det haster ikke. Lars og Sille er taget op til svigermor og svigerfar og dér skal jeg komme op i morgen efter lukketid, så jeg er helt alene hjemme i aften og nat." Det sidste fik hun, på en eller anden facon sagt, så det lød lidt sexet. Jeg kikkede på hende, for at se, om hun tog gas på mig; men hun stod, som om intet var hændt.

Jeg lod også som ingenting og takkede ja til kaffen og satte mig i sofaen i salonen. "Næh, nej Peter" sagde hun, "kaffen, det er hjemme hos mig." Jeg sagde OK og så kørte vi hjem til hende i hver vores bil. Hende og Lars bor lidt udenfor byen i et ombygget stuehus til en gård, som er nedlagt og hvor det meste af jorden er solgt fra. Jeg parkerede min bil på gårdspladsen og gik ind i huset, hvor Carina allerede var ankommet. Jeg gik ind i det store fransk inspireret landkøkken; men kunne ikke finde Carina.

Jeg kaldte og hørte hende svagt inde fra huset. Jeg gik efter lyden; men hun var heller ikke i stuerne. Jeg kaldte igen og nu kunne jeg høre, at hun var i soveafdelingen. Det undrede mig nu lidt; men jeg gik alligevel, tøvende ind i soveværelset for at se om hun var dér. Det var hun ikke. Jeg kaldte igen og nu kunne jeg høre hende fra badeværelset. Jeg råbte tilbage, at jeg satte mig ud i køkkenet og ventede på hende og at jeg ville sætte kaffen over.

Hun råbte stille, at jeg lige skulle komme ud i badeværelset og hjælpe hende med noget. "OK," tænkte jeg, "det kan vel ikke været noget svært, for alt sådan noget med håndværk, plejer hendes far at tage sig af. Det var nok bare en pære, der skulle skrues i."

Jeg gik ud i badeværelset og stivnede i døren for, dér stod Carina splitter nøgen, med let skrævende ben og hænderne i siden, så man kunne se hendes glatbarberede fisse, kun med en lille dusk på venusbjerget.

"Nå, hvad siger du så? Kan du lide hvad du ser?" Jeg stammede, at det kunne jeg vældig godt; men at jeg ikke helt var klar over, hvad der forgik og at hun lige skulle tænke på, at jeg var ven med hendes forældre og oven i købet var gammel nok til at kunne være hendes far.

"Pladder" sagde hun, " det med mine forældre, skal du ikke tænke på. Det her drejer sig om dig og mig og det med alderen, kan da være lige meget, man kan jo ikke se det på dig, vel?"

Jeg sank en klump og stirrede på Carina. Som hun stod dér, lignede hun en gudinde: Høj, slank og nøddebrun med store, faste bryster, der med sine hårde brystvorter, pegede lige ud i luften. Nej, man kunne ikke se, at hun havde født et barn for 7 år siden. Jeg trådte et skridt frem og ville omfavne hende; men hun trådte tilbage og sagde, at jeg lige måtte gå ind i soveværelset og klæde mig af, for vi skulle i jacuzzien.

Jeg smuttede ind og klædte mig af og kunne høre, at jacuzzien blev tændt. Da jeg trådte ud i badeværelset igen, havde Carina sat sig i karet med alle boblerne omkring sig. Jeg trådte ned til hende og så omfavnede vi hinanden. Min pik var i mellemtiden blevet stenhård og mit åndedræt noget tungt.

Det blev ikke bedre, da jeg mærkede Carinas hånd på pikken. Jeg kunne mærke hendes lange negle kradse pikken og pungen og hendes bløde hånd tog fat om pikskaftet og begyndte at køre frem og tilbage. Jeg havde fået fat i Carinas ene bryst og sad og nulrede vorten og kunne mærke, at Carina godt kunne lide den behandling. Jeg sagde, at hun skulle passe gevaldigt på, for jeg kunne næsten ikke holde mig og at jeg var lige før jeg kom.

Carina stoppede med hånden og drejede sig om og satte sig på mig. Hendes fisse på det nærmeste sugede pikken ind og med langsomme bevægelser begyndte hun at glide op og ned i vandet, samtidigt med, at hun klemte fissen sammen om pikken. Det var mere end jeg kunne klare. Med et brøl kom jeg. Min pik skød en varm stråle sperm op i Carinas fisse og jeg kastede mit underliv frem, så pikken gik helt i bund.

Carina krammede mig hårdt og sad tungt på mig. Hendes mund var over min og vore tunger legede vildt. Jeg kunne høre hende hulke svagt og blev bange for, at der var noget galt. Jeg holdet hende lidt ud fra mig og spurgte hvad der var?

"Ikke noget. Det er bare så dejligt og det er noget, jeg har drømt om mange gange." sagde hun. Jeg troede ikke mine ører. "Har du drømt om dette?" spurgte jeg "med mig, eller bare med en eller anden?" "Nej, med dig. Du har altid været min drømmeprins. Lige fra jeg var teenager, har jeg drømt om, at du ville forføre mig og ride bort med mig."

Jeg var noget overrasket. Den havde jeg ikke set komme. "Jamen Carina, det har jeg da aldrig bemærket. Du har da aldrig hverken sagt eller gjort noget, der kunne få mig til at tro det."

"Næh" sagde hun, "jeg har altid holdt det helt for mig selv; men nu, hvor chancen var dér, så skulle det være og jeg fortryder ikke et sekund, kun at jeg ikke fik dig meget før."

"Kom", sagde hun, "lad og tørre hinanden og så får vi den kaffe inden vi går til den igen, ikke?" Det sidste sagde hun med hovedet på skrå og med et lille smil på læberne. Vi fik et par housecoats på og gik ud i køkkenet. Hurtigt fik vi lavet kaffen om til en flaske rødvin og den tog vi med tilbage til soveværelset, hvor Carina lagde sig på ryggen på sengen og sagde: "Kom så, store dreng."

Jeg var ikke sen. Jeg kravlede op og lagde mig halvt ind over hendes og jeg kunne mærke hendes dejlige bryster trykke på mit bryst. Jeg gav hende et vådt tungekys og begyndte så at kysse mig vej ned over hendes bryster, ned over maven, en tur ind i navlen og så ned til venusbjerget, hvor jeg stoppede og lod som om det var det.

Carina tog fat i mit hoved og pressede det ned til venusbjerget igen og sagde "mer!" Jeg fortsatte med tungen ned til de svulmende skamlæber og ind i den våde fisse. Her mødte tungen hendes stenhårde klitoris og det gav et ryk i hende, da jeg ramte den.

Jeg lod tungen spille hen over klitten og ind i fissen. Med mine hænder kælede jeg med hendes baller og mine tommelfingre skilte hendes skamlæber så fissen stod lyserød, våd og varm dér, lige foran min mund. Jeg slikkede og klemte, hurtigere og hurtigere og jeg kunne høre på Carinas vejrtrækning, at det ikke gik upåagtet hen. Hun stønnede højere og højere og jeg kunne næsten ikke holde fast på hendes baller, sådan roterede hun med understellet.

Så kunne jeg mærke og høre, at den første orgasme var på vej. I et højt hulk, efterfulgt af en jamren, kom hun i en lang, bølgende orgasme. Safterne løb ud af fissen og ned ad hagen på mig. Jeg sugede og slikkede og den næste orgasme fulgte lige efter den første. Jeg havde ikke tal på, hvor mange orgasmer hun fik; men langsomt klingede det af og jeg krøb op og lagde mig igen halvt over hende og gav hende et vådt kys, der smagte af hendes egne safter.

Vi lå længe og bare holdt om hinanden. Vi drak lidt rødvin og begyndte at småsnakke. Nærmest distræt lå vi og kælede med hinanden. Jeg med hendes dejlige, faste bryster og hun med min pik og pung. Der gik ikke lang tid før pikken stod strunk og kampklar og jeg rullede om på ryggen og trak Carina med, så hun også lå på ryggen; men ovenpå mig.

Jeg kunne, fra denne position, dels lege med hendes bryster og dels kæle med hendes fisse, samtidig med, at jeg kunne få pikken ind i fissen. På denne måde fik jeg hurtigt bragt hende op til orgasmens port: Med små, men effektive stød med mit underliv, kunne pikken glide nænsomt frem og tilbage i den våde fisse og mine fingre kunne manipulere med klitorissen, netop med det tryk, det krævede for at holde Carina på orgasmens yderste punkt, uden den udløstes.

Hun småklynkede og roterede med underlivet og hendes krop skreg efter en udløsning. Jeg ventede og ventede og da jeg ikke selv kunne holde min sperm tilbage lagde jeg den ekstra kraft i mine fingres leg på klitten, der udløste en kæmpe, bølgende orgasme samtidig med, at min sperm skød ud i fissen med en kraft, jeg ikke troede mulig.

Jeg vore orgasmer var klinget næsten af, lå jeg bare ligeså stille og kælede med Carinas krop, så langt, jeg kunne nå; men hele tiden med de spændte bryster. Så trak jeg forsigtigt dynen over os og sådan faldt vi sammen i en dødlignende søvn.

Vi vågnede tidligt på morgenen, da Carinas vækkeur ringede. Hun skulle på arbejde og jeg skulle til København. Vi gik sammen i bad og som afsked, løftede jeg Carina op, så hun med sin fisse kunne glide ned over min pik. Så stod vi dér under bruseren med det store "regnvandshoved" og kneppede stille med vore munde i et sugende kys. Vi fik vore orgasmer næsten samtidigt, Carina nogle sekunder før jeg sprøjtede min sperm op i fissen.

Vi fik os klædt på, fik én hurtig kop kaffe og i et heftigt kram kyssede vi hinanden og lovede at gentage nattens lege så snart situationen var mulig. Vi skiltes og kørte hvert til sit gøremål.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.