Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde været så nervøs sidst han kom forbi. Det lå i forventningens dunken at der skulle ske noget men der havde kun været skrig og skrål fra den lille. Klaus havde taget ham ude og gået en tur med ham, men han var kommet tilbage efter 20 min. Fordi han bare havde grædt og grædt. Min ammehjerne kunne ikke fokusere på andet end at stille dens lilles gråd, hvilket havde forpurret alle skumle tanker om andet.

Når jeg tænkte på det efterfølgende vidste jeg ikke engang hvad det var som jeg ville. Ville jeg havde sex med ham? Ville jeg finde min indre erotik igen og føle mig sexet? Hvorfor havde det lille optrin sat så meget i gang inde i mig? Min lyst var ved at vækkes på ny. Mark mærkede det for vi havde haft sex tre gange i ugen derefter og jeg havde haft lyst – endda mega meget.

SEX I DAG?

Men så skete der noget igen til Marks mors fødselsdag. Vi var hjemme i deres parcelhus. Det regnede og Mark og hans mor snakkede over kaffen mens Marks søster Lena lagde puslespil med hendes kæreste ved bordet. Den yngste bror Jens var hjemme på orlov – han var normalt oppe og sejle omkring Grønland med søværnet. Jeg så altid på Jens og tænkte at hvis bare Mark havde været ligeså eventyrlysten så havde vi måske rejst mere, oplevet mere inden vi købte lejligheden og jeg blev gravid. På den anden side var Mark stabil, han var ikke en man havde vilde følelsesudbrud med, han blev aldrig rigtig sur.

Jeg gik rundt med barnet på armen og efter gråden igen begyndte undskyldte jeg mig og satte mig ned i udestuen i den anden ende af huset. Jeg tyssede på barnet og fandt ro i at gråden stoppede og at se ud på den regnfulde og våde have. Efter at han havde tømt det første bryst knappede jeg op og åbnede for det næste. Men da kunne jeg mærke at han var kommet og stod og så på mig. Vores øjne mødtes og jeg smilede instinktivt til ham. Vi sagde ikke rigtigt noget men vores øjne var låst sammen. Der var en usagt kommunikation imellem os og jeg mærkede en varme sprede sig i mit skød.

Jeg havde lyst til ham, jeg ville virkelig gerne havde ham tæt på mig. Hvor mon han stod i denne upassende og totalt langt ude situation? Drengen sov og jeg rejste mig en anelse besværet op. Gik over og lagde ham i en lænestol som var lige ved siden af Klaus. Da jeg havde lagt drengen rettede jeg mig op stadig med mit venstre bryst blottet. Han blik fandt min brystvorte hvor der stadig sivede lidt mælt ud. Uden at sige noget eller spørge om lov lod han sin ene hånd glide op og holde om brystet. Jeg stod helt stille og betragtede skiftevis hans ansigt og hånd som forsøgte at favne hele mit bryst. Han åbnede svagt læberne af lyst og klemte en anelse på brystet så to stråler mælk sprøjtede ud og landede på hans trøje.

Jeg frydede mig over denne berøring, hans rug hænder mod min følsomme hud, og jeg lukkede øjnene. Da jeg åbnede dem igen satte han sig på armlænet og trak mig nærmere. Hans skæggede mund lukkede sig om min brystvorte og han begyndte at sutte på det. Jeg blev helt paf og mærkede bare hvordan mælken begyndte at flyde ind i hans mund. Han havde lukkede øjne og æltede samtidig på brystet og suttede og suttede. Jeg spredte mine ben og lod samtidig mine hænder glide ned i hans nakke. Pressede ham længere ind på mig og trak det andet bryst frem.

Han klynkede en anelse og skiftede bryst. Han mund var varm og hård. ”Jaaa” klynkede jeg ganske sagte. Nu så han op på mig mens han havde brystet i munden, vores øjne mødtes og de var mærke af lyst. Jeg bukkede mig en anelse ned og brystet røg ud af hans mund. Min hånd fandt hans pik og jeg gned på den ude på bukserne. Den var stenhård og nærmest dunkede. Men jeg forsøgte at holde om den nærmede jeg mig hans mund med mine læber. Ganske forsigtigt lod jeg dem strejfe hans og mærkede hans skæg som kildede mig. Hans mund åbnede sig og vores tunger fandt hinanden, det var et dybt kys som emmede af længsel og liderlighed. Hans pik rykkede på sig i bukserne og min mælk løb ud af brysterne. Da jeg rev mig løs hev han mig hårdt indtil sig. Han slikkede med flad tunge på mine store bryster og lod hænderne køre om på mine baller som han klemte hårdt. Så rejste hans sig og trak mig ind til sig. Vi omfavnede hinanden og begyndte at kysse igen. Denne gang hårdt, vildt og vådt.

Mine hænder for hen over hans krop, jeg begyndte at hive i hans tøj for at få det af… åbne hans bælte, mærke hans pik. Jeg ville have at han førte den dybt ind i min fisse og sprøjtede mig fuld af varm sæd.

Men så… vi stivnede begge da vi hørte en lyd. Panisk rev vi os løs fra hinanden og jeg rettede min bh til, han famlede i bukserne og rettede sin stive pik op. Hev skjorten ud over for at man ikke skulle kunne se den. Jeg vendte mig om og så ud over haven i det jeg hørte Marks mor, Jette, komme derud. ”Nå her er i” sagde hun med lav stemme. ”Hvis han sover, kommer i ikke ind og høre Elin spille et klaverstykke?” Jeg vendte mig om samtidig med at Jette så på Klaus skjorte ”hvad har du lavet, du er helt våd?” jeg græmmede mig da jeg opdagede at hans skjorte var helt våd at min mælk. ”Årff” sagde han og rystede på hovedet. ”Jeg havde drengen lige efter han havde spist du ved.. måske lidt gylp,” Jette virkede tilfreds med den forklaring og så på mig med et smil.

I det vi gik ned af gangen efter Jette mærkede jeg hans hånd på min balle, han kærtegnede den blidt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.