Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skal en hel del år tilbage i tiden, nemlig til den dag, jeg fejrede min 30 års fødselsdag. Vi, min kone (Rikke - 29), vores søn (Peter - 4) og mig (Svend - 30), boede i et 2 etagers hus i et forholdsvis nyt parcelhuskvarter. Vi var unge, sammen med vore naboer og der var et godt forhold på vejen. Vi rendte hos hinanden, vore børn legede sammen og med nogle få af naboerne, blev vi rigtige venner med teaterbesøg, familiefester o.s.v..

Nå, jeg fyldte 30 og lørdagen efter dagen, skulle jeg holde fest. Vi er en ret stor familie, så det var ikke en vejfest, der skulle holdes; men et hold naboer, som vi var rigtig gode venner med, skulle dog med. De var lidt ældre, hun (Hanne) var 35 og han (Kristian) var 39. Hun så stang godt ud. Slank, høj med lange ben og med en buste, der kunne fylde Marilyn Monroe med misundelse.

SEX I DAG?

Jeg vidste godt, at Hanne var en varm pige. Det havde jeg oplevet til nogle af de fester, vi havde været til sammen; men der havde aldrig været noget grissebasse mellem os. Kristian drak altid mere end han kunne tåle, så han gik altid tidligt fra festerne. Rikke var også altid én af de første til at gå i seng, hun gik jo hjemme og passede hus og barn.

Festen forløb som sådan nogle fester forløb i 70'erne. Fuld gas. Masser af øl, vin og spiritus og masser af god musik og dans. Det var højsommer og vejret var usædvanligt dejligt. En mild sommernat lå over festen, så mange dansede også på terrassen. Vi passede selvfølgelig på med musikken; men der blev aldrig klaget. Alle holdt jo fest på et eller andet tidspunkt.

Lidt over midnat var både Rikke og Kristian gået i hver deres seng, mens Hanne og undertegnede stadig dansede og vi havde faktisk kun danset med hinanden hele aftenen og det var tæt dans for det meste og jeg kunne både mærke på Hannes opførsel og min pik, at der skulle ske noget særligt denne nat.

Vi gik ud i haven for at nyde den lune nat og hinanden. Vores hus lå i bageste række, så den grænsede op til det store engareal, der lå som fællesområde for hele bebyggelsen. Lige så stille, uden nogen lagde mærke til det, sneg vi os ud på fællesarealet og gik ned til den lille legeplads, der var lavet til områdets unger. Her begyndte vi at kramme og kysse og min pik skreg på aktion. Hanne kunne godt mærke min stive pik og hun gnubbede sit underliv mod den.

Hun trak mig hen til gyngerne og sagde, jeg skulle sætte mig i en af dem. Hun lynede mine bukser ned, knappede dem op og hev dem af mig. Underhylerne gik samme vej og så sad jeg dér i bar røv og gamacher. Hanne løftede op i kjolen og nu så jeg, at hun ikke havde trusser på. Hun skrævede over mig og med sine fingre guidede hun min pik op i hendes våde fisse.

Hanne gled lige så stille ned over pikken og gav mig et stort vådt kys. Stille begyndte vi at gynge frem og tilbage mens Hanne strammede fissen om pikken. Hun løftede sig lidt og satte sig igen og det hele begyndte at svimle for mig. Gynge frem og tilbage med en lækker kvinde ridende på pikken, var for meget. Med et lille hyl kom jeg med nogle ordentlige sprøjt af sperm og Hannes fisse malkede det sidste ud af pikken.

Hanne trak sig op og lagde sig på knæ foran mig. Med fingre og mund fik hun lidt efter lidt pikken gjort kampklar igen. Jeg må have været meget fissesulten, siden det kunne gå så hurtigt; men hva'? Jeg er altid klar, når pikken er.

Hun vendte sig med ryggen til mig og fik igen pikken suget op i fissen. Stille satte hun sig helt ned over den og lænede sig tilbage. Jeg fik den ene hånd ned til den meget varme og våde fisse og dér begyndte jeg langsomt at nulre klitorissen mens jeg trak pikken ud og ind. Den anden hånd kælede for de dejlige bryster med de stenhårde vorter og ned over maven. Hanne havde lagt sit hoved helt ned på min skulder og jeg kunne høre hendes gisp og stønnen og da jeg satte tempoet op, kunne jeg høre at der ikke var længe igen.

Hanne hoppede nu nærmest op og ned på pikken og jeg måtte holde godt fast i både klit og bryster. Med et fik hun en kæmpe orgasme. Hun var ved at falde af; men jeg fik holdt hende oppe. Jeg måtte stikke næsten alle fingrene ind i fissen for, på den måde, holde hende på plads. Hånden om brysterne havde det også rart.

Vi sad sådan, tæt sammen. Jeg med fingrene oppe i fissen og den anden hånd om brysterne. Hun slapt hængende på mit skød. Pikke faldt hurtigt sammen til en undseelig orm og gled ud af fissen. Vi rejste os, fik vore klæder bragt i orden, kyssede hinanden og lovede, at min "fødselsdagsgave" ikke var færdigleveret og det blev den først da min kone, barn og jeg flyttede fra byen 6 år senere. Indtil da, havde Hanne og jeg mange dejlige nætter på fælleden, mens vore ægtefæller sov sødt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.