BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lå, kun iført badebukser, og halvsov på et tæppe på græsplænen i et ugenert hjørne af haven i mit sommerhus.

Det var en meget varm og solrig dag og alle de andre var taget til Fejø sammen med alle sammen henne fra Grethe og Poul. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed, som jeg normalt gerne deltager i; men denne gang havde jeg ikke lyst, jeg ville hellere ligge i fred og ro i min egen have, så jeg havde undskyldt mig med nogle uopsættelige gøremål. Det var blevet accepteret og nu lå jeg altså her.

SEX I DAG?

Jeg må have været faldet helt i søvn, for pludseligt mærkede jeg en hånd, der blev lagt på min bare mave. Jeg satte mig hurtigt op og missede med øjnene og så, at det var Sus (Susanne), Grethes datter på 29 år.

Jeg spurgte forbavset om hvad hun lavede her og hvorfor hun ikke var med de andre på Fejø? Sus sagde, at hun ikke havde lyst til at tage med og da hun havde hørt, at jeg heller ikke tog med, var hun kommet herhen. Om det gjorde noget?

Det havde jeg selvfølgeligt ikke noget imod. Det var da bedre at nyde solen sammen med en dejlig velskabt pige end bare at ligge og kikke op i luften. Jeg bød hende at sætte sig og spurgte om jeg kunne byde på noget. "En rom og cola ville ikke være af vejen", sagde Sus og smilede skælmsk til mig. Jeg viste godt, at Sus var vild med rom og cola og at hun, lige som sin mor, blev så dejlig kærlig, når hun havde fået et par stykker, så jeg skyndte mig, 'næsten' uden bagtanker, at løbe ind i huset for at lave os et par drinks.

Da jeg kom ud igen, så jeg, at Sus havde taget overdelen af sin bikini og havde lagt sig på tæppet. Jeg sank lige en gang for hun havde de dejligste faste og store patter man skulle lede længe efter og det til trods for, at hun havde født 2 børn. Jeg havde nu set dem mange gange, for hun var ikke genert og hun fulgte den almindelige trend med at rende topløs rundt, hvilket ikke var særligt sundt for os halvgamle stødere; men jeg havde nu vænnet mig til det. Sus og jeg havde i øvrigt altid haft et særligt forhold til hinanden lige fra hun var ganske lille (jeg havde kendt hende fra hun blev født). I starten havde jeg haft rollen som en slags reservefar, senere, i hendes teenage år, som en slags storebror og i de sidste par år, som en slags hemmelig, jeg vil ikke kalde det elsker, for vi havde aldrig været i seng med hinanden; men vel nærmest en slags flirte- eller kæleven. Det var almindeligt accepteret, da alle de andre aldrig havde set når vi virkeligt gik til yderkanterne.

Nå, men på trods af vores særlige forhold, fik jeg altid en klump i halsen og en dejlig snurren i bukserne, når Sus viste sine patter frem. Denne gang var heller ikke nogen undtagelse, blot med den forskel, at jeg denne gang kun var iført badebukser, som jo ikke særligt godt kunne skjule min allerede halvstive pik. Jeg havde et glas i hver hånd, så der var ikke andet at gøre, end at lade som igen ting, hvilket jeg så gjorde.

Sus tog imod glasset, jeg rakte hende og sagde smilende, hvad der var lige ved at få mig til synke i jorden, at det var da dejligt at se, at jeg kunne fylde mine badebukser ud. Hun sagde det uden på nogen måde at virke frastødt eller fornærmet, kun som om hun havde spurt til vejret.

Jeg blev lidt paf; men kom mig hurtigt over det - det kunne jo måske betyde en udvidelse af vort forhold? Jeg mumlede noget uforståeligt og satte mig ved siden af hende. Vi skålede for vores dejlige familier, der havde efterladt os alene hjemme og Sus tømte glasset i ét drag og lagde det fra sig. Så lagde hun sig på ryggen med lukkede øjne og meddelte mig, at hun gerne ville have en til, da den første jo var smuttet lidt hurtigt. Jeg tømte også mit glas og skyndte mig ind for at lave 2 til. Da jeg kom ud igen havde Sus også taget trusserne af. Det havde hun aldrig gjort før, så nu var jeg virkelig på den. Hvad mente hun med det? Regnede hun med, at jeg bare lod som ingenting, eller regnede hun med, at jeg ville, om jeg så må sige, tage skridtet fuldt ud? Jeg viste ikke mine levende råd og der var ingen hjælp at hente fra Sus. Hun lå som om hun sov, helt stille og vidunderligt nøgen med de faste patter strittende lige op i luften og den let behårede fisse til almindeligt skue mellem de dejlige faste lår. Jeg satte hurtigt glassene fra mig og satte mig på tæppet ved siden af hende. I lang tid skete der ingen ting. Sus var stille og tavs og jeg turde næsten ikke røre mig for ikke at bryde fortryllelsen.

Jeg turde heller ikke, af frygt for ikke at kunne styre mig, kikke ned på hendes krop, så jeg tog et par zip af glasset og kikkede alle mulige andre steder hen. Så hørte jeg Sus sige ganske stille: "Kan du ikke lide mig mere?" Jeg svarede med grødet stemme, at det kunne jeg da sandeligen; men jeg viste ikke rigtigt hvad hun mente jeg skulle gøre. Hun åbnede øjnene og så lige ind i mine. Smilede og sagde så: "Jeg vil have, at du skal tage mig. Jeg ønsker at vi skal elske og det har jeg snart gjort i mange år."

Jeg svarede ikke; men lagde mig ved hendes side. Vi omfavnede og kyssede hinanden, først stille og prøvende snart heftigere og heftigere med tungerne 'slynget' om hinandens og med hænderne flaksende rundt på hinandens kroppe. Vi blev vildere og vildere og ind imellem de hede favntag, fik Sus trukket mine badebukser af mig så min, nu helt stive, dunkende pik fik sin frihed. Sus tog hurtigt pikken i sine hænder, førte sin våde mund ned og sugede pikken næsten helt ned i sin hals. Jeg faldt bagover på tæppet med et gisp - det var næsten for meget. Sus sugede og slikkede min pik, som om hun aldrig havde foretaget sig andet og jeg kunne bare ligge og nyde det i fulde drag.

Snart kunne jeg mærke, at der ikke var langt til, at jeg ville komme. Jeg fik gispet til Sus, at nu skete det; men det fik hende ikke til holde op, tvært imod fik det hende til at øge tempoet og med et skød min varme sperm i lange tunge stråler ud i Sus' mund. Hun sugede alt til sig og da det ebbede ud, slikkede hun min pik helt ren for sperm. Hun skævede op til mig og jeg kunne ikke holde grinet tilbage. Der lå hun med hænderne knuget om min halvslatne pik og med hele hovedet glinsende af min sperm. Det var et kosteligt syn og hun må have kunnet fornemme det, for vi brast begge i et højlydt grin. Hun satte sig op og gav mig et mægtigt klask af et vådt kys, der smagte godt og grundigt af sperm og tog så en dygtig slurk af drinken. Hun spurgte om hvad jeg tænkte og jeg sagde det, som det var, at jeg dels var meget, meget glad for det, hun havde gjort; men samtidig en smule bange for det også. Hvad var det, der havde fået hende til at gøre, som hun havde gjort? Hvad var der sket i vores forhold til hinanden og hvad ville det betyde for fremtiden også i relation til vore respektive ægtefæller? Der var mange spørgsmål og næsten ingen svar. Sus tænkte sig lidt om, så sagde hun stille: "Preben, vi to har altid haft et særligt forhold til hinanden. Først som far og datter siden som venner, meget nære venner. Det vil der aldrig blive lavet om på - lover du mig det?" Jeg svarede hurtigt ja og hun fortsatte: "i de sidste par år har jeg kunnet mærke på mig selv, at mine følelser for dig udviklede sig i retningen af det, der nu er sket, jeg var kort og godt blevet forelsket i dig. Jeg ved ikke om det er gengældt; men det tror jeg, det er, du er blot så dejlig en fyr, at du ikke ville lade dig mærke af det for ikke andre skulle bemærke noget - vi må jo nok indrømme, at det vil blive endog meget svært i fremtiden ikke at komme til at røbe noget, for det mener jeg vi skal passe meget på med. Jeg ønsker ikke at Henrik og Kirsten skal få noget at vide, ja for den sags skyld må ingen få noget at vide; men samtidig ønsker jeg at det må fortsætte mellem os, som det nu er kommet til - hvis du da også gerne vil? Jeg nikkede bekræftende og sagde, at jeg var helt enig. Så kyssede jeg hende og sagde, at dette var det bedste, der var sket mig siden jeg traf Kirsten, min kone og at jeg også ønskede, det måtte fortsætte i al ubemærkethed. Hun kyssede mig tilbage og langsomt kunne jeg mærke, at der var ved at ske noget igen. Min pik begyndte langsomt at vågne til dåd igen og Sus begyndte også at ånde tungere og tungere. Vore favntag blev mere og mere voldsomme og til sidst trængte min pik, næsten helt af sig selv, op i Sus' varme våde fisse. Den blev nærmest suget helt op i livmoderen, sådan følte jeg det i hvert fald.

Jeg begyndte nu, med lange langsomme tag at køre pikken ud og ind i hendes fisse. Tempoet blev langsomt hurtigere og hurtigere og til sidst kastede Sus sig tilbage på tæppet og begyndte at stønne højere og højere samtidigt med, at hun arbejdede med sit undliv så det var mig næsten umuligt at holde pikken inde i hende. Med et spændte hun sin varme, våde krop op mod mig i en bue, hvor næsten kun hendes nakke og hæle berørte tæppet. I nogle få øjeblikke stivnede vi i denne stilling, så faldt vi sammen og omklamrede hinanden mens den ene orgasme efter den anden gennemrystede hende. Jeg bemærkede knap nok, at jeg samtidig også fik udløsning, ikke så voldsomt; men alligevel.

Således tilfredsstillede lå vi længe tavse og kærtegnede hinandens svedige kroppe indtil jeg forsigtigt spurgte Sus om hun nu ikke fortrød hvad hun havde gjort og om hvordan vi nu skulle takle fremtiden. Hun svarede ikke med det samme; men så sagde hun stille: "Jeg fortryder absolut ingenting - kun at vi ikke har gjort dette noget før og med hensyn til fremtiden, så håber jeg ikke du vil undgå mig. Jeg håber, du stadig vil elske mig og også mange gange fremover vil finde lejlighed til at dyrke dejlig sex med mig. Vi ved begge, at både Henrik og Kirsten begge elsker os og vi dem; men der går jo ikke noget fra nogle af dem, fordi vi knepper af og til. Jeg synes blot, at vi ud af til skal opføre os som vi hidtil har gjort; der er ingen grund til, at omverdenen skal opdage vores lille søde hemmelighed og tag så lige at komme i gang igen, hva'?"

Det sidste sagde hun med et grin og fulgte det op med et fast greb i min nu helt udgåede pik. Jeg stønnede svagt og sagde, hun skulle tænke lidt på min fremskredne alder; men gled så alligevel ned og fandt hendes hårde klitoris med mine læber. Jeg sugede den ind i munden og begyndte langsomt at massere den med tungen. Jeg lod også tungen glide ned over fissen, som stadig var varm og våd efter den sidste orgasme - det smagte dejligt af ungdom.

Sus begyndte snart at småstønne og vride sin underkrop frem og tilbage og pludseligt vred hun sig rundt så hun kunne få fat i min pik med sin mund. Pikken reagerede langsomt på dette angreb; men fik alligevel snart sin fulde styrke fundet frem. Således lå vi nu i en herlig 69'er. Mig med min tunge i gang i Sus' fisse og Sus med min pik i sin mund. Da vi begge for nyligt havde haft et par orgasmer, kunne vi holde til megen kærtegn og der gik da også lang tid, før vi begge kunne mærke, at orgasmerne igen meldte sig. Tempoet blev skruet op og hurtigt stivnede vi begge i nogle lange dunkende orgasmer - ikke voldsomme; men meget intense, nærmest som atlanterhavsdønninger, der rullede op på en bred hvid sandstrand.

Vi lå længe og nød orgasmerne, mens de ebbede ud, så rejste vi os og gik hen til vores udendørs bruser for at få et tiltrængt bad, så ingen bagefter kunne lugte, hvad vi havde været i gang med. Vi stod begge under bruseren og vaskede hinanden og det var lige ved at gå galt igen da jeg kom til Sus' fisse og hun til min pik; men vi beherskede os og 'nøjedes' med at kysse og kramme og bagefter lovede vi hinanden, at vi meget snart skulle finde anledning til at ses igen.

Således begge mætte af dagens oplevelser, skiltes vi i et par hede tungekys og nogle kærtegn på patter, fisse og pik. En dejlig dag i sommerhuset var snart slut - de andre ville komme hjem fra deres tur til Fejø og vi skulle alle sammen grille hos Grethe og Poul om aftenen og så kunne vi jo altid se, hvad det kunne udvikle sig til - de fester plejede ikke at være kedelige - og der var jo også lige Grethe, ikk'?.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.