Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder på et kontor i en mellemstor virksomhed i provinsen. Det er ikke hver dag, jeg ser fremmede på kontoret.

Jeg er leder af en afdeling og blandt mine medarbejdere er der bl.a. en ung kvinde, lag os kalde hende Christina, som ser utrolig flot ud. Hun er samtidig ganske intelligent og forstår at klæde sig så, i hvert fald mændene omkring hende ikke er i tvivl om, at der er en lækker krop under det yndige hoved.

SEX I DAG?

Christina er alenepige på små 26 somre og hun bor i sin egen lejlighed inde i City.

Den dag, jeg vil fortælle om (en fredag), startede på ganske normal vis med at jeg om morgenen, som sædvanligt, småsnakkede med mine medarbejdere, udstak dagens specielle emner, hvorefter vi gik hvert til sit - jeg til mit kontor.

Sidst på eftermiddagen - vel omkring 15-tiden - bankede det på min dør. Det var Christina, der spurgte om hun lige kunne tale med mig om nogle problemer, hun havde fået med en sag. Hun sagde, at alle de andre i afdelingen allerede var gået hjem, hvorfor hun ikke havde andre end mig at ty til.

Jeg bød hende naturligvis velkommen indenfor og spurgte hvad det var for problemer hun var stødt på.

Hun gav mig en sagsmappe med en masse papirer i og sagde, at jeg nok hellere først måtte læse sagen igennem, så jeg kunne danne mig et indtryk af sagen.

Som sagt, så gjort. Mens jeg koncentrerede mig om at læse, begyndte Christina at gå lidt rundt i kontoret, som er af en pæn størrelse med både ægte tæpper og sofa hjørne. Det forstyrrede mig lidt, at hun gik rundt, så jeg bad hende lave en kop kaffe til os begge i stedet.

Hun lavede kaffen og skænkede en kop til sig selv og til mig. Uheldigvis tabte hun sin egen kop, da hun ville sætte sig overfor mig ved skrivebordet, som, i parentes bemærket, er lidt større, end man normalt ser dem og overfyldt med papirer og en computer hvorfor jeg ikke kunne se hvor meget skade, der var sket.

Jeg rejste mig hurtigt for at hjælpe; men Christina sagde, at der ikke var sket andet end at kaffen var røget ud over tæppet foran skrivebordet og at hun sagtens kunne klare det selv. Jeg skulle blot læse videre i sagen, så vi kunne komme hjem på week-end.

Jeg fordybede mig igen i papirerne om tabte interessen for omverdenen indtil jeg pludselig, med et sæt, mærkede en hånd på min buksegylp. Jeg trak mig instinktivt tilbage; men Christina skyndte sig at berolige mig fra neden under skrivebordet, hvor hun i al ubemærkethed var kravlet ind, med, at der lige var noget hun så gerne ville gøre om som hun i meget lang tid havde prøvet at samle mod til.

Det viste sig, at hun i stilhed havde gået med en voksende fantasi hvor jeg forførte hende enten på kontoret eller hjemme hos hende selv; men nu havde hun indset, at jeg nok aldrig ville gøre sådant noget, hvorfor hun havde taget mod til sig, nu da alle andre var gået hjem for week-enden.

Mens hun havde talt, havde hendes hænder ikke ligget på den lade side. De havde fået åbnet lynlåsen i mine bukser og var kommet indenfor, hvor fingrene på hendes ene hånd allerede var godt i gang med at opmuntre min pik til et forestående større arbejde.

Jeg var, må jeg nok indrømme, hurtig med på ideen og var vel også lidt smigret, da jeg jo måtte erkende, at jeg er ovre den første ungdom, ja faktisk var gammel nok til at være hendes far.

Det sagde jeg til hende og også at det vist var noget værre noget vi var ved at rage os ud i. Ikke fordi jeg ikke havde lyst, tvært imod og ikke fordi jeg på nogen måde følte anger overfor min kone - hende elskede jeg jo stadig; men mere for nærmest at berolige mig selv og så for at give Christina en chance for at bakke ud mens legen var god.

Christina ville ikke bakke ud. Hun sagde tvært imod, at det netop var det, som hun kaldte min modenhed, der var med til at tænde hende - vel en slags faderkompleks; men hvorom alting er, fortsatte hun med sin energiske pikmassage, der da ikke undlod at sætte sine spor i mit underliv. Snart var alle tanker om at stoppe dette her, manet langt ned i erotikas paradis. Jeg lagde mig småstønnende tilbage i kontorstolen og lod mig rive med. Snart mærkede jeg Christinas fyldige og fugtige læber lukke sig om mit pikhoved og blive ført langsomt frem og tilbage - det var næsten ikke til at bære. Min stønnen blev højere og højere og jeg kunne mærke, at safterne steg hastigt i takt med Christinas øgede tempo.

Lige med et slap hun min pik og jeg blev helt skræmt og troede i et splitsekund, at hun måske kun havde villet lege med mig for derefter at håne mig uden at give mig tilfredsstillelse; men nej - mine tanker blev hurtigt gjort til skamme. Christina ville bare være lidt mere med selv. Der var jo ikke særligt behageligt under mit skrivebord, selvom min pik havde det vidunderligt.

Næh - hun rejste sig hurtigt, trak mig op af stolen og hen til sofaen, hvor hun skubbede mig ned. Derefter tog hun hastigt den smule tøj af, hun stadig havde på (hun havde listet lidt af det af mens hun var under bordet), trak resolut mine bukser helt af, på det nærmeste flåede min skjorte og undertøj af i samme bevægelse og satte sig så helt nøgen på mit skød.

Pikken stod stadig ret op i luften så hun fik lirket den lige så stille op i sin fisse, der både var blevet dejlig varm og fugtig. Med langsomme bevægelser løftede hun sig op og ned over min stive pik mens hun med sin lyserøde tunge udforskede min mund i nogle lange sugende våde kys. Efterhånden, som hun blev varmet op, blev hastigheden på hendes bevægelser og hendes kys hurtigere og hurtigere. Til sidst kastede hun sit hoved tilbage mens hun holdt mig om halsen med begge arme, øgede hastigheden op og ned over min nu meget store og dunkende pik og begyndte at stønne, først ganske svagt; men meget snart højere og højere.

Jeg kunne snart ikke holde igen mere og det fik jeg stønnet til hende. Hurtigt rejste hun sig og sank ned på knæ foran mig og med et snuptag var min pik igen inde i hendes mund. Hun sugede og masserede det bedste hun havde lært og meget meget hurtigt kom resultatet - min sperm sprøjtede ud i hendes mund og ud over hendes ansigt, jeg kunne overhovedet ikke holde noget som helst tilbage - hverken sperm eller stønnen.

Det var en fantastisk oplevelse - jeg havde aldrig haft det på den måde før, ikke engang da min kone og jeg var nyforelskede. Jeg fik lidt bondeanger; men Christina fik hurtigt det viftet væk igen da hun, med ansigtet glinsende af sperm, kastede sig op på mig igen og stak tungen ind i min mund igen. Jeg havde aldrig før smagt mig selv - det var lidt underligt; men på samme tid meget ophidsende. Christina hviskede i mit ene øre, at hun ville hun gerne have mig til at gøre lige hvad jeg ville ved hende.

Hurtigt fik jeg hende ned på tæppet og her begyndte jeg at slikke hende over hele kroppen. Hendes meget stive brystvorter fik en tur. Hendes øregange fik en tur. Hendes mund fik en tur. Kavalérgangen fik en tur og til sidst fik jeg mig kantet ned til hendes dejlige varme, våde fisse, der blinkede lyserødt til mig. Jeg fik hendes klitoris mellem mine læber og begyndte langsomt at massere den rundt, jeg slikkede med min tunge hele vejen gennem fissen og klitten. Jeg øgede tempoet efterhånden som Christinas åndedræt blev tungere og tungere. Hun stønnede snart lige så højt som jeg før havde gjort og hun gik endnu videre - hun begyndte at småhyle af lutter fryd.

Jeg fik en fugtet finger op i hendes bageste hul mens jeg hurtigere og hurtigere slikkede det bedste jeg havde lært.

Lige med et - helt uden varsel, stak Christina i et meget højt og langtrukkent hyl, der kunne have vækket de døde. Hun rystede over hele kroppen og vred og vendte sig, så jeg havde svært ved at holde tungen og fingere i gang og så mærkede jeg at orgasmen væltede op i hende. Hun spændte kroppen i en bue så næsten kun nakken og hælene rørte tæppet - stak i et sidste langtrukkent hyl, der døde ud til en sagte jamren mens hendes svedglinsende krop sank ned på tæppet igen.

Hun var færdig - helt færdig. Hun kunne ikke sige noget, smilede blot elskeligt til mig og trak mig op ved hendes side. Hun gav mig et meget vådt tungekys og hviskede et næsten uhørligt: "Tak skat og undskyld det med kaffen på tæppet" ind i mit øre.

Jeg sagde ingenting. Hvad skal man sige når ens hedeste og mest uopnåelige fantasier er gået i opfyldelse? Jeg lå blot stille ved hendes side og håbede at jeg aldrig ville vågne igen, hvis dette havde været en drøm.

Men der skulle komme meget mere senere.................

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.