Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Laila havde fra tid til anden en oplevelse af af livet var kedeligt, gråt og forudsigeligt... Måske fordi meget tid gik med job, børn og pligtknalde med sin mand. Hun slog det hen, hun havde jo et godt liv og de så venner og familie og var ofte på ture med ungerne. Sådan en dag kommer hun fra arbejde. Det er Thomas der henter børnene i dag. Hun har købt ind på vejen da hun stod af bussen.

På vej hen til havelågen ser hun Hans. Hans er deres gamle nabo. Han og Irene er sådan set meget søde men hun fornemmer han klæder hende af med øjnene. Thomas har også bemærket det nårde har drukket en øl sammen over hækken. De har grinet lidt af det og Laila har et par gange tænkt på hans borende øjne og med væmelse forstillet sig han ragede på hende. Hun smiler og hilser pænt "Hej Hans, får du styr på busken?" Hans grinede "Ja min skat og hvis du vil ka' jeg da godt ordne din også?" Laila gøs - var sikker på han ikke mente buske i haven - eller i hvertfald at det var bevidst at tilbudet var dobbelttydigt... Hun svarede køligt "Ellers tak, Hans, Thomas ordner selv min busk" Hans grinede "Jaja - måske du ombestemmer dig - så siger du bare til smukke" og vendte tilbage til arbejdet. Laila gøs 'skat' og 'smukke' måske talte han bare sådan men det føltes intimiderende, hun var påvirket af hans adfærd og fumlede med lågen og tabte sine varer. Hans kom over og samlede varer op sammen med hende og fik dem tilbage i posen.

SEX I DAG?

To gange mærkede hun hans hånd glide op ad barmen mens hun puttede varer i posen. Hun gøs, kneb øjnene sammen og skævede til ham - han fortrak ikke en mine men samlede blot smør og mælk op og tredie gang gled hånden i en mistænkelig lang berøring hen over brystet. Sådan en sommerdag uden trøje eller jakke, blot med en tynd skjorte og en meget tynd bh, føltes det MEGET intimt. Hun mærkede irriteret at de to første berøringer havde fået brystvorterne til at stritte og her tredie gang mærkede hun tydeligt hvordan brystvorten blev aet af berøringen. Hans måtte gøre det bevidst, det kunne ikke være tilfældigt tre gange. Det sitrede i hende. Det følets væmmeligt men på samme tid ubeskriveligt frækt med hans uanstændige opførsel. Hun sank en klump og trak sig tilbage. Resten af varerne kom i posen og hun mærkede hvordan Hans blik fæstende sig til hendes ben. Han håbede tydeligvis at få et blik mellem hendes frodige lår og op under hendes kjole der var kort - ikke helt lårkort men stadig over knæet. Hun samlede benene grundigt mens hun rejste sig 'Det svin har sgu gjort nok' tænkte hun mens hun smilede og sagde "Tak for hjælpen Hans, Hils Irene" Hans smilede til hende, varmt og uden det borende blik og sagde "Irene er i Jylland hos sin søster de næste 14 dage - så det kommer til at tage noget tid før jeg kan hilse" Laila smilede og blev i tvivl om hendes fornemmelser og sagde "Nå men vi kan da drikke en kop kaffe i haven et par gange så du ikke føler dig ensom" Hans smilede bredt "Tak min skat, jeg skal nok minde dig om det hvis du glemmer det" Laila gik ind og mens hun satte varer på plads mærkede hun at brystvorterne stadig strittede om kap.

Hun smilede og vidste at nu var det ikke Hans skyld, eller var det? Hun fornemmede en uro i kroppen og skænkede et glas koldt hvidvin og lagde sig ud på terassen i baghavnen på en liggestol. 'pyha - sikke en dag' tankerne kværnede... Midt i tanker om arbejde, klargøring til middag når ungerne og Thomas snart kom brasende mærkede hun sin krop anspændt og brystvorter der strittede, hun mærkede en lyst og en varme, hun behøvede ikke mærke efter om hun var våd, Hun fnisede 'Det må være Hans og hans klodsede gramseri' hun rystede på hovedet og mærkede gåsehuden på kroppen der i solskinnet, Tanken om hans hænder der gik på opdagelse. Den sitrede i hende og hun lukkede øjnene og kunne næsten fornemme den gamle fede pensionist prustende trængte opi hende.Hun bed sig i læben 'Denne forbudte fantasi er SÅ pervers og ulækker, hvordan kan jeg...' hun mærkede en varme brede sig i kroppen hun lå og blev liderlig.. Hun drak af sin vin og jog tankerne bort og dasede lidt i eftermiddagssolen. Lidt senere, i køkkenet, hvor hun begyndte at gøre klar til noget mad, mærkede hun igen denne uro. Hun slog det hen og da familien kom hjem var det på afstand. De spiste i haven idet gode vejr og Thomas råbte pludselig "Hej Hans" og han vinkede fra sin have og Laila fortalte Thomas at Hans var alene hjemme de næste 14 dage. Thomas råbte derfor ind til Hans om han ville have et glas med eller måske spise med. Hans krydset ubesværet skellet og kom ind til dem.

Ungerne havde rejst sig og legede på værelset inden de skulle sove. Thomas sagde "Nå så du er græsenkemand de næste 14 dage?" Hans grinede "Ja for fanden - jeg er helt ungkarl igen" Thomas grinede "Ja vi er også snart alene hjemme, børnene skal til bedsteforældrene i weekenden" Hans grinede "så skal vi da holde fest i weekenden" Thomas og Laila så på hinanden, spørgende, de undlod at svare. Laila bemærkede Hans blik stadig scannede mellem hendes lår. Hun gøs, men det pirrede hende også at denne gamle gris gloede og var så forgabt, og hun sad for forestillede sig at hun udstillede sig selv for ham. Hun skammede sig men mærkede hvor dejlig liderlig hun blev af det. Hun følte rammerne og hverdagen gled bort og hun lod sig synke ned i mørket. De tog ud af bordet og Hans hjalp til og Thomas sagde "Hør jeg smider lige ungerne i seng, mens i ordner resten" Mens han forsvandt op for at putte dem tog Hans og Laila det sidste med ind. Hans sagde "Dejligt med et glas vin men vi to har stadig en aftale om kaffe ikke?" Laila grinede "Jeg havde nu tænkt at det var os alle tre tidligt på aftenen eller noget" Hans smilede "Jo men hvis du er tidligt hjemme kan vi vel tyvstarte ikke?" Laila smilede "Selvfølgelig jeg arbejder jo hjemme af og til" Hans sagde "Vi ses min skat" og så gjorde han noget de aldrig havde gjort - han gik hen og krammede hende. Laila var overrasket - hun havde givet ham hånd een gang og det var da de flyttede ind. Men hun besvarede krammet og mærkede igen denne tætte kontakt. Hans krop var i tæt kontakt og krammet fast og hendes barm blev klemt sammen.

Hun stod og kiggede efter ham mens han gik ind til sig selv. Laila gik tilbage i køkkenet hvor hun stod og vaskede et par fade og smilede over sig selv og Hans 'Han er vild med mig' tænkte hun 'Men hvor er han frastødende' Igen og igen mærkede hun krammet og i tanken at hun gnubbede sig villigt mod hans fede vom og hviskede 'kan du li at mærke mine patter mod din krop dit svin' - et billede hvor hun lå på alle fire og belv besteget af ham tonede sig frem og hun væmmedes mens lysten skyllede ind over hende. Hun rystede det af og gik ind og tændte tv'et. Thomas kom ned og satte kaffe over.

Laila var lidt fjern og da de gik i seng var der ikke nogen flirt eller lagt op til noget. Laila tænkte på den frastødende nabo og hvordan han bad hende sutte på sin pik. Thomas undrede sig over at Laila unden et ord kravlede ned under dynen og tog hans slappe pik i munden. "hov skat jeg er ikke klar" sagde han. Laila vidste præcis hvordan hun vækker en pik og snart voksede han i munden på hende. Hun stønnede "Sperm mig i munden skat, med din stive pik" Thomas nød hendes frække opfordring og hun stønnede "Nu,nu gør det - sperm i min mund - lad mig smage dig" Snart kom han og han mærkede hvordan hendes tunge snoede sig om glansen og vred sig. Laila stønnede " Åh det var frækt - elsker at sutte en pik - det er så dejligt når en pik sprøjter i min mund" Thomas grinede "En pik? min pik? eller bare enhver pik?" Laila kom frem under dynen "Hvor er du åndsvag skat, men okay når først pikken er min mund tænker jeg jo ikke på hvem den sidder fast på - så er det bare mig og den skønne pik" Thomas grinede "Så tror jeg da vores nabo godt vil byde sig til, har bemærket han kigger langt efter dig" Laila gøs "Thomas for fanden hvordan kan du få den perverse ide?" Thomas kyssede sin kone "Ai det lød bare som om du ville sutte enhver pik - eller i hverfald flere end min - så drillede jeg bare med Hans fordi det var så absurd" Laila lå længe - tankerne om perversionen og Thomas der havde sagt det højt overvældede hende og irriteret mærkede hun liderligheden.

Få sex i dag

Dagen efter arbejdede hun hjemmefra - hun havde sendt Thomas afsted med ungerne og da bilen var kørt satte hun sig i haven i sin morgenkåbe med en kop kaffe og sin bærbare og arbejdede. Solen fik mere magt og ved 9 tiden gik hun ind og smed morgenkåben - den var for varm. Deres have lå ugenert og deres terasse kunne ikke ses fra andre huse så i stedet for en bikini satte hun sig ud i sit undertøj, med en nu kop kaffe og noget solcreme. Hun arbejedede videre og så nu Hans komme ned i sin have. Hun så ned ad sig selv - gennemsigtigt sort undertøj - lidt vovet men på den afstand kunne han ikke se om det var en bikini og slet ikke at det var gennemsigtigt, så hun blev siddende.

Selvfølgelig bemærkede hun de lange blikke fra den fede gris derinde, mens han lugede. Hun smilede 'lugede eller lurede - det kunne vist være det samme her' tænkte hun. Hun drak sin kaffe og kiggede med vilje ikke ind og lod ham vide han havde set hende - ville gerne arbejde uforstyret. Men hans tilstedeværelse forstyrrede og da kaffen var tom kom hun i tanke om solcrmen. Hendes hud var stadig sårbar for solen og hun tog derfor cremen fra bordet. Det var først da hun begyndte på armene at det gik op for hende at Hans vilel savle over showet. i Øjenkrogen så hun hvordan han var stoppet helt op og havde svært ved at foregive han arbejdede. Hun rystede på hovedet ' hold kæft han er inddiskret og en gammel gris' tænkte hun og overvejdede at gå ind. Men trodsigt tænkte hun ' fandme nej' og smurte videre. Ved bh'en trak hun lidt ned så der ikke var en overgang og skævede til Hans - han stod helt henne ved hækken og foregav at inspicere den men hans blik var stift mod hende mens hans hænder famlede lidt ved nogle blade.

Laila mærkede igen denne lyst og blev lidt vred på sig selv ' Hold kæft jeg er pervers' tænkte hun mens hun smilede og mærkede brystvorterne stritte. Hun trak lidt mere ned i bhen en nødvendigt var og den mørke hud om brystvorterne var synlig det var lige før brystvorterne svuppede med ud. Det svimlede for hende og mens hun smurte de blottede områder skævede hun til Hans. Åhh jo han var tryllebundet - han gloede begærligt og foregav end ikke at ordene busken. bh'en kom på plads og så fik maven en tur. Laila brændte af lyst da hun rejste sig og trak ned i trusserne. Hendes dusk var tydelig og havde hun været glat ville Hans kunne se toppen af revnen. Hun smurte og havde ubesrivelig lyst til bare at lade en finger glide ind i den revne. Hun blev ør - tanken on at lege med sig selv og onanere foran Hans pirrede hende. Hun trak trussen på plads og begyndte på sine frodige lår og spredte benene og hun trak hun trussen til side - denne gang helt - hun stod med front mod Hans og havde helt blottet fissen mens hun smurte sig ind.

Hun fnisede ' Hold kæft jeg er uanstændig - en billig tøs' tænkte hun mens hun fik ordnet benene. Hun satte sig igen for at arbejde. Denne gang foregav også hun at arbejde, hun var alt for ophidset af sin skamløse opførsel og skævede ind til Hans. Han stod og ordnede noget nede bag busken. 'Sikkert sin stive pik der ikke kan være i bukserne' tænkte hun. Hans råbte hæst "Godmorgen smukke - er det nu vi skal have den kop kaffe?" Det gav et sæt i hende - hun havde ikke tænkt han ville tale eller give sig til kende.

Hun så op, som var det først nu hun så ham "Åhh er du også i haven - øhhh jo da - det kan vi godt - jeg trænger da til en pause" Hans mosede gennem hækken og fik snart tilbagelagt de fem-seks meter der var mellem dem og Laila følte sig pludselig ret nøgen "Øhh Hans jeg sidder altså bare i undertøj - jeg finder lige noget mere passende mens jeg sætter kaffe over" Hans sagde "Nej hør nu - så går jeg igen -vil ikke være til ulejlighed og du ser godt ud i den bikini" Laila fnisede "Som jeg sagde, det er undertøj, Hans, og det er jo totalt gennemsigtigt - jeg kan da ikke sidde sådan overfor dig" Hans smilede "Men det gør du jo, så jeg har jo ligesom bemærket det - så glem det og lade drikke den kop kaffe - så kan du arbejde videre" Laila smilede "Thomas ville blive så jaloux hvis kan kom hjem nu og så mig sidde sådan" Hans grinede "Jeg er da glad for at jeg kan gøre ham jaloux" Laila rystede på hovedet og gik ind for at lave kaffe.

Mens vandet kogte overvejede hun at skifte til en bikini, men mærkede igen denne lyst til bare at lade den gamle glo og nyde hendes frodige former. Da hun kom ud mærkede hun irriteret hendes brystvorter strittede. Hun satte kopperne og så Hans opmærksomt scannede brysterne. De sad og snakkede om vind og vejr og Laila sad og nød hans griseøjne der slugte hende begærligt. Pludseligt hørte de bilen foran huset køre ind i indkørslen. Laila stivnede "Hans for fanden, Thomas skal ikke se mig sidde sådan sammen med dig" hun sprang ind og var snart retur i en sommerkjole. Thomas åbnede deres hoveddør og Laila gik ind og gik ham i møde. De stod i deres entre og han tog sin mappe han havde glemt og forsvandt igen. Laila kom tilbage og smilede "han havde glemt sin mappe" Hans smilede "Han havde travlt siden han ikke lige sagde hej" Laila sagde "Jeg nåede ikke at sig jeg havde besøg" Hans så hende i øjnene og sagde lavmælt "Nå men så kan du jo godt smide kjolen igen og nyde solen - nu du har solcreme på" Laila smilede "Enten er du betænksom eller også er du en gammel gris, Hans" Hans smilede "Hold da op jeg må vel godt nyde min nabokone lidt på afstand" Laila bed sig i læben - mærkede et sug i maven da hun rejste sig og trak kjolen op over hovedet.

Hun satte sig med et grin "Hans for fanden, jeg føler mig skyldig og har dårlig samvittighed overfor Thomas og det er jo helt uskyldigt" Hans smilede og lagde sin hånd på hendes "Laila når du stormer ind og skifter er det jo ikke uskyldigt - det er da lidt pikant - men vi må vel godt krydre hverdagen ikke?" Laila mærkede nu hvordan det uskydlige blev mere lummert og hun mærkede denne gang at hun ikke trak sig, som tidligere når det kom tæt på. Hun så på ham og i stedet for at trække hånden til sig flettede hun fingrene med i han store lab "Du får det til at lyd så enkelt Hans - man skal ikke lege med ilden" Så gav hun hånden et klem og slap ham. Hun mærkede uroen indeni mens hun udmærket vidste at hendes øjne spillede mens hendes blik mødte hans. Hans så sultent på hende "Hold op du er en dejlig kvinde" Laila grinede så hendes store bryster hoppede ' Ja har godt bemærket du kigger lidt - og Thomas har også nævnt det" Hans smilede "Skal jeg ikke smøre din ryg ind - jeg så at det var eneste sted du ikke fik ordnet" Laila bed sig i læben "Du har holdt godt øje frække, men ok smør du bare min ryg ind" Laila rakte ham creme og satte sig omvendt på stolen og lænede ind over ryglænet. Hun mærkede cremen - den var kølig og gav lidt kuldegysninger, Så mærkede hun hans store varme hænder smøre hendes ryg. Hun lukkede øjnene, bed sig i læben, og gøs ' Hans sidder og smører mig ind - den gamle gris - og jeg lader det ske!!'

Hun fattede det ikke og mærkede nu han knappede bh'en op og lod stropperne falde "Den skal jo nødig blive helt fedtet vel?" Laila sank en klump og sagde lidt grødet "Nej Hans, tak - skal du ha" stemmen knækkede hun mærkede fortvivlet hvordan hendes skød blev varmere. Hun sad med spredte ben henover stolen og trusserne var gennemsigtigte og meget åbne - hun vidste at hendes gabende skød ville sende dufte der inviterede til parring og den lifilige duft snart ville ramme Hans næsebor... Han smurte godt ud på siderne - hun sad med armene hen over armlænet og han kunne derfor smøre helt ud på siden af hendes barm. Hun sad helt stille mens hun mærkede hvordan hans pegefingre 'tilfældigt' fik puffet bhen løsere. Hun sad skamløst og nød det og da bhen nu kun hvilede fordi hendes barm støttede mod ryglænet vrikede hun lidt så den faldt ned. Hun lod som ingenting og Hans smurte derfor mere ind på siden af hendes barm. Laila fnisede "Hans for fanden, lige om lidt er det altså mine bryster du smører ind". Hans grinede "Ja for fanden, men nu du har smidt toppen, skal de vel have ikke?" Laila smilede "Hans, smør min bryster og så går du ind så jeg kan få arbejdet okay?" Hans sagde "Selvfølgelig min skat" og nu mærkede hun hvordan hans hænder æltede, gramsede og vejede hendes bryster i sine store hænder.

Hun gispede og brystvorterne strittede og var stenhårde. Han nulrede dem og hun gispede "Hans det føles som om du leger med med mine bryster du skulle bare smøre dem ikke?" Han klemte dem hårdere "Mmmmm Laila du har de skønneste patter" Laila gryntede "mmmmm ja kan mærke du kan lide dem din gris" Hans lod sine hænder glide ned ad siderne og i en bevægelse henoverhoften ind mellem lårene. Hun gipsede "Nej Hans ikke det, stop nu" Hans hænder mærkede de dampende våde trusser og hans ene pegefinger skubbede trussen lidt ind i revnen. Hun rejste sig "Hans vi kan ikke gå så langt vel?" Hun stod med hænderne på stoleryggen og røven strittende mod ham, afventende. Han forstod initiativet var hans og han trak hendes trusser ned. Hun gispede "Åhhh det er altså så forbudt det her" Hun lukkede øjnene og gøs. hun mærkede hans tykke vom mod sin ryk og så en stor søgende stiv pik mellem sin lår. Hun strittede velvilligt mere bagud og nød følelsen af hans pik der gled op i hende. Hun gispede "Åhhh Hans det er så svinsk, dyrisk, føler mig beskidt og billig" Han prustede "Åh din dejlige tæve, lad mig kneppe din unge fisse" Og så tog han hårdere fat og pumpede og hun råbte "Åh ja, ja , gør det dit svin, bedæg mig".

Hun mærkede orgasmen komme rullende og rallede og holdt krampagtigt i ryglænet mens Hans tømte en stor ladning sperm i hende. Laila sank ind over stolen og hulkede "Hans for fanden - jeg skammer mig - jeg er en billig tøjte" Hans trak hende op og vendte hende "Undskyld, fortryder du?" Hun smilede gennem et par våde øjne og aede hans pik "Nej din tosse - er bare overvældet over mine drifter - ved godt at jeg er din nu og nyder med væmmelse at stå til din rådighed når lejligheden er der" Hun så ham i øjnene "Skal lige vænne mig til at være en billig skamløs tøjte der elsker at sprede ben for sin nabo" Hans gik ind, i vildrede, havde han presset hende til noget hun ikke ville? Han var usikker men den dejlige følelse af at have kneppet denne frodige skønhed var størst. Da eftermiddagen skred frem var Hans igen i haven og han kunne se Laila var gået ind, igen følte han denne usikkerhed og håbede at hun trods alt nød deres udskejelser - bare lidt. Thomas kom hjem med ungerne og Hans kunne høre familiens aktiviter - de var igang med aftensmaden.

Hans skævede derind og igen kaldte Thomas og vinkede ham over til dem. Hans gik derind, usikker på det hele. Laila var gået ind og kom ud samtidig med Hans nåede bordet. Hun havde hentet et vinglas. Hun smilede og aede ham på kinden "Jeg har lige talt med min mand om at grille sammen på lørdag når vi alle er 'alene' hjemme, har du lyst?" Hans livede op på stedet og så hende i øjnene - et kort sekund fikserede deres blikke - nok til at Thomas bemærkede en mere intens kontakt - en intimitet, men han tænkte end ikke hvad dette handlede om blot at de var gode nære naboer. Hun skænkede mens han satte sig og lod hånden glide gennem hans fedtede hår "Dejligt at vi får udvidet vores venskab til mere end en øl over hækken" Hun så på sin mand "ikke Thomas?" Han smilede "Jo min skat" de drak af deres vin og Hans var ved at få det i den gale hals da Laila sagde "Måske kigger du ind og drikker en kop kaffe med mig i morgen hvor jeg arbejder hjemme?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.