Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som jeg fortalte forleden dag, har Christina sin egen lejlighed inde i City. Jeg ved ikke om det var oplevelserne fra forrige fredag, der, denne lørdag formiddag, ubevidst drev mig hen i hendes nabolag; men hvorom alting er, så befandt jeg mig pludselig ansigt til ansigt med Christina, der netop kom ud fra en forretning.

Jeg ved ikke hvem, der blev mest overrasket for jeg plejer ikke komme i denne del af byen og har, så vidt jeg ved, ikke før mødt Christina uden for arbejdet.

SEX I DAG?

Vi kom os begge hurtigt og med et stort og kærligt smil, klemte Christina et kort øjeblik sin krop ind til min og sagde, at det var velnok en overraskelse af de mere behagelige og at jeg da sandelig måtte komme med op til en kop øl, eller hvad hun nu sagde for jeg registrerede kun hendes lækre krop tæt på min. Jeg må have nikket, for vi var straks på vej hen mod hendes lejlighed, der lå kun nogle få hundrede meter fra hvor vi var.

Christina havde pludret hele vejen og jeg havde overhovedet ikke hørt noget som helst af det og lige med et, var vi i hendes lejlighed på 3. sal.

Hurtigt fik vi overtøjet af og næsten inden jeg havde fået min frakke hængt op, kastede Christina sig ind til mig og gav mig et meget vådt og hedt kys med tungen næsten helt nede i min hals. Jeg var straks med på noderne - min underbevidsthed må have varmet mig op i en ubevidst forventning om det forestående, som jeg ikke var i tvivl om hvad skulle være.

Jeg blev derfor lidt skuffet, da Christina 'kæmpede' sig fri af mine ivrige arme og sagde, at vi da var kommet for at få en øl - eller hvis jeg hellere ville have noget andet? Der var ikke tvivl om hvad hun mente og jeg sagde, at jeg hellere ville have noget andet.

Christina sagde, at det ville hun egentlig også hellere; men hun ville da gerne lige vise mig rundt i hendes lejlighed, da det nu var første gang, jeg var der.

Rundvisningen gik hurtigt, der var et lille; men lækkert indrettet køkken, 2 mindre stuer ud mod gaden, en lille entre og et lidt større soveværelse med direkte adgang til et badeværelse med WC og brusekabine. Ud mod gaden var der yderlige en lille balkon hvorfra man kunne se op og ned ad gaden.

Nu var jeg jo ikke kommet for at se på lejlighed, så jeg greb ud efter Christina for at fortsætte vores lille 'sammenstød' fra før. Hun snoede sig imidlertid ud af 'fangarmene' og sagde, at nu skulle jeg lige falde lidt ned og tage det med ro. Vi havde jo hele dagen, ikke? Jeg bekræftede, at det havde vi. Jeg havde hjemme sagt, at jeg nok først kom hjem meget sent, jeg skulle i byen med en vigtig forretningsforbindelse og der var ingen fare for, at min kone skulle opdage dette lille sidespring for hun ville tage ud til sin kusine i nabobyen hele dage og måske natten med.

Christina kom så alligevel med et par øl, som vi satte os i sofaen for at drikke. Hun rejste sig og sagde, at hun lige skulle ringe; men at det kun varede et øjeblik. Hun gik ind i soveværelset med sin mobil – jeg måtte åbenbart ikke overvære samtalen.

Der gik ikke mere end små 10 minutter, så var hun tilbage igen. I den mellemliggende tid, havde jeg været lidt rundt i lejligheden for at se lidt nærmere på den. Jeg kunne ikke umiddelbart finde spor efter en fast husven eller kæreste. Det beroligede mig noget, for det ville ikke være særligt rart hvis en person pludseligt dukkede op og stillede nærgående spørgsmål om min tilstedeværelse.

Da Christina kom tilbage, kastede hun sig straks i mine arme og mellem nogle voldsomme og våde kys, meddelte hun mig, at nu skulle vi have os et dejligt varmt bad.

Jeg synes det var noget mærkeligt noget og ville hellere blive enten i stuen på sofaen eller i det mindste på sengen i soveværelset; men Christina insisterede og jeg var ikke den, der ville ødelægge en forhåbentlig god dag med at starte et skænderi over sådan en bagatel, der måske ikke var så tosset endda.

Hurtigt fik vi hjulpet hinanden tøjet af og med mange kærtegn og kys fik vi os lempet ud i badeværelset. Under bruseren begyndte vi langsom at sæbe hinanden i blødt sæbeskum. Min pik stod lige i vejret som en nymalet flagstang og Christinas ferme fingre masserede den let med sæbe. Jeg kunne næsten ikke holde min ophidselse tilbage; men Christina kunne på en eller anden forunderlig vis styre min lidenskab så det hele bare var dejligt.

Så ramlede hele verdenen pludselig sammen. Badeforhænget blev revet til side og en for mig ukendt kvinde stod ansigt til ansigt med os. Min pik faldt, som et fældet træ, mit hjerte sad oppe i min hals, mine øjne var på vej ud af deres huler og mine knæ begyndte at ryste. Alt dette på et par nanosekunder.

Inden det hele næsten var sket, hørte jeg Christina sige "Hej mor", som om der ikke var sket noget særligt.

Hvis jeg havde været ved at dø før, så var jeg allerede i helvede nu. MOR!! Hvad fanden var det her for noget? Hvad havde hun gang i? Jeg var dybt rystet og forudså allerede lokalavisens overskrift i morgen: "Kendt erhvervsmand fundet i kvindelig medarbejders soveværelse!"

Det blev min død. Skilsmisse, fyring, ud af byen, ingen mulighed for job her i landet, retssag, skandale o.s.v., o.s.v..

Men inden jeg havde fået alle tankerne tænkt hørte jeg, som i en rus Christina sige: "Ja, det er altså ikke min rigtige mor - det er min stedmor og det var hende jeg ringede efter lige før!"

Få sex i dag

Jeg må have lignet noget katten havde slæbt ind for begge kvinder, den ene nøgen, dækket af sæbeskum og den anden påklædt og, så jeg nu, endog meget nydelig og slet ikke med en alder, der burde kunne give hende prædikatet "mor", for Christina skyndte sig at forklare, at "mor" var hendes fars nye kone og at hun kun var 6 år ældre end Christina og at de 2 hurtigt efter farens ægteskab, havde fundet sammen i et mere end søsterligt forhold. Det viste sig nemlig at faren kun havde giftet sig med Gitte, som hun hed, af præstigemæssige årsager. Han ejede en mindre fabrik i byen og kunne ikke klare, da Christinas mor for et par år siden havde forladt ham til fordel for en meget yngre mand, som oven i købet var hans nu tidligere salgschef. For at bevise sin (manglende) virilitet havde han fundet Gitte i København og havde bedt hende gifte sig med ham mod at få andel i hans store formue og senere arv. Ægteskabet havde kun til formål at stive farens vaklende renommé af over for hans venner og forretningsforbindelser. I soveværelset skete der ingenting, så Gitte havde frie hænder under den forudsætning, at hun holdt det meget diskret. På et meget tidligt tidspunkt af dette 'proformaægteskab' var Christina og Gitte 'faldet' over hinanden til et stor fest faren havde holdt. De var begge blevet lidt berusede og var pludseligt - uden forudgående aftale, havnet alene sammen i badehuset nede ved stranden. Her havde Christina forført Gitte, der slet ikke havde været uvillig. Her havde de først badet nøgne i måneskinnet og senere, mens de tørrede hinanden, blevet mere og mere intime for til sidst at have elsket vildt og hedt. Havde slikket hinandens fisser, havde masseret hinandens bryster, havde kysset med våde tungekys for til sidst, i en regulær 69'er, at have givet hinanden en orgasme, de aldrig før havde oplevet.

Det var blevet starten på et langt og hedt kærlighedsforhold. Ikke sådan, at de følte sig lesbiske, tvært imod. De havde flere gange 'delt' et par mandfolk, som de nu havde til hensigt at dele mig.

Mens Christina havde fortalt denne historie, havde vi fået sæben skyllet af og Gitte havde fået smidt tøjet og var kommet ind under bruseren til os.

Der var noget trangt; men det øgede kun nærkontakten mellem os og til sidst anede man ikke hvis lemmer, der tilhørte hvem. Kun kunne jeg hele tiden mærke et par hænder om min pik og en mund i min. Jeg kunne hele tiden mærke enten et par fuldmodne bryster eller en våd fisse i mine egne hænder.

Lige med et blev der lidt mere stille i brusekabinen. Gitte havde lagt sig på knæ foran mig og havde taget min pik i munden hvor den fik den mest fantastiske gang mundmassage jeg længe havde prøvet. Samtidig havde Christina lagt sig på knæ bagved mig og med sine ferme fingre var hun gået i gang med at massere min pung og med en finger var hun ved at kneppe mit røvhul blidt. Det var som blev jeg løftet ud i universet. Mine ben kunne næsten ikke bære mig og havde vi ikke været omgivet at brusekabinens vægge, var jeg faldet omkuld. Med et eksploderede mit hoved. Jeg følte at min krop blev tømt for alle væsker. Der stod et springvand, nej en brandslangestråle ud af mit pikhoved. Det oversprøjtede Gittes ansigt og mund og løb ned mellem hendes bryster. Christina var ikke sen til at slikke det op, for, som hun sagde, Gitte skulle ikke have det hele og det var nok tvivlsomt om der kom mere fra den pik i dag.

Pigerne nærmest trak mig ud af brusekabinen. De tørrede mig og hjalp mig ind på Christinas store dobbeltseng, hvor jeg blev lagt til rette med puder bag ryggen. Man kunne godt se på min pik, at der ikke var mere kraft i mig så pigerne sagde, at nu skulle jeg bare læne mig tilbage og nyde det lille show, de ville opføre dels til ære for mig og dels, naturligvis, for deres egen skyld. Det var jo mig, der havde fået hovedparten af opmærksomheden i dag.

Christina tog straks ledelsen af showet. Hun befalede Gitte til at lægge sig hen over sengen med benene ud over den ene side og armene over hovedet ud over den anden side. Så hentede Christina noget blødt reb, som hun bandt Gitte fast til sengestolperne med. Således udspændt over sengen lå Gitte nu og ventede på hvad hendes 'herre' havde i vente til hende.

Christina fandt noget lædertøj frem fra et skab. Ikke noget voldsomt, blot et par minitrusser og en meget meget lille BH. Hun tog også en pisk og jeg blev helt forskrækket indtil jeg så, at den var lavet af snoet uldtråd.

Christina begyndte langsomt at 'piske' Gitte. Først over brysterne så ned over maven og ned til fissen, Hun vekslede hele tiden stedet og 'hårdheden' og Gitte begyndte lidt efter lidt at med en svag stønnen. Hun vred sig lidt i bindingerne og mens Christina øgede piskene, blev Gittes lyde højere og højere. Jeg var heller ikke uberørt af showet. Jeg kunne mærke, at der begyndte at komme kraft tilbage i min pik og til sidst stod den strunk og stiv lige op i luften som om intet før var hændt. Det begyndte at brænde i mine lænder og jeg gjorde anstalt til at ville være med; men et raskt piskesmæld hen over min pik, fik mig hurtigt til at falde tilbage i sengen igen. "Lad nu mig om dette" sagde Christina, "du skal nok få lov senere". Hun lagde nu pisken væk og begyndte i stedet at kærtegne Gitte over hele kroppen. Brysterne, med de meget stive brystvorter, fik en ordentlig gang massage med meget slikkeri imellem. Christinas tunge spillede hen over Gittes krop, som om den aldrig havde lavet andet. Lange våde slik ned over navlen og ned til fissen, der våd og lyserød havde åbnet sig som en rose i sommersolen. Med øvede bevægelser slikkede Christina Gittes fisse som en kat slikker fløde og Gittes reaktion kom også meget hurtigt. Hun stønnede nu så højt, at jeg skyndte mig at tysse på pigerne. Jeg var bange for at naboen kunne høre hvad der foregik; men Christina sagde, at naboen skulle have lov til at få den fornøjelse med. Der boede en midaldrende mand i nabolejligheden og han havde aldrig sagt noget om de lyde, der kom fra Christinas lejlighed; men Christina sagde, at man altid kunne se i hans øjne, at han fik en hel del ud af det, når Gitte eller andre var på besøg.

Mens Christina forklarede dette, havde hun løst Gittes bånd op og havde overladt det til hende at fjerne Christinas trusser og BH. Helt nøgne begge to begyndte de at kærtegne hinanden under højlydt stønnen, som bestemt ikke kun var til ære for naboen. Man kunne se, at de virkeligt nød hinanden. De arbejdede ihærdigt med både tunger og fingre og til sidst endte de i en 69'er med hver deres tunge dybt begravet i den andens fisse. Snart kunne man høre på deres lyde, at de begge samtidig lod sig overtage af en gigantisk orgasme. Det så så voldsomt ud, at jeg troede, de havde slået hinanden ihjel. Totalt udmattede faldt de sved- og fisse-saft-glinsende om på sengen. Længe lå de bare og fik styr på deres vejrtrækning. De havde tilsyneladende glemt alt om mig; men jeg havde ikke glemt dem. Min pik stod nu rød og dunkende lige i vejret og et blik fra Christina sagde mig, at jeg bare kunne komme an.

Jeg fik hurtigt pikken skubbet op i Christinas endnu våde og varme fisse og begyndte at kneppe hende. Langsomt ud og ind. Hun lå fuldstændigt passivt hen. Kun i hendes øjne var der liv. De fortalte til gengæld, at dette simpelthen var noget så dejligt. Jeg rettede hele min opmærksomhed mod mit foretagende så jeg bemærkede ikke at Gitte langsom var gledet ned fra sengen. Først da jeg mærkede et par fingre kramme min pung bagfra blev jeg opmærksom på hende. Hun lænede sig ind over mig bagfra og hviskede i mit ene øre, at hun også ville have min pik.

Derefter lagde hun sig ned ved siden af Christina med spredte ben visende en villig, våd og varm fisse. Hurtigt skiftede min pik arbejdsplads fra Christinas til Gittes fisse og sådan skiftede jeg efter nogle gange ud og ind af fisserne. Dette var til begges tilfredshed for med deres hænder afløste de min pik sådan, at når den var i Christinas fisse var hendes ene hånd i Gittes fisse og omvendt. På den måde fik de mig langsom skruet op til en mægtig orgasme igen. Jeg troede det ikke muligt; men pludselig kunne jeg mærke at safterne igen pressede sig på. Pigerne bemærkede det og hurtigt satte de sig op og tog skiftevis min pik i deres mund og malkede den til den store udløsning hvor spermen igen sprøjtede ud over begge pigerne og i deres munde.

Jeg sank, nu mere død end levende, om på sengen mens pigerne slikkede pikken helt tør for sperm.

Jeg må have været faldet i søvn, for pludselig mærkede jeg en hånd tage et fast greb i min meget afslappede og noget ømme pik. Det var Christina. Hun sagde, at Gitte var taget hjem og at klokken var ved at være mange. Jeg klædte mig på og da jeg skulle til at gå ud af døren klemte Christina sig ind til mig, endnu helt nøgen, og hviskede til mig, at dette her skulle vi lave om til en tradition hvorefter hun gav mig at langt sugende tungekys til farvel.

Hun lukkede døren og jeg vendte mig om og så at naboen stod i en halvt åben dør og spillede pikken af for fuld fart. Jeg snublede nærmest ned ad trappen og mente at kunne høre et svagt "tak skal du ha' makker" fra naboen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.