Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En torsdag, jeg sad på mit kontor, ringede min kone til mig og spurgte, som så mange gange før, om jeg kom lige hjem i dag for så ville hun lave en lidt extra god middag. Jeg sagde, at det regnede jeg da med og spurgte om hvad anledningen var. Der var ikke nogen særlig anledning sagde hun - kom blot lige hjem.

Nå - jeg tog naturligvis lige hjem fra kontoret, man er vel ordentlig opdraget? Min kone (Ellen, 53 år og meget velholdt) tog imod mig i entreen med et mere vådt kys end jeg normalt var vant til. Jeg anede, at noget var i gære. En tanke for gennem mit hoved: "Havde jeg glemt vores bryllupsdag? Nej det var først i juni - pyh." Hun tog min frakke og taske og sagde, jeg skulle gå ind i stuen og få mig en drink og at der var en overraskelse til mig der inde. Jeg så spørgende ud; men Ellen sagde ikke mere, bare skubbede mig af sted. "Det var heller ikke min fødselsdag?" Jeg funderede som en gal; men nåede ind i stuen uden at have fundet ud af grunden til Ellens opførsel - ikke at jeg ikke kunne lide det; men jeg ville gerne vide hvorfor. Da jeg vente mig om efter at have lukket døren fik jeg grunden. I sofaen sad Ellens søster Grethe som om det var det mest naturlige af verdenen, hvilket det ikke var for hun boede i USA med sin mand og sine børn og det var nok 15 år siden vi sidst havde set hende.

SEX I DAG?

Grethe, der var 4 år yngre end Ellen, var også lige så velholdt som Ellen var. Man skulle kikke meget længe før man kunne se, at de var lige omkring de 50 (på begge sider).

Med et hyl kastede hun sig om halsen på mig. Vi havde altid haft et utroligt godt forhold til hinanden alle 3 og jeg kendte hende før hun blev gift (hvilket kun var små 20 år siden). Hun havde altid hængt på Ellen og mig og vi følte begge, at hun var meget tæt familie. Jeg spurgte om hvor Jack, hendes mand, var henne og om hvornår hun var kommet og om hvornår hun skulle af sted igen og om en helt masse andre ting, som hun roligt besvarede efter vi havde fået os sat i sofaen med hver sin drink.

De (Jack og hende) var kommet samme morgen med den tidlige maskine fra New York og Jack var taget direkte videre til Stockholm, hvor han skulle deltage i en lægekongres i de næste 3 dage, hvorefter de, næste søndag, skulle hjem igen. De blev altså hele næste uge med og så snart Jack var færdig i Stockholm på søndag, ville han flyve herned. Hun var, så at sige, blevet parkeret hos os i venteposition. Jeg sagde, at det var jeg (vi) utroligt glade for; men de kunne nu godt have ringet i forvejen, så vi havde kunnet forberede os lidt. Til det sagde Grethe, at det var kommet meget sent i stand for Jack var egentlig kommet med på et afbud og så synes de, at de ville overraske os, hvilket de så sandelig også havde gjort. Nu var det jo ikke sådan, at vi ikke havde kontakt med dem; men det foregik mest pr. telefon og internet så dette var virkelig en meget glædelig overraskelse.

Jeg fik blandet et par friske drinks og snakken gik videre. Ellen rendte frem og tilbage mellem køkken og stue og snart var vi alle tre blevet lidt selskabeligt overrislet. Snakken blev også mere og mere frigjort, det var som de sidste 15 år svandt ind til et par dage og vi igen var tilbage i den glade og fri ungdom. Vi kom efterhånden også ind på den gang Grethe i en meget lang periode boede hos Ellen og jeg. Det var inden hun blev gift. Vi havde nogle gevaldige fester dengang og vi tre havde også nogle rigtigt gode og minderige sexoplevelser, der nok ikke helt tålte dagens lys, da de i betænkelig grad mindede om incest - Ellen og Grethe er jo søstre; men det spekulerede vi ikke meget over dengang.

Alt dette kom efterhånden frem i lyset, nok mest forårsaget af den ret store indtagelse af spiritus.

Resultatet blev da også, at vi lod middag være middag. Ellen og Grethe havde sat sig på begge sider af mig i sofaen og de begyndte at kæmpe om hvem, der hurtigst kunne få tøjet taget af mig. Jeg kæmpede ikke ret meget imod og snart sad jeg splitternøgen mellem søstrene. De begyndte at kæle for mig. Ellen sank ned på knæ foran mig og tog min nu stive, dunkende pik i munden. Hun kørte langsomt munden op og ned over pikken mens hun lod sin tunge spille hen over pikhovedet. Grethe var samtidig i gang med at give mig varme, våde tungekys mens hendes hænder var overalt på min nøgne krop.

Jeg lå tilbagelænet i sofaen og nød behandlingen. Jeg var overhovedet ikke aktivt med i legen. Hver gang jeg tog tilløb til at ville komme i lag med en af dem, blev jeg blidt; men bestemt bedt om at lade dem om at køre showet. Der gik da heller ikke mere end 15 - 20 minutter før jeg ikke kunne holde igen. Jeg kunne mærke at spermen begyndte at ville ud - jeg kæmpede ellers bravt imod, da jeg viste, at udløsningen ville ændre min nuværende status fra nyder til yder. Sådan var det i hvert fald i gamle dage. Så kom det. Spermen skød ud i munden på Ellen og flød ned ad hendes hage. Grethe greb om Ellen og kyssede det sperm af, hun kunne komme til. Således sad de på knæ og kyssede og slikkede hinandens ansigter. Jeg lå imens helt udmattet på sofaen og lod kvinder være kvinder.

Ellen og Grethe havde, lige siden de var teenagers, på trods af søsterskabet, også delt sexens glæder. De viste naturligvis, at det var forbudt; men de havde til gengæld så stor lyst til sex og samtidig en stor frygt for hvad der kunne ske hvis de gik på 'det frie marked'. Husk det var i de dage, da abort kun var noget man så på sort/hvide danske FILM om faldne kvinder. Dette faktum var jeg på et meget tidligt tidspunkt af min forlovelse med Ellen blevet indviet i og det med stor fornøjelse. Alle de dejlige ting pigerne dengang havde gjort ved mig og alle de ting jeg til gengæld havde gjort ved dem, lynede nu gennem mit hoved. Jeg blev meget hurtigt klar til kamp igen, ved bare at tænke på gamle dage og lukkede øjnene op for at se hvad Ellen og Grethe var i gang med og hvad de ville sige til at fortsætte.

Med hensyn til fortsættelsen, var de allerede i gang. Kysseriet og deres gensidige slikken sperm havde sat extra fart i dem. De var allerede halvt afklædte og i fuld gang med at kysse og kærtegne hinanden. Jeg faldt hurtigt ind i takten og fik behændigt pillet det sidste tøj af dem begge. Jeg tror næppe, de registrerede, at jeg var vågnet til dåd igen.

Da vi nu alle tre var nøgne, begyndte jeg at finde smuthuller ind til deres, til tider næsten sammensmeltede kroppe. Jeg borede mig ned mellem Grethes ben, fik dem skilt ad og gik i gang med at bearbejde hendes klitoris med min tunge. Klitorisen var allerede hård og varm og Grethe reagerede kraftigt på min tunges angreb. Hun kastede sig ned på gulvet, spændte sin krop i en bue så næsten kun hælene og nakken berørte gulvtæppet. Hun gispede og stønnede og Ellen kæmpede en kamp for at kunne komme til at kærtegne Grethes bryster, mave, ansigt, lår, ja det hele. Lige pludseligt gik der en krampetrækning gennem Grethes krop, hun udstødte et hvin og faldt rystende i orgasmer ned på tæppet. Ellen og jeg kærtegnede blidt Grethe over hele kroppen og hun faldt langsomt til ro.

Mætte af sex lå vi alle tre tavse ved siden af hinanden. Kun vore hænder bevægede sig. De søgte ligesom af sig selv rundt på det nøgne skind, de kunne finde for at berolige og kærtegne. Efter et stykke tid kikke de Grethe på mig og med et meget sigende blik gjorde hun mig opmærksom på, at Ellen indtil nu kun havde været giveren. Hun var endnu ikke blevet helt tilfredsstillet. Ellen rullede om på maven og lagde sig halvt ind over Ellen og begyndte at kysse hendes brystvorter så de snart strittede lige ud i vejret af begær. Ellen stønnede svagt under behandlingen og hendes lyde blev forstærket kraftigt, da jeg begyndte at slikke hendes klitoris med min veltrænede tunge.

Da vi havde ligget lidt i denne stilling, sagde Grethe, at vi skulle bytte plads så Grethe kom til at ligge på ryggen på gulvet med Ellen næsten siddende på hendes hoved, netop så nær, at Grethes tunge kunne nå Ellens klitoris. Jeg blev beordret ned i den anden ende og gik i gang med at kneppe Grethes fisse. Grethe begyndte nu, med lange sugende bevægelser at slikke Ellens fisse. Ellen, der allerede var varmet godt op, stønnede højere og højere og jeg greb om hendes krop og kyssede hendes varme våde mund med min ivrige, af fissesaft smagende tunge. Ellen, der kunne smage sine egne safter, blev nu helt vild. Hun roterede med underkroppen så Grethe havde svært ved at holde gang i Ellens fisse. Jeg forstærkede mit greb i Ellen for at holde hende samtidig med at jeg øgede tempoet ud og ind af Grethes fisse.

Lige med et skreg Ellen. Jeg troede et meget kort øjeblik, at der var sket noget alvorligt; men det var naturligvis bare orgasmerne, der tog magten fra hendes. Hun rystede over hele kroppen og sank ned på gulvet. Min pik var smuttet ud af Grethes fisse og det var den ikke spor glad for. Den stod dunkende, våd og stiv lige op i luften og manglede en varm fisse. Det havde Grethe set og hun var ikke sen til at lægge sig på alle fire foran mig. Jeg fik hurtigt pikken ind i hendes fisse igen og i et vildt tempo fik jeg kørt mig op til en fantastisk udløsning. Min pik dunkede og sitrede og spermen skød ud i Grethes fisse som om det var første gang jeg havde udløsning i mange dage.

Ganske udmattede sank vi alle fire om på gulvet og i en tæt sammenslynget gruppe faldt vi i søvn uden en trævl på kroppen og uden at ænse, at vi bare lå på gulvtæppet. Det sidste jeg registrerede inden jeg faldt i søvn var, at dette her nok blev én af de uger, hvor jeg ikke kom ret meget på arbejdet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.