Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu kunne man godt sige om mig, at jeg var lidt naiv. Jeg havde en stærk trang til at kneppe Helle. Det skal siges, at Helle er en dejlig 'pige' i sin bedste alder. Morsom at være sammen med, frigjort og uden fordomme. Hun er gift med Jens, en noget alkoholiseret, rar mand og hun drømmer ikke om at forlade ham. Det er hende, der laver alt arbejde hjemme og også hende, der arrangerer alt det, de skal sammen og sammen med andre. Jeg tror, det er det, der har frigjort hende og det som gør hende sjov, spændende og attråværdig. Som sagt, jeg ville meget gerne i hendes bukser.

Vi har mange gange været på ferier sammen (alle 4 og også med andre) og Helle og jeg har siddet i flere bestyrelser sammen. Man kan godt sige, at vi er blevet meget nære. Det viser sig også, når vi har fået en lille én på. Så bliver Helle kælen og nogle gange er det så åbenlyst, at det bliver bemærket. Løftede øjenbryn og sagte visken i krogene; men ingen siger noget åbent.

SEX I DAG?

Da det endeligt lykkedes, var det lidt af et tilfælde. Vi (min kone og jeg) havde passet Helle og Jenss hus mens de var på ferie uden os (vi lå i flytterod og kunne derfor, med tak, passe hus og dyr). Da de kom hjem fra ferie, flyttede vi ud; men efterlod en del effekter, som vi skulle hente, når vi var flyttet ind i vort nye hjem.

Nu trak det noget ud og min kone skulle så på en tur til København for at besøge noget familie. Jeg skulle være alene hjemme i 4 dage og blev enig med mig selv om, at det ville være et godt tidspunkt at hente vores sager på.

Jeg ringede til Helle og spurgte om de var hjemme for et besøg og efterfølgende udflytning af vore efterladte ting. Helle sagde, at det var de næsten for hun var alene hjemme i resten af ugen, da Jens var til messe og møder i Tyskland; men, som hun sagde med en lille undertone, jeg kunne bare komme. Først senere gik det op for mig, hvad hun havde ment.

Jeg kørte ud til Helle, som boede på landet i et gammelt, renoveret bondehus. Jeg fik den sædvanlige velkomst, som altid var et godt kram og et kys på halsen. Denne gang syntes jeg, kysset var lidt længere end normalt; men lagde ikke noget i det. Vi gik ind i køkkenet, som er en god kopi at et gammelt, fransk landkøkken med god plads og fik os et stort glas rødvin. Vi snakkede om vore respektive ferier og drak lidt mere vin. På et tidspunkt sagde jeg, at jeg nok ikke kunne køre bil, da jeg havde fået for meget vin og at det i øvrigt ikke gjorde noget, da min kone var i København, så hvis det var OK med hende, ville jeg gerne låne gæsteværelset?

Helle sagde straks ja, selvfølgelig og så ville hun absolut også lave en lille middag til os begge. Hun smed et par bøffer på panden og jeg lukkede en ny flaske vin op. Vi snakkede og pjattede og drak vin, mens der blev lavet mad og vi var temmelig overrislede, da vi endelig var færdige med at spise.

Helle ville lave kaffe; men jeg foreslog en single malt, som vi begge holdt meget af. Den var hun med på og vi satte os i den store sofa i stuen, fik ild i pejsen og fik skænket et par gedigne whiskys op. Vi skålede og Helle lænede sig ind til mig og sukkede. Hun fortalte at hun og Jens ikke fik dyrket så meget sex, som hun havde behov for – det var Jenss arbejde og så det faktum, at han drak for meget og derfor havde svært ved at performe. Jeg blev lidt overrasket over denne tilståelse og det sagde jeg til hende. Hun lo og sagde, at hun følte sig tryg sammen med mig og at hun i mange år, hemmeligt havde haft et ønske om at blive helt intim med mig. Det var derfor hun var så glad for, at jeg netop var kommet i dag, hvor vi begge havde nogle dage "fri". Hun foreslog, at jeg blev indtil min kone kom hjem og så skulle vi rigtig lege "mor og far". Jeg blev meget glad og gav hende et stort, vådt kys, som hun begærligt returnerede. Vi begyndte at kæle for hinanden i sofaen og blev meget ophidsede. Vi klædte hinanden af og på en gang lå vi nøgne på det tykke tæppe foran den buldrende pejs. Jeg begyndte at kysse Helle på halsen og arbejdede mig langsomt nedad til hendes dejlige små, men faste bryster, hvor brystvorterne sad som små sten og dirrede i munden på mig. Helle stønnede og vred sig. Jeg fortsatte mine kys nedad hendes varme krop og nåede til hendes nu meget våde fisse, omkranset af et tæt sort krølhår. Jeg kunne mærke at nu skulle jeg snart skynde mig at finde hendes klitoris, for nu ville hun videre.

Jeg fandt den blød og hård på én gang, midt i den våde fisse, lige oppe under venusbjerget. Jeg nippede blødt i den med mine tænder og lod tungen spille rundt i fissen. Til sidst lod jeg tungen om hele arbejdet. Jeg lod den slikke rundt om klitten og lod den af og til smutte ind i hullet, som nu næsten løb som et lille vandfald. Helle vred sig og stønnede. Hun hev i mit hoved og nulrede mine øre og hår. Så trykkede hun mit hoved hårdt ind i fissen, så jeg næsten blev kvalt, samtidig med, at hun udstødte nogle gutturale lyde af tilfredshed – hun fik den første orgasme. Den bølgede igennem hende og hun vred sig af lykke. Så blev hun stille og trak mig op så min pik lige så fint lagde sig, hvor min tunge netop havde været. Jeg kunne næsten mærke hendes fisse suge pikken ind – den fandt i hvert fald selv vej og langsomt begyndte jeg at køre den ind, ud, ind, ud, ind, ud af den dejlige, varme, våde fisse. Helle fulgte rytmen i modtakt, samtidig med, at hun vred den lille lækre røv rundt, som sad den på kuglelejer. Der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke, at trykke var nået 'the point of no return'. Jeg kunne ikke stoppe nu og det var heller ikke nødvendigt. Helle lavede nu alt arbejdet med sine vrid med røven og sin sammenklemte fisse og så KOOOOOM jeg i lange seje sprøjt af sperm, så meget at det løb ned ad hendes ben og ned på tæppet.

Vi lå længe mens pikken blev slap og til sidst gled ud af fissen. Så var det Helle sagde: "Så kom du, som jeg sagde, du skulle" og først her gik det op for mig, at hun allerede, da jeg ringede, lynhurtigt havde planlagt forløbet af denne aften og de efterfølgende. Vi blev enige om at gå til ro, da vi jo havde et par dage endnu til vores rådighed. Som sagt så gjort. Jeg fik ikke gæsteværelset; men blev installeret i Jenss seng. Det virkede lidt mærkeligt; men da Helle lige så stille havde sneget sig ind under dynen og var begyndt at manipulere min pik, glemte jeg alt om det og mærkede, at hun hurtigt fik kalorius i kampklar stilling igen. Så slikkede og sugede hun på pikken, som havde hun aldrig lavet andet. Jeg kunne mærke illinger fare gennem kroppen og sagde til Helle, at hvis hun ikke slappede lidt af, så ville det være ovre meget snart. Hun satte tempoet lidt ned; men stoppede ikke. Det fik ikke min pik til at falde til ro, tvært imod. Snart kunne jeg igen mærke trykket og pludseligt sortnede det for mine øjne og, i lange stød, sendte jeg atter min varme sperm, denne gang ind i hendes mund, hvorfra det løb ned ad hagen på hende. Hun strakte sig op og gav mig et tungt, spermfyldt kys og faldt næsten omgående i søvn og det samme gjorde jeg.

De næste par dage løb sammen i et virvar af kneppen og snakken og pjatten og spisning og kælen og kneppen og kneppen og også en voksende kærlighed – på vores måde.

Vi er begge stadig gift med vores respektive og passer vore ægteskabelige pligter så godt vi formår; men vi mødes stadig, når vi kan finde tid og når vi er sammen med andre, er alt som før – vi flirter, så alle forarges – de skulle bare vide......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.