Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Firmaets ledelse kørte i øjeblikket en kampagne om bedre samarbejde alle medarbejdere imellem. I denne kampagne indgik også en kursusperiode på 2 dage på et kursuscenter på Midtsjælland.

Alle firmaets medarbejdere var sammensat i grupper på 10-12 og fra alle lag i hierarkiet. Den gruppe jeg kom med i bestod, foruden af mig selv, af lagerforvalteren, 2 fra værkstedet, en mester fra samlehallen, 2 kontroldamer, 2 piger fra administrationen og 3 operatører fra maskinsalen. Ingen af mine egne medarbejdere var med, hvilket jeg begræd, da jeg havde håbet på at Helle skulle med og hvad det så kunne have medført af dejlige oplevelser.

SEX I DAG?

Nå; men det var jo bare om at få det bedste ud af det. Jeg havde i øvrigt været på denne type kurser før, så mit udbytte ville nok blive noget begrænset så det var nok mere signalværdien til resten af firmaet, der var det vigtigste her - ingen skulle føle sig for gode til at lære nyt og mere.

Vi tog af sted en onsdag morgen tidligt i en minibus og der blev udskænket gammel dansk og øl undervejs for ligesom at ryste forsamlingen sammen. Jeg var kommet til at sidde bagi sammen med bl.a. de 2 piger fra administrationen (Mette og Tove), som jeg kendte udmærket fra dagligdagen. Vi faldt hurtigt i snak om alle mulige forskellige ting fra hverdagen. De andre, der måske følte, at de hørte til en anden del af firmaet, havde samlet sig forrest i bussen.

Jeg kunne mærke på Mette og Tove, at de var ude på også at få det sjovt på turen. De var begge gift; og havde børn (Mette 3 og Tove 2) i teenager alderen. Mette havde den yngste, en pige der lige var blevet 15 år.

Samtalen blev, efterhånden som vi havde fået et par gl. dansk, lidt mere løssluppen og vi kom ind på emner, vi aldrig ville have berørt hjemme i firmaet - sex på arbejdspladsen. Mette (39 år og gift i 20 år) mente ikke det var noget der foregik; men at hun i øvrigt følte sig meget frisindet og ikke gik af vejen for en lille uforpligtende flirt, når det bare kunne holdes på det plan. Tove (42 år og gift i 24 år), derimod mente at sex på arbejdspladsen var noget der foregik hele tiden og at hun personligt havde følt det på sin egen krop, idet hendes mand for et par år siden, havde været lige ved at forlade hende og børnene for en kollega på hans arbejdsplads. Det var imidlertid gået i sig selv igen og hun havde tilgivet ham hans sidespring.

Vi ankom efter et par timers kørsel til kursusejendommen på Midtsjælland og efter at have været blevet installeret i hvert vores værelse, startede kursus med frokost, hvor der heller ikke blev sparet på de våde vare. Da vi endelig kom i gang, var stemningen noget løftet; men det anfægtede ikke lærerne, de var med på det hele. Der blev sandelig samarbejdet over hele linien. Alle hæmninger fra dagligdagen var blevet skyllet væk. En del af opgaverne på kurset, var at vi, i mindre grupper, skulle lave noget underholdning til om aftenen. Jeg var kommet i gruppe med Mette og med lagerforvalteren, som for resten var en herlig fyr. Han havde altid en morsom kommentar til kollegerne hvis det hele så lidt trist ud. Vi blev hurtigt enige om, at det nok var en sang, der var vores bedste bud og det viste sig, at lagerforvalteren (Jens) var en rigtig party-gut, det var altid ham, der forfattede sange når han skulle til en fest et eller andet sted, så der var ingen tvivl - vi lavede en sang, det vil sige, Jens lavede en sang. Mette og jeg var bare statister, der kom med et par stikord i ny og næ, hvilket i hvert fald passede mig godt - jeg er ingen ørn til det der med sange og så kunne jeg jo hente drinks i stedet og underholde Mette.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg prøvede at indynde mig hos Mette; men hver gang, jeg troede, nu var den der, gled hun behændigt af. Det var ikke sådan, at jeg følte mig direkte afvist; men alligevel var der et eller andet. Nå, aftenarrangementet løb af stablen og blev gennemført med mere eller mindre held fra de forskellige grupper. De fleste havde lavet sange; men der var også et par sketches og et lille, meget morsomt foredrag med.

Efterhånden som aftenen gik, blev vi mere og mere rystet sammen, jeg havde klistret mig fast op ad Mette og det var ligesom om hun havde accepteret det og jeg regnede med, at den var hjemme - lidt natlig hygge på et af vore værelser; men jeg skulle blive slemt skuffet. Lige med et rejste Mette sig og forkyndte, nu ville hun i seng og så gik hun. Tove fulgtes med hende og det ville have virket noget mærkværdigt, hvis jeg også havde rejst mig, så jeg blev siddende (noget skuffet). Da der var gået et kvarters tid, sagde jeg også at jeg ville lægge mig. Det var der ingen, der tog notits af - festen var alt for godt i gang.

Jeg blev lidt bleg, da jeg kom op. Min værelsesdør var ulåst. Jeg blev stående i døren for at lytte; men kunne ikke høre noget. Havde jeg glemt at låse, da jeg gik ned? Eller havde nogen brudt ind? Nej, det måtte være mig selv for der var ingen tegn på indbrud. Jeg gik helt ind i værelset og begyndte at klæde mig af. Nøgen gik jeg ud i badeværelset, ordnede hvad der skulle ordnes og gik så hen for at gå i seng. Mit hjerte stoppede og mine ben eksede under mig, sådan følte jeg det i hvert fald, for da jeg trak dynen til side, afslørede jeg 2 nøgne kroppe - damekroppe i min seng. Efter genoplivning (det hele tog vel 5-6 nanosekunder) så jeg, at det var Mette og Tove, der lå der. De fnisede tøset og sagde, det havde jeg vist ikke regnet med? De havde faktisk aftalt det allerede hjemmefra, da de erfarede, at vi skulle sammen på kursus. De havde, i lang tid, haft et ønske om en affære med mig og helst begge to på samme tid - det var deres lille hverdagsfantasi, som de nu kunne udleve, hvis jeg da var villig? Spurgte de med et sideblik til min stive pik, der dunkende pegede på dem.

Selvfølgelig var jeg villig. Jeg var bare blevet overrasket i situationen for jeg havde overhovedet ikke regnet med at få den chance - slet ikke efter Mettes afvisning, som jeg havde opfattet det. Mette sagde, at det også havde været meget svært for hende at virke afvisende overfor mig, da de nu havde de planer; men hun håbede ikke det havde ødelagt noget?

Overhovedet ikke, sagde jeg, det er da bare dejligt. Begge piger lå ved siden af hinanden og deres kroppe så, alderen til trods, utroligt dejlige og appetitlige ud og det fortalte jeg. Det kunne de godt lide at høre - deres mænd sagde aldrig sådant noget. Det var bare om på ryggen i et kvarter hver onsdag aften og med lyset slukket og derefter en lydelig snorken.

Da det jo ikke var det prædikat jeg ønskede at få sat på mig, skyndte jeg mig at lægge mig ned mellem de to piger. De tog vel imod mig. Deres ferme hænder begyndte straks at kæle med mig over det hele. Jeg kunne ikke mærke hvem, der kælede hvor; men der var i hvert fald altid mindst en hånd i gang med min pik og en gang imellem også en varm, våd mund. Det rykkede og sitrede i pikken og jeg måtte stønne til dem om at holde lidt igen ellers var det nat med fru Olsen og så fik de ikke noget ud af mig.

De holdt inde med deres foretagne (pokkers også) og så vente rollerne. Jeg fik min tunge listet ned til Mettes våde fisse og begyndte at slikke med lange våde og sugende bevægelser og Tove lagde sig ned mellem mine ben og brugte forsigtigt sin mund som malkemaskine på min nu meget stive pik. Sådan lå vi og hidsede hinanden op og pludselig kunne jeg mærke, at Mette stivnede og med et, stak i et langtrukket hyl (dæmpet godt nok; men et hyl alligevel) samtidig med, at hun spændte kroppen op i en næsten unaturlig bue hvor kun nakken og hælene rørte sengen. Hun faldt derefter sammen og lå et stykke tid og rystede over hele kroppen i den ene orgasme efter den anden. Tove havde stoppet malkeriet mens dette stod på og stirrede misundeligt på Mette. Så sagde Tove, at sådan havde hun aldrig før set Mette gebærde sig. I det samme vente hun hovedet mod mig og jeg synes næsten jeg kunne se hende rødme. Jeg må have lignet et spørgsmålstegn, for hun stammede med det samme, at det hun mente var.... Øhhhh....altså atte.... Øhhhhhh. Så gik hun i stå. Mette, der var kommet så meget til sig selv, at hun kunne deltage i 'snakken' sagde, at det Tove mente var, at når hun og Tove sexede sammen, havde Tove aldrig kunnet få Mette op i sådanne orgasmer, som jeg lige havde. Dyb tavshed. Så faldt tiøren og jeg smågrinede lidt og sagde så til dem begge, at de vist var nogle værre nogen, sådan at sexe med hinanden, når nu der var en fyr som mig i firmaet og at det måtte de love aldrig at gøre mere.

De nikkede begge to og Tove sagde, at hun egentlig var lidt flov over det; men det var startet lige efter den store skuffelse hun havde haft med hendes mand hvor hun dengang havde betroet sig til Mette og den samme aften var de så, i en ordentlig brandert, røget i seng sammen. De havde fundet det så dejligt og samtidig uforpligtende og ufarligt (ingen børn af den sex) at de havde fortsat med deres sexlege når de havde deres venindeaftner (som de hjemme fortalte, gik med strikning og sladder).

Denne lille betroende snak havde fået mig til at få nye kræfter og jeg startede med at lægge mig på ryggen og få placeret Tove overskrævs på min brystkasse, så jeg, med tungen, kunne nå hendes dejlige fisse med den knaldhårde og varme klitoris. Jeg slikkede løst det bedste jeg havde lært og mærkede, at Mette med sin af orgasmesafter meget våde fisse langsomt sænkede sig ned over min dunkende pik. Hun lagde sine hænder omkring Toves bryster og begyndte at kæle med dem samtidig med, at hun kørte sin fisse op og ned over min pik. Min tunge slikkede og slikkede Toves klitoris så safterne løb ned over mit ansigt og nu kunne jeg mærke, at Tove begyndte at nærme sig orgasmerne. Hun sitrede og jamrede som om hun skulle gå helt itu og jeg forstærkede mit slikkeri i takt med at Mette øgede tempoet op og ned på pikken. Jeg ved ikke hvem, der kom først. Det hele gled sammen i en stor orgasme. Tove stønnede og vred sig, min pik sprøjtede sperm fra sig i lange dunkende rytmer og Mette kastede sig ned og tog pikken i munden for at sluge så meget sperm som muligt. Til sidst lå vi alle tre på sengen i et fast, vådt og varmt favntag mens vi prøvede at komme til kræfter.

Mens vi lå og småsnakkede om at nu håbede vi ikke, at de andre havde opdaget noget - det var jo ikke gået stille af sig, gik vore hænder på en stille og rolig opdagelse på hinandens kroppe. Der var ikke nogen bagtanker med det, det var bare sådan noget vi gjorde, vel nærmest som refleks - berolige hinandens kroppe; men der gik ikke lang tid før det fik en helt anden betydning og hænderne blev lidt mere håndfaste (om man så må sige) og også lidt mere målrettede mod de kendte erogene zoner. Inden vi havde fået fortrudt det, var vi allerede i gang igen. Min pik var dog stadig temmelig medtaget og ville ikke rigtig vise kamplyst igen; men pigerne var også mest gået i gang med hinanden (venindeaften igen?) Jeg følte mig lidt som tilskuer; men det gjorde nu heller ikke noget - pikken, you know? Mette og Tove havde fået sig kantet rundt i en 69'er med tungerne dybt begravet i hinandens fisser og de ænsede mig ikke. Da det havde stået på i kort tid, synes det som om min pik ikke ville stå (hø,hø) tilbage for den udfordring, så jeg fik listet den ind i Mettes fisse (hun lå øverst) bogstaveligt talt for næsen af Tove. Det kunne Mette godt lide for hun rykkede enden godt tilbage mod min pik hver gang jeg stødte den frem.

Hvis en tilskuer var kommet ind på værelset lige nu, ville der havde mødt dem et kosteligt syn: Nøgen på ryggen på sengen lå en pige med en anden pige omvendt oven på sig, begge i gang med at slikke hinandens fisser og bag den ene en også nøgen mand i gang med at kneppe hende bagfra mens hans nosser slaskede frem og tilbage over næsen på hende, der lå på ryggen.

Nu kom der heldigvis ikke nogen ind på værelset (selv om vi, på det tidspunkt, næppe ville have bemærket det). Så vi henholdsvis slikkede og kneppede det bedste vi kunne. På et tidspunkt byttede pigerne plads og min pik tog sig nu af Toves fisse. Jeg følte, at jeg kunne blive ved i det uendelige (sådan har jeg det hver gang, jeg har haft min første orgasme) og det kunne pigerne tilsyneladende også så vi byttede rundt en gang imellem. Snart lå jeg nederst med enten en fisse ved munden eller med pikken oppe i en ditto eller begge dele og snart var jeg i gang med at kneppe en af pigerne enten for- eller bagfra eller også var pigerne i gang med at slikke hinanden eller mig eller...eller.....

Det hele kørte sammen i én stor oplevelse. Vi slikkede og kneppede så fisser og pik var ét og vi kom alle tre samtidig i en lang og knap så voldsom orgasme, hvorefter vi sank sammen i favntaget fra før. Vore kroppe var varme og glinsede af både sved og elskovssafter og der gik ikke lang tid før vore åndedrag blev roligere og roligere for til sidst at glide ind i en drømmeløs søvn. For hvad skulle man drømme, når man lige havde levet drømmen?

Hjemturen dagen efter var noget tam efter nattens oplevelser; men lige inden vi skiltes hjemme i firmaet, fik Mette hvisket til mig: "Der er venindeaften hjemme hos mig på næste onsdag - kommer du?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.