Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun hedder Trine og hun var elev hos mig i mit firma for et par og tyve år siden. Hun var dengang en flot, let buttet rødhåret pige, altid med et stort grin i fjæset. Hun var meget humørfuld og vi skæmtedes om alt. Hun var også en meget dygtig elev og efter, at hun var sluttet hos mig, fik hun et godt betalt job i en anden by og vi mistede kontakten.

Så her forleden dag, mødtes vi tilfældigt på Torvet; men jeg var lige ved at gå forbi Trine, for hun var blevet noooget større. Hun kunne kende mig først – jeg er jo også 25 år ældre og har ikke forandret mig meget, så det var hende, der stoppede mig og, til min forbløffelse, med et ordentligt kram og smækkys på kinden.

SEX I DAG?

Så kunne jeg selvfølgelig godt se, at det var Trine. Godt 20 år og 20 kg ældre. Årene sad godt på hende og de 20 kg var somend heller ikke fordelt så skidt. Hendes dengang fulde, faste bryster, var blevet en anelse større, vel en D-skål? Og hun var blevet lidt længere rundt om livet; men alt i alt så hun stadig godt ud og humøret var det samme.

Vi fik snakket en del om gamle dage og det viste sig, at hun havde fået en datter, der nu var 9 år; men hun var ikke og havde aldrig været gift og datterens far var forsvundet, da han opdagede, at Trine var blevet gravid. Ikke at hun begræd det, hun manglede, som hun selv udtrykte det, ikke noget, hverken her eller der.

Det endte med, at jeg fik hendes adresse, så jeg kunne besøge hende ved lejlighed og tale flere gamle dage. Med et knus skiltes vi igen.

En måneds tid senere, skulle min kone til København og besøge noget familie, som jeg ikke var så begejstret for, så jeg valgte at have nogle uopsættelige møder, der desværre forhindrede mig i at tage med, til min store fortrydelse J.

Da min kone var taget af sted med toget fredag eftermiddag, købte jeg ind til noget lækkert om aftenen for at forkæle mig selv i min selvvalgte ensomhed. En stor, saftig bøf og et par flasker god rødvin fra kælderen, så var min aften tilrettelagt. Hjemme med bøffen åbnede jeg for rødvinen, tog en gedigen maltwisky mens rødvinen åndede og satte mig for at se nyhederne i TV.

Så kom jeg i tanke om Trine, der sikkert sad alene hjemme sådan en fredag aften, "kun" med sin datter som selskab. En fanden røg i mig. Hvorfor ikke ringe og sige, at jeg ville komme med aftensmaden? Inden jeg fik det fortrudt, ringede jeg hendes nummer op og hun svarede med det samme "Det er Trine, hvem taler jeg med?" Jeg svarede og undskyldte, at jeg sådan bare ringende; men jeg var alene hjemme og ville gerne komme forbi med aftensmaden, så vi kunne få os en lang snak om gamle dage.

Trine sagde, at det da var en god ide. Hendes datter var desværre ikke hjemme, så jeg kunne hilse på hende, hun var hos sin mormor og morfar hele denne week-end. Vi aftalte, at jeg var der om en times tid, så jeg proppede rødvinen til igen og satte den og en anden flaske sammen med bøffen i en kurv, hvor også lige maltwiskyen kom ned. Så kørte jeg ned til slagteren og bad om en bøf mere og forbi supermarkedeet for at få nogle kartofler og noget til salat.

Således udstyret, kørte jeg ud til Trine, der viste sig at bo hyggeligt i en 3 værelses lejlighed på 3. sal med udsigt over det meste af byen fra den lille altan. Jeg fik lige en krammer, da jeg kom og Trine meddelte mig, at det nok var den bedste ide, jeg havde fået, siden jeg tog hende i lære i virksomheden.

Det grinede vi lige lidt af og så gik vi i køkkenet. Trine lavede salat og kogte kartofler og jeg klargjorde bøfferne, så de lige var til at smide på panden. Vi gik og pjattede med hvert vort glas rødvin, som om vi ikke havde bestilt andet hele livet. Vi var godt tilpas i hinandens selskab.

Kartoflerne blev pillet. Bøfferne blev stegt og det hele blev spist med god appetit, fulgt godt til dørs af rigelige mængder rødvin. De 2 flasker jeg havde med, fik hurtigt ben at gå på. Trine lavede en kop kaffe og så satte vi os til rette i sofaen med kaffe og maltwisky, som Trine heldigvis også var glad for.

Der gik ikke lang tid, så ebbede samtalen ud og Trine lænede sig ind til mig og jeg mærkede hendes ene hånd glide stille op ad mit højre lår. Min pik reagerede voldsomt og begyndte at strutte i bukserne. Jeg lagde min arm om Trines ryg og drejede mig ind mod hende, fik tag i hendes trinde bagdel med den anden hånd og begyndte at kæle. Vi kyssede hinanden hårdt og vådt og Trine nærmest kravlede op på mig.

Vore tunger legede vildt i mundene og vore hænder var overalt på vore kroppe. Uden at slippe med kyssene, fik vi krænget tøjet af hinanden og hurtigt sad vi helt nøgne i sofaen. Jeg fik lagt Trine ned på ryggen og lagde mit hoved mellem hendes meget store bryster, hvor vorterne sad stenhårde og dirrede. Jeg tog dem skiftevis i munden og nulrede dem med min tunge. Trine gispede ved denne berøring og hendes hænder krammede om min ryg.

Jeg gled ned ad hendes svulmende krop mens jeg kyssede bryster og mave hele vejen ned. Da jeg nåede venusbjerget og derefter kørte min tunge ind mellem skamlæberne, gav hun et hyl fra sig. Jeg fik fat i hendes klitoris, som sad hård og varm, lige dér under venusbjerget. Jeg brugte både læber og tunge til at stimulere klitten med og jeg fik også listet en af mine fingre op mellem skamlæberne og begyndte at fingerkneppe hende mens jeg slikkede og kneb, det bedste jeg havde lært.

Der gik kun meget kort tid, før Trine, i lange gisp og småhyl, fik sin første orgasme. Hele hendes krop dirrede, ja nærmest blævrede og hun krammede mit hoved så hårdt ned i skødet, at jeg havde svært ved at få vejret. Så slap hun endelig og jeg kravlede op og gav hende et stort, vådt kys, der smagte af hendes egne fissesafter. Hun drak dem begærligt og fik mig drejet ned på sofaen og hende selv ned på gulvet.

Hun lagde sig på knæ og tog min stive, dunkende pik i munden. Som om hun aldrig havde lavet andet og det ved jeg rent faktisk ikke om hun har, kørte hun munden op og ned ad pikken og hendes hænder manipulerede min pung og pikskaft, så jeg kom med et brag. Min sperm skød ind i Trines mund og løb ned ad hendes runde kinder. Hun på det nærmeste sugede de sidste rester af spermen ud af pikken og med et tilfreds grin i hovedet, gav hun mig et meget vådt kys tilbage, denne gang med min sperm.

Vi sad lidt i sofaen uden at sige noget. Så sagde Trine, at det var noget af det bedste sex hun havde fået længe. Det var faktisk meget længe siden, hun overhovedet havde fået noget. Det hun havde sagt til mig på torvet, passede ikke. Hun havde ikke fået sex siden hun var blevet gravid. Hun havde måttet klare sig med sit massageapparat, så det, jeg havde givet hende, var bare fantastisk.

Jeg blev lidt stolt. Jeg kunne ikke huske hvornår jeg sidst havde fået ros for min præstation; men på den anden side, når man ikke har fået sex i næsten 10 år, er man vel glad for det hele. Det sagde jeg naturligvis ikke til Trine, jeg nøjedes blot med at give hendes et taknemligt kys.

Kysset udviklede sig langsomt til noget mere hedt. Jeg kunne mærke, at Trine ikke havde fået nok endnu. Min pik var ikke kampklar, så jeg gav mig til at kæle med hendes krop over det hele. Brysterne fik en kærlig behandling, ligesom mine fingre begyndte at krible mellem hendes skamlæber. Trine lagde sig tilbage med lukkede øjne og sukkede dybt. Hun sitrede ved mine berøringer og hver gang min finger rørte ved klitten, gav hun et lille gisp fra sig.

Jeg kunne nu mærke, at pikken var ved at vågne til dåd. Min behandling af Trines krop, gik ikke upåagtet hen og snart var pikke igen stiv og dunkende. Jeg skilte Trines ben og fik pikke op til skedeåbningen. Med den ene hånd begyndte jeg at køre pikhovedet rundt i skedekanten og op over klitten, jeg stak lidt af pikken ind i skeden og trak den hurtigt ud igen.

Trine var ved at gå til, kunne jeg mærke, så efter at have teaset hende med mine små finter, drev jeg hele pikken ind i skeden, helt i bund. Trine gav et lille hyl fra sig og hendes krop begyndte at følge mine bevægelser, blot i modtakt, sådan at det gav et ordentligt svup hver gang pikken gik i bund. Jeg øgede hastigheden og kunne mærke, at jeg snart ville komme. Jeg kunne høre på Trines vejrtrækning, at det heller ikke ville vare længe, før hendes orgasme kom.

Da min pik eksploderede med en kaskade af sperm, trak Trines fisse sig sammen i orgastiske kramper, der malkede det sidste af spermen ud af pikken. Trines orgasmer bølgede gennem hendes krop i takt med, at jeg manipulerede hendes klit og til sidst måtte hun skubbe min hånd væk, så hun kunne komme til sig selv. Hun kunne simpelthen ikke klare mere lige nu.

Vi kyssede og kælede lidt endnu, så faldt vi til ro. Da vi havde sundet os, talte vi lidt om det, der var sket. Det var ikke noget, vi undskyldte. Vi var bare glade for, at det var sket. Mærkeligt nok havde jeg ingen bondeanger. Jeg elskede stadig min kone og der var ikke gået noget fra hende. Trine havde fået noget, hun havde savnet og, som hun sagde, "jeg begynder ikke lige pludselig at ville have, du skal forlade din kone og gifte dig med mig. Jeg har det godt, som jeg har det. Blot kunne jeg godt tænke mig, hvis du ville komme forbi engang imellem og "løsne" mig."

Jeg lovede, at jeg ville komme så tit, jeg kunne; men at jeg da ikke havde tænkt mig at gå lige med det samme. Da Trine hørte, at jeg var græsenkemand hele week-enden, blev hun meget glad og sagde, at vi så burde lægge os, så vi var udhvilede til næste brydekamp. Vi gik ind i hendes seng, der ikke var én af de største, jeg havde ligget i; men vi kunne være der. Og i hinandens arme, faldt vi hurtigt i søvn.

På et eller andet tidspunkt, sent på natten eller var det tidligt på morgenen? Mærkede jeg Trines hånd på min pik, som hurtigt stillede sig til rådighed og med et hurtigt rul, kantede hun sig op på min mave og fik pikken suget op i fissen. Jeg var taknemlig over, at hun havde så blød en madras, som hun havde, for hun var gudhjælpemig ikke én af de letteste piger, der havde redet mig.

Med hendes store patter gyngende foran mit ansigt, fik jeg en morgenridetur af de bedre. Jeg kunne bare ligge og nyde hendes professionelle arbejde med min pik og orgasmen kom da også med lange seje stød af sperm – utroligt, at der stadig var skud i bøssen.

Det blev til en dejlig week-end, hvor vi ikke var i tøjet før jeg skulle hjem søndag formiddag for at være klar til min kones hjemkomst om aftenen. Heldigvis havde jeg restitueret mig så meget, at hun kunne få sig et lille søndags-hjemkomst-knald uden, hun bemærkede, at jeg ikke helt var på toppen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.