Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var torsdag, den første i min 3 uger ferie og jeg ville egentlig ikke have været kørt helt ud til Engmark; men nu, jeg alligevel var på cyklen og vejret var godt, så hvorfor ikke?

Jeg ville besøge nogle af vore venner – Polly og Thomas – de havde også ferie og burde være hjemme i haven. Vel ankommet gik jeg om i haven, som vi altid gjorde og der var ingen. "Mærkeligt", tænkte jeg, "Pollys bil var i carporten". Jeg gik rundt om huset og ringede på bryggersdøren. Intet skete.

SEX I DAG?

"Nå de var sikkert bare gået en tur". Jeg låste cyklen op igen og ville til at køre videre, da døren pludseligt blev revet op. Det var Polly, der stod i døren og hun drev af vand og havde kun et håndklæde om sig.

"Jeg var i bad", sagde hun, "kom bare ind, Thomas er godt nok ikke hjemme – firmaet har ringet, der var problemer, så han kommer ikke hjem lige med det første".

Jeg låste cyklen igen og gik med ind. Det skal lige siges, at Polly er en "pige" på ca. 45 år, har kort, rødt hår (naturligt) og har en ganske velholdt krop med mellemstore, faste bryster (uden silikone). Hun har født 2 børn; men det ses ikke. Jeg har altid været lidt varm på hende; men jeg elsker min kone, så der har ikke været noget pjank dér.

"Jeg smutter lige i en bikini, så får vi os et glas kold rosévin på terrassen" råbte hun mens hun småløb ind i badeværelset igen.

Jeg satte mig ud på terrassen, smed poloen og sad kun iført mine shorts, da hun dukkede op med en flaske og 2 glas. Hun så bragende godt ud, som hun stod dér i en meget minimal; men dog tækkelig bikini, stadig med vandperler på kroppen. Jeg kunne mærke, det rykkede i shortsene.

Polly gav mig flasken og jeg trak den op med proptrækkeren i min schweizerkniv og skænkede i glassene. Vi drak tavst et par læskende slurke og jeg fyldte på igen.

Efter lidt tid kikkede Polly på mig med sine store brune øjne og sagde: "hvad vil du egentlig? Er det Thomas, du vil tale med? Han kommer, som sagt, ikke hjem lige med det første og sikkert først langt ud på natten."

"Njææhh", begyndte jeg, "jeg er bare ude på en lille cykeltur i det gode vejr og så ville jeg se om i var hjemme og gav en forfriskning".

"Jam'mn jeg er hjemme" sagde Polly "så det må du nøjes med, hvis det er i orden med dig". Hun smilede skælmsk over kanten på glasset, der igen var blevet tomt. Jeg fyldte hurtigt på og sagde, at jeg sagtens kunne "nøjes" med hende. Vi lo lidt af det og drak igen.

Jeg kunne begynde at mærke vinen, her i sommervarmen og det også ud som om Polly var lidt bedugget. Hun satte sig over til mig i hængesofaen, ganske tæt og mine shorts kunne næsten ikke holde på pikken, den nu var stor og stiv.

Polly lod som ingen ting; men lagde, ligesom lidt tilfældigt, sin ene hånd på mit lår, så lillefingeren lige rørte med pikken. Det gav et spjæt i mig og jeg skyndte mig at tømme glasset, rejste mig og tog flasken. Den var næsten tom, så jeg løftede den sigende, tømte den og gik, med et nik fra Polly, ind og tog en ny i køleskabet.

Jeg havde nær tabt flasken, da jeg kom ud igen. Polly sad stadig i hængesofaen; men nu uden en trævl på kroppen. Hun sagde ikke noget. Hun klappede bare på hynden ved siden af sig, hvor jeg før havde siddet. Jeg satte mig stille ned. Pollys hånd lagde sig igen på mit lår, nu med et par fingre på min stive pik. Jeg kunne næsten ikke beherske mig og sagde, med grødet stemme: "Øhhh, Polly, hvad har vi lige gang i her?"

"Ikke noget", sagde hun, "ikke noget, der rager andre end os, vel? Du kan godt lide mig. Det har jeg kunnet mærke i de mange år, vi har kendt hinanden og det er gensidigt, min skat. At vi ikke før er havnet i denne situation, er helt tilfældigt. Jeg har rigtigt gerne, i meget lang tid, villet dette. Hvad med dig."

Næsten som en skoledreng fik jeg fremstammet, at det ville jeg også gerne og at jeg vældigt godt kunne lide hende og at jeg synes hun var både sød og flot.

Hun lagde en finger på min plaprende mund, fastholdt mit blik med et smil så jeg tav. Mens hendes øjne fastholdt mit blik, kunne jeg mærke hendes hånd begynde at kæle for min pik. Den dirrede og det rislede ned ad min ryg. Hun flyttede sin finger fra min mund og placerede i stedet sine læber dér. Langsom mærkede jeg hendes tunge komme ind i min mund og så kunne jeg ikke beherske mig mere. Jeg greb om hende, gengældte hendes krævende kys og kærtegnede hendes fuldendte bryster.

Vi blev vildere og vildere. Rejste os fra hængesofaen og kastede os ned på trægulvet, der lå rundt om poolen. Jeg rev og flåede i mine shorts og fik dem endelig af. Min pik sprang ud i det frie, hvor den hurtigt blev grebet af Pollys bløde hånd.

Tempoet gik lidt ned efter mange heftige kys og Polly gled ned ad min krop og gelejdede min pik ind i munden. Jeg var lige ved at komme med det samme; men fik lagt bånd på. Jeg lå helt stille på ryggen mens Polly langsomt sugede min pik ind og ud af munden mens hun bearbejdede mine nosser.

Meget snart hikstede jeg: "jeg, jeg, jeg koooooommer" og i lange ryk skyd min sperm ind i hendes mund. Kors en fornemmelse. Jeg mindes ikke at have haft denne følelse før; men det har jeg nu nok alligevel. Dette var bare nuet og derfor var det noget særligt. Polly suttede stille den langsomt faldende pik ren for sperm. Hun gled igen op ad min krop og lagde et stort, vådt og af sperm glinsende kys i min mund.

Vi lå lidt og Polly kikkede mig i øjnene og spurgte om det var OK? "OK", sagde jeg, "det var himmelsk". Jeg kyssede hende igen og begyndte at kærtegne hendes krop. Jeg kyssede mig vej ned til og hen over hendes lækre bryster, der, med megastive brystvorter, strittede lige op i luften. Ikke noget med hængepartier her.

Jeg tog brystvorterne i munden, en efter en og nulrede dem med min tunge. Jeg kunne høre Polly stønne svagt og jeg fortsatte mit kyssende glid nedad hendes krop. Jeg standsede lige over venusbjerget, der hvælvede sig flot under hendes navle. Polly lagde sine hænde på mit hoved og skubbede blidt. Hun ville meget mere.

Jeg forstod signalet og lod min tunge glide ned af bjerget, ned til grotten, som var ganske glatbarberet, hvilket jeg først lage mærke til nu. "Frækt", tænkte jeg, "det kan jeg lide. Måske skulle jeg foreslå det til min kone, Charlotte?"

Jeg lod mig dog ikke distrahere; men lod tungen glide indenfor i grotten. Hendes safter havde allerede gjort den meget våd og klitorissen stod stiv i grottens åbning og ventede kun på min ferme tunge.

Da min tungespids rørte klitten, gav det et ryk i Polly. Hun strammede lårene og begyndte at stønne højere og højere efterhånden som min tunge fik bearbejdet klitten. Jeg sugede nu klitten helt ind i munden og lod tunge løbe omkring som en forårskåd spædekalv. Der gik heller ikke lang tid, før Polly spændte sig i en bue op fra underlaget. Hun nærmest skreg sine orgasmer ud i haven og jeg blev helt bange for, at nogen troede, at jeg var ved at myrde hende. Polly klamrede sig til mig og det rykkede i hele hendes krop, mens orgasmerne langsom dødede hen.

Vi lå, svedige, udmattede og glade i hinandens arme og nussede lidt. Så vendte Polly sig, gav mig et mægtigt smaskkys og rejste sig. "Kom", sagde hun og kastede sig ud i poolen. Jeg fulgte hurtigt efter og efter et par svømmetag, fik jeg fat i hende. Vi krystede os ind til hinanden og sugede vore munde sammen i heftige, våde kys, der nu smagte lidt for meget af klor. Her, i en næsten vægtløs tilstand, var det en dejlig fornemmelse at mærke hendes stærke ben om mine hofter og hendes arme om min hals. Næsten per automatik, fandt min igen stive pik hendes åbne fisse og den gled uden besvær helt op. Polly dirrede og langsomt duvede vi op og ned i vandet som i en tavs ballet mens min pik gled ind og ud af hendes fisse i modtakt til vores bevægelse i vandet.

Det var en herlig fornemmelse. Sådan må de have det, når de knepper på månen. For det gør de vel, ikke?

Få sex i dag

Mine bevægelser blev lidt hurtigere efterhånden som min pik krævede mere action. Jeg kunne mærke at en eksplosion var i nær vente og jeg kunne mærke på Polly, at hun også var tæt på sine orgasmer. Jeg øgede takten og Polly fulgte med. Hun nærmest sprang ned over min pik i modtakt med mig. Det var svært at skubbe op, for jeg kunne kun lige røre bunden med mine tæer, når vi var nede. Snart kunne jeg mærke, spermen trænge sig på og inden jeg fik tænkt tanken helt til ende, strammede Polly sine lår omkring mig og skreg igen sime orgasmer ud i haven. Min sperm skød op i hendes fisse og vi var næsten ved at drukne, da vi var så udmattede, at vi ikke ænsede at få bund under fødderne.

Smågrinende og mætte af sex, fandt vi hinanden i den lave ende af poolen og stod længe dér og kyssede blidt hinanden mens vore kroppe klistrede sammen af klorvand og sperm.

Vi gik op og mens jeg tørrede mig, gik Polly ind og hentede 2 store maltwiskies, som vi begge var store fans af.

Jeg tørrede Polly med mit håndklæde og vi lagde os i hver sin liggestol. Grinende til hinanden, drak vi tørstigt af malten. Jeg var helt udkørt. Polly, der imod, så ud som en kat, der netop havde spist alle naboens mus og drukket fløde dertil. Hvor var hun dog smuk, som hun lå der. Jeg skulle til at sige det til hende; men hun lagde en finger på munden og sagde "syyhh, ikke tale nu, så bryder du fortryllelsen. Hvor var det smukt sagt og så rigtigt. Vi var jo begge gift og vi elskede vore respektive – ikke noget med, her i øjeblikket, at sige noget, der senere skulle fortrydes. Klog pige, hende Polly.

Da vi havde drukket vores wisky og havde ligget lidt, spurgte Polly om jeg skulle nå noget. "Nej", sagde jeg, "Charlotte er i København hos hendes søster resten af ugen, så jeg har ikke noget at tage mig til". "Fint sagde Polly, " så tager vi ud i vores sommerhus ved Vesterhavet. Jeg ringer til Thomas og siger, jeg ikke gider være her hjemme i det gode vejr, bare fordi han skal arbejde i ferien og at han kan ringe og sige om han kommer derud".

Inden jeg fik sagt noget, var hun væk. Efter kort tid kom hun tilbage og sagde, at Thomas undskyldte mange gange; men han kunne ikke forlade firmaet og at jeg bare skulle tage i sommerhus. Han ville komme på søndag. "Søndag", hørte du det, "så har vi hele 2½ dag for os selv. Herligt ikke." Hun smilede hæmningsløst til mig, trak mig op af liggestolen, kastede sine arme om mig og kyssede mig vådt og dejligt.

"Jooohh", fik jeg stammet; "men hvad siger naboerne i sommerhuset, når du ankommer med en fremmed mand?" "Der er ingen naboer. Huset ligger helt ude i klitterne og der er milevidt til nærmeste hus. Tøsedreng, tør du ikke?" "Selvfølgelig tør jeg. Kan vi lige køre forbi hjemme, så jeg kan få et par ting med?" "Klart" sagde Polly og inden jeg havde fået set mig om, for hun rundt i huset og greb en masse ting i en masse poser og tasker. "Smid din cykel op i Range Roveren så kører vi og det er dig, der skal køre."

Jeg sagde OK og satte mig bag rattet. Vi kørte vest ud af byen efter at have smidt min cykel af der hjemme. Efter en lille time, var vi næsten ud ved strandområdet og, da jeg kendte vejen til deres sommerhus, ville jeg dreje op af vejen, der første derhen; men Polly sag "nej, vent lidt. Kør langsomt ind gennem byen." Det undrede mig lidt; men jeg gjorde, som hun sagde.

Lige før vi kom til bygrænsen, lagde Polly sit hoved over i mit skød. Jeg kunne mærke, at pikken reagerede på hendes berøring. Hendes hånd Listede sig til at lyne mine bukser ned og tage min nu meget stive pik frem. Det skal lige bemærkes, at Range Roveren var forsynet med tonede glas; men hvis nogen havde kikket direkte ind, ville de ikke kunne undgå at se, hvad der skete.

Uden et ord, tog hun pikken i munden og suttede langt og vådt på den. Med hånden på mine nosser og med munden om min pik, gav hun mig et blowjob, jeg aldrig før havde fået. Hendes tunge var som en hugorm i brunst. Den fløj rundt om pikhovedet mens læberne strammede om pikstammen. Hendes hånd legede med mine nosser som var det kastagnetter. Der gik da heller ikke lang tid før min varme sperm skød ind i hendes mund. Der var så meget, at det løb ned af hendes hage.

Det var lige før, jeg kørte galt i bygaden. Folk må have troet, jeg havde en kæmpe brandert på; men det var de vist ret ligeglade med, her i sommerlandet. I hvert fald når politiet ikke var der.

Hurtigt rejste hun hovedet og gav mig et varmt, vådt og klistret tungekys. "Så", sagde hun, "så kan vi godt køre op til sommerhuset. Nu er det mig, der trænger til lidt forkælelse."

Sommerhuset, hvis man da kunne kalde det det, var på størrelse med et middelstort parcelhus. Vel ca. 160 m2 med første sal. Huset var bygget i vinkel og var forsynet med stråtag. Det lå helt ude i første klitrække og Guderne skal vide, hvordan den opførelse var blevet godkendt?

I vinklen lå der en swimmingpool af ganske pæn størrelse og fra førstesalens altan (ud for soveværelset) kunne man se ud over Vesterhavet. Resten af huset lå ugenert nede bag klitterne.

Vi fik tømt bilen og lagt tingene på plads. Det skulle jo gerne se ordentligt ud, når Thomas kom på søndag. Da jeg kom ned i køkkenet igen, gik Polly splitternøgen rundt og da jeg ville omfavne hende smuttede hun fra mig og løb ud og hoppede i poolen. Jeg fik hurtigt mit tøj af og sprang efter hende.

Vi crawlede lidt frem og tilbage og trak os så op og lagde os på en stor bademåtte på træterrassen, der løb rundt om poolen. Vi lå lidt ved siden af hinanden uden at røre os. Jeg kunne mærke spændingen; men gjorde ikke noget. Lidt efter mærkede jeg Pollys hånd på min arm. Den rørte kun let ved armen og alligevel fik jeg omgående rejsning. Pikken stod lige op i luften og dunkede og jeg rullede rundt og lagde mit ene ben over Polly, der lå på ryggen. Jeg begyndte langsomt at kæle for Pollys krop. Helt oppe fra håret, ned gennem ansigtet, over skuldrene og ned over de faste bryster med de stive brystvorter (her dvælede jeg et stykke tid til jeg kunne høre på Pollys vejrtrækning, nu skulle jeg altså se at komme videre nedad).

Min frie hånd gled ned over hendes mave, kildrede lidt på hendes navle og smøg sig forsigtige ned til venusbjerget. Polly sukkede dybt og jeg kunne mærke, at hun spredte benene ganske lidt. Jeg snød. Jeg lod min hånd glide hurtigt over venusbjerget og ned langs det ene lår. Jeg satte neglene let i hendes hud og kørte så hånden opad igen, mens jeg kradsede hende ganske let. Jeg sluttede af med at lade fingrene glide op i og omkring hendes fisse, der nu var helt våd.

Med 2 fingre skilte jeg skamlæberne og lod en finger glide let op til klitoris. Den var stenhård. Fingeren kørte langsomt rundt på klitten og Polly kunne nu næsten ikke ligge stille mere. Hun vred sig lidt og stønnede højere og højere. Hendes underliv arbejde i takt med mine fingre, der dels var på klitten og dels inde i den varme, våde fisse. Jeg arbejdede hurtigere og hurtigere og Polly fulgte med.

Lige med ét strammede Polly sine lår, spændte ryggen i en bue op fra underlaget og gav et lille skrig fra sig. Orgasmens første bølge rullede ind over hende og da jeg fortsatte mit arbejde med hendes fisse, dog lidt langsommere, kom der den ene orgasme efter den anden. Til sidst faldt hun slapt ned på madrassen og rullede rundt i et kraftigt favntag, hvorfor jeg måtte slippe fissen.

Min stive pik fandt derimod næsten selv ind i den våde fisse og med Pollys hjælp, gled den helt i bund. Polly sukkede og vi lå helt stille. Jeg kunne mærke at Polly arbejdede med mellemgulvet og selvom jeg lå helt stille, var det som om min pik gled ind og ud af fissen. Hun var dygtig. Hendes fisse klemte og sugede om min pik og på rekordtid fik jeg en gigantisk udløsning hvor min sperm skød op i Pollys fisse. Vi lå lidt og kyssede hinanden, hvorefter vi gled ned i det kølige vand i poolen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.