Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som tidligere sagt, arbejder jeg i en mellemstor virksomhed i provinsen. Mit arbejde som leder, fører mig tit på rejser til udlandet, hvor jeg bl.a. forhandler kontrakter med vore agenter. Den rejse, jeg her vil berette om, foregik fra en tirsdag morgen en varm sommerdag.

Jeg tog til lufthavnen tidligt om morgenen for at nå flyet til London ved 8-tiden. Flyet var fuldt booked og der var ikke meget spas undervejs; stewardesserne havde for travlt til at spøge med os, de 'faste' kunder på Euroclass, så tiden gik med læsning og lidt planlægning af dagens møder.

SEX I DAG?

Vel ankommet til Gatwick Airport, gik jeg ned for at hente min kuffert. Tog toget op til London og derefter en taxi til hotellet, der ligger tæt ved Trafalger Square.

Hotellet kender mig, jeg kommer der ret ofte og jeg så, glædeligt overrasket, at det var hende den lille kønne receptionist, der havde vagten. Hende har jeg haft mange spøgefuldheder sammen med; men det er aldrig lykkedes for mig, at komme i bukserne på hende - jeg havde faktisk helt opgivet og så nu kun på hende som en god og morsom ven.

Jeg fik checket ind og ville lige få lagt tingene på plads på værelset før jeg skulle hen til agenten om et par timer. Der var ikke nogen bell-boy så jeg sagde, at jeg selv klarede mig op; men det ville receptionisten ikke høre tale om. Det manglede da bare. Hun bad telefondamen om at passe skranken mens hun selv hjalp mig op med mine tasker. Det havde hun aldrig gjort før så jeg protesterede; men lod mig hurtigt overtale, da jeg så hendes blik.

Det kunne nok være, at der var kommet andre boller på suppen. Hun så ud som om hun ikke havde set en mand i flere år, så våde og liderlige var hendes øjne. Hurtigt fik vi bakset taskerne ind i den gamle elevator og fik trykket på 5 sal hvorefter elevatoren stønnende og knirkende begyndte sin langsomme tur op gennem bygningen. Man kunne faktisk gå hurtigere op ad trapperne selv om man slæbte på en masse kufferter; men turen i dag viste sig at blive en hel del sjovere end normalt.

Aldrig så snart havde dørene lukket sig bag os, før hun (Sheila hedder hun) kastede armene om min hals og gav mig nogle voldsomme sugende og våde tungekys. Jeg var lige ved at falde bagover; men klarede den og gengældte hurtigt kyssene. Da vi kom op efter luft, spurgte jeg hende hvad der dog gik af hende? Sådan havde hun aldrig før optrådt overfor mig. Hun blev en lille smule beklemt og sagde, at hendes fyr havde forladt hende for et par uger siden og at hun nu ville til at slå sig løs så da hun så mig kom en fanden op i hende. Hun havde altid haft et godt øje til ham den store Nordbo, der var så morsom og som slet ikke så så skidt ud, derfor havde hun gjort som hun havde. Hun håbede ikke hun havde misforstået mine tidligere forsøg? Jeg bedyrede hurtigt, at det havde hun ikke og at jeg var glad for, at det havde taget denne vending - ikke at jeg var glad for, at hendes ven havde forladt hende; men at hun havde kastet sin kærlighed på mig.

Dette lille intermezzo, havde udspillet sig mens elevatoren knap var nået til første sal. Jeg fortalte hurtigt, at jeg var godt gift hjemme i Danmark; men at jeg ikke havde noget imod en lille kæreste i London, hvis hun kunne leve med det?

Det var ikke noget problem, sagde hun, det ville også give hende en frihed når jeg ikke lige var der. Vi beseglede denne hastige 'forlovelse' med et par våde kys mere samtidig med at Sheila begyndte at lyne mine bukser ned. Hun fandt hurtigt min pik, der allerede stod stiv og dunkende i frydefuld forventning. Hun masserede langsomt forhuden frem og tilbage, mens hun, med den anden hånd, fik trukket sine trusser ned. Hun slap pikken et øjeblik mens hun hoppede op og lagde sine ben rundt om min talje. Langsomt sank hendes nu meget våde fisse ned over min stive pik.

Jeg var lige ved at skrige; men kom så i tanke om hvor jeg var. Jeg hviskede til Sheila, at det ikke var særligt heldigt, hvis der nu var en der stoppede elevatoren på vej op.

Sheila rakte, uden at miste taget, den ene hånd bagud og trykkede på stopknappen. Elevatoren stoppede med et suk mellem 2 etager og Sheila fortsatte med sin rytmiske op- og nedtur på min pik.

Hun satte tempoet i vejret og inden der var gået mere end nogle få minutter, kunne jeg mærke spermen melde sin ankomst, jeg begyndte at stønne og da Sheila bemærkede det, satte hun tempoet yderligere i vejret. Hun nu nærmest hoppede op og ned på pikken, kastede hovedet tilbage og vred underkroppen rundt og op og ned så det var svært at holde balancen. Lige med et sprøjtede min sperm ud og ind i hendes våde, varme fisse jeg kunne også både mærke og høre på hendes vejrtrækning at hun var blevet fanget i orgasmernes dejlige favntag. Hendes fissesafter, blandet med min sperm, flød ned af mine ben mens vi langsomt sank sammen over taskerne.

Sheila kom sig først. Hun rejste sig resolut, trak mine bukser op, fik dem knappet og lynet og fik til sidst sine egne trusser samlet op fra gulvet. Dem puttede hun i min jakkelomme, som souvenir, som hun sagde. Hun inspicerede mine bukser og sagde, at hun lige ville tage dem med ned til en hurtig gang rens og pres, for sådan kunne jeg da ikke komme af sted, med sperm og fissesaft ud over det hele.

Da vi, på 5.sal, gik ud af elevatoren, ville ingen have kunnet se andet end en hotelgæst, der blev hjulpet af en ansat.

Inde på værelset tog jeg igen om hende for ligesom at fortsætte 'forlovelsesfesten'; men hun undgik mig behændigt og sagde, at hun ikke kunne være væk i længere tid uden nogen fik mistanke om foul play, som hun udtrykte det. Hun lovede at komme på besøg i aften når hun fik fri, hvis jeg da var kommet tilbage til den tid.

Der gik ikke mere end ca. en halv time, så var mine bukser tilbage, rensede og nypressede. Jeg fik mig klædt om og kom, med en taxi afsted til mit møde med agenten.

Jeg ved ikke hvad han tænkte om mig, for jeg var meget åndsfraværende. Jeg tænkte hele tiden på Sheila og hendes lille faste krop og hendes varme, våde fisse og om hvad jeg ville gøre med den i aften. Til sidst måtte jeg tage mig alvorligt sammen og koncentrere mig om mit egentlige gøremål - den nye kontrakt med vores agent.

Det lykkedes mig at komme gennem mødet med stor succes for både agenten og firmaet. Vi var begge godt tilfredse med det opnåede resultat og agenten (Poul) ville absolut have mig med ud for at fejre det på behørig vis. Spisning med senere barbesøg og hvad det så måtte føre med sig, som han udtrykte det. Jeg forsøgte at undslå mig med undskyldningen om at jeg var meget træt først efter den lange tur hjemmefra og senere af det lange møde (hvilket ikke var helt løgn, bortset fra, at det jeg var blevet mest udmattet efter, var min elevatortur med Sheila; men det behøvede jeg ikke sige til Poul). Han ville imidlertid ikke acceptere nogen form for undskyldning fra min side, så enden på det blev, at vi tog hen til et eller andet fashionabelt spisested, hvor det vist mere gjaldt om at blive set end at få noget fyldt i hovedet.

Vi fik os dog kæmpet gennem måltidet, som sandelig ikke var helt ved siden af, og kom afsted til en bar, Poul kendte særdeles godt. Der var en dæmpet lummerrød belysning i lokalet og man kunne kun se de 3 piger, der langsomt stod, næsten nøgne, på en platform og rokkede stille frem og tilbage i takt til en eller anden, for mig ukendt, larmende melodi. Vi blev placeret i en bås med udsigt til scenen, som han kaldte det, fik en flaske gammel skotsk single malt stillet på bordet og forsøgte at føre en samtale gennem larmen. Det lykkedes ikke helt godt, så vi koncentrerede os om den dejlige whisky.

Den vrikkende pige holdt endelig op og det gjorde den larmende musik også. Så, se nu godt efter, sagde Poul, hende, der kommer nu er forholdsvis ny; men gud hvor hun kan optræde.

Orkesteret startede stille med noget 'tyrkisk' musik og der kom en pige ind på 'scenen'. Hun var klædt i gevandter, der skulle lede tankerne hen på tidligere tiders haremskvinder. Hun dansede langsomt og æggende i takt til musikken. Efterhånden som musikken øgede både volumen og tempoet, fulgte pigen med samtidig med, at hun begyndte at tage tøjet af. Det var fascinerende at se på - hun tryllebandt alle i lokalet, selv de få kvinder, der også var der. Til sidst var hun helt nøgen bort set fra det stykke klæde, hun hele tiden havde haft for ansigtet.

Få sex i dag

Lige før hun gik ned fra scenen, tog hun også dette klæde væk og stor var min forbavselse, da jeg genkendte Sheila fra Hotellet. Jeg må have lignet noget, der var faldet ned fra månen, for Poul spurgte om der var sket noget. Jeg rystede benægtende på hovedet (der var jo ingen grund til at indvie ham i mine små sidespring) og sagde, at det nok bare var fordi jeg efterhånden var lidt udbrændt og at jeg lige ville smutte ud på toilettet.

Ude af lokalet, fandt jeg hurtigt indgangen til "bagscenen" og smuttede ubemærket derind. Jeg gik ned ad en lang, halvmørk gang og fandt en dør, bag hvilken jeg hørte stemmer. Jeg bankede på og åbnede hurtigt døren inden nogen kunne sige noget andet. Indenfor stirrede 5 kønne ansigter mig imøde og ét af dem tilhørte Sheila. Jeg tror hun blev ligeså forbavset over at se mig dér, som jeg havde været for et øjeblik siden.

Inden de andre, mere eller mindre afklædte piger, kunne nå at smide mig ud, havde Sheila sagt, at alt var OK - det var en udenlandsk ven af hende, som hun havde inviteret om bag ved.

Hun kom hurtigt i noget tøj, tog mig i hånden og ledte os ud på gangen. Her kyssede hun mig først som om hun ikke havde set mig i flere år og derefter spurgte hun om hvad jeg lavede dér?

Jeg forklarede hende omstændighederne og undskyldte med det samme, at jeg ikke var kommet tilbage til hotellet, som jeg næsten havde lovet det. Hun sagde, at det var da OK - vi var jo hverken gift eller forlovet (næsten) hviskede hun til sidst og at det da var godt, at skæbnen havde ført os sammen hér. Hun forklarede, at hun havde endnu en optræden inden hun kunne holde fri og at dette job i øvrigt kun var noget hun havde, når hun selv sagde til. Hun brugte det som en slags afledning fra hverdagen og da hun her til aften havde følt sig svigtet af mig, var hun gået ned i baren for at optræde.

Vi aftalte, at jeg skulle se at komme af med Poul inden hun var færdig og så kunne vi se, hvad vi så kunne finde på.

Jeg gik tilbage til vores bord og Poul spurgte til helbredet, som selvfølgelig var blevet lidt bedre, sagde jeg; men at vi nok snart skulle se at komme hjem hver især, da jeg jo allerede skulle med maskinen hjem i morgen formiddag. Poul sagde, at det var helt i orden, han skulle jo også hjem til konen. Han spurgte om han skulle lade sin chauffør køre forbi mit hotel på vejen hjem? Det afslog jeg venligt men bestemt. Jeg ville benytte lejligheden til at gå hjem og få lidt frisk luft. Der var jo ikke så langt.

Det accepterede Poul og han fik betalt regningen, hvorefter vi forlod baren. På gaden ringede han over mobilen til sin chauffør, der kom efter et lille kvarter og hentede ham. Da han var kørt, gik jeg tilbage i baren igen og ventede på at Sheila skulle blive færdig med hendes 'arbejde'. Hun var næsten halvt igennem showet, da jeg kom ind, så jeg fik lejlighed til at nyde hendes skønne krop og hendes forførende bevægelser, som jeg kunne se, hun tilegnede mig, da hun havde set mig komme tilbage. Det undrede mig at ikke alle i baren kunne se, at hun praktisk taget havde samleje med mig - på afstand forstås.

Der er ikke meget mere at sige end at vi tog en taxi hjem til hende, da hun havde afsluttet sit show. På vej i taxaen, holdt vi os fra hinanden - ikke fordi vi ikke havde lyst; men mere fordi chaufføren var en halvgammel sur stodder, der sikkert ikke ville kunne tolerere et samleje på bagsædet. Vi skyndte os op i hendes lejlighed - en hyggelig 3-værelses med bad og køkken. Lidt stor til hende alene; men det var 'resterne' fra hendes tidligere samliv og hun havde ikke lyst til at flytte for her boede hun både centralt og billigt.

Hun spurgte om jeg ville have en drink; men i stedet for at svare, greb jeg ud efter hende. Hun gled villigt ind i min favn og vi begyndte den gamle leg med våde, varme tungekys og vore underlivs egen dans mod hinanden. Resultatet udeblev da heller ikke. Vi blev mere og mere ophidsede, tungerne kørte en vild dans i vore munde, min pik var blevet hård som et hammerhoved og det føltes som om den havde fået sin egen vilje og ville ud af de snærende bukser. Sheila var begyndt at flå sit tøj af mens hun skubbede os hen mod soveværelset. Jeg forsøgte, hoppende snart på det ene ben og snart på det andet, at følge med samtidig med, at jeg også flåede i mit tøj. Det lykkedes os, af en eller anden mærkelig grund, at komme helskindede hen til soveværelsesdøren og samtidig være blevet helt nøgne. Sheila rev døren op og kastede sig hen på sengen. Herfra lød der et skrig og hele sceneriet blev frosset fast som på en knækket FILM. Hvad var det? I et splitsekund troede jeg, at Sheila havde fået os lukket ind i en forkert lejlighed; men inden jeg trak vejret anden gang udstødte Sheila et højt "Doris"!!? "Hvad laver du her? Jeg troede du var taget hjem til dine forældre, skulle du ikke det?"

"Joh" - lød det halvkvalt fra sengen; "men jeg nåede ikke toget, jeg var gået i byen med et par veninder og glemte tiden. Jeg fattede ikke en skid og jeg må have set højst besynderlig ud, stående dér, helt nøgen med en pik, der var i stærkt aftagende. Sheila forklarede, at Doris var hendes assistent på hotellet og at hun havde nøgle til Sheilas lejlighed fordi hun så kunne overnatte dér, når hun havde de sene vagter. Hun boede temmelig langt uden for London hos sine forældre og søgte efter lejlighed i selve London. Denne aften havde hun ikke sen vagt, så derfor havde Sheila ikke regnet med at se hende i lejligheden.

Doris sad nu op i sengen og gloede på os - begge nøgne og endnu mærket af ophidselsen. Man kunne se hendes øjne funkle og Sheila var ikke sen til at gå hen til hende, tage hende i sin favn og begynde at kærtegne hendes hår og ryg. Jeg stod stadig som forstenet og kikkede på det, der var ved at udvikle sig i sengen. Doris begyndte ikke at råbe op eller at gøre modstand, hun så ud til at kunne lide Sheilas kærtegn (gad vide om de havde haft noget kørende? - tænkte jeg). Sheila begyndte nu også at kysse Doris og det blev også gengældt. Det var som om de ikke vidste, at jeg stadig stod i døren uden tøj på. Min pik må have set hvad der var i gang, for den begyndte at røre på sig og inden længe stod den stiv og bankende lige ud i luften, opildnet af pigernes stadig voldsommere kærtegn. Nu var det som om de sansede min tilstedeværelse. Sheila kikkede op, rakte den ene hånd ud efter mig, trak mig ned i sengen og introducerede Doris og mig for hinanden. Vi kom til at grine alle 3, for det virkede fuldstændigt tosset med den meget formelle, engelske introduktion, når vi nu var nøgne og i færd med at lave liveshow sammen. Det brød til gengæld isen meget hurtigt og inden der var gået to minutter, lå vi alle 3 sammenslyngede i sengen som om vi aldrig havde bestilt andet. Doris, viste det sig, havde egentlig en ven hun kom sammen med hjemme ved forældrene og det var sikkert også ham hun ville gifte sig med en dag; men lige nu ville hun leve livet i London og hvis hun havde været så forbandet tro mod fyren, havde hun jo ikke mødt mig - vel? Var hendes snusfornuftige forklaring på hendes medvirken til dette show.

Pigerne havde fået kantet sig rundt i en 69'er med hver deres mund begravet i den andens fisse. De slikkede højlydt med tungerne roterende om hinandens klitorisser og jeg følte mig i den grad til overs. Hvad skulle jeg lave andet end at gå i gang med hånden på pikken? Fan'me nej! Tænkte jeg, her ligger 2 underskønne kvinder og tungeknepper mens jeg 'sulter' - aldrig. Jeg borede mig ned mellem dem, fik min tunge listet ind i Doris' fisse og overtog Sheilas arbejde. Jeg tror ikke Doris opdagede noget lige med det samme. Sheila tog min pik i munden i stedet for og begyndte, med sugende bevægelse at køre pikken ind og ud af munden. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært på Doris' klitoris og Doris slikkede på Sheilas. Det var en enorm skøn trekant, vi havde kørende. Vore hænder gik på opdagelse og kærtegnede og trak og nippede i alt hvad de kom i nærheden af. Vi byttede pladser engang imellem - det var som om vi havde indstuderet showet sådan kørte det løs. Vi blev mere og mere ophidsede og pludseligt skreg først Doris, så mig og så Sheila vores orgasmer ud i soveværelset (håber ikke der var nærtagne naboer hjemme). Min sperm skød ud i munden på Doris (det var hende der var 'på' lige nu), løb ned af hendes hage, hendes orgasmesafter havde helt oversmurt mit ansigt (eller var det Sheilas?) nå ligemeget - dejligt var det. Vi faldt alle 3 sammen med hinandens arme og ben slynget ind i hinandens og vore munde kyssede trætte og velsmurte af elskovssafter rundt på det, de nu kunne finde i nærheden. Der gik ikke lang tid, før vi alle 3 faldt i søvn og da jeg vågnede næste morgen, var begge pigerne væk. Der lå en lille seddel til mig, der forklarede, at de skulle tidligt på arbejde og at jeg bare kunne komme hen på hotellet og få min morgenmad.

Jeg kom hurtigt i tøjet. Jeg havde kun nogle få timer før mit fly gik fra Gatwick og al min bagage lå på hotellet. Jeg fik snart en taxi og i løbet af et par minutter var jeg på hotellet. Det var Sheila, der stod ved skranken. Hun hilste mig med et formelt "Good morning, sir" af hensyn til de andre tilstedeværende, "vi har taget os den frihed at pakke herrens bagage, da vi ved, de har knapt med tid". Hendes øjne sagde imidlertid noget helt andet - de takkede for i nat og mine gjorde det samme mens jeg bad om at få regningen sendt ind til morgenbordet, så ville jeg kvittere dér.

Lige da jeg gik ind i restauranten stødte jeg ind i Doris, der i et nanosekund klemte hele sin krop ind til min og så var hun væk igen.

Da jeg var kommet hjem til firmaet igen, havde jeg næsten dårlig samvittighed over at skulle afregne for et hotelværelse, jeg ikke havde benyttet; men også kun næsten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.