Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var meget spændt på at møde Jørn s forældre, Jørn fik taget det ud af min fisse, så jeg ikke skulle stønne hele aftenen, jeg fik bagt en kage, da vi havde spist, gik jeg op på mit værelse, Jørn kaldt på mig jeg skulle komme ned i stuen til dem, det var så hyggelig.

Jørns mor begyndte at ringe til mig, en dag kom hun, jeg gik ude i haven med det oppe i fissen, som Jørn havde sat op inden han kørte på arbejde og var så liderlig, men hun opdagede ikke noget, hun var så ked af Jørn ingen børn havde, han var deres eneste barn, så hun blev aldrig farmor, hun var glad for han havde fået en ung pige i huset, så der ikke var så meget til ham når han kom hjem. Jeg var ved at være færdig i haven sidst i maj.

Jeg var så liderlig da Jørn kom hjem Har du haft det godt min blomst, ja stønnede jeg, din mor har været her, han blev meget stille, sagde hun noget, ja hun ville gerne du fandt dig en kone, istedet for bare en ung pige i huset, er du liderlig, ja min fisse kan ikke klare at have det oppe i fissen mere.jeg vraltede ind sammen med Jørn, han trak tøjet af mig , tog mig med ind på sengen,selv smed han tøjet,lå sig på mig, stak pikken hel i bund, jeg skreg, Jørn gik mig pik, hen red hel vild på mig, åh åh min pik trænger til dig, vend dig stå på alle fire, så tog han om mine hofter, pikken ind i fissen,jeg hylede og stønnede, han kunne blive ved længe inden han sprøjtede i mig.

Det var en meget varm juli, jeg var mest ude, og var blevet meget brun, en aften vi sad og spiste, sagde jeg , Jørn, jeg kan jo ikke blive ved med at være her, så jeg vil prøve at få et værelse og begynde at tage en uddannelse, Jørn så på mig tårene trillede ned af hans kinder, han tog mine hænder, Fie du er min, du kan gå i skole herfra, og fra i dag sover du inde hos mig, midt i juli havde Jørn ferie, vi skulle et par dage på ferie, jeg skulle have nyt tøj, det jeg havde var for stram, Jørn kikkede på mig du er blevet tyk på det sidste, har jeg gjort dig gravid, så skal du til lægen, det var jeg, jeg vil have en abort sagde jeg til Jørn da jeg kom hjem, nej det er mit og dit barn, vi kører hjem til mine forældre, og fortæller de skal være bedste forældre. Men først tager vi på ferie.

De to dage vi var på et hotel ophold, havde Jørn pikken i mig hele natten, han red på mig vi sov lidt,  så sad jeg på hans pik, jeg pressede den hel op i mig, vi stønnede skreg og gispede, han red på mig som en hund bag fra, hans pik var vild inde i mig når min fisse klemte om hans pik, vi gik i bad og straks fik jeg sat den op der var ledning til, vi kørte til stranden, nu satte Jørn gang i  min fisse, han gik med en arm om mig , jeg kan mærke det snurrer i din fisse, jeg gik med spredte ben, i min lille bikini, og  top mave, stønnede, åh åh Jørn min fisse er så vild og øm.

Den sidste nat vi sov der, lå Jørn bare med pikken i mig, uden at kneppe mig.

Dagen efter vi kom hjem kørte vi ud til hans forældre, far og mor jeg vil fortælle jer noget, jeg har gjort Fie gravid, og i skal være bedsteforældre, de græd begge af glæde.

Jeg blev tykkere og tykkere, lægen synes det var for meget , sidst i september   blev jeg indlagt, hvor de fandt ud af mig det lille menneske, skulle have tvillinger, jeg var så tyk så det var slut med at få pik, men nu kunne jeg tilfreds stille Jørn, jeg suttede pik på ham så han sprøjtede op på min store mave.

Først i december fødte jeg en pige og en dreng godt en måned for tidlig, det gjorde så ondt i min fisse da de skulle ud...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 85 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.