Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Bliv en del af g6n.dk 

Det er ikke nødvendigt at blive medlem for at læse de frække historier, men der følger flere gratis fordele med. Din egen profil med mange muligheder både som bruger & forfatter, bla. at skrive private beskeder, få din egen blog, favoritliste, fotoalbum, frække gratis filmklip hver dag og mulighed for at chatte med andre, i et fælles chatrum eller mere privat med 1 til 1 chat.

 

Som medlem på siden... (Alt er gratis) 

  • Du bliver en del af et af Danmarks største og mest seriøse novellesite med gratis danske sexnoveller.
  • Et medlemsskab hos gratissexnoveller.dk er 100% gratis.
  • Du får mulighed for at deltage i vores konkurrencer, hvor du kan vinde præmier med et strejf af lir.
  • Du får også mulighed for at se forfatternes profiler og skrive til dem, enten via kommentar eller på forfatterens egen profil.
  • Du får din egen blog som andre kan læse på siden, Her har du plads til at skrive om dit syn på livet, fantasier, lyster, meninger osv. du bestemmer.

 

+ Hvis du vælger at indsende en eller flere erotiske noveller til GratisSexNoveller.dk og derved blive forfatter, gælder også følgende.

 

  • Du får du samlet alle dine noveller under dit eget forfatternavn. (som er dit brugernavn).
  • Du beholder retten til dine egne noveller, dvs. at vi ikke kræver eksklusivretten til dine noveller, som mange andre novellesites gør. Vi har bare retten til at bruge dine noveller på egne sites.
  • Du kan få din email adresse tilknyttet til din brugerprofil, så du kan få feedback på dine noveller. Og du kan til enhver tid selv slette din email igen.
  • Med en gratis profil, får du bl.a. glæden ved at se hvor mange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via stemmer og kommentar til din historier. 
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.