Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg bankede på hos min svigerinde Lise sent fredag eftermiddag. Jeg var inviteret på middag hos hende sammen med min kone, som skulle støde til lidt senere. Hun var på et revisorjob i Jylland og ville lige kunne nå at komme til middagen lidt senere.

Lise åbnede døren og gav mig et kæmpekram. Hej skønne svoger, grinede hun.
Det skal lige siges, at vi har kendt hinanden næsten lige så længe som jeg har kendt min kone og vi har et skønt forhold til hinanden.
Jeg krammede hende hårdt og kyssede hende på kinden. Hej smukke svigerinde, hviskede jeg i hendes øre. Hun grinede højt… årh hold op, John…. Men du er nu altid så sød!

SEX I DAG?

Vi gik grinende indenfor og jeg fik et glas vin stukket i hånden. Jeg satte mig i sofaen og betragtede min svigerinde i køkkenet. Hun var virkelig en smuk kvinde. Sidst i 50’erne… flot krop, smukt ansigt og smil… kunne altid få mig til at smile.
Hendes tlf ringede… Jeg hørte lidt af samtalen og kunne forstå på samtalen, at min kone ikke kunne nå frem. Lise kom tilbage til mig.
Det ser desværre ud til, at du må nøjes med mit selskab til middagen.
Bodil kan ikke løsrive sig fra sit arbejde før senere, måske.
Pyt med det, sagde jeg … vi kan da sagtens hygge os alene.

Da jeg havde sagt det, kunne jeg godt se, det måske kunne misforstås, men Lise grinede bare og sagde , selvfølgelig kan vi det!
Jeg nød virkelig middagen. Hun er bare god til at lave mad. Vi grinede og pjattede, spiste også dessert og jeg tog af bordet, imens Lise fandt lidt godt frem til kaffen. Jeg lagde mærke til, at hun tog sig til lænden nogle gange og så ud til, at have lidt ondt.

Telefonen ringede igen. Det var Bodil.
Hun kom desværre ikke hjem alligevel, da revisionen drillede og den skulle laves færdig, inden hun kunne tage hjem.
Vi snakkede videre og drak kaffe med cognac til. Hun åbnede endnu en flaske vin, jeg protesterede lidt, men som hun sagde: John, du kan da bare overnatte her på gæsteværelset.
Det havde jeg ikke noget imod, så kunne jeg nyde lidt mere vin og hendes dejlige selskab mere.

Jeg kunne godt mærke vinen nu og måske var det derfor, jeg spurgte ind til hendes rygsmerter. Og jo, hun havde ganske rigtigt ondt i lænden og kunne ikke rigtig slippe af med det, sagde hun. Ved du hvad, pralede jeg. Du er heldig. jeg er så god til at massere, bare spørg Bodil. Jeg kan give dig en af mine berømte massager. Hun kiggede lidt på mig. Det lyder godt nok fristende John….men vil du virkelig det? Ja, jeg har jo godt nok stadig en briks inde på gæsteværelset. Selvfølgelig vil jeg det Lise. Hvis du finder noget olie frem, håndklæder og gør dig klar, kommer jeg ind til dig om lidt.

Ok sagde hun grinende. Du er selv ude om det så. Hun gik grinende ind på gæsteværelset. Jeg drak min vin ud og tog en sjat mere. Tænkte at hun måtte være klar og gik hen og bankede på døren til gæsteværelset. Jeg er klar, lød det svagt. Jeg gik ind og hun lå på ryggen med et håndklæde over kroppen fra brystet og ned til lårene. Ja, du slipper ikke for at give mig en kropsmassage når du ligefrem praler af det….så du må tage lænden til sidst, sagde hun smilende.
Mmmmm….gerne, sagde jeg og gik hen til briksen og lagde et håndklæde over hendes ansigt. Hvorfor gør du det? spurgte hun. Jeg synes at du skal føle, at du er hos en massør og ikke tænke på, at det er din svoger, sagde jeg muntert.

Jeg startede med hendes fødder, masserede dem grundigt, hver en tå. Hun gav sig noget, grinede også, lidt kilden var hun. Masserede op ad benene.

Skinnebenet, knæ og op ad lårene. Jeg lagde mærke til at hun spredte benene lidt mere. Jeg koncentrerede mig om ikke at komme for langt op, men ramte en enkelt gang trussekanten. Jeg blev helt varm indvendig. Undskyld ! sagde jeg.. Det gør ikke noget - nærmest hviskede hun. Jeg lagde mærke til at hun spredte dem lidt mere igen. Jeg var begyndt at blive hård. Jeg skyndte mig op til hovedenden. Glad for at jeg havde lagt et håndklæde over hendes ansigt. Så hun ikke kunne se min bule.

Er du ok Lise spurgte jeg….Ja sagde hun lavt….det er skønt. Jeg begyndte at massere hendes skuldre og det øverste af brystet. Jeg kørte lidt ind under håndklædet. Du må meget gerne massere mit bryst også, sagde hun lavt. Jeg er så øm. Du har jo set mig topløs før, på stranden. Så hvis du ikke har noget imod det. Jeg var helt tør i munden, selvfølgelig nærmest stønnede jeg

Jeg trak håndklædet ned til hendes trussekant. Jeg blev jernhård ved synet af hendes bryster. Hendes brystvorter var helt stive…om det var af kulde eller ej, vidste jeg ikke, men hun stønnede lavt, da jeg lod mine olierede hænder glide ned over dem.

Jeg må indrømme, at jeg masserede dem længe, trykkede, æltede igen og igen over hendes vorter. Hun stønnede højere. Jeg gik om på siden af hende og masserede brystet med den ene hånd og hendes mave med den anden. Jeg lod hånden glide længere og længere ned mod hendes trussekant. Hun stoppede min hånd. Åh nej! tænkte jeg, nu gik jeg over stregen. Til min store overraskelse sagde hun: Jeg tager lige trusserne af, så der ikke kommer olie på dem.
Hun rullede hurtigt trusserne af og vendte sig rundt på maven samtidigt.

Du må hellere gå i gang med min lænd, inden vi helt glemmer den, sagde hun med hæs stemme. Jeg masserede hendes ryg ind i olie…masserede længe og prøvede at tænke på noget andet. Det var jo helt forbudt, det jeg var i gang med i tankerne, men også så frygtelig fristende og frækt.

Jeg nærmede mig hendes baller. Du må meget gerne massere dem også John. Jeg er så øm i hele lænden. Jeg sparede ikke på olien på hendes baller. Jeg masserede dem grundigt, kunne ikke lade være med at lade min hånd glide længere og længere ned imellem dem. Hun stønnede højere og spredte sine ben mere. Jeg kunne se hendes lille stramme hul og hendes skamlæber. Mmmmm, dejlige faste tykke læber.

Jeg hældte mere olie på. Det løb ned imellem hendes ben, ned mod numsehullet. Jeg lod min hånd følge dråben, min langfinger gled over hullet og videre ned imellem læberne, til jeg nåede hendes klitoris.

Jeg kunne simpelthen ikke lade være mere. Jeg lod fingeren glide ind imellem hendes våde læber, og ind i hendes drivvåde fisse. Åh John! stønnede hun.
Min tommelfinger drillede hendes stramme numsehul og jeg kunne mærke hende løfte sig op imod min hånd. Jeg lod tommelfingeren glide ind i hendes stramme hul også og hun gispede højt.

Jeg mærkede hendes hånd finde min bule i bukserne. Hun klemte mig hårdt. Knep mig John….tag mig…jeg vil mærke din pik. Jeg nærmest flåede mit tøj af. Hun var kommet op på alle fire og jeg trak hende hen for enden af briksen og spredte hendes baller. Hurtigt fandt jeg vej ind i hendes skønne våde fisse og begravede min pik dybt inden i hende.
Hun nærmest skreg sin lyst ud og begyndte med det samme at støde imod mig.

Jeg kunne føle, at hun ikke kunne vente og stødte dybt i hende 2-3 gange… og hun kom med et skrig. Hele hendes krop rystede under orgasmen, jeg bollede hende blidt imens den rullede igennem hende, indtil hun gispende trak sig lidt væk så jeg gled ud af hende.

Jeg trak hende tilbage og lod pikken hvile imellem hendes baller og lod den langsomt glide ned mod hendes stramme hul. Åh gud… nej John, stønnede hun. Men gjorde ingenting for at stoppe mig. Tværtimod spredte hun benene mere. Mit pikhoved hvilede lige på kanten til hullet. Jeg pressede mig meget langsomt ind i hende. Hun stønnede lidt af smerte og ophidselse. Jeg begyndte langsomt at støde indeni hende og brugte min hånd på hendes klitoris. Hurtigere og hurtigere stødte jeg. Hun mødte mine stød og jeg gned hårdere på hendes klitoris.

Pludselig trak hele hendes krop sig sammen og hun skreg. Jeg mærkede noget vådt sprøjte ud af hendes fisse. Troede først, at hun tissede, men det måtte være en sprøjteorgasme, jeg var vidne til. Det var lige dét, der fik mig til at komme også.
Jeg kunne ikke huske, at jeg nogensinde var kommet så godt og så længe…
Det blev ved med at sprøjte ud af både mig og hende… i hvad føltes som en evighed…
Vi var fuldstændigt udmattede begge to… gispende efter luft.
Jeg kyssede hende igen og igen… åh gud Lise…..Det var så skønt…!!

Ja grinede hun….. Men det kommer ikke videre, vel..?
Vores hemmelighed.. for Guds skyld..!
Ja… det garanterer jeg, sagde jeg bestemt..
Bare du lover at sige til, hvis du har ondt i lænden... en anden gang…!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.