Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde kørt det meste af natten; men havde stadig et par timer på skiven; men nu skulle jeg altså tisse, så det var ind på næste rasteplads. Jeg er langturschauffør, single og kører fast mellem Norditalien og København. For det meste har jeg industrigods med ned og vin med hjem.

Nå, jeg fik stoppet på rastepladsen og fik tisset af og skulle til at køre igen, da hun pludseligt stod der. Blond tøs vel omkring 20 med lange slanke ben i et par alt for korte shorts og med en stumpet overdel, der knap dækkede de pæne, store bryster. Hun havde en lille rygsæk slængt over den ene skulder.

SEX I DAG?

Hun smilede til mig; men sagde ikke noget. Jeg kikkede og sagde heller ikke noget. Da det var lige ved at blive pinligt, spurgte hun om hun måtte køre med. Jeg tager i princippet aldrig blaffere med, det kan give nogle alvorlige problemer; men det, at hun talte dansk, sagde mig, at hun nok ikke var motorvejsluder så langt nede i Tyskland, så jeg spurgte tøvende om hvorfor hun var dér på en rasteplads midt i Tyskland uden for lands lov og ret?

Hun tav lidt, så sagde hun, at hun faktisk var blevet smidt ud af hendes vens bil, da de var på vej på ferie i Rom. De var kommet op at skændes og det ene ord havde taget det andet og lige pludseligt havde han sagt, at hun bare kunne skrubbe af og at han ikke gad se hende mere og så var han kørt. Alle hendes ting lå i bilen og det eneste hun havde nået at få med, var hendes taske (rygsækken) med hendes penge, kort og pas og nu stod hun altså dér og vidste ikke hvad.

Hun havde fået et par tilbud, som hun ikke brød sig om; men da hun så min lastbil med danske plader og da hun så så mig, turde hun godt spørge om lov.

Jeg følte mig både lidt smigret og også lidt fornærmet fordi hun åbenbart ikke troede mig i stand til at gøre hende noget, hvilket vel for resten var rigtigt set. Jeg tænkte lidt over det og spurgte så om hvor hun skulle hen. "København" sagde hun. Men der kommer jeg først om 6 dage. Jeg er på vej til Milano, hvor jeg først skal læsse af og så skal jeg op til Piemonte og laste vin, som skal til København.

Hun sagde, hvis jeg ville have hende med, ville hun meget gerne det og hun skulle nok betale alt selv. Hun havde rigeligt med penge.

Jeg besluttede mig for, at tage hende med på betingelse af, at hun blev sat af igen, hvis hun lavede problemer. Det accepterede hun og sagde, at hun for øvrigt hed Sara Genners og var 20, snart 21 år, at hun var startet på Københavns universitet på Amager på jurastudiet og at hun boede i en 3 værelses lejlighed på Islands Brygge sammen med sin kæreste Jan. D.v.s. det gjorde hun indtil for en dags tid siden, da hun blev forladt på en rasteplads i Midttyskland. Hun forventede at hun var smidt ud af lejligheden, når hun kom hjem, for det var Jans lejlighed.

Men, som hun sagde, den tid den glæde. Jeg sagde, at jeg hedder Erik Tramsen er 32 år og at jeg er single og bor i en 2 værelses lejlighed i Gentofte; men at jeg næsten altid er på farten. Jeg har ingen kæreste i øjeblikket.

Nu, da den formelle præsentation var overstået, kunne jeg få Sara installeret i kabinen og vi kunne komme af sted. Jeg havde stadig ca. 2 timers kørsel indtil min hviletid startede. På den tid regnede jeg med at kunne nå til Freiburg i Sydtyskland.

Vi kom af sted og turen ad autobahn 7 gik gelinde. Der var ikke megen trafik og vi havde meget at tale om. Vi nåede rastepladsen lige før Freiburg og jeg parkerede på soveområdet, hvor der allerede holdt en del lastbiler. Vi gik ind på cafeteriet og fik noget at spise og så var det på hovedet i seng.

Nu er der ikke umanerligt meget plads i en lastbil og da jeg altid kører alene, har jeg vænnet mig til at fylde det hele. Nu skulle jeg dele med en anden og det oven i købet en fremmed pige, så det blev lidt trængt. Nå, vi fik os arrangeret og jeg faldt hurtigt i søvn. Pludseligt vågnede jeg. Jeg kunne mærke en arm om mit liv og jeg havde i min søvn glemt alt om Sara, så jeg troede, at fremmede var trængt ind i kabinen; men det var bare Sara, der havde lagt sig helt ind til mig og havde lagt sin arm omkring mit liv.

Jeg lå helt stille. Det lod til, at hun sov, så jeg slappede af og prøvede at falde i søvn igen; men jeg kunne ikke, for Sara lå uroligt og hun krøb længere og længere "ind" i mig. Jeg var ikke upåvirket af at have en ung, flot pige liggende tæt ind til mig med sine pænt store bryster klemt op ad min mave og jeg kunne mærke, at pikken begyndte at røre på sig. Sara blev mere og mere urolig og i et glimt så jeg hende åbne øjnene et ganske kort øjeblik. Hun sov altså ikke?

Jeg lå lidt og var helt stille, selvom det dunkede i pikken. Så gled Saras arm ned over min mave og hendes hånd lagde sig over min nu meget stive pik. Det gav et ryk i mig og nu kunne jeg ikke holde mig tilbage mere. Jeg lagde mine arme omkring Sara og trak hende op, så hun lå på ryggen på min mave. På den måde kunne jeg nå hendes fulde bryster og dem kælede jeg med under hendes overdel. Den ene hånd lod jeg gå på undersøgelse ned ad hendes mave og kom til hendes venusbjerg. Her tøvede jeg lidt; men kunne mærke på Sara, at det skulle jeg ikke, så hånden gled nænsomt ned over bjerget og fandt en meget våd fisse under shortsene.

Jeg fik hånden lirket ind under shortsene og ind under trusserne og mine fingre gled ind mellem nogle varme, våde skamlæber. Sara gav sig lidt og hun begyndte at bevæge sit underliv. Det var mere end min spændte pik kunne klare. Der skulle ske noget andet. Hurtigt fik vi begge vores tøj, nærmest revet af og vi indtog stillingen fra før nu bare helt nøgne og med min pik oppe mellem Saras lår. Min ene hånd masserede brysterne og min anden legede med skamlæberne og klitorissen. Min pik lå dejligt mellem Saras sammenknebne lår.

Jeg kunne mærke, at der var ved at komme en orgasme hos Sara. Hendes skød var meget vådt og skamlæberne helt blodfyldte. Klitten var stenhård og det tog bare et par 'gnid' mere på den, før Sara kom i en kraftig orgasme. Hun småpeb og rystede og roterede med underlivet så det var lige før jeg også var kommet. Vi lå lidt og slappede af. Så spredte Sara sine lår lidt og jeg kunne få pikken listet op i skeden.

Der var dejligt varmt og vådt og Sara skød numsen godt tilbage og svajede i ryggen så jeg kunne komme til at støde pikken op i skeden. Sådan lå vi lidt tid, hvor jeg langsomt kørte pikken ud og ind i skeden. Sara strammede grebet med lårene og med et kom jeg i en kraftig orgasme. Mit sperm skød ind i Saras fisse og løb ned ad vore ben og pikken kunne næsten ikke holde op igen. Saras fisse malkede dog det sidste sperm ud af den og vi faldt helt sammen. Sara gled ned ved siden af mig og i et meget tæt kram faldt vi i søvn igen. Under hele seancen havde vi ikke mælet et ord. Kun støn og grynt var det blevet til.

Vi nåede både Milano og Piemonte til de aftalte tider; men det blev ikke helt til de søvntimer, der var beregnet. Hver gang, vi stoppede for en længere tid, blev der dyrket hed og våd sex i sovekabinen. Der blev kneppet i alle huller og der blev suttet, slikket og gnedet på alt, der kunne give glæde. Under køreturen fik vi talt meget og vi fandt ud af, at vi svingede godt sammen. Der blev også tid til et blowjob eller to, mens jeg kørte og det var ikke altid lige færdselssikkert; men hva'?

Turen til København gik alt, alt for hurtigt for lige med et var vi dér. Hvad nu? Skulle det bare ende her eller...?

Nej det skulle det selvfølgelig ikke. Vi mødtes så tit vi kunne i den sparsomme fritid, der var i Saras studier og min kørsel og af og til tog Sara turen med til Italien og retur og det kan nok være der blev dyrket sex.

Nu, når jeg tænker tilbage på den tid, får jeg en klump i halsen, for hvordan ville vore liv havet udviklet sig, hvis ikke lige Sara var blevet smidt af i Tyskland? Havde vi så fået de 3 dejlige børn? Havde jeg været direktør for vognmandsforretningen, hvor jeg dengang kørte for min far i ét af de 65 lastbiltog, han ejede? Havde Sara været advokat i et stort, internationalt advokatfirma? Havde vi boet i den store villa på Strandvejen i Rungsted og havde vi fået 4 dejlige børnebørn?

Men ikke mindst: Havde Sara nu siddet ved siden af mig på vej til Italien, her 30 års senere med et underfundigt smil på læberne, der endnu var våde efter det nys overståede blowjob, som hun havde gjort det så mange gange før?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.