Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Gode råd når du vil skrive en sexhistorie.

Hvis du gerne vil være erotisk forfatter og dele dine fantasier og erfaringer med andre, så kan det til tider være svært at komme i gang. Uanset om du har en lille eller stor forfatter i maven, kan følgende artikel hjælpe dig med gode råd og vejledninger, så du kan komme godt i gang med det erotiske univers.

Når man skriver sexhistorier så vær ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt. Det kan tage tid før man bliver en erfaren skribent, men indtil da er det bare med at skrive løs og lader tankerne komme ned i taterne.

Lav en grundplan.
Før du går i gang med at skrive er det en god ide at bruge lidt tid på at lave en grundplan over din historie. En god historie har nemlig nogle bestemte ting den skal have før det bliver til en kvalitets læsning, der giver læseren lyst til at læse fortællingen fra start til slut. Det første man skal have på plads er personerne. Hvem er personerne, og hvilken rolle skal de spille. Dernæst skal man have styr på handlingen og til sidst skal man tilrette fortællingen med afsnit, titel samt rette de fejl der måtte være. Når man har denne plan på plads kan man begynde at skrive historien, og hvis man følger sin grundplan vil man også kunne se at historien bliver det lettere at skrive.

Læsning er vigtigt for alle.
For at kunne skrive en god novelle, skal du læse andre noveller først. Dette vil ikke blot give dig den motivation og inspiration til din egen historie, men det vil også hjælpe dig med at lære, hvordan andre forfattere gjorde indtryk på læseren og bruge deres stil som grundlag for at oprette din egen stil og udtryk.

--> Er du klar til at indsende din historie?

TOP 10

Gode råd men ingen regler.

Der er plads til alle slags historier, de korte, de lange, dem der er skrevet for første gang til dem der har styr på det og har deres egen stil. Her er en top 10 liste med gode råd, tag ved lære af dem alle eller nogle enkle og gør det på din måde ;)

  • Undgå alt for lange indledninger. Folk kan miste lysten til at læse videre hvis den ikke bliver interessant.
  • Brug mange tillægsord (frække ord) for, at få fyret op under historien.
  • Brug din fantasi, tænk over hvad du selv ville tænde på og skriv så på den måde.
  • Hav den endelige historie klar fra start til slut, i dit sind.
  • Start med at dele den ind i afsnit (indledning, afsnit 1,2,3,4----), og fæld et par stikord ned til hvert afsnit.
  • Skal fortællingen foregå i nutid eller datid. Sørg for ikke at spring frem og tilbage i dette, lige pludselig.
  • Er du selv med i det, eller fortæller du om nogle som oplever din fantasi? (skal den skrives i 3. person eller ej) og sørg igen for at holde fast i dette. Ellers bliver den forvirrende at læse.
  • Når det er skrevet ned, går du i gang med at skrive den endelige historie, ved at læse dine stikord, og lave det om til læsbar historie.
  • Forsøg at bruge beskrivelser af scener fra især videoklip med amatørsex, for at give realisme.

Novelle titel
Husk: Vælg en titel der matcher indholdet af din novelle. En relevant titel gør det nemmere for læserne at finde din novelle.

Eks. på dårlig titel: 'Hun hed Lotte'. og "sommerhuset"
God titel: 'Ungpige sex på toilettet i storcenteret' og "Nabokonen var alene hjemme og nøgen i haven".

Længde på novelle
En god noveller er typisk mellem 600 og 2000 ord. Jo længere din novelle er, jo flere detaljer og fantasier kan du få med. Giv dig god tid til at skrive din novelle, det gør som regel resultatet bedre.

Grammatik
Gennemlæs gerne din novelle flere gange, og brug evt. et teksbehandlingsprogram for at fjerne grammatik fejl fra din novelle. Dette gør novellen nemmere at læse, og reducerer chancen for at novellen bliver afvist af redaktionen.

Links og e-mails
Undlad at indsætte e-mail adresser eller website adresser i din novelle. Disse vil blive fjernet af redaktionen.

Fra Word og lign.
Skriv gerne din novelle i et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word, før du indsender den. Kør en stavekontrol og gem den lokalt på din computer, så du også har en sikkerhedskopi i tilfælde af at noget går galt under indsendelsen af novellen. Du kan kopiere teksten direkte fra word og indsætte i tekst boksen under din profil "send novelle".

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.