BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg trængte ærligt talt til at få ordnet mine fødder. Det var ved at være længe siden, så jeg ringede til Cecilie – ven af familien gennem mange år – som altid ordnede fødder for os mod en rimelig (lav og sort) betaling. Cecilie er uddannet til det og da også haft en helt legitim salon.

Nå, Cecilie var hjemme og jeg kunne godt komme. Jeg snuppede cyklen – det var jo dejligt vejr – og cyklede de små 5 kilometer over til Cecilie og Gert, hendes mand.

SEX I DAG?

Da jeg kom, sad Cecilie i haven og ordnede nogle potteplanter. Hun var kun iført en minimal bikini, så der var ikke overladt noget til fantasien. Ikke fordi jeg ikke havde set, hvad der var at se på Cecilie, for for nogle år siden, havde hun og et par af hendes veninder, der også er vore venner, fået fyldet deres bryster og til en fest var vi et par af gutterne, der havde fået til opgave at kåre de pæneste bryster.

De 4 piger havde simpelthen trukket op i bluserne og vist deres flotte, faste bryster frem og så kunne vi bare føle og kramme og votere. Jeg husker ikke hvem der vandt; men det er også ligegyldigt, for flotte var de alle.

Nå, det er nu nogle år siden; men Cecilie's bryster er stadig flotte og faste og det kan man se bare ved at betragte dem.

Cecilie rejste sig og gav en krammer. Jeg var ikke helt upåvirket af at få denne flotte pige med de faste bryster i hænderne, så jeg trak røven lidt til mig for at hun ikke skulle mærke min stivnende pik.

Jeg kunne godt have sparet mig, for hun gav mig et klap bagi og sagde, at hesten vist var lidt sprælsk i dag?

Jeg tror ikke, jeg rødmede; men det var lige før. Jeg smilede et "undskyld" og sagde, at det var svært ikke at blive "henrykt" i sådanne omgivelser.

Cecilie grinede og vi gik indenfor i køkkenet, hvor hun skulle ordne mine fødder. Jeg fik sat mig og fik fødderne i vand, mens hun skænkede en kop kaffe. Så gik hun i gang opg vi talte om løst og fast.

Samtalen krøb langsomt over i episoden fra før og Cecilie åbnede "ballet" med at sige at hun da også godt kunne ordne mine fødder mellem storetæerne, hvis det kløede dér også?

Der gik et par sekunder, før det gik op for mig, hvad det var hun sagde: Mellem storetæerne? Det kunne da kun være ét sted – mellem mine ben, altså pikken!

Jeg grinede lidt og sagde, at det sør'me kløede en del netop lige der; men om ikke hun var bange for, at vi blev forstyrret af Gert, hvis han pludseligt dukkede op fra arbejde?

Ikke i dag, sagde hun, han er med firmaet på ekskursion i Ålborg og kommer ikke hjem før sent i aften, så vi har det hele for os selv. Det sidste sagde hun mens hun langsomt kørte sin ene hånd op ad mit venstre lår og fik hånden lagt uden på mine bukser lige på pikken.

Det gav et gib i mig; men jeg beherskede mig og lod tingene ske. Hendes ferme fingre fik hurtigt lynet ned for herlighederne og hendes varme hånd tog et godt greb om pikken. Jeg gled lidt ned i stolen og lukkede øjnene.

Cecilie nulrede pikken forsigtigt, mens hun med den anden hånd fik løsnet livremmen så jeg, ved lige at lette røven lidt, kunne på bukserne og underbukserne trukket af. Det var en meget fræk fornemmelse at sidde dér i Cecilie og Gerts køkken, iført bar røv og blive onaneret af Cecilie; men kors hvor var det dejligt.

Lige med et holdt hun op og jeg åbnede forskrækket øjnene, da jeg troede, der var kommet nogen; men det var bare Cecilie, der var ved at smide bikinien. Så stod hun dér, som Vor Herre havde skabt hende: Slank, solbrun og svedglinsende med de faste (ok – kunstige) bryster strittende lige ud i luften.

Jeg kom hurtigt af resten af tøjet og tog et godt tag i Cecilie. Vi stod lidt i denne hede omfavnelse og min pik dunkede forventningsfuldt mod hendes venusbjerg. Så løftede hun sig op med et tag rundt om min hals og samlede benene bag min ryg og lod sig glide langsomt ned med fissen "søgende" efter min pik. Vi fik, ved fælles hjælp, klaret sagen og hun gled nu helt ned over pikken. Sådan stod vi lidt og det var lige før jeg var kommet, bare ved at stå sådant.

Men jeg besindede kig og vaklede hen til væggen og lænede Cecilie op ad den, mens jeg begyndte at køre pikken langsomt ud af og ind i den nu våde og varme fisse Cecilie arbejdede med mens hun klistrede sine våde læber til min mund og lod tungen spille i den. Jeg kunne mærke brysterne presse mod mit bryst og hendes fisse klemme sig om pikken.

Der gik ikke lang tid før Cecilie begyndte at brumme og småstønne. Hun var vist ved at nærme sig en orgasme. Jeg kunne også mærke, at safterne var på vej i min lænd. Jeg øgede tempoet og Cecilie sank lidt mere ned på pikken, så hendes klitoris blev masseret hver gang pikken kørte frem og tilbage. Så kom den. Orgasmen. Med et lille; men langtrukkent hyl begyndte hun at sitre klemme benene fastere om lænden på mig. Hendes våde kys blev dybere og sveden løb ned ad os begge.

Mens hun hang dér og fik orgasmer i række, kom jeg med et kæmpe plask af sperm, der løb ned ad mine ben. Det rykkede i pikken som om den aldrig havde prøvet dette før. Det havde den godt nok heller ikke mede Cecilie; men med andre.

Det stilnede af og vi stod længe i samme stilling. Mig med fødderne på gulvet og Cecilie hængende med benene om min lænd og pikke dybt begravet i hendes fisse.

Jeg mærkede, at pikken begyndte at slappe af og jeg løftede derfor Cecilie ned på gulvet og sagde, at det var da en fodbehandling, der ville noget. Cecilie grinede og gav mig et smækkys mens hun sagde, at det var lige hvad hun havde trængt til og at hun da ikke ville stille sig vanskeligt an, hvis jeg var til mere.

Den opfordring lod jeg ikke hænge i luften, men trak hende hurtigt ind i deres soveværelse, hvor vi kastede os på sengen og begyndte forfra.

Efter et par timers sengegymnastik af den meget dejlige af slagsen, med alle mulige og umulige stillinger og kneppen alle i huller, gik vi i bad sammen og fik os vasket rene for eftermiddagens "synd".

Da jeg havde fået tøj på, sagde Cecilie, der stadig var nøgen, at der ikke måtte gå så længe som sidst, før næste fodbehandling og det lovede jeg og cyklede glad og velbehagelig hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.