Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder her søndag aften og keder mig foran fjernsynet. Det har været en af de der week-ends, hvor der absolut intet er sket. Jeg skulle have været med Mie i byen lørdag; men så havde hun ringet afbud. Noget med en tantes fødselsdag, hun ikke kunne undgå.

Nå, jeg sad så bare dér og tænkte, at så kunne jeg lige så godt gå i bad og så på hovedet i seng bagefter. Som tænkt, så gjort. Jeg klædte mig af og gik i bad. Mens jeg stod under bruseren, tænkte jeg lidt over livet i almindelighed og mit eget, eller mangel på samme, i særdeleshed.

SEX I DAG?

Jeg er 22 år. Læser på 2. år på jurastudiet på Københavns universitet, Er single – meget single. Har en, ikke kun efter egen mening, en flot krop med et par mellemstore bryster (B75). Slank om livet glatbarberet fisse og lange ben. Og så er jeg lesbisk.

Der er mange af mine mandlige studiekammerater, der har prøvet at komme i bukserne på mig; men den går ikke. Da jeg var 14 år, blev jeg (næsten) voldtaget af en af mine fætre, der dengang var 17 år. Jeg vidste ikke at jeg var lesbisk, så jeg lod mig voldtage og det var ikke nogen oplevelse. Jeg brækkede mig i afsky midt under akten og det fik min fætter til at stoppe og siden har jeg ikke været sammen med en mand.

Jeg har haft sex med piger/kvinder. Første gang var med naboens datter, der hvor vi boede da jeg gik i 9. klasse. Jeg er ikke sikker på, at hun var lesbisk; men hun nød tilsyneladende, at jeg forførte hende og blev det muligvis.

Det var en søndag eftermiddag i skoleferien. Vi lå i vores have og tog solbad og snakkede om den efterskole, vi begge skulle på efter ferien. Vi glædede os til opholdet – det var ligesom at blive rigtig voksen og flytte hjemmefra. Vi snakkede om alt det vi skulle lave uden vore forældres skarpe kontrol. Alle de drenge, vi skulle møde og have det sjovt med. Det var nu kun Annie, der snakkede om drenge. Jeg vidste jo hvordan jeg havde det med dem.

Jeg sagde ligesom lidt tilfældigt, at der sikkert også var en masse søde og flotte piger. Jeg fik flettet det der 'flotte' med ind for at se hendes reaktion og den udeblev heller ikke. "Flotte piger", siger du, "hvad mener du med flotte piger?"

"Joh", sagde jeg, "der er da andet end drenge her i livet. Kan du ikke lide andre piger? Kan du ikke lide mig?" "jo selvfølgelig" sagde hun; "men da ikke på den måde, altså ligesom drenge, mener jeg". Sagde hun og så på mig med et undskyldende smil.

Der gik en fanden i mig, så jeg fortsatte og spurgte om hun havde været i seng med en dreng. "Næh, ikke sådan rigtigt" sagde hun, "jeg har kun ligget og kælet og kysset og sådan". "Hvad syntes du om det?" spurgte jeg, "var det dejligt? Ville du ikke også godt have haft rigtig sex?" " Njøhhh, altså, det ved jeg ikke altså. Har du haft sex med en dreng?" "Ja én gang og det gør jeg aldrig mere" røg det ud af mig, "Næh, så hellere kæle med mig selv resten af livet".

Annie så overrasket på mig og jeg var måske også lidt for heftig, så jeg skyndte mig at glatte ud. Jeg lagde min ene arm om hende og sagde lidt mere afdæmpet, at det var ikke sådan ment, jeg ville hellere elske med hende.

Det kan nok være, hun blev paf. Hun kikkede på mig som om jeg var faldet ned fra månen. Jeg gav hende et klem og spurgte om hun aldrig havde kælet med en pige? "Nej", sagde hun "men" kom det lidt tøvende "jeg har da tænkt tanken, for det bliver man da ikke gravid af".

Det var en lidt overraskende konklusion; men jeg greb hurtigt tanken og mens jeg trak hende ind til mig sagde jeg med dæmpet stemme, at jeg meget gerne ville kæle med hende, da jeg syntes hun var mægtig flot. Jeg sluttede med at give hende et kys på øret og lod lige tungespidsen smutte ind i øret. Det rykkede i hende; men hun sagde ikke noget og hun blev liggende.

Jeg forfulgte heldet og dreje hendes hoved så jeg kunne kysse hende på munden. Først var hendes læber lukket; men langsomt åbnede hun dem og vore tunger mødtes og begyndte at lege. Vi fik drejet os, så vi lå på siden med front mod hinanden og i et langt favntag, stadig med tungerne i leg, trak vi os tæt til hinanden. Da vi kun havde bikinier på, var der tæt hudkontakt og jeg kunne mærke, at det begyndte at krible i underlivet. Mine brystvorter var blevet sten hårde og det var Annie's også, kunne jeg mærke.

Da vi lå i den nederste del at haven, var vi gemt far resten af verdenen. Vi kunne ikke ses fra huset og naboerne kunne heller ikke se ind i haven, så jeg fik stille listet Annie's bikini overdel af så hendes fulde bryster med de hårde brystvorter klistrede sig til mig. Jeg troede, jeg skulle stå for det hele; men så mærkede jeg, at Annie var i gang med min overdel og så røg den også af.

Vi krammede og kyssede og var helt klistret sammen af sved. Vi gnubbede vore venusbjerge mod hinandens og søde ilinger skød gennem mit skød. Så slap vi hinanden og kikkede hinanden i øjnene. Annie stønnede at det havde hun ikke lige set komme; men hun syntes det var dejligt. Inden hun fortrød, fik jeg først mine trusser af og derefter tog jeg hendes af og nu lå vi helt nøgne og kikkede på hinanden. Jeg kælede over hele Annie's krop og specielt hendes dejlige bryster fik en ordentlig omgang og det kunne hun godt lide, kunne jeg både se og mærke.

Hun havde drejet sig om på ryggen og jeg lå på siden, så min frie hånd gik på opdagelse mellem hendes lår, der endnu var tæt samlet. Min ferme hånd fik dog lirket dem fra hinanden og så gled mine fingre op og fik fat i skamlæberne det rykkede i Annie og hun stønnede svagt og da fingrene ramte klitten, gik det helt galt. Hun pressede sit underliv mod min hånd og en af hendes hænder fik fat i mine bryster, som fik sig en ordentlig krammer.

Annie havde smidt de sidste hæmninger over bord og var nu helt i min vold. Mine fingre legede med hendes skamlæber og hendes klit og af og til smuttede langemanden op i skeden, som nu var pjask våd og varm. Sådan lå jeg og fingerkneppede hende til jeg kunne mærke, at en orgasme var på vej. Hurtigt gled jeg ned mellem hendes ben og fik fat i fissen med min mund. Min tunge slikkede ind mellem skamlæberne og trykkede hårdt på den stenhårde klit.

Annie gav et skrig fra sig og en rystelse af format gik gennem hende. Hun jamrede længe og safterne løb ned ad min hage, mens jeg slubrede det meste i mig. Kors hvor var det dejligt. Det var lige før, jeg selv fik orgasme, bare af at høre på Annie og smage hendes våde fisse.

Jeg krøb op og lagde mig halvt ind over Annie og gav hende et smask vådt kys med hendes egne safter. Hun gengældte ivrigt kysset og jeg kunne mærke, at hun ikke havde fået nok endnu.

"Læg dig på ryggen" sagde hun til mig, "så skal jeg give dig samme tur". Jeg skyndte mig at gøre, som hun sagde og så kan det nok være, Annie havde slået lyster fri. Hun kyssede mig fra munden, over mine hårde brystvorter, ned over maven og navlen og ned til venusbjerget. Så drejede hun sig ned mellem mine spredte ben og jeg mærkede hvordan hendes tunge

listede sig op ad mit ene lår, op til fissen. Jeg var helt vild. Jeg tog fat i hendes hoved og trykkede det ind mod fissen. Hendes tunge røg ind i alt det våde mellem skamlæberne og min hårde klitoris, svulmede endnu mere, da den fik besøg. Så mærkede jeg en af hendes fingre komme ind i skeden og fingeren og tungen i forening gav mig den største orgasme, jeg indtil nu havde oplevet.

Min krop rystede som om jeg havde et epileptisk anfald. Jeg skreg min glæde ud i haven uden tanke på, om nogen kunne høre det. Pludseligt hørte jeg nogle gurglelyde og det var Annie. Jeg havde næsten kvalt hende i min orgasme, for jeg havde strammet mine ben så meget, at hun næsten ikke kunne få luft. Jeg slappede af og sammen lå vi i et hedt favntag og grinede.

"Kors i røven", sagde jeg, "Nøj hvor var du dejlig, Annie. Jeg troede ikke du var til piger?" "Årh, hold op, det vidste jeg heller ikke; men hvor var det dejligt. Jeg kunne virkeligt lide det og du er skøn. Det må vi gøre noget mere, ikke?" "Bestemt", sagde jeg "og der skal ikke gå for længe, vel?"

Vil det være for meget at sige, at det efterskoleophold blev noget af det lykkeligste i mit liv? Annie og jeg fik naturligvis værelse sammen og der blev elsket til den store guldmedalje. Vi havde egentlig nok i os selv; men der smuttede da også et par af de andre piger med en gang imellem. Det er egentlig sjovt så mange, der enten er lesbiske eller bare biseksuelle eller også er det fordi de er på efterskole og så skal der eksperimenteres; men vi nød i hvert fald godt af det hele.

Nå, det var dengang, den første rigtige gang; men nu står jeg altså her i mit ensomme badeværelse en dødssyg søndag aften og har kun udsigt til en lang uge på uni. Jeg tager lige et badehåndklæde om mig og sætter mig for at tørre hår, da det ringer på døren. "Hvem i helvede kan det være?" røg det gennem mig. Jeg ventede ikke noget besøg. Nå, jeg gik stille ud i entréen og kikkede gennem dørspionen, Man kan ikke være for forsigtig. Udenfor stod en kvinde med ryggen til, så jeg kunne ikke se, hvem det var; men hun virkede alligevel lidt bekendt, så jeg åbnede døren og sagde "Ja?"

Hun vendte sig og smilede og sagde "Hej" som om vi var gamle bekendte og pludseligt slog det ned i mig, som et lyn. "ANNIE", nærmest skreg jeg, "hvor fanden er du kommet fra og hvordan har du fundet mig?" "Ja, det sidste var også svært, altså at finde dig. Men ved gode venners hjælp og et par telefonopkald til dine forældre, fik mig på sporet og hvor jeg kommer fra? Ja, hvis du vil lukke mig ind, skal du få historien". "Selvfølgelig", fik jeg fremstammet, "hvad tænker jeg på."

Jeg fik Annie losset ind i stuen og fik med lynets hast ryddet det værste rod væk og fik sat en flaske rødvin og 2 glas på sofabordet. Annie smed sig i sofaen og jeg satte mig overfor i én af lænestolene. Jeg trak flasken op, skænkede og vi skålede, alt sammen før et ord blev mælet.

"OK", sagde jeg, "hvor kom vi fra, eller rettere, hvor kommer du fra?" "Jeg kommer fra U.S.A., nærmere betegnet fra Los Angeles. Jeg er på det nærmeste flygtet fra min mand – ja, jeg er gift med en mand. Det havde du nok ikke regnet med efter den tid, vi har haft sammen? Men det er jeg altså; men det var da også en stor misforståelse, ikke fordi jeg er lesbisk, for det er jeg ikke, jeg må vel siges at være biseksuelt, for jag kan lide det med begge køn; men Steve, som han hedder, viste sig at være et stort røvhul. Han skulle kun giftes for at have et dukkebarn at vise frem til hans stenrige familie så de ikke opdagede, at han var homo. Hvad giver du, homo. Ikke at jeg skal klandre ham, jeg er jo selv til begge sider; men det bare at skulle være udstilling for familien, det var sgu' for meget, så jeg stak af efter 6 måneder.

Jeg regner med, at han nu vil skilles og så kan jeg nok regne med en anseelig sum dollasere for ulejligheden og dem siger jeg ikke nej tak til. Men hvordan har du det. Jeg har jo ikke hørt noget siden efterskolen. I flyttede jo til København og jeg kom på Handelsskolen i Aarhus.

Jeg fortalte Annie om mit liv efter vi var skiltes og den første flaske blev til én til og langt ud på aftenen mødtes vi nøgne i min seng og genoplevede ungdommens mange sexlege og hen på morgenen lå vi svedte og udmattede, indsmurte i hinandens sexsafter i hinandens arme. Så blev det alligevel ikke en dødssyg week-end og Annie blev boende hos mig i nogle uger, så det blev til mange dejlige sexlege og ikke mange studier.

Kirsten, stud. Jur. Lesb.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.