Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun hedder Jette, er 28 år og er lige flyttet til København i en lejlighed, købt af hendes far. Hun skal til at studere medicin og så er hun min niece. Så langt, så godt. Sidst vi var til familiekomsammen, talte vi om, hvor dejligt det blev, når hun flyttede for sig selv – helt uden for hendes mors kontrol. Jette og jeg havde altid haft en særlig fortrolighed, fordi hendes far aldrig havde tid og hendes mor altid ville have fuld kontrol.

Nå, vi talte altså om hendes nye frihed og om, at jeg selvfølgelig skulle komme på besøg, når mine forretninger bragte mig til hovedstaden. Jyder bor ikke på hotel, når der er familie i nærheden. Nu lå det sådan, at jeg allerede uger efter, skulle på forretningsrejse Københavnsområdet. Jeg ejer en mindre virksomhed, hvor jeg selv servicerer de "gamle" kunder og det var netop det jeg skulle nu. Jeg aftalte med Jette, at jeg kunne bo hos hende mens det stod på. Hun fortalte, at hun ikke var hjemme den aften, jeg ankom – hun skulle besøge nogle venner til en lille fødselsdagsfest – men jeg fik at vide hvor jeg kunne finde en nøgle, så kunne jeg bare lukke mig ind og da Jette ikke ville være hjemme, kunne jeg bare tage hendes seng for den første nat – det var det letteste.

SEX I DAG?

Ugerne gik og jeg kørte til København denne fredag eftermiddag. Jeg ankom til Jettes lejlighed ved 23 tiden og gik straks i seng. Det havde været en streng tur og jeg var så træt, at jeg faldt i søvn med det samme. Pludselig stivnede jeg. Jeg var ikke helt vågen; men det var som om jeg ikke var alene. Det løb mig koldt ned ad ryggen – jeg VAR sgu ikke alene. Der var nogen/noget i sengen sammen med mig. Min første indskydelse var, at jeg måtte drømme; men lige med ét mærkede jeg noget absolut håndgribeligt tage fat om min pik – jeg drømte ikke. Inden jeg nåede at gå i panik, hørte jeg Jettes velkendte stemme hviske til mig, at jeg måtte undskylde, at hun sådan bare var kommet hjem og var krøbet op i sengen til mig; men hun kunne altså ikke gøre for det. Hun havde været til den nævnte fødselsdag, havde fået lidt for meget at drikke og var begyndt at kede sig – der blev snakket alt for fornuftigt efter hendes mening. Efter en pludselig indskydelse, havde hun sagt til vennerne, at hun tog hjem alligevel for hun følte sig lidt dårlig. Der var stort set ingen, der havde lagt mærke til at hun var gået så det var ok med samvittigheden. Først da hun stod ved hoveddøren, var det gået op for hende, at jeg jo havde fået hendes seng stillet til rådighed, så egentlig ville hun bare havde lagt sig på sofaen uden at vække mig; men så var en fanden gået i hende og hun havde altså fået lyst til at lave lidt sjov med mig. Hun var listet ind i soveværelset, havde klædt sig af og havde så sneget sig ind under dynen uden at vække mig. Vel anbragt bag min nøgne ryg (jeg sover altid nøgen), var hendes lyster langsomt vågnet til et vådt begær og hun havde ikke kunnet lade være med at røre ved mig og da hun først havde fået fingrene i min pik, var hun solgt.

Alt dette nåede hun at fortælle mig på cirka 10 sekunder og da hun var færdig, havde hun plantet sin mund over min og havde kastet sin tunge ind i den. Jeg nåede ikke at tænke særligt meget. Min pik var vokset til kampstørrelse i løbet af de få sekunder, der var gået og al fornuft var som blæst væk, vi klamrede os til hinanden som om vi var de eneste mennesker i verdenen. Jette satte sig op på mig, tog min dirrende pik i hendes små bløde hænder og førte den hen til sin lille lyserøde fisse. Jeg lå fuldstændig stille og rystede blot en smule af begær. Nu drillede hun mig. Lige som jeg troede, at min pik skulle op i hendes fisse, gled hun ned og tog den munden i stedet. Jeg var lige ved at skrige af fryd. Hun slugte næsten pikken helt til roden. Langsomt kørte hun munden op og ned af pikken samtidig med, at hun nuldrede pungen og mit røvhul.

Pludselig kunne jeg ikke holde mig tilbage mere. Med et langt støn sprøjtede jeg min sperm ud i Jettes mund og jeg klamrede mig til hende, som om hun skulle forsvinde.

Da det "værste" var overstået så jeg hendes glinsende ansigt komme til syne og med et koket hvin smaskede hun et ordentligt kys på min mund. Det smagte nu mest af min egen sperm; men hva'? Det kom jo ud af hendes mund. Jeg var helt udmattet og det var faktisk hende, der havde lavet alt arbejdet.

Nu begyndte bondeangeren at melde sig. Jette var min niece. Der var 20 års forskel i alder og vi havde aldrig været inde på de baner i vore mange samtaler – vi havde altid været, nå ja, onkel og niece.

Jeg hviskede spagt til Jette, at dette her vist var noget være noget og det skulle vi vist ikke havde gjort og vi skulle i hvert fald ikke gøre det igen. Jeg må have lydt som en plaprende papegøje af en teenager for Jette havde sat sig op og hun skraldgrinede og at det var da noget sludder. Det vi havde gjort, var da noget dejligt noget og vi var jo ikke nært beslægtede. I øvrigt havde hun i lang tid haft lyst til at gøre det; men havde aldrig turdet sige det direkte, så derfor var hun glad for at denne lejlighed havde budt sig og at det jo faktisk var sket helt af sig selv. I øvrigt havde hun nydt det og håbede, at jeg også havde nydt det?

Jeg troede ikke mine egne øre; men det var sød musik at høre det hun sagde. Naturligvis havde jeg nydt det. Det var simpelthen det bedste, der var sket mig i nyere tid.

Jette lagde sig ned og trykkede sig ind til mig og jeg begyndte at kæle for hendes dejlige unge krop. Jeg bad hende vende sig om så hun kom til at ligge på ryggen på min mave, så jeg rigtigt kunne kæle for hende. Mine hænder gled langsomt ned over hendes bløde hud. Jeg kunne mærke dunene og at hun sitrede ved min berøring. Mine fingre nappede blidt i hendes faste brystvorter, der føltes næsten som var de lavet af plastik. Hendes våde fisse snappede næsten efter mine fingre, da de nåede derned Langsomt gnubbede jeg hendes spændte, våde klitoris. Jette kunne næsten ikke ligge stille. Hun vred sig i mine arme og stønnede, så jeg var bange for at naboerne kunne høre det. Til sidst kunne hun ikke holde det tilbage. Hun skreg sin orgasme ud i rummet og vred sig rundt og sugede sig fast i et fantastisk vådt tungekys. Halvt hulkende og halvt grinende, kyssede hun mig igen og igen. Da hendes orgasmer var aftaget gled hun langsom ned og tog min stive pik i sin mund. Hun lod tungen spille om pikhovedet og lave lange glidende sug med munden, mens hun med sine fingre gnubbede mine nosser, så jeg var lige ved at sprænges. Lige inden jeg igen skulle til at sprøjte min sperm ud i hendes mund, holdt hun inde. Hun slap min pik, kikkede mig dybt i øjnene og sagde, at nu skulle jeg kneppe hende så hun ikke viste hvor gammel hun var. Hun sagde det på en måde, jeg ikke rigtigt kunne tyde. Det kunne hun se og sagde så til mig, at hun rent faktisk var jomfru endnu. Min pik var lige ved at falde af, af bare forbløffelse. Den måde hun havde behandlet mig på, tydede ikke på at hun var jomfru. Det sagde jeg til hende; men hun sagde bare, det var hun altså. Hun havde da været sammen med et par fyre; men de havde aldrig fået lov til at kneppe hende, kun pette; men nu ville hun altså kneppes for hun synes det jeg havde gjort var så vidunderligt dejligt, at hun havde besluttet, at det var mig, der skulle gøre hende til rigtig kvinde.

Jeg var både stolt og rystet på en og samme gang. Mig, 40 år og onkel, skulle deflorere lille Jette i hendes 20ende år! Jeg fik pludselig skrupler. Hvad nu hvis det kom frem? Hvad ville familien ikke sige? Jeg tror Jette kunne se, at jeg havde anfægtelser, så hun kyssede mig blidt, tog fat om min noget slatne pik og sagde, at nu skulle jeg ikke blive bange eller sådan noget, hun ville virkelig meget gerne have mig til at være den første, der kneppede hende. Den måde hun sagde ordet 'kneppe' på fik mig overbevist og jeg begyndte straks at kæle for hendes lækre krop igen. Hendes stadig våde fisse virkede krævende og da hun blidt skubbede til mig, lod jeg mig falde bagover og hjalp hende med at få pikken hen til hendes våde, ventende fisse. Jette skulle selv bestemme tempoet. Jeg viste, det ville gøre ondt første gang, så ikke noget med at forcere.

Jette støttede på knæene og sank langsomt, mens hun vred sig en smule, ned om pikken. Hun stønnede lidt og jeg kælede for hendes faste bryster og hendes ryg for at hjælpe med. Til sidst sad hun helt ned på mit skød med pikken helt i bund. Jeg kunne mærke, at den var enormt stram – det var vist rigtigt nok, det der med jomfruen. Nu begyndte Jette langsomt at bevæge sig op og ned ad min pik. Jeg mærkede det som lange seje sug i pikken og hendes bevægelser fik næsten spermen til at stige igen. Jeg holdt igen, så godt, jeg kunne; men da hun øgede hastigheden i ridtet, kunne jeg ikke holde det mere, jeg begyndte at stønne i takt med Jette og efter et par hurtige hug med fissen om min pik, kom vi begge i en kaskade af orgasmer. Jette hoppede op og ned på pikken og jeg skreg min lykke ud, lige så højt jeg kunne, nabo eller ej. Til sidst faldt Jette sammen over mig og vi må have været lidt væk, for da jeg sansede igen, var det blevet lidt koldt og min slatne pik var smuttet ud af Jettes fisse. Hun lå til gengæld med et saligt smil om læberne og sov trygt i mine arme.

Jeg trak langsom min arm fri og betragtede Jette mens hun sov. Hun var betagende. Spinkel og alligevel veludviklet med mellemstore, faste bryster, mellemblondt hår og samme farve silkebløde pubeshår. Jeg kunne ikke holde fingrene væk, så jeg begyndte at kæle langsomt med mine fingre. Jeg kørte dem op langs hendes lækre bryster, hen over brystvorterne, der rejste sig som 2 små muldvarpeskud. Jette vågnede ikke; men gav sig lidt og begyndte at grynte af velvære. Mine fingre fandt snart ned til hendes bløde fisse, der åbnede sig som en nyudsprunget blomst. Skamlæberne, der var lyserøde, begyndte at glinse og de blev tykkere af det tilstrømmende blod. Klitoris voksede frem mellem skamlæberne og mine fingre begyndte at langsomt at køre rundt omkring den. Jette gryntede højere og højere og til sidst skreg hun højt i orgasme. Hun vred sig og klamrede sig til mig. Lidt efter kikkede hun op på mig og sagde, at det var den bedste måde hun nogensinde var blevet vækket på og det kunne hun tænke sig hver morgen.

Vi gav hinanden et vådt tungekys og jeg sagde, at det gik nok ikke; men jeg ville gøre det hver gang jeg var i København hvis hun da stadigvæk ville have mig?

Hun grinede og sagde, at det ville vare meget længe før hun blev træt af mig. Så satte hun sig til rette på min pik igen. Den var gået i kampberedskab mens vi havde talt og nu ville hun have pik igen. Jeg drejede os, så Jette kom nederst og så kneppede jeg hende langsomt i en god gammeldags missionærstilling, hvor vi kunne se hinanden i øjnene mens pikken langsomt kørte ud og ind af den varme, våde fisse. Tempoet steg efterhånden som klimaks nærmede sig og pludselig kunne jeg mærke spermen sprøjte ind i fissen samtidig med at Jette igen fik en masse orgasmer.

Nu faldt vi rigtig i søvn. Det havde været en hård nat og morgen. Da vi vågnede hen på dagen, stod vi op og fik noget at spise – det trængte vi til og jeg skulle også til at komme af sted på kundebesøg. Jette prøvede at få mig til at blive ved at begynde at gnubbe min pik uden på bukserne. Den reagerede godt nok; men jeg måtte gøre mig hård og lovede at komme tilbage og overnatte alle 4 dage, jeg var i Københavnsområdet – så sparede jeg da også hotellet og jeg kan sige, at det blev ikke til meget søvn i de nætter. Jette var nu blevet en virkelig kvinde og hvis hun havde ventet længe på det, så havde hun nu ikke noget til gode mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 83 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.