Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet sent og det var begyndt at blive mørkt udenfor. Jeg ville være færdig med rapporten inden jeg gik hjem fra golfklubben, så det var bare med at klø på. Jeg sad i det bageste kontor og det var kun Grethe, der endnu var tilbage i klubben.

Pubben var lukket og P-pladsen var tom, undtagen vore biler. Grethe kom og gik uden det generede mig, jeg var meget optaget af arbejdet. Jeg havde kunnet mærke på Grethe, at der var et eller andet. Hun havde været så rastløs og hendes gang på "mit" kontor, virkede formålsløst.

SEX I DAG?

Nå det tænkte jeg ikke meget på. Jeg skal dog lige bemærke, at Grethe er en veludstyret, godt udseende "pige" på 52 år. Selv er jeg 69; men har stadig mod på livet.

Med et halvt øre hørte jeg atter Grethe komme ind på kontoret; men jeg registrerede ikke at hun gik igen. Jeg sad lidt og arbejdede; men så kunne jeg ikke lade være med at vende mig, for at se, hvorfor hun ikke gik, som hun havde gjort mange gange før. Jeg var ved at falde ned af stolen for dér stod hun, splitter nøgen med let spredte ben og udslået hår.

"Nå endelig," sagde hun. "Her står man og er klar til en lille brydekamp og så sidder du bare og arbejder. Kom her hen og giv et kram eller ser jeg forfærdelig ud?"

Jeg rejste mig (og det gjorde min pik også) og gik hen til hende mens jeg fik fremstammet, at jeg da vældigt godt kunne lide hende; men at jeg ikke liiige havde regnet dén ud. Jeg tog hende i favnen og vi gav hinanden et stort, vådt tungekys. Vi havde ofte før, sådan i småsjov, givet hinanden en krammer med lidt længere kropskontakt end Emma Gad ville have syntes om; men vi havde ikke, eller jeg havde i hvert fald ikke lagt noget særligt i det; men nu stod vi her altså. Grethe nøgen og mig med stiv pik.

Grethes ferme hænder var allerede i gang med min livrem og lynlås og inden 10 sekunder, var både mine bukser og underditto faldet til jorden og min stive pik stod dirrende ud i luften. Grethe lagde sig på knæ og tog pikken i munden. Kors en dejlig fornemmelse. Ikke lige hvad jeg havde tænkt på for bare 5 minutter siden. Hun suttede og legede med tungen, så jeg hurtigt begyndte at stønne og blive mat i knæene. Grethe øgede tempoet og inden jeg kunne nå at sige noget, kom jeg i en voldsom orgasme med min sperm i et hårdt skud ind i hendes mund. Spermen løæb ned over hendes kinder og hage og hun rejste sig og gav mig et meeeget vådt spermkys.

Vi stod lidt i et hedt favntag og så tog Grethe en hurtig beslutning. "Lad os gå ovenpå, der står den gamle sofa og så kan vi hygge os lidt dér".

Jeg trak mine bukser halvt op og fulgte hende op på 1. sal. Vi satte os i sofaen og jeg fik resten af mit tøj taget af. Nøgne begge to, lagde vi os på sofaen. Det skal nævnes, at det var en meget varm sensommeraften, så vi frøs ikke og slet ikke sådan som vi lå dér, tæt sammenslynget.

Langsom vendte mine kræfter tilbage og min pik fik efterhånden sin kampgejst igen og stod nu stiv og strunk og klemte sig ind i Grethes mave. Jeg fik lirket hende om på ryggen og mig selv ovenpå. Fik min pik hen til hendes glinsende fisse og med Grethes hænders hjælp, fik min pik lov til at glide ind i den varme og våde fisse.

Langsomt bevægede jeg pikken ud og ind af fissen mens jeg kunne mærke, at Grethe strammede skedemusklerne så det føltes som om pikken blev klemt af fine små hænder. Hvilken lyksalighed. Jeg forsøgte at holde tempoet nede; men jeg kunne dels mærke på mig selv og dels på Grethes hæle, der småsparkede mig i røven, at det skulle gå lidt hurtigere, så jeg øgede tempoet. Til sidst hamrede jeg pikken i bund så det gav store klask når bugen ramte venusbjerget.

Grethe stønnede højt og jeg kunne heller ikke sige mig fri for høje lyde. Så skete det. Grethe kom med et langtrukkent jamrende hyl, da hendes første orgasme banede sig vej fra bunden af vulva og op til hendes hjerne. Hun trak mig ned til sig, så jeg næsten ikke kunne røre mig og jeg prøvede desperat stadig at få pikken til at gå frem og tilbage, for jeg kunne mærke, at spandevis af sperm lå på lur for at komme ud. Så kom jeg. Nu sagde jeg spande af sperm; men det blev vist bare til en mindre spytklat, jeg var helt tom efter min første orgasme.

Jeg fik hurtigt byttet rundt på os, så jeg lå på ryggen og Grethe lå ovenpå mig med ryggen til. På den måde kunne jeg hurtigt finde hendes klitoris med min ene hånds fingre og med den anden hendes lækre, faste bryster med de hårde brystvorter. Uden jeg kunne mærke ophold i hendes orgasmer, bølgede de gennem hende mens jeg kørte fingrene rundt på klitorissen. Grethe vred sig og hvis jeg ikke havde haft godt fat i hendes bryster og skød, var hun faldet på gulvet. Til sidst kunne jeg mærke, at nu måtte vi slutte. Grethe var blevet helt stille og min pik var faldet tilbage til sin normale tilstand, hvor der kun skulle pisses.

Grethe drejede sig så vi lå bryst mod bryst. Hun kyssede mig og sagde, at det var en dejlig afslutning på en travl arbejdsdag og at hun i lang tid havde forsøgt at få mod til at gøre det. Hun håbede at jeg delte hendes glæde og det sagde jeg, at det gjorde jeg bestemt; men at jeg ikke havde turde tænke tanken.

Vi rejste os, gik nedenunder og fik tøjet på igen. Vi lovede hinanden, at der skulle komme flere overarbejdsaftener med samme slutning og det forseglede vi med et stort, varmt, vådt kys, der næsten fik sat gang i hormonerne igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.