Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var egentlig ikke vågen; men jeg sov heller ikke. Du kender det der med, at man ligesom er i 2 verdener på én gang?

Jeg troede, jeg sov for det måtte vel være en drøm, der var i gang. Jeg lå jo hjemme i ægtesengen - helt alene - for konen var på ferie med sin mor og søster og alligevel mærkede jeg et par fingre forsigtigt kærtegne min slappe pik og det kunne da kun være i drømme?

SEX I DAG?

Pludselig vågnede jeg helt op! Fingrene havde netop taget et meget fast og kontant greb i pikken og den reagerede prompte, den rejste sig langsomt men sikkert til kampklar stilling.

Jeg rev dynen til side og ganske rigtigt, der lå Helle, splitternøgen med et stort grin i fjæset og med hånden fast knuget til min pik.

Så kom det hele til mig som i en FILM, der blev kørt meget hurtigt. Jeg var i Helles lejlighed inde i City. Jeg havde mødt hende (tilfældigt?) på en bar i går aftes, jeg var jo alene hjemme i denne weekend og i hele næste uge med og det skulle fejres med en tur i byen. Fra starten havde jeg ikke planlagt noget bestemt, jeg var blot faldet ned på stamværtshuset og havde siddet et par timer og raflet med 'drengene'. Efterhånden som øllerne gik ind gik fornuften ud. Jeg begyndte at fantasere lidt over emnet - piger! Jeg havde ikke glemt den fantastiske lørdag i Helles lejlighed sammen med hende og hendes "mor". Det rykkede stadig i pikken, når jeg tænkte på det. Hvad nu hvis jeg kunne støve Helle op? Ville hun være med på en tur til? Kunne hun få "mor" (Helles pap-mor Gitte) med igen?

Pjat! Hun havde selvfølgelig andre gøremål sådan en lørdag aften sammen med jævnaldrene og hun havde sikkert allerede fået en fyr hægtet på. Hun var jo en skøn sild med meget mod på tilværelsen og hun havde megen appetit på sex.

Nå - jeg kunne da altid daske ligesom lidt tilfældigt ned i hendes kvartér, der var da også værtshuse dér, selv om det normalt ikke var steder, jeg kom på. Det havde selvfølgelig også den fordel, at jeg var meget lidt kendt i de kredse.

Som tænkt så gjort. Jeg fik overbevist mig selv om, at det ene værtshus kunne være lige så godt som det andet, så mine ben (eller var det min pik?) trak mig i retningen af den indre by - City.

Jeg fandt ikke Helle, de første par steder, jeg faldt ind og heller ikke på "Grotten" for der nærmest faldt jeg over Gitte, der var på vej ud, da jeg gik ind.

Først så vi ikke hinanden, vi var bare to, der prøvede at redde situationen og komme forbi hinanden og så pludseligt sagde 'den fremmede' kvinde: "Hva' satan, er det ikke Kasper? Det kunne jeg da kun bekræfte og med det samme så jeg, at det var Gitte.

Gensynsglæden var stor. Jeg fik med det samme et stort vådt tungekys og et meget fast klem af hendes underkrop mod min. Da vi kom op efter luft, sagde vi i munden på hinanden: "1000 tak for sidst - det dunker endnu". Vi gik op på gaden for ikke at stå i vejen og jeg spurgte meget begavet om hun var her i byen og om hun var alene? Det var hun - nu. Hun havde været sammen med en kollega i byen og han havde i starten set meget lovende ud, som hun udtrykte det; men senere havde det vist sig at han ikke kunne stå distancen efter de første 5-6 bajere, så hun havde besluttet sig til at gå hen til Helle og sove dér indtil i morgen hvor hun kunne komme hjem. (Hun var gift med Helles far og boede sammen med ham på en stor lystgård et stykke uden for byen).

Hun spurgte om hvad jeg havde gang i og jeg sagde, som det var, jeg var alene hjemme og havde fået lyst til lidt dejlig fisse og havde straks tænkt på hende og Helle (ikke helt efter bogen - men hva' fa'en), hvorfor jeg var kommet denne vej forbi i min søgen efter dem. Godt du fandt mig, sagde Gitte, for Helle havde du aldrig fundet, hun sidder der hjemme sammen med en veninde og skriver på opgave til deres studie - du véd - merkonom? Nåh ja, sagde jeg, jeg ved da godt, at Helle læser; men jeg troede da ikke hun brugte en lørdag aften på det? Joh, sagde Gitte, hun er som sædvanligt kommet bagud på grund af hendes føjten rundt med mandfolk. Hun sagde det helt normalt og uden bagtanke; men det gav alligevel et stik i mit hjerte at høre det. Jeg kunne ellers ikke tillade mig at være jaloux, jeg havde da fået så godt og vel det jeg kunne tilkomme. Nå men alligevel.

Jeg må have set lidt brødebetynget ud for Gitte skyndte sig at sige, at vi to da kunne gå lidt i byen sammen og så senere måske kikke op til Helle. Dette sagde hun mens hun klemte sig kælent ind til mig for ligesom at sige at jeg bare kunne prøve på at sige nej. Det gjorde jeg selvfølgelig heller ikke. Vi daskede videre og faldt ind på flere forskellige værtshuse og barer og inden vi havde set os om, var der alligevel gået en 3-4 timer og klokken var blevet hen ad 2-tiden.

Vi blev enige om, at nu var Helles skoleveninde nok gået hjem så mon ikke vi skulle se at komme derhen?

Vi nåede Helles opgang på et par minutter og halvt oppe ad trappen stoppede Gitte op og klemte sig ind til mig, hun kyssede mig vådt og krævende og begyndte at rotere med underlivet. Jeg var helt med på den og kyssede igen alt det jeg havde lært. Mine hænder gik på opdagelse på hendes krop. De klemte og kærtegnede hendes store faste bryster, de stak alle fingrene så langt op i hendes røv, som de kunne komme, de fandt inden for hendes trusser og begyndte at massere en endog meget våd fisse med en knaldhård klitoris. Resultatet udeblev heller ikke. Inden vi fik tænkt til ét, havde Gitte fået krænget trusserne af, jeg havde fået bukserne smidt ned om hælene og med min pik oppe i fissen kastede Gitte sine ben rundt om min talje. Med væggen som fast støttepunkt, kneppede jeg hende det bedste jeg havde lært. Der var ikke noget med lange kærtegn eller små søde kys i nakken - det var lige på og hårdt. Der gik da heller ikke ret lang tid før jeg sprøjtede en kaskade af sperm ind i hendes dampende fisse og med et langtrukkent støn stoppede mine vilde bevægelser. Mine ben kunne næsten ikke bære mig og Gitte fik kantet sig ned på gulvet igen. Jeg kunne se, at hun ikke havde fået orgasme sammen med mig og jeg skulle til at gå i gang med hendes klitoris, da hun stoppede mig med et blidt "senere", samlede sine trusser op, tog mig i hånden og fortsatte op ad trappen mod Helles lejlighed på 3. sal. Jeg fik nødtørftigt samlet mine bukser op fra hælene og fulgte med.

Få sex i dag

Da vi nåede helt op, stod Helle halvnøgen i døren og sagde: "Hva' fa'en, er det jer to? Jeg troede sgu' der var sluppet en flok vilde, brunstige heste løs i trappeopgangen sådan lød det i hvert fald. Kom med ind inden naboen falder helt ud af døren" - dette sidste henvendt til den anden side af afsatsen hvor hendes nabo stod med døren halvt åbent og den ene hånd nede i bukserne - man kunne godt se hvad han havde været i gang med (eller måske stadig var?)

Vi kom ind i Helles lille; men lækre lejlighed og så straks hvorfor hun var halvnøgen. På sofaen lå en ung pige, vel 20-21 år og forsøgte febrilsk at få rettet på tøjet og frisuren - forgæves. Vi kunne godt se hvad her havde været gang i og grinende henvendte vi os til dem begge: "Kan vi få lov til at være med?" Pigen på sofaen rødmede helt ned til de halvt dækkede faste bryster og sagde ingenting. Helle tog straks ordet for dem begge og sagde, at det da ville være enormt dejligt og at det garanteret ville være endnu bedre, end det de selv kunne lave. Nu blev pigen helt mørkerød og var på vej op af sofaen for at komme ud; men Helle stoppede hende i døren, lagde sine arme omkring hende, gav hende et saftigt kys på munden og sagde, at hun (Berit, som pigen viste sig at hedde) ikke skulle være bange vi var begge nogle mægtig gode venner, som hun før havde været sammen med og at vi alle fire nok skulle få en dejlig nat ud af det.

Berit slappede lidt af, satte sig tilbage i sofaen mens Gitte og jeg smed vores overtøj i entréen. Helle gik ud i køkkenet for at ordne et par drinks til at løsne den lidt spændte atmosfære med og vi satte os i sofaen for at tale lidt med Berit, så hun kunne blive fortrolig med os. Hun sagde, at hun kun kendte Helle fra handelsskolen og at hun ellers var elev på (her nævnte hun en virksomhed i byen) og at hun aldrig før havde gjort sådan noget. "Hvilket noget?" spurgte Gitte uskyldigt. "Sådan noget - kærtegne med en pige - Helle altså" stammede Berit. "Hvorfor gjorde du det så nu", fortsatte Gitte ubamhjertigt. "Fordi..øhh...fordi" stammede Berit videre; men inden hun kunne fortsætte kom Helle ind i stuen igen og sagde, at nu skulle vi lade Berit være. Hun var en sød og dejlig pige og det var bare vokset frem i løbet af aftenen, den gensidige tiltrækning og til sidst var de begyndt at kæle lidt for hinanden. Længere var de ikke kommet før vi kom brasende ind. Det havde ikke noget at gøre med at være lesbisk, sagde Helle med et fast blik hen på Berit, som så ned, det var bare lidt veninde-kæl i al uskyldighed - ikke også Berit. Berit nikkede og så trodsigt op på os. Hun så straks ned igen da hun opdagede, at Gitte så meget henført på hende.

Nå - vi fik et par drinks og snart var episoden glemt. Vi snakkede om alt muligt; men langsomt krøb samtaleemnerne sig nærmere og nærmere hen mod sex i særdeleshed og vores forestående happening i særdeleshed. Selv Berit virkede nu helt frigjort og sagde næsten helt frivolt at nu ville hun sat'me snart have noget mandfolk.

Det blev stikordet til os alle til at smide kludene i en fart. Gitte løb ind i Helles soveværelse og hentede et par dyner, som blev smidt midt på gulvtæppet og de 3 piger 'tvang' mig på ryggen ned på dynerne. Her lå jeg helt nøgen med pikken strittende lige op i luften, den havde tilsyneladende allerede glemt kneppeturen på trappen, for den dunkede allerede i forventning om det nært forestående show.

Helle satte sig på mit bryst med fissen helt henne ved min mund så min tunge kunne nå hendes våde og hårde klitoris og den (tungen altså) gik straks i gang med arbejdet. Gitte hjalp Berit med at få fisket min stive pik op i hendes snævre men våde fisse - langsomt sank hun under megen stønnen og sukken ned over mig. Hun var fantastisk snæver - det må have gjort lidt ondt på hende for hun gav sig lidt. Gitte hjalp til, hun nuldrede mine kugler og var med til langsomt at løfte Berit op og ned over min pik. Efter meget kort tid kunne Berit selv klare ærterne og Gitte gik hen og stillede sig med spredte ben over mit hoved så Helle kunne nå hendes fisse med tungen og fingrene. Således arbejdede vi hver med sine opgave: Jeg slikkede af hjertens lyst Helles fisse, Helle slikkede Gittes fisse samtidig med, at hun kørte et par fingre op i både fissen og i røven og Berit hoppede lystigt op og ned på min stive pik mens hun nu havde fået et par fingre op i røven på Helle. Det gik bare derudaf. Vi stønnede og sukkede og jeg fik efter nogen tid stønnet, at nu kunne jeg altså ikke holde mig tilbage mere - min sperm ville ud. Gitte og Helle rejste sig, som de kyndige kneppere, de er og fik Berit trukket af min pik, selv om hun ikke ville - hun ville ride mere. Hun fik at vide, at det kunne hun gøre senere, nu gjaldt det om at få min pik til at sprøjte sperm.

De lagde sig i en rundkreds om min pik og skiftedes til at mundkneppe den samtidig med at de masserede mine kugler og mit røvhul det bedste de havde lært. Resultatet kom også med det samme. Min dunkende pik sendte den ene kaskade efter den anden ud i luften og pigerne kappedes om at gribe mest muligt med munden. Det var et festligt syn. 3 nøgne, af sperm og sved glinsende piger, der kastede sig rundt i luften over en nøgen mand.

Nu var jeg helt færdig, 2 gange spermkastning på én aften, var mere end jeg var vant til hvilket jeg sukkede til pigerne. De så noget skuffede ud; men spurgte så om min tunge og mine fingre også var trætte? Det var de selvfølgelig ikke, så jeg gik i gang med at slikke fissen på Berit, hun trængte tilsyneladende mest. Hun lå nu på ryggen på dynerne med mig mellem sine ben og min tunge slikkende hendes våde, varme fisse og hendes hårde klitoris. Gitte havde gang i en gang massage af Berits bryster og Helle lå og gav hende våde tungekys. Berit stønnede. Hun havde vist aldrig prøvet sådan noget før. Der gik da heller ikke lang tid før hun skiftevis krummede sig sammen og spændte kroppen i en bue op fra dynen for til sidst at falde sammen i et kæmpemæssigt skrig i en mægtig orgasme. Hun lå et stykke tid og rystede over hele kroppen mens vi andre stille kælede med hende over hele hendes krop. Langsomt stilnede hendes rystelser af og hun blev helt stille og lå simpelthen og græd. Hendes tårer løb ned af kinderne; men det var af glæde, for hun smilede skiftevis til os alle tre. "Jeg var jomfru" sagde hun så lige så stille, "tusinde tak for det i har givet mig - det var en fantastisk oplevelse, det vil jeg aldrig glemme".

Vi blev helt rørte og vi kyssede hende blidt alle tre og Helle sagde, at hun skulle glæde sig endnu mere for hun skulle i hvert fald være med når vi næste gang "hold fest" sammen.

Jeg løftede blidt Berit op i mine arme og bar hende hen på sofaen hvor jeg satte mig med hende på skødet og lige så stille kælede for hende mens Helle og Gitte lagde sig i en 69'er og begyndte at slikke hinandens våde, varme fisser. Der gik ikke lang tid, for de var godt varmede op, før de med nogle kæmpe brøl faldt sammen over hinanden i nogle mægtige orgasmer.

Således godt tilfredsstillede alle sammen, sad vi helt stille og nussede med den krop, vi nu havde nærmest og med et hørte vi et højt brøl inde fra nabolejligheden - det var naboen, der sikkert fik sig en gigantisk udløsning, for han var altid med på en lytter - det viste vi godt og det undte vi ham gerne.

Efter nogen tid, fik vi samlet os så meget, at vi kunne få ryddet dynerne på plads og få hjulpet Berit og Gitte deres tøj på, for de ville gå hjem til Berit sammen, så kunne Gitte sove dér indtil hun skulle hjem næste dag.

Da de var gået, gik Helle og jeg ind i hendes seng og jeg faldt straks i søvn; men lige inden, jeg forsvandt, hørte jeg Helle mumle: "Sove? - Ja tak min bare, kald i det bare for det".

Hun mente naturlig vis Berit og Gitte.

Det næste jeg sansede, var som sagt et par fingre om min pik og hvad der derefter skete behøver man ikke megen fantasi til at forestille sig. Åhhhhhhhhhhhhh.........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.