Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad og så noget på TV, da jeg hørte min kone Else, kalde på mig: "Pee'er!, kommer du lige?" Jeg ved ikke lige, hvad hun havde gang i; men hun overraskede mig nu af og til. Vi er begge sidst i 40'erne og underne er flyttet hjemmefra, så vi er alene i det store hus, som vi også har talt om, skal sælges, så vi kan flytte i noget mindre; men det kan sgu' da ikke være det, hun vil lige nu.

Jeg råber tilbage at hun kan komme herind, hvis der er noget. Hun råber bare tilbage, at jeg skal komme ind i soveværelset, der er noget hun skal have hjælp med. OK, jeg rejser mig og går der ind. Jeg begyndte allerede at tale til hende, inden jeg var helt inde i soveværelset og jeg havde nær slugt min egen tunge, da jeg så skuet.

SEX I DAG?

Midt på dobbeltsengen, med alle dynerne taget væk, lå Else splitter nøgen med let spredte ben og de store, stadig faste bryster, lænende sig svagt ud til siderne. Hun ser sgu' stadig godt ud, Else. Man kan ikke se, hun har født 3 børn. Stadig slank med faste lår og bryster. Ræverødt, halvlangt hår og farven er ægte, det ses tydeligt på den store dusk mellem benene.

"Hva, hva har du lige gang i?", får jeg fremstammet. Hun ser på mig med halvt lukkede øjne og siger, at der er noget hun længe gerne ville have gjort; men jeg skal hjælpe hende. Hun fortsætter: "Jeg har i lang tid gerne ville have alle mine kropshår fjernet og nu skal du hjælpe mig. Vi starter med fissen. Se her, babergrejet ligger klar. Er du med på den?"

Mine øjne er ved at falde ud af hulerne; men jeg får alligevel taget mig så meget sammen, at jeg får nikket og også fremstammet, at det vil jeg meget gerne. Min pik nikker med i bukserne, kan jeg mærke. "Smid klunset og hop op til mig", siger Else og på 10 sekunder, har jeg fået alt tøjet revet af og med strittende pik sætter jeg mig ved siden af Else.

Vandfadet med det lunkne vand og min baberkost og –sæbe ligger på gulvet ved siden af sengen. Jeg tager fadet og sætter det forsigtigt på madrassen. Tager barberkosten, dypper den i vandet og kører den rundt i sæben. Så begynder jeg at sæbe Elses fisse ind i det bløde skum. Jeg kan se på hende, at det er noget hun nyder. Hendes ene hånd har fundet min pik og hun kæler stille med den.

Jeg siger til hende, at hun skal bøje benene og sprede dem, så jeg bedre kan komme til. Hun lystrer og jeg begynder forsigtigt at skrabe skum og hår af med min skraber. Else ligger og stønner svagt mens jeg arbejder mig hele vejen rundt om fissen og ned mellem benene, så langt, jeg kan komme. Jeg beder hende vende sig om på maven, så jeg kan komme til at tage de sidste hår mellem ballerne.

Da jeg er færdig der, tager jeg lige hårene under armene også. Else er nu helt glatbarberet over alt. Jeg tørrer hende med bage håndklædet og skal til at rejse mig, da hun siger: "Hov, hov lille ven, du skal også have en tur." "Hva'ba'" siger jeg, "skal jeg også barberes over det hele?" "Ja" siger hun, "selvfølgelig skal du det, bare læg dig, så ordner jeg det."

Det lyder skørt; men også lidt frækt, gad vide hvad gutterne siger, når vi bader efter fodboldkampen? Nå, skide være med det, nu drejer det sig om herlig sexleg med Else og det er nu det vigtigste. Jeg lægger mig på ryggen på madrassen og Else begynder at sæbe min pik og pung ind. Det er egentlig en dejlig fornemmelse så jeg ligger bare og småhygger mig.

Else tager fat om pikken og begynder at skrabe. Det gør mig nu lidt nervøs. Det er ikke en rar fornemmelse, at en "fremmed" er i gang omkring mine ædlere dele med et skarpt instrument. Jeg trøster mig med, at Else nok ikke vil ødelægge hendes bedste legetøj, så jeg slapper af igen.

Der er noget mere hår på min krop end på Elses, så det tager noget længere tid, for hun vil have det hele af. Skridtet, benene, maven, brystet, ryggen, armene – det hele. Efter noget tid klasker hun mig tilfreds i den bare og siger, at jeg hellere må gå under bruseren for at blive skyllet helt af, så vil hun skifte lagenet imens, det er blevet noget tilsølet.

Da jeg kommer ud af badet og har fået mig tørret, står Else i soveværelset med en stor flaske i hånden. "Kom her", siger hun, "nu skal du smøres ind" og så hælder hun en stor håndfuld massageolie ud i sin hule hånd og begynder at smøre mig med det. Hele kroppen får en omgang, så jeg føler mig som en grillkylling lige før den bliver sat på spid.

"Her" siger hun "nu skal du smøre mig". Jeg giver hende samme behandling og da jeg er færdig, tager Else fat i mig og giver mig en stor krammer. Kors, det er lækkert. Dér står vi, godt indsmurte i lækker olie og gnider os op ad hinanden. Vore hænder farer rundt på kroppene og vi trykker og glider og smågriner af bar lykke.

Så falder vi om på sengen og Else presser mig om på ryggen så hun kan komme til at sætte sig over skrævs på min mave. Hendes store bryster, med de hårde brystvorter, hænger lige over mig og jeg kan slet ikke lade være med at tage fat i dem og gnide vorterne med mine tommelfingre. Else gi'r sig af vellyst og hun lader sig glide stille bagud så hendes bagdel fanger min meget stive pik. Hun letter lidt på ballerne og hendes glatte fisse nærmest suger pikken ind i sig.

Jeg er lige ved at komme med et brag, da pikken går i bund. Jeg stønner højt og siger til Else, at hvis hun ikke sidder meget stille, så får hun et ordentligt skud sperm lige op i fissen. "Slemme dreng, kan du ikke holde til mosten?" smågriner hun og så begynder hun at glide langsomt op og ned ad min pik. Mine hænder bearbejder hendes bryster og hun er ikke upåvirket af den behandling. Hun øger tempoet og så kan jeg ikke holde igen mere. Med et højt grynt, lader jeg min sperm skyde op i fissen. I lange seje sprøjt bliver det ved med at komme.

Så ebber det ud. Else lægger sig ned over mig og giver mig et langt, vådt tungekys. Vi ligger lidt, så ruller jeg os rundt, så Else kommer til at ligge nederst. Hendes fisse har ikke sluppet sig tag i pikken, så den er stadig i den varme hule, halvslap javel; men stadig følsom. Jeg trækker mig ud og lægger mig ved siden af Else. Så begynder jeg at kæle med hendes krop. Brysternes stive vorter, ned over maven, runder det nybarberede venusbjerg, kæler med de blodfyldte skamlæber, ned ad lårenes inderside og opad igen.

Else ligger med halvt lukkede øjne og vrider sig. Jeg lægger forsigtigt min ene hånd som en kuppel over hendes fisse og trykker ganske let nedad. Så skiller jeg skamlæberne med mine fingre og finder hendes stenhårde, store klitoris. Hun jamrer. Klitten får en ganske let massage og jeg kan se og høre, at hun er lige på spidsen af en orgasme. Forsigtigt fører jeg en langemand op i fissen, krummer den og finder G-punktet lige indenfor på ydersiden.

Det giver et ryk i hende. Hun spænder underlivet og hendes bagdel løfter sig lidt. Jeg følger med og min finger på G-punktet masserer stille og uden varsel giver hun et skrig fra sig og jamrende presser hun sine ben sammen. En kæmpe orgasme flyder gennem hende med små konvultiske ryk gisper hun sig gennem den ene orgasme efter den anden. Min finger har hele tiden fulgt med og langsomt falder hun sammen og jeg trækker fingeren ud.

Hun åbner øjnene og ser på mig, som om hun aldrig har set mig før. "Elskede, dette var uden sammenligning de bedste orgasmer, jeg har haft, så længe jeg kan huske, din finger skal bag lås og slå. Den vil jeg ikke miste." Det sidste siger hun med et ordentligt grin og tilføjer, at hun da altid kan bruge den, hvis pikken svigter.

Vi slynger armene om hinanden og ligger længe helt tæt og kysser. Så rejser vi os og går i bad sammen. Det tager lang tid at få al den olie vasket af og det sætter også sine spor på mig, at vi står dér og vasker hinanden. Pikken har rejst sig til ny dåd og med den store "regnvandsbruser" kørende, hopper Else op med benene om mit liv og lader sin fisse glide ned over min pik. Hun holder mig om halsen og stille står vi og knepper i "regnen".

Der går lang tid. De første store orgasmer har alligevel taget noget af kraften; men det bliver det kun bedre af. Vi kan mærke hinanden. Vi udforsker alt. Vi kysser og vi masserer og vi knepper. Så øges farten og med et begynder Else at hoppe hurtigt op og ned ad pikken, så jeg har svært ved at holde balancen. Så mærker jeg det. Nu kommer spermen igen. Det trykker i pungen og det følsomme pikhoved eksploderer i en kaskade af sperm. Jeg troede ikke, der kunne være mere.

Else hopper et par gange, så hyler hun også sin orgasme ud i badet. Jeg får lige fat i hende inden hun falder ned. Hun glider ned ad mig og vi står, mens det varme vand fra bruseren skylder os, og holder krampagtigt fat i hinanden. Vi knuger os ind i hinandens kroppe som om vi vil smelte sammen. Længe står vi sådan, så lukker vi for vandet, går ud og tørrer hinanden og så går vi ind og lægger os i sengen, trækker dynerne op, ligger på siden og ser forelsket i hinandens øjne. Vi falder i søvn med armene om hinanden og næste morgen, vågner jeg først.

Forsigtigt kysser jeg Else på munden og hun vågner langsomt og smiler. Hun kravler over under min dyne og pludselig mærker jeg et par fingre, der leger med min pik, som hurtigt vokser og er klar. Else mener vi skal fortsætte hvor vi slap i går aftes og da det heldigvis er søndag morgen, kommer vi ikke op før meget sent. Det blev til brunch og så i seng igen.

Det er længe siden, vi har haft det sådan og der blev mange aftener efter den weekend og vi holdt hårene nede med ofte barberinger. De aftener, hvor barbergrejet kom frem, kom der også altid en gang oliemassage oveni og så blev det ikke til megen søvn. Jo, det er herligt når ungerne er flyttet hjemmefra, så er det som at være nyforelsket igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.