BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at have været på dating sider i længere tid, må jeg erkende at det nok ikke er der, jeg skal finde den skønne kvinde, jeg gerne vil tilbringe tid sammen med, så i stedet for at sidde hjemme, for mig selv og glo, er jeg begyndt at gå på Blues bar, samt ind og se noget Stand-Up.

Jeg vælger at tage af sted en ganske almindlig onsdag, hvor der er "open mike" og man ikke aner, hvem der dukker op og afprøver nyt materiale. Jeg kommer ind på stedet, køber mig en tår at drikke og finder mig et sted at sidde. Der kommer et par veninder over og spørger om de må sidde sammen med mig, eller om der er optaget. Jeg siger at der ikke sidder andre og de skal være velkomne.

SEX I DAG?

Det er to ufattelig kønne kvinder og jeg vil skyde på de er omkring de 23 år. De har begge en smule på sidebenene, hvilket er lige i min boldgade, da jeg har det lidt svært med de der helt tynde siv, hvor man ikke kan se om det er en mand eller kvinde, før de vender sig om. En dejlig rund bagdel og et par skønne bryster, der ikke er alt for store. Langt mørkt hår og lige tilpas med makeup. Alt i alt, lige det jeg leder efter, på nær aldersforskellen. Der er jo ikke nogen af de to smukke kvinder, der ville gide være sammen med en "gammel", lidt for stor mand, der i mine egne øjne ligner noget, katten ikke engang ville tage med hjem..

Nåh showet går i gang og de forskellige komikere kommer og går, til og fra scenen og vi griner alle sammen mere eller mindre hele aftenen. Jeg griner skam også, men det er mere fordi de andre griner, for jeg ser næsten ikke showet, da jeg har mere travlt med at kigge på de to skønheder, der sidder ved mit bord. Der er da også et par af komikerne der er kommet med små bemærkninger, for de har jo også lagt mærke til det og jeg er blevet forlegen hver gang, men Mette, som den ene hedder, smiler bare sødt til mig, hver gang.

Da showet slutter og jeg skal til at tage hjem igen og vil sige farvel til Mette og hendes veninde, giver Mette mig et kæmpe kram og spørger om vi ikke skal se om vi kan finde et sted, hvor vi kan sidde og få en kop kaffe og snakke, for hun vil gerne lære mig lidt at kende og der var ikke mulighed, mens vi så comedy.
Hendes veninde tager hjem og vi går sammen hen ad Strøget og mens vi går, tager hun pludselig min hånd i sin og uden at sige noget går vi videre, men der er ingen steder hvor vi kan sidde, så hun spørger om jeg vil med hende hjem i stedet, for hun har kaffe der. Jeg bliver lidt forlegen, smiler og takker pænt ja, mens mine tanker drøner rundt i hovedet på mig. Hvad vil hun? Og ikke mindst. Hvorfor lige mig?

Nåh. Vi kommer hjem til hende og hun får sat noget kaffe over. Jeg står med hende i køkkenet og vi snakker mens kaffen hygger sig. Jeg er ved at blive vanvittig og spørger hende så om hvorfor jeg skulle med hende hjem. Hun kvitterer med at komme over til mig og kysse mig, så ufattelig blidt. Så siger hun, at hun har lyst til elskov og hun håbede hendes mavefornemmelse, med hensyn ti l mig var rigtig og jeg kunne "levere" det hun havde lyst til.

Jeg læner mig frem og kysser hende blidt tilbage, løfter hende op og siger hun skal guide os ind i soveværelset, da jeg ikke aner hvor det er. Hvad der lige gik galt ved jeg ikke, for vi havner på badeværelset og da jeg kigger på hende, smiler hun bare til mig. Jeg sætter hende ned og begynder at klæde hende af. Hun tager fat i mit tøj, men jeg stopper hende. Hun skal bare nyde det.
Jeg tager hendes bluse af og kysser hende blidt. Skiller hendes læber med min tunge og begynder at lege med hendes. Mens jeg åbner hendes BH med den ene hånd, får jeg knappet hendes bukser op med den anden. Jeg kysser hendes hals og bevæger mig langsomt ned og mens jeg kysser og napper i hendes bryster, lirker jeg hendes bukser og trusser ned. Jeg kysser hendes mave, mens jeg går længere og længere ned i knæ, for at få bukserne af hende. Da jeg kommer til hendes fisse, ser jeg hun er helt glat, hvilket er rigtig skønt. Jeg får lirket det ene bukseben af og i samme bevægelse løfter jeg hendes ben op, så hendes fod støtter på toilettet. Jeg nusser langsomt og blidt hendes ben, fra fødderne, hele vejen op og rundt om fissen uden at ramme. Hun stønner stille og skyder hoften frem, så jeg kan komme til, men jeg kredser rundt om fissen, med mine hænder, mens jeg kysser hendes ben. Jeg arbejder mig op af benet med tungen og slikker rundt om fissen. Strejfer en af læberne og hun udstøder et støn.

Jeg vender hende om så jeg kan lege med hendes baller og mens jeg kysser og ælter ballerne, spreder dem, nusser dem helt ned til fissen uden at ramme, får jeg knappet min skjorte og bukser op og får bakset mig ud af resten af tøjet. Jeg retter mig op og tager blidt om hende. Vi står og krammer og mens hun mærker min stive pik mellem hendes baller, lader jeg hænderne vandre hen over hendes krop og hun stønner stille.

Jeg fører hende ud under bruseren og begynder at sæbe hende ind over det hele, mens jeg nusser hende blidt. Vi står helt tæt og lader vores kroppe smelte sammen og kysser mens hun sæber min ryg og røv ind.
Vi får skyllet hinanden og jeg skubber hende lidt tilbage, så hun læner jeg op af væggen mens jeg kysser hele hendes krop, ned til fissen. Denne gang kredser jeg ikke rundt om, men lader min tunge køre hen over klitten. Hun bliver så forskrækket at hun spjætter og glider. Vi ramler ned på gulvet hvor hun lander ovenpå mig med min pik pressende mod fissen. Hun er meget liderlig nu og skynder sig at skubbe fissen ned over min pik inden jeg kan gøre noget og begynder at ride mig, mens hun stønner meget højt. Jeg får bakset hende af, da det er alt for tidligt til det. Hun ville jo selv have noget blid elskov, så vi kommer ud af badet og jeg snupper nogle håndklæder, som vi tager med ind i soveværelset og breder ud på sengen. Jeg får skubbet hende ned at ligge og ligger mig ved siden af og begynder at tørre hende, mens jeg kysser hende. Jeg arbejder mig ned over hendes krop og hvert sted jeg tørrer, bliver kysset bagefter.

Jeg kommer til fissen og undlader at tørre den og i stedet begynder jeg at slikke hende igen. Jeg lader min tunge glide op over skamlæberne, ind i fissen og smager på hendes skønne safter. Hun ligger og vrider sig, tigger og beder om at få orgasme, men jeg trækker den. Lader tungen glide op og begynder at lege med hendes klit, mens jeg langsomt fører et par fingre op i hendes våde fisse. Jeg sutter og napper hendes klit. Suger den ind i munden og slår smut med tungen, mens jeg leger med hendes g-punkt og hun stønner og ligger og vrider sig i ekstase. Jeg sætter farten op med fingrene og fingerknepper hende hårdt og hun får sin orgasme. Hun skriger som var hun ved at blive voldtaget, vender det hvide ud af øjnene og hele hendes krop kramper sammen, mens væskerne står ud over min hånd. Jeg sætter farten ned og lader hende nyde orgasmen, der løber gennem hele hendes krop og da hun er faldet en lille smule ned, skruer jeg tempoet helt op igen. Fingerknepper hende hårdt, mens min tunger pisker hen over hendes klit og hun eksploderer i en ny orgasme, der er endnu kraftigere end før. (Jeg ved ikke noget bedre, end at give en masse orgasmer)
Jeg sætter endnu engang farten ned og venter på hendes orgasme stilner lidt af og da jeg kan høre hendes vejrtrækning er faldet lidt til ro, begynder jeg at fingerkneppe hende igen og da hun er lige ved at få hendes næste vilde orgasme, lader jeg en finger glide op i røven på hende, hvilket får hende til at skrige endnu højere end før. Hun ligger og skriger, stønner og ryster over det hele og da hun slapper af, kravler jeg over hende og lader langsomt min pik, glide op i hende, så jeg kun lige er indenfor. Der ligger jeg lidt og rokker, mens jeg venter på hun er faldet lidt mere ned og så glider jeg langsomt helt i bund, hvilket får hende til at ligge og ryste og stønne, mens hun tager fat i min røv, for at prøve at få mig til at kneppe hende hårdt.
Hun kigger på mig og siger hun aldrig har fået orgasme ved kun at blive kneppet og jeg skal lege med hendes klit imens, men jeg bliver liggende og glider langsomt ind og ud af hende, mens jeg kysser hendes øreflip og hals. Lader tungen glider ned over hendes ene bryst, napper i det. Lader tungen slå smut hen over det. Tager fat i det andet, nulrer og klemmer brystvorten, alt imens min pik glider ind og ud af hende. Hun begynder at stønne højere og højere og da jeg kysser hende hårdt kommer hun i en kæmpe orgasme. Jeg bliver ved med at kneppe hende blidt og langsomt og da hun åbner øjnene er de fyldt med tårer og imens vi ligger og elsker blidt og stille, fortæller hun at hun aldrig har prøvet noget så vildt og på samme tid så blidt og kærligt. Jeg siger intet men kigger hende dybt i øjnene, kysser hende blidt mens jeg sætter farten op, for jeg kan mærke min egen orgasme er på vej. Jeg knepper hende i lange seje ryk indtil jeg brøler og skyder min sperm langt op i hende, hvilket får hende til at komme en sidste gang, denne aften.

Da vi er faldet ned, triller tårerne ned af kinder på hende og hun prøver at vende sig væk, men jeg holder om hende og hun fortæller at hun ikke kan forstå, hvorfor hun græder, men tror det er fordi hun aldrig har prøvet at elske på den måde før. Hun har aldrig fået orgasme, hvor hun ikke har skulle stimulere sig selv og hvor manden har taget sig tid, til at gøre det, så det også blev skønt for hende.

Jeg smiler bare til hende og uden at sige noget, glider jeg ud af hende og lægger mig bag hende, så vi kan ligge og kramme. Trækker dynen over os og vi falder i søvn i hinandens arme.

Fortsættelse følger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.