PleasurePeter1969
OFFLINE

PleasurePeter1969

2
3226
PleasurePeter1969
Mand
54
Anden
Syddanmark
Gift
-
På søen
Nysgerrig på andres (sex)liv og meninger, seksuelt søgende
Profilen er mest for at kunne uploade historier, men fræk chat og anden chat, er også velkommen. Nul IRL. Er glad for runde faste numser:) Mest til 30+

Ingen galleri søgeresultater fundet.
Jan 15, 2024

Man siger jo gerne, at en sømand har en pige i hver havn. Det passede måske for 50, eller 100 år siden, men det er nu ikke noget, som jeg har set meget af gennem min karriere. Men for mange år siden, hvor man reelt lå længere tid i havn end man sejlede, fordi det tog lang tid, at laste og losse skibene, var mulighederne for at pleje et decideret forhold til stede.


Mens jeg har sejlet, har skibene kun ligget i havn i ½-2 døgn ad gangen, så det var ikke nemt, at komme i kontakt med and end de professionelle piger. Jeg har aldrig brudt mig om betalingssex, så mine anekdoter er noget uskyldige. I dag, går vi kun sjældent i land og når vi gør, har vi gerne en anden grund end før i tiden. Det hænger også sammen med den mere restriktive alkohol politik. Så her et par små anekdoter i den kun lidt frække afdeling.


Det er efterhånden mange år siden, at jeg har været i Hongkong, et par og tredive år, velsagtens.


Den gang tog vi undergrundsbanen fra havnen ind til Tsim Sha Tsui, som er en metro station i nærheden centrum, hvor søfolk tog hen. Der var et fast værtshus, som vi næsten altid besøgte og havde som udgangspunkt og mødested. Det var også delvist en slags bordel. Der var nogle damer tilknyttet, men ikke nogle særlig pæne nogen.


En af damerne var nærmest et klenodie. En virkelig veteran, måske 65-70år og ganske alkoholisk. Så altså ikke for de kræsne, men ekspert i at sutte pik. Hun havde ingen tænder i munden og brugte, efter sigende, gummerne helt fantastisk. Hun kunne få en kunde til at komme på tre minutter, hvis hun ville. Hun gik altid rundt i baren og hygge snakkede, mens hun prøvede at overtale folk til en sutter. Den blev givet på stedet, efter betalingen var faldet til bestyreren af butikken. Så kunne alle andre i princippet se showet, hvis de havde lyst. Hvis man var lidt genert, kunne man gå ned bagved, hvor der var lidt afskærmning mellem bordene. Det var det privatliv, som kunne tilbydes. De andre piger havde et værelse oven på. Jeg ved ikke, hvorfor den gamle ikke havde det.


I Busan (Syd Korea) var et ganske godt horehus. Horehus var en almindelig betegnelse, som blev bugt i flæng om steder, hvor man kunne møde professionelle piger og siger intet om kvalitet. Dette sted var ikke snusket, som så mange andre steder. Pigerne var unge, pæne, smilende og fristende. De var ofte iført stramme cowboy bukser.


Når man gik i byen, lagde man gerne ud med en øl hos pigerne. Det var sådan set uanset, om man havde tænkt sig at være sammen med én af pigerne. Mens man nød sin øl, ville pigerne gerne sidde ved én i sofaerne og pjatte lidt. De satte sig nemlig på vores skød og gnubbede deres lækre røve mod vores udstyr. De viste jo godt, at havde man været til søs i mange dage, ville man, efter den behandling, være nemmere at overtale til lidt forretning ovenpå. De boede på stedet og havde deres eget værelse.


Tuapse (Rusland) havde før i tiden en ganske berygtet sømandsklub. Det var et ganske godt sted. Mange sømandsklubber var ikke særlig lækre, men det her sted havde både en fornuftig restaurant og velassorteret bar. Desuden var der et ganske stort udvalg af russiske piger, som lavede sig en ekstra månedsløn på at gå i seng med en sømand. Jeg er næsten sikker på, at der var mange deltidspiger, for der var næsten ikke nogen om dagen. Først efter arbejdstids ophør dukkede de op. 


Pigerne var lidt for en hver smag, men fælles for dem, var at mange boede i den samme boligblok. Så hvis man blev fristet, kunne man, under fornøjelsen, høre lydene fra ganske mange andre søfolk, da dørene til lejlighederne var ganske utætte og væggene tynde.


Min debut med at gå i land var i New Orleans. Nogle få dage efter, at jeg var mønstret første gang på et skib, ville nogle fra besætningen i land. De talte så godt om Burbon Street, at det synes at være en selvfølgelighed, at man tog med. Selv om jeg synes, at der skete rigelig mange nye ting, eftersom jeg lige var kommet om bord, så blev jeg overtalt. Det har jeg ikke fortrudt.


Det var en ganske særlig og stemningsfuld gade dengang. Om det stadig forholder sig sådan, ved jeg ikke. Gaden var pakket med forskellige værtshuse, spillesteder, restauranter og stripbarer. Blues, rock og jazz strømmede ud fra de forskellige steder, eller blev spillet på gaden. På restauranterne sad folk og spiste, mens der, I huset ved siden af, kunne være en halv nøgen dame på scenen. Alt mødte én i vilkårlig rækkefølge. Det var næsten for meget oplevelse for en ung mand. Those were the days

Halløj


Et ønske om en glædelig jul og et godt nytår til alle på G6N.


Må I få masser dejlig sex i 2024


Mvh


 

Opdatering 12 Dec 2023


Ok, så ser det ud til at virke. Der kommer lidt løbende.


Opdatering 10 Dec 2023


Jeg har prøvet at up-load'e flere afsnit, men det ser ikke ud til, at  siden virker for tiden. Sorry.


Hej alle nysgerrige


Så er der præmiere på en ny serie af noveller, som jeg har kaldt Sex-Kartellet. Kartellet er historien om fire almindelig danske par, som har fundet sammen i en slags swinger gruppe. Der er både par sex og andet blandet. I de første afsnit bliver parrene præsenteret. Sidenhen er planerne kortene skal blandes lidt.


Mød Ella og Lars, Jytte og Peer, Ingerlise og Børge, Connie og Hendrik.


Første afsnit er lige blevet up-loaded, så det er nok tilgængeligt i morgen.


God fornøjelse

30-11-2023


Opdatering: Ingen held denne gang. Mrs Pleasure forbliver privat


 


Der findes jo en Mrs Pleasure, som endnu ikke ved noget om G6N.


Det er en dejlig velskabt dame på 55år og som jeg synes stadig ser godt ud, trods et par uønskede kilo, som har sneget sig ind på hende i løbet af årtierne. Til trods for mine, tit kinky og til tider lidt voldsomme noveller, har vi et helt nede på jorden ”vanilla” sexliv. Ikke noget særligt avanceret og spændende dér. Faktisk passer vi ikke ret godt sammen, men holder meget af hinanden og må derfor tåle hinandens særheder.


Mrs Pleasure er ikke kinky, men hun er mere impulsiv, end jeg. Hun kan godt foreslå et eller andet, som hun synes ville være frækt. Så skal jeg altid tænke….. Det er øøøøøv, så kedeligt, for jeg tænker sååå langsomt, hvis i spørger Pleasuremusen. Når jeg så har tænkt og måske siger OK, det kan vi godt, så er momentet passé. Det var noget, som tændte hende den anden dag, eller for to timer siden. Nu er det lige meget.


Surt, for det var måske egentlig ret pirrende. Der må jeg lære at give slip, men jeg tror helt ærligt, at noget af det er en arbejdsskade. Analyse-Planlægning-konsekvensberegning-Risikovurdering-Risicinedbringelse-Personbeskyttelse. Derefter er det, ok - sikkert at gå i gang. Lidt trægt måske, når det er sex, at det drejer sig om


Jeg har tænkt, at hun skal indvies i G6N. Det ville være lidt frækt, hvis hun også havde en profil. Hun er bare mere til at tale, end til at skrive, så måske deler vi bare. Jeg tænker også, at det ville være lidt frækt, hvis jeg må tage nogle billeder, som jeg kan lægge op. Så kunne i også nyde min lille Pleasure. Men hun er tilbageholdende. Internettet er farligt og man skal ikke udlevere sig selv. Nu må vi se, om jeg kan lokke lidt.


Nu er det snart ferie. Er tilbage i november. Forhåbentlig med nye ideer til en fortælling.


MVH

Nogle af dem jeg har mødt på chatten tænder på at blive talt grimt til, at blive nedværdiget i deres seksuelle univers, eller fantasier. Her har det vist sig, at fiktiv stigmatiseret traditionel sømands-slang kan noget. Jeg har godt nok næsten glemt det, men der var ganske mange ”guldkorn”, da jeg begyndte til søs i slutningen af 80’erne. Normalt er jeg opmærksom på ikke at støde nogen, men jeg kan godt finde den vraltne og brovtne gamle sømand (Haddock) frem og sjofle en profil på chat’en, hvis det giver modtageren noget godt. Det tænder ikke mig som sådan, men jeg synes, at det er et interessant kink. Jeg vil gerne høre om modtagerens oplevelser, med denne form for pirring. Alle må endelig sige fra, hvis deres grænse bliver overskredet. Hellere det, end bare at logge ud, for så sidder man som giver, tilbage og føler, at det var lidt respektløst eller utaknemmeligt. Og så vil jeg da lige nævne, at jo mere jeg ved om dig, jo bedre kan jeg ramme dit behov. Det sagt, så ved jeg også, at man skal passe på sig selv. Det er jo meget personligt.


Hvis jeg ikke lige er on-line findes der førstehjælp/smagsprøve herunder (du behøver jo ikke læse det, bare for efterfølgende at blive forarget).


Haddock:


Hva’ så din slatne fjams? Kunne du nu ikke styre din beskidte tankegang længere? Forhevlede! Det er da utroligt, hvad søfolk skal belemres med nu til dags, på en ellers pæn hjemmeside. Er det nu dit uregerlige underliv igen? Det ligner jo også noget, som har været i brændenælderne. Du skal fand’me vaske det. Har din mor aldrig sagt det?


Hø! Nå,- det har du gjort. Og det blev det bare værre af. Så er det såmænd nok fordi, at du leger for meget med den ( -som min salig overstyrmand, Barnie, altid sagde til mig, når jeg som ung sømand, lavede noget lort).  Og nu siger jeg så til dig, at hvis du straffer din søde lille mus hver dag, bliver den til sidst bare til en gammel sur rotte. Så er det sagt, -liderlige sæk. Har du ikke en mand, som kan hjælpe dig med den slags?


Nå, ikk’. Nej, så var du jo nok ikke her. Ja, det er der jo ikke noget, at sige til. Jeg skulle sgu heller ikke nyde noget IRL. Magen til savlende udblokkede underliv skal man sgu lede længe efter. Og de taler om tørke og brandfare. Metrologerne målte sgu alle de forkerte steder, da de skulle fastsætte det der tørke-index. Havde de målt i nærheden af dit vædende skræv, havde det sgu kompenseret for tørken i hele kommunen. Nul afbrændingsforbud dér, - he.


Jeg ved sgu’ hvordan, at du kan være med til, at bekæmpe tørken. Hvis du nu går ned på den nærmeste lokale brandstation, affører dig underbenklæderne og tilbyder brandmændene din vædende luder dåse, så skal de sgu nok sørge for brandsprøjterne, således at der bliver nul afbrændingsforbud resten af sommeren, -hø. Magen til ildelugtende brand-dam.


Nå, sådan noget begi’r ”lille søde dig” sig ikke ud i. Så har jeg fan’me hørt det med. Du har jo ikke for fem flade øre selvbeherskelse. Lige så snart din slunkne kusse fornemmer pik, inden for tre sømils omkreds, så glemmer du jo al god opdragelse. Hvad end din salig far måtte have banket ind i dig, er forevig spildt. Du kaster dig på knæene for det første og bedste hankønsvæsen på din vej. Du har vel også ladet dig bedække af naboens store hankøter, når det kommer til stykket, Hmrf -tøjte. Kvantitet frem for kvalitet. Det er lidt li’som luderne i Hong Kong før i tiden. De var sgu heller ikke for kønne, men de kunne noget med kvantitet. Mage til sperm containere skal man sejle langt efter.


Apropos luderne i Hong Kong. I 70’erne var der en gammel luder, over halvfjers år, tror jeg, at hun var, uden en eneste tand i munden. Hun ku’ det lort med at sutte. Fem minutter tog det på en liderlig sømand,- højest. Men hun skulle jo også lave en dagløn. Det er værre med dig, som slet ikke kan lade være med frivilligt, at snaske på mændenes uvaskede sure lem. Det skulle undre mig, om din mand, -altså hvis du har én, gider kysse så’n et kloarkrør.  Børst dine tænder!, - i det mindste.


Nå, men hvor kom vi fra. Pikslik, det har du vel heller ikke fået lært ordentligt. Alligevel kan du ikke putte noget i munden, uden at savlen straks løber hele vejen ned i tissetøjet. Fantastisk,- he. (Det mindes jeg ikke, at Doktor Hansen omtalte i anatomi på skipperskolen, - altså, den dér forbindelse.) Nå, men du fumler rundt, så man ville have ønsket, at man havde fået en bøsse, eller en ladyboy til det. De ved sku’, hvad de har med at gøre. Det finder så’n en bred-røvet sjaskekusse jo aldrig helt ud af. Det er udelukkende for din egen fornøjelses skyld, hvis du skulle finde på den slags aktiviteter. Vi andre får jo ikke meget ud af det.


Når vi nu alligevel kommer ind på kusser. Det jo ubegribeligt, at din har taget de dimensioner. Det kommer sig nok af et lidt rigeligt overforbrug af store fede pikke og dildoer. Jeg gad fan’me ikke kneppe den, føj! Det er vel også derfor, at du nærmest kun kan få noget ud af, at få pik i dit fedtede røvhul. Så kan både du og mændene da mærke en lille smule. Det skulle da lige være, hvis der var nogen, som gad fiste dig samtidig. Men det ville jo selvfølgelig kræve en gedigen kemikaliehanske, hvis éns hånd skal på den slags eventyr. Man ved jo aldrig, hvad som har været deroppe sidst.


Det er jo uforståeligt, hvorledes at du er blevet sådan en klam hore. Du sku’ nok have gavn af et par måneds opdragragelse til søs. Så skulle mine søfolk sgu nok få sat noget skik på nogle sager. Sådan 20 mand på skift, ville måske kunne behandle din sygelige brist.


Eller nok ikke, -Slut


Hvis du er interesseret i de Haddock’ske talegaver, så kan du tilkendegive det, ved kontakt på chatten. Skriv: Hej Haddock.

Denne brugers gæstebog har pt ingen signaturer.
Denne profil er blevet set af 182 brugere.

porno med danske piger