Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kører meget mellem landsdelene og er derfor ofte overladt til mine egne tanker og, ikke mindst, mit eget selskab. Jeg har en dejlig kone og 3 børn, hvoraf de 2 ældste er flyttet hjemmefra. Jeg er hvad man vel ville kalde et almindeligt udseende gennemsnitsmenneske. Ikke for tynd. Ikke for tyk. Ikke for gammel. Ikke for ung. Altså alt i alt den grå mand, ingen lægger mærke til og det har jeg det egentlig ganske udmærket med.

En sen eftermiddag, hvor jeg kommer kørende ad den gamle hovedvej over Fyn lige efter Storebæltsbroen (af og til gider jeg ikke motorvejene) og det småregner lidt, ser jeg en person iklædt et regnslag, stå i vejkanten og blaffe. Normalt tager jeg ikke blaffere med op, der kan være problemer med dem og man ved aldrig, hvad der springer ud af en skovkant, når man stopper.

SEX I DAG?

OK, her var det midt ude i åbent land og der var kun én person, at få øje på, så jeg tænkte "hva' fa'en, det er sgu' synd for ham i det vejr", så jeg lagde an til landing. Lige da jeg passerede vedkommende, kunne jeg se, at det var en kvinde. "Fint", tænkte jeg, "så bliver jeg da ikke overfaldet og frarøvet alle mine ting."

Jeg stoppede lidt forbi hende og så hende komme løbende hen til bilen. Jeg bukkede mig over og lukkede døren i højre side op og et yndigt lille hoved blev stukket ind. Med et stort, sødt smil spurgte hun, om hun kunne komme med et stykke. Jeg spurgte om, hvor hun skulle hen og hun sagde, at hun skulle til Esbjerg; men hun ville være glad for hver eneste km, hun kunne komme med.

Nu ville skæbnen, at jeg faktisk også skulle helt til Esbjerg og det sagde jeg og også at hun selvfølgelig kunne komme med hele vejen. Hun blev vældigt glad og hoppede ind. Hun havde bare en lille rygsæk med som bagage. Hun hev regnslaget over hovedet og afslørede en spinkel krop iklædt et par stramme shorts og en lille stramtsiddende soltop, der afslørede et stykke fladt maveskind.

"Flot stykke pigebarn" tænkte jeg og kunne mærke at pikken syntes det samme. "Så, så, tag det nu roligt" kommunikerede jeg med den, "ikke noget med noget". Jeg satte i gang og vi havde ikke kørt længe, før vi allerede havde en samtale i gang. Hun fortalte, at hun hed Merethe, var 21 år og læste historie på RUC. Hun boede alene på et værelse i Roskilde og var på vej til familien i Esbjerg. Hun var startet ud med en ven, sådan en slags halvkæreste, fra Roskilde; men de var røget uklar, så hun havde, uden at tænke sig om, bedt om at blive sat af, hvilket hun så var blevet og dér stod hun og anede ikke sine levende råd.

Da jeg stoppede, havde hun stået i næsten 1 time og havde næsten opgivet håbet om at komme til Esbjerg og var begyndt at spekulere på, hvordan hun skulle komme hjem igen, da jeg altså, som en frelsende engel, var stoppet. Hun fortalte hvor lykkelig hun var for at komme med og at hun selvfølgelig ville betale mig for ulejligheden, hvilket jeg på det kraftigste afviste. "Man er vel en gentleman" fik jeg lige sagt med et grin på.

Nå, vi kom over Fyn og i Kolding kørte jeg ind til et lille hotel med en rigtig god restaurant, jeg ofte kommer på og inviterede på aftensmad. Merethe benyttede lejligheden til at få lidt mere tøj på, på toilettet. Det trak noget ud med maden og vi fik da også gjort kål på et par gedigne glas rødvin og da stemningen var blevet høj, fik vi også et par cognac'er til kaffen. Da klokken nærmede sig 21, sagde jeg til Merethe, at vi nok blev nødt til at overnatte, da jeg i hvert fald ikke var i stand til at køre mere og det var hun nok heller ikke.

Hun gav mig helt ret, så jeg smuttede ud i receptionen og spurgte om de havde ledige værelser. Damen i receptionen sagde, at de var fuldt booked, fordi der var kongres i byen og hun troede ikke, jeg ville kunne opdrive et værelse på andre hoteller; men hun ville da gerne være behjælpelig med at ringe rundt. Jeg sagde ja tak til tilbuddet og heldige var vi. Et hotel lige i nærheden havde fået et enkelt afbud, så de havde et dobbeltværelse, jeg kunne få.

Vi skulle gerne have 2 enkeltværelser; men der var ikke noget at gøre. Ville vi have det dobbeltværelse eller ej. Jeg sagde hurtigt ja tak og så måtte vi vel finde ud af et eller andet. Jeg gik tilbage til bordet og sagde det, som det var, at der ikke var værelser her på hotellet og at jeg kun kunne skaffe ét dobbeltværelse, hvad hun sagde til det? Hun sagde, det var helt OK og da det nu var klaret, fik vi lige et glas rødvin mere, at gå på.

Jeg lod bilen stå og fik fat i en taxa, der kunne køre os til hotellet, Der var ikke ret langt; men alligevel lykkedes det Merethe at give mig en krammer og et stort, vådt tungekys. Det kom noget uventet; men bestemt ikke uønsket, så jeg kyssede igen og fik også fat i et par dejlige lår og lidt bryster; men så var vi allerede på hotellet. Jeg fik hurtigt checket os ind og uden så meget som et løftet øjenbryn, gav portie'en mig nøglen og spurgte om der var noget, han kunne hjælpe med. Jeg bad om at få en flaske rødvin og 2 glas bragt op og så småløb vi hurtigt op på værelset.

Lige inden for døren kastede hun sig i min favn og trykkede sin spinkle krop ind til mig. Min pik var allerede vokset til kampberedskab og halvvejs hoppende hen mod sengen begyndte vi at flå hinandens tøj af. Vi faldt halvt påklædte om på dobbeltsengen og overhørte næsten, at det bankede på døren. Jeg rejste mig og fik modtaget vinen af etagetjeneren og vendte mig om og så, at Merethe nu lå splitter nøgen med let adskilte ben på sengen og smilte frækt til mig.

Hurtigt fik jeg sat bakken med vin fra mig, fik det sidste tøj revet af og kastede mig så om på sengen ved siden af Merethe. Vi omfavnede hinanden og vore tunger mødtes i en saftig leg mens vore kroppe prøvede at smelte sammen. Vi rullede rundt på sengen og vi endte med at jeg lå på ryggen og hende oven på. Uden at slippe med vore munde, gled hun stille lidt ned og hendes våde fisse på det nærmeste sugede min pik op i sig.

Merethe rejste sig op og støttede med hænderne på mit bryst og begyndte stille at rotere med sit underliv. Min pik mærkede presset fra hendes varme skede og mit bryst fik sig et par ridser, da hun kradsede mig. Vi så hinanden dybt i øjnene og hun øgede hastigheden, da hun kunne mærke, at jeg var tæt på at komme. Så med ét kom jeg. I lange, hårde stød, sprøjtede min sperm op i hendes fisse. Hun gik helt i bund med min pik og jeg stødte modsat, så det sjaskede med sperm og fissesafter.

Merethe sank ned over mig og vi lå længe og bare nød det hele. Det havde været vildt. Jeg havde ikke nået at tænke en eneste fornuftig tanke siden vi var kommet ind på værelset og vi have ikke mælet ét ord til hinanden. Efter lidt tid, rejste Merethe sig og hentede vinen. Skænkede 2 glas op og rakte mig det ene. Vi drak dybt og gav hinanden et vådt rødvinskys og så brød vi begge ud i latter.

Vi satte os under dynen og drak lidt mere vin og snakkede om hvordan vi havde det også det med at vi havde haft sex, selvom vi begge, eller i hvert fald mig, havde en partner. Merethe sagde, at hun ikke havde problemer og hun håbede også, at jeg ikke havde det. Jeg skulle ikke tro, at hun nu både ville til at være sammen med mig eller giftes eller noget. Hun havde bare taget det som et dejligt uforpligtende afbræk i hverdagen og håbede, jeg havde det ligesådan? Selvfølgelig kunne jeg goutere den tankegang. Jeg havde heller ikke lyst til at ødelægge mit ægteskab for denne sextur.

Således afklarede, satte vi glassene fra os og gled ned i sengen. Vi kyssede og jeg trykkede hende om på ryggen og begyndte at flytte mine kys ned over hendes krop. Hun stønnede svagt, da jeg blidt kyssede hendes hals og stønnene blev lidt højere, ad min mund nåede hendes små bryster med de nu stenhårde brystvorter. Jeg tog dem på skift i munden og nappede dem med læberne.

Jeg fortsatte min færd ned over hendes faste mave, ned til navlen og jeg stoppede lidt op ved venusbjerget, der hvælvede sig svagt over den glinsende fisse. Hun havde trimmet sine skamhår og de var lækkert bløde. Min tunge fandt et par våde, blodfyldte skamlæber, som den skilte med det til følge, at Merethe begyndte at rotere med sit underliv og give underlige lyde fra sig.

Min tungespids fandt også en lille stenhård klitoris, gemt for oven mellem skamlæberne. Det gav et stort ryk i hende, da tungen ramte klitten og der undslap hende et lille hyl. Så gav jeg mig til at arbejde med tungen på klitten. Med et par fingre fandt jeg skedeåbningen og trykkede dem langsomt op i hende. Jeg kunne mærke, jeg var på rette vej og mine fingre begyndte at køre stille ud og ind, ud og ind. Min tunge slikkede fast på klitten og jeg fik så drejet fingrene så de fandt hendes g-punkt oppe bag klitten.

Det gav pote. Med et stort hyl, så jeg troede hele hotellet kunne høre det, fik hun sin første store orgasme. Jeg fulgte stille med med tunge og fingre og hendes orgasmer skyllede gennem hendes som store atlanterhavsbølger. Så endelig faldt hun til ro og jeg krøb op og kyssede hende med smagen af hendes agne safter i munden.

Vi faldt i en dødlignende søvn i hinandens arme og vågnede først ud på morgenstunden. Jeg vågnede midt i en drøm om en ung pige der var i gang med at give mig et blowjob; men fandt hurtigt ud af, at det ikke var en drøm. Merethe havde fat i pikken og var i gang med at suge den ind i munden samtidig med, at hun kørte huden op og ned. Min krop sitrede og det var lige før, jeg ikke kunne holde mig tilbage. Hun havde åbenbart været i gang et stykke tid inden jeg vågnede, for der gik ikke mange minutter før jeg eksploderede i en gigantisk fontæne af varm sperm, der skød op i munden på hende og løb ned ad hendes kinder.

Inden orgasmen havde forladt mig, mærkede jeg den let salte smag af min sæd i munden, da Merethe gav mig et meget vådt morgenkys. Vi lå lidt og kælede og så vendte jeg Merethe, så hun lå på ryggen, halvt oppe på min mave. Med mine hænder kærtegnede jeg hendes små bryster med de stive brystvorter. Jeg lod min ene hånd kæle sig vej ned over hendes krop til den fandt en meget varm og våd fisse med den hårde klitoris.

Jeg fandt vej til hendes fisse med min pik og mens jeg lod den køre langsomt ind og ud af den kælede jeg for hendes klitoris. Hun spændte kroppen og kneb lårene sammen så min pik kom i spænd i fissen. Hurtigere og hurtigere kørte jeg mine fingre over hendes klit mens jeg pumpede pikken frem og tilbage. Hun holdt ikke længe i et højt skrig, kom hendes orgasme skyldende og hendes krop spændtes som en bue over min krop.

Med min ene hånd om hendes ene bryst, krammede jeg hende ned til mig og sugede mig fast i hendes hals mens min anden hånds fingre langsomt fulgte hende ned fra orgasmens tinde. Vi faldt slapt ned og lå et stykke tid og småpludrede. Så steg i vi ud af sengen og gik sammen under bruseren. Hvis det ikke lige var fordi vi begge var udmattede efter aftenens og morgenens eskapader, ville vi nok nu havde været i gang med et ordentligt brusesexbad; men kræfterne rakte ikke til andet end kærtegn og kys.

Vi blev klædt på, gik ned til et stort og velfortjent morgenbord. Checkede ud og fortsatte kørslen, først med taxa hen efter bilen og så mod Esbjerg. Da jeg satte Merethe af ved hendes forældres adresse, aftalte vi at vi skulle ses igen; men det blev ikke til noget. Jeg så aldrig Merethe igen; men jeg lever stadig med minderne om den dejlige pige, der gjorde turen til Esbjerg til den bedste, jeg nogensinde havde haft. Jeg er stadig gift med min dejlige kone og jeg har aldrig haft blaffere med igen. Ingen kan leve op til dén tur.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.