Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der er flere der har spurgt, og jeg har haft sex i frisør salonen. Jeg var engang alene på arbejde, da der kun var en kunde der ville komme søndag.

Jesper skulle konfirmeres og trådte ind i frisørsalonen med en blanding af spænding og nervøsitet. Han havde hørt rygter om mig Cecilie, fra sin storebror, han hvade åbenbart givet mig et øgenavn den frække frisør. Jesper var både spændt og lidt nervøs ved tanken om at få klippet sit hår af en så en smuk forførende pige.

SEX I DAG?

Jeg hilste ham velkommen med et smil.

Hans mor betale og sagde hun gik over i cafeen ved siden af så han kunne komme der over så snart han var færdig, min øjne glimtede af begær, mens jeg ledte ham til frisørstolen og bad ham tage plads. Jeg nød virkelig at have den unge fyr i stolen og trykke mine faste bryster mod hans nakker, mens jeg stod bag ham og klippede hans hår. Jeg kunne mærke hans kroppe reagere på min sensuelle berøring, og det tændte mig endnu mere.

Jesper følte sig både nervøs og opstemt, da jeg begyndte at klippe hans hår. Mine brystvorter strejfede hans nakke, og han kunne mærke en blid elektricitet løbe igennem hans krop. Han forsøgte at bevare sin koncentration, men det var svært at ignorere den erotiske spænding, der fyldte luften.

Jeg var ikke bleg for at udnytte situationen til min fordel. Mens jeg klippede Jespers hår, lod jeg bevidst mine bryster glide tættere på hans ansigt, så han kunne mærke deres blødhed og varme. Jeg kunne tydeligt mærke hans reaktion og se, som hans bukser blev strammere og en lille bule begyndte at danne sig.

Da jeg var færdig med at klippe og tog frisør slaget af Jesper, kunne jeg ikke lade være med at smile tilfreds. Jeg kunne tydeligt se den tydelige bule i hans bukser, hvilket bekræftede mine evne til at vække begær ved ham.

Men det blev endnu bedre, da jeg opdagede en lille våd plet på hans bukser, der afslørede, hvor ophidset han var blevet under klipningen.

Jesper var både flov og ophidset over situationen. Han kunne ikke nægte den intense tiltrækning, han følte mod mig, og det gjorde ham både forvirret og tændt.

Jeg kunne ikke modstå fristelsen, da jeg bemærkede Jespers blanding af flovhed og ophidselse. Med et flirtende smil spurgte jeg ham blidt, om han ikke ønskede at få tørret hans bukser, så andre ikke skulle tro, at han havde tisset i dem. Min ord var en bevidst provokation, der kun intensiverede hans begær.

Jesper nølede et øjeblik, hans sind fyldt med en blanding af tvivl og liderlighed. Han vidste, at dette var en farlig vej at begive sig ud på, men hans krop længtes efter mere. Han gav efter for fristelsen og fulgte med mig ind i baglokalet, hvor vi kunne være uforstyrrede.

Jeg trak Jespers bukser af ham med langsomme og sensuelle bevægelser. Mine øjne glimtede af begær, da jeg betragtede hans erigerede lem. Jeg var klar over, at dette var et punkt, hvor Jesper var sårbar, og jeg ønskede at udforske hans begær fuldt ud.

Med kyndige bevægelser greb jeg fat om Jespers lem og begyndte langsomt at bevæge min hånd op og ned ad skaftet. Jeg kunne mærke, hvordan hans krop spændte sig og hans åndedræt blev tungere. Jesper stønnede svagt af nydelse, mens jeg nød magten over hans begær.

Jeg lod min tunge glide over Jespers hoved og slikkede forsigtigt på spidsen. Jeg kunne smage hans saltede presperm og lod mine læber omslutte hans lem. Min bevægelser blev mere intense og lidenskabelige, og Jesper mistede sig selv i en bølge af ekstase.

Mens jeg fortsatte med at pirre og behage Jesper, lod jeg min frie hånd glide ned mellem mine ben og begyndte at stimulere min egen våde fisse, jeg var lige så ivrig efter nydelse som han var og ønskede at dele øjeblikket af intens lidenskab med ham.

Jeg kunne mærke Jespers blik på mig, fyldt med begær og nysgerrighed. Jeg spurgte ham, om han nogensinde havde været sammen med en pige før. Jesper afslørede ærligt, at han var jomfru og stadig uerfaren på dette område.

Jeg smilede tilfreds, da jeg indså, at jeg kunne være den, der ville give Jesper hans første seksuelle oplevelse. Jeg sørgede for at berolige ham og fortalte ham, at han var i trygge hænder. Med et forførende glimt i øjet sagde jeg, at han var mere end velkommen til at kneppe mig, hvis han ønskede det, han kunne betragte det som en konfirmations gave

Jeg guidede Jesper gennem hans opdagelsesrejse af min krop. Jeg førte hans hænder over mine faste bryster, og han følte deres blødhed og varme under hans berøring. Han var fascineret af mine brystvorter, der blev endnu hårdere under hans forsigtige kærtegn.

Jeg førte Jespers hænder længere ned, og guidede ham mod min våde fisse. Jeg lod ham udforske mit intime område, og Jesper kunne mærke varmen og fugtigheden mellem mine skamlæber. Jeg stønnede sagte af nydelse og opfordrede ham til at fortsætte med at udforske mig.

Jesper følte en blanding af nervøsitet og ophidselse, men jeg var en tålmodig og erfaren guide. Jeg instruerede ham i, hvordan han skulle bruge sine fingre til at stimulere mig, og Jesper lod sig blive ført af mine sensuelle anvisninger. Han kunne mærke, hvordan min krop reagerede på hans berøring, og det tændte ham endnu mere.

Efter at have udforsket vores kroppe i et stykke tid, var begæret mellem dem ikke til at holde tilbage længere. Med mig som hans vejleder og elskerinde, førte Valdemar forsigtigt sin stive lem ind i min våde fisse. Jeg stønnede i ren nydelse, og jeg guidede ham i de langsomme og sensuelle bevægelser. Jesper var overvældet af den intense følelse af at være forbundet med en pige på denne måde.

Jesper var så opstemt, at han ikke kunne kontrollere sin uundgåelige orgasme. Med et par dybe stød fyldte han min fisse med sin varme sæd. Han blev overrasket over sin tidlige udløsning, men jeg smilte bare og beroligede ham med, at det var helt normalt, og at han havde gjort det godt for sin første gang.

Jeg fortsatte med at stryge Jespers lem, og han kunne mærke, hvordan hans erektion langsomt vendte tilbage. Mine erfarne hænder bevægede sig med ekspertise, og Jesper blev hurtigt hård igen. Han kunne ikke tro, at han allerede var klar til mere.

Jeg lod et lystent smil danse på mine læber, da jeg spillede Jespers pik stiv igen. Min blide berøringer og pirrende bevægelser fik ham til at stønne af nydelse. Han kunne mærke sit begær blusse op igen, og længslen efter mere intimitet med mig voksede.

Mens jeg legede med Jespers lem, lod jeg mine fingre glide ned mellem mine egne skamlæber. Min fisse var stadig våd og åben fra vores tidligere leg, og jeg kunne mærke mit eget begær stige. Jeg ville have mere af Jespers pik og ønskede at opleve den dybere og vildere side af deres passion.

Med et forførende smil inviterede jeg Jesper til at tage mig igen. Jeg lænede mig frem og hviskede i hans øre, at jeg ønskede at blive taget hårdere og mere intensivt. Jesper kunne ikke modstå fristelsen og lod sin begær drive ham.

Han greb fat i mine hofter og begyndte at støde ind i mig med øget kraft og tempo. Jeg klynkede af nydelse, mens Jesper gav mig, hvad jeg ønskede. Inden længe havde Jesper igen fyldt min fisse med hans sperm, og jeg sagde vi hellere måtte stoppe, da hans mor ventede på ham og pludselig ville komme hvis det tog for langt tid han skulle jo i kirken og konfirmeret,

Jeg ønskede ham en god dag og han måtte hilse sin storebror og sige tak for gaven

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.