Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde for længst vænnet mig til min tilværelse som slave for min yndige hustru, som nu nærmest havde udviklet sig til min herskerinde. Stadig oftere fandt hun på nye opgaver til mig - og efterhånden havde jeg indset, at hun blev ekstra ophidset, når der indgik andre mennesker også i vores lege. Specielt hyggede hun sig - og blev stangliderlig - når der var mænd involveret. Ikke til hende - men til mig. Jeg kunne se det på hendes blik - et sløret, liderlig blik som alligevel fik ALT med, som foregik.

Hun havde fået kontakt til en "mandeklub", hvor medlemmerne elskede at misbruge mig - senest havde formanden Henning suppleret sig med Jack. En næsten kulsort mand med et hvidt smil, der blændede én i møde som kontrast til hans mørke hud. Han kneppede alt med to ben, havde Henning venligt oplyst, da han fortalte om ham. Han undlod heller ikke at nævne, at Jack havde en pik på 28 cm, som jeg sikkert ville smage en dag. I begge ender. Henning havde smilet saligt og sigende til mig, da han omtalte dette jern med stor respekt.

SEX I DAG?

Nå - det er et par uger siden, at Henning og Jack havde misbrugt min stakkels krop i godt et par timer. Min kæbe føltes, som om den var gået af led - hårdt at gabe over de to store herrer så længe. De ville suttes og slikkes godt og grundigt - begge var kommet i min mund, inden de tog fat på min stakkels røv. "Så kan vi holde meget længe, når vi knepper din røv" havde Jack opmuntrende informeret mig om.

Han fik så meget ret, at min røv var øm i tre dage - aldrig havde der været to så store besøgende dér - og så endda på samme dag. "Lad mig kneppe ham" kom det kort fra Jack - inden han borede sin pæl at en pik langt op i mig. Han brugte virkelig hele længden - lange seje tag. Hvilken fornemmelse - selv om jeg (efter opfordring fra min kone Sarah) - brugte butplugs, kom de altså ikke nær så langt op. Følte næsten, hans lange og tykke pik trængte op i maveregionen. 28 cm oppe. Da jeg slikkede Jack til hans første udløsning, kunne jeg ikke lade være med at bemærke en lille tatovering på hans pik. En streg på tværs og et diskret 8-tal foroven på pikken. Jeg må have set spørgende ud, for da jeg kiggede på hans 8-tal med kun pik-hovedet i munden, sagde han forklarende: "Ja - det er 8 tommer, målt ude fra spidsen. Så ved jeg, at den jeg knepper i det mindste kan tage dét. Det er jo, hvad de fleste drømmer om - en 8 tommer pik. Hos mig får de ekstra 3 tommer med i købet. Tit kan alle 11 ikke være i fissen - så må jeg jo om til bagdøren. Det er min foretrukne - måske derfor, jeg elsker at kneppe en mand?" havde han filosofisk afsluttet sin egen hyldest til sit store jern.

Det var blevet lørdag igen - og jeg havde klargjort mig fra morgenstunden, som min strenge herskerinde foreskriver det: barbering af hele kroppen, fra ben over "boller" til brystkasse og arme. Ingen hår tilbage overhovedet - bortset fra min lille frisure på hovedet. Sarah havde nævnt, at jeg måske skulle af med dén også - "Så er du glat over det hele" havde hun kvidret på sin sædvanlige facon.

Dagen gik og Sarah så meget hemmelighedsfuld ud - jeg vidste, at der var noget i gære. Om jeg kunne gætte det? Slet ikke - og hvis jeg kunne, havde rædslen bredt sig i min stakkels slavekrop. Det var en lørdag med mere pik, end jeg nogensinde havde drømt om, at jeg skulle være i nærheden af. Ja - pik var faktisk ret nyt for mig, men noget, min elskede hustru synes, jeg skulle have mere af. Meget mere.

Lidt efter kl. 18 bredte Sarah min "slavetæppe" ud på vores kraftige sofabord. "Sæt dig op hér" sagde hun kort - og jeg indså, at noget var ved at ske. Jeg satte mig i slavestilling: på knæ med max spredte ben og hænderne placeret lige over knæene - med håndfladerne opad. Mit blik måtte ikke flytte sig - jeg skulle kigge på et imaginært punkt foran mine spredte knæ og afvente ordre. Ellers sidde så stille, som muligt. Det er faktisk ikke let - og det har taget timers træning at lære det. Sidst lod hun mig sidde, mens hun så en FILM - i tæt afstand til hende, så hun jævnligt kunne lege med min pik og nosser. Det kan hun li'.

Dér sad jeg stadig, da det diskret bankede på døren. Trods mit stirrende slaveblik ned foran mig, genkendte jeg straks Henning, da han trådte ind ad døren til stuen, derefter Jack ... og flere kom. "Kom indenfor - han er klar til os" lød det opmuntrende fra Sarah. De satte sig omkring mig. Jeg var splitternøgen, de var i pæne jakkesæt - kunne jeg se gennem mit slørede blik. "Jeg henter os et glas vin" sagde Sarah - og kort efter havde alle et glas. Undtagen mig, naturligvis. Sarah gik ud igen - hvad nu?

"Hér min skat - den er til dig - og den skal bruges med det samme!". Hun gav mig en gave, som var pakket pænt ind. Alle kiggede på mig - og jeg måtte nødvendigvis bruge mine hænder til at pakke ud. "Skål - og velkommen" lød det fra Sarah ... i det samme kunne jeg se, at gaven indeholdt en stor DILDO. En meget stor butplug. "Der skulle også være glidecreme" informerede Sarah "Lad os se dig prøve den!" kom det også. "Den er 2 cm større i diameter end din anden - og 5 cm længere" kom det informativt. To sølle centimeter, tænkte jeg - dét kan jeg godt klare. Min anden "store" dildo er lige så tyk som en ølflaske - og det er ikke "bare sådan" at få den op ... nu skulle min stakkels røv testes igen.

Jeg startede med glidecremen, smurte omhyggeligt både i røven og på dildoen. Det første stykke gik fint - men ved det tykke stykke måtte jeg kneppe mig selv længe, for at få den op. Min røv skulle forvarmes. Alle i selskabet sad og nød forestillingen - og jeg kunne se, at Sarah var godt liderlig allerede. Flere af mændene sad allerede med jern på og kiggede liderligt på mit show. Endelig mærkede jeg den velkendte fornemmelse, hvor røven åbner sig over det tykke stykke - ÅH, hvor var den stor - for så at lukke og låse sig på et LIDT smallere stykke. Der var ikke noget "smalt" her. Hold da kæft. Jeg følte det, som var jeg naglet fast til sofabordet. "Kan du li' den" spurgte Sarah deltagende. "Jo ... den ... den er vist fin" kom det spagfærdigt fra mig. Alle jublede. "Rejs dig op - lad os se dig". Jeg gik en runde - tydeligt mærket af det nye indhold i min røv. Jeg havde lyst til at protestere lige så meget, som min røv gjorde lige nu.

Det ringede på. "Det må være maden" sagde Sarah og gik ud og tog imod. "Lad os gå til spisestuen" inviterede hun. Hun havde dækket op med to lange duge, som hang ned fra bordet. "Alle mand" kaldte hun "smider nu alle benklæder" hun lød højtidelig og hendes blik gled rundt til de mere eller mindre strittende, store pikke, som blev afsløret. "Jeg vil servere i aften" bekendtgjorde Sarah samtidig. Jeg studsede - troede, at jeg skulle. "Min slave vil betjene os alle under bordet" kom det så - "Ind med dig".

Sammen med forretten havde hun hentet et bæger med én terning. "Første mand med en sekser får det første minut" sagde hun. Det blev Jack - og jeg begyndte at slikke ham under bordet. "Reglerne er sådan" fortsatte Sarah "Den, som slår 1 bliver slikket i 1 minut, 2 viser at slaven skal "rykke" to pladser og slikke i to minutter, 3 viser, at slaven rykker tre pladser og slikker i 3 minutter" "... og så videre?" brød Henning spørgende ind. "Nej, nej - vi skal jo have ham til at cirkulere" lo Sarah. "Nej - en firer eller femmer er et ryk på fire eller fem pladser og forfra med kun 1 minut. Med en sekser står man over og giver bægeret videre" "Ja STÅR over, det skal nok passe" supplerede Henning og tog fat om sit tykke lem.

Vi var igang - Sarahs fitness-ur bibbede for hvert minut, hvor jeg enten skulle videre eller vente på endnu ét eller to "BIB", inden jeg skulle videre til næste. De skreg og hujede under legen - mens de drak vin og spiste. Jeg var allerede mør i mundtøjet - og vi var kun ved forretten. En anden af gæsterne, Per havde været "heldig" at slå 3 allerede tre gange - så han var ved at sprænges af liderlighed. Han havde dog lige præcis holdt til tredje runde - men næste gang ... havde jeg tænkt. De blev mere støjende og mere stive - alle pegede ad mig under bordet ... undtagen Sarah, naturligvis. Hun havde også smidt trusserne og skød villigt fissen frem, når hun stod for tur.

Da jeg slikkede hendes sidemand, løftede Sarah på dugen og sagde: "Du skal ikke sluge nu - tag det i munden og spyt det ud heri" hun rakte mig en lille skål under bordet. Jeg fik brug for den, da Per stod for tur - dog kun med en to minutters runde. Han skreg og sprøjtede sin varme sæd ind i munden på mig. Vild jubel oppefra. "Så er du ude for nu" jublede Sarah - og bægeret gik videre. Jeg spyttede ud i skålen.

Alle andre holdt til deres behandling under forretten - og jeg begyndte at tænke, at dette blev en lang aften. Hovedretten blev serveret - og rødvinen til. De havde taget godt fra med hvidvinen, fornemmede jeg på stemningen. "Nu er det dobbelt op" bekendtgjorde Sarah - ryk af antal pladser er det samme, men dobbelt slikketur. TO - FIRE eller SEKS minutter." Det bragte dem i endnu bedre stemning - og min stakkels mund og tunge måtte på overarbejde. En anden deltager holdt ikke til den forlængede "spilletid" og kom med et grynt snarere end et skrig. Så var der én til - havde ellers fået tildelt seks minutter, men holdt næppe 3. Til sidst var kun Henning og Jack endnu uforløste. Sarah var kommet et par gange - men jeg regnede ikke med, at safterne fra hende skulle opsamles. De blev slikket og nydt med det samme - en velfortjent pause fra alle pikkene.

Der gik konkurrence i den - hvem kunne holde længst: Jack? Henning? De slog med terningen - Sarah var med endnu og gav dem lidt mere pause, når hun blev slikket. Pludselig kunne hun ikke mere - efter orgasme nummer tre eller fire. "Jeg står af" bekendtgjorde hun. Henning sendte en fire-minutters over til Jack - der var jo ikke andre tilbage og slåeren måtte ikke blive slikket igen. Jack kiggede på mig med et løft i dugen: "Gør det ordentligt - så skal du få min varme sperm". Han fik ret. Inden længe kunne jeg fylde en mundfuld sperm mere i skålen. Så var det Henning. Et par minutter mere, så fyldte han min hårdt prøvede mund. Ud i skålen.

"Kom slave - du skal spise med til desserten" Sarah klappede på en stol, hun lige havde stillet op ved siden af sig. Hun hentede nogle lækre desserter fra kølekassen - leveret udefra som alt det andet. Jeg var virkelig sulten. Min kæbe truede med at gå af led - prøvede den et par gange. "Du klarede de SQ flot" roste Henning. Sarah rakte desserter rundt, de var pyntet med jordbær. Hun stillede to ved hendes egen plads. Jeg kiggede. Så tog hun den lille skål fra før og hældte indholdet langsomt og sirligt ned over den ene dessert. Jeg var ikke i tvivl om, hvem der skulle have den. Sperm og min spyt løb ned ad kage og jordbær. Nå - jeg var sulten, greb skeen og gik i gang. Det var smagt meget værre - sødmen fra kagen og jordbærrene dæmpede smagen af sperm. Den velkendte smag, som min mund ellers var fyldt med. Sarah kiggede stolt på mig - med dét blik vidste jeg, at der var fisse til slaven, når vores gæster var gået. "Jeg er så stolt af dig" hviskede hun, mens hun strøg mig over håret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.