Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du var flyttet ind hos mig for et par måneder siden. Mine oprindelige tanker om, at du kunne bo her midlertidig, til vi fandt en lejlighed til dig var gået fløjten. Du var min nu - min kvinde. Mere, end jeg nogensinde i min vildeste fantasi havde forestillet mig.

Jeg havde "leget" med flere andre kærester også - smækket et par røve, lidt bindelege og sådan. Det havde da været pirrende - men aldrig som nu. Det var på én bestemt aften, det gik op for mig, hvordan du påtog dig en rolle i vores forhold, som enhver mand i hemmelighed måtte drømme om.

SEX I DAG?

Jeg havde aldrig slikket dig til en orgasme før - men "heldigvis" var du kommet flere gange, når jeg kneppede dig hårdt. Specielt, når jeg samtidig gav dig hårde smæk i røven. Flere af mine tidligere erobringer havde rost mig for min tunge efter de havde skreget deres orgasme ud i mit soveværelse. Du havde, gang på gang, skubbet mit hoved væk, når jeg ville slikke dig. Denne gang gjorde jeg modstand, min tunge fandt din klitoris, dine bløde læber. Du pressede med begge hænder på mit hoved "Nej ... NEJ", men jeg blev ved ... langsomt døde din modstand ud. Min tunge spillede lynhurtigt hen over din lille og nu hårde klit. "ÅH ... AHH" jeg nød dine lyde. Dit underliv bevægede sig imod min mund, tunge, hage. Du pressede igen med hænderne - jeg pressede imod og gav din klitoris en blid, men hurtig behandling af tungen. Kiggede op ad din krop. Du kastede hovedet fra side til side: "Nej, NEJ, NEJ ... NEEEEJJJJJ". Du krampede i hele kroppen, min langemand som havde fundet dig G-punkt, mærkede hvordan du trak dig sammen, Rytmisk, flere gange. "Åhhh ...". Din krop sitrede. Du gemte hovedet væk i puden. "De..t ... f ..kert.." jeg forstod ikke. "Det er forkert!" sagde hun og kiggede på mig. "Hvordan Skat - var det ikke dejligt". "Jo - MEGET ... det var MEGET dejligt". "Jamen - så er det da ikke forkert" sagde jeg og kiggede interesseret på hende. Hvad mente du? "Jamen - det er jo MIG, som skal tilfredsstille DIG" sagden hun. Jeg må have set meget dum ud. Måbende. Dét sagde hun bare ikke? "Jeg er jo DIN kvinde" fulgte hun op.

Jeg tog en dyb indånding: "Skat - du er skøn ... ja, du er MIN kvinde - og ved du hvad? Hvis jeg vil slikke MIN kvinde, så gør jeg dét!". Hun smilede tilbage. "Ja - Skat, men det føles bare forkert ... ligesom når du står og vasker op!" Hvor kom den fra? Jeg havde bemærket, at hun var opdraget til meget gammeldags kønsroller - at hun nærmest havde flået opvaskebørsten ud af mine hænder, da jeg vaskede et par vinglas af. "Lad mig klare det" havde hun bare sagt. Jeg var ved at lære dig at kende. En enkel og alligevel meget kompleks opgave.

Du havde flere gange antydet, at jeg gerne måtte være mere hård ved dig. Jeg havde ignoreret det - havde ladet det komme naturligt. Som dén dag, hvor jeg inviterede dig på køretur en sommerdag - jeg havde bestemt dit tøj: sorte stayups en mini G-streng også sort og din nye, hvide sommerkjole over. Vi havde købt den ugen før. Den var ALT for lang, syntes jeg, så du havde lagt den op. "Dertil" havde jeg peget på dit lår - og sådan blev det. Hvad vi havde glemt var, at den ville krympe lidt i længden i vask - så nu havde du en ultrakort sommerkjole, let gennemsigtig og stramtsiddende på din vidunderlige krop.

Jeg parkerede udenfor en stor hestesportsbutik - trak 1.000 kr. frem og gav hende dem. "Gå ind og køb en ridepisk! - Den vil sikkert være nyttig i din opdragelse til slavinde!" Jeg kiggede på hende, lod blikket løbe til brysterne, som var tydelige gennem det hvide stof. "Hvis du er i tvivl om, hvilken pisk, det skal være, så skal du tage én, som du kan mærke!" instruerede jeg. Jeg havde bemærket, hvordan det næsten ikke kan blive hårdt nok for hende.

Hun kom tilbage kort efter, bærende på en lang pakke. Hun var rød i kinderne. "Han kiggede sådan" sagde hun, vistnok lidt flov. Jeg hyggede mig. Perfekt påklædning til dét indkøb. Jeg kørte direkte til en nærliggende skov, hvor jeg kunne køre bilen et godt stykke ind ad en vej, hvor der tidligere havde været grusgrav. Jeg kendte skoven fra mine cykelture. Hun kigge undersøgende på mig.

Vi steg ud. "Tag pisken med". Hun bar den og så meget spændt ud. Vi gik hånd i hånd - jeg førte hende ned ad en sti til et stort træ, som stod i en lille lysning lidt væk fra stien. "Nå - hvad har du så købt?" "Stil dig med begge hænder på træet, læn dig frem".

Jeg stillede mig bag hende. "Tag de trusser af". Jeg begyndte at pakke pisken ud. Blev lidt chokeret. "Du har købt sådan én med snert på. De slår MEGET hårdt - og giver mærker" jeg forsøgte at lyde rolig. Pisken lignede et torturinstrument, som jeg ikke engang ville anbefale til en hest.

Jeg nød synet af hendes røv under kjolekanten. Hvor var den blevet kort. Hendes lille kropsbøjning var nok til, at begge baller bar blottede. Ikke så sært, at mange mænd havde vredet nakken rundt, når vi gik forbi hånd i hånd.

Min hånd fandt hendes bløde baller. Mærkede dem, æltede dem, som for at varme dem op. Smækkede dem. Hun stønnede let. "Ti stille, slavinde!" jeg talte hårdt til hende. I dag skulle det være. Hårdere fra nu af.

Jeg hævede pisken og det første slag faldt. "Åh ..." undslap hendes læber. "Vær stille, Slave" sagde jeg blot og fortsatte. De næste slag gav alle en stribe fra snerten. De yderste 3 - 4 cm lavede en kraftig, rød stribe, som straks efter hævede. Jeg følte efter på ballerne. Hun gav sig lidt. "Er du sikker på, at det er den pisk, vi skal have, Slavinde? - Du får en meget øm røv". "Ja - Herre" det havde hun aldrig kaldt mig før "Ja Herre - jeg har valgt den, så jeg kan lære at blive en god slavinde". "Du får ti slag fra nu af, tæl dem!" Jeg fordelte slagede over ballerne, hun var meget stribet. Havde vel fået godt tyve slag i alt. Jeg aede hendes baller, kyssede hende og trak hende ind til mig. Vendte hende derefter rundt, pressede hende op mod træet og trængte ind i hende bagfra. Var så liderlig efter at have pisket hende. Stødte hårdt, kneppede hende i bund hver gang. Sprøjtede ... "AHHHHH ... du er en dejlig slavinde, Skat". "Tak" kom det stille fra hende.

Hun sad uroligt i bilen. "Er du øm, Skat" spurgte jeg drillende. "Ja - dejlig øm" var svaret.

"Hvordan vil du egentlig helst have mig, som din slavinde - hvordan skal jeg være?" "Jamen Skat - du er jo perfekt ... men nogle Herrer foretrækker genstridige slavinder, så de kan straffe dem for det. Sådan har jeg det slet ikke. Jeg vil helst, at du er VILLIG, IVRIG og LYDIG. Det ophidser mig enormt, at du ALDRIG siger nej til mig. Jeg kan ALTID bare tage dig, blive slikket eller hvad jeg gerne vil. Du gør jo, hvad jeg siger - og ... ja, jeg elsker det". Hun kiggede kærligt på mig. "Jeg vil aldrig sige nej til dig" kom det. Villig, Ivrig og Lydig. Det bliver jo vil V.I.L. og jeg VIL gerne. Jeg elsker at være din slavinde.

Jeg testede hende af de kommende dage. Tog hende tidligt og sent. Kom hjem fra arbejde og løftede hende op på køkkenbordet - jagede min pik op i hende. Reaktion? Hun kiggede kærligt på mig og tog imod. Jeg var for længst holdt op med at mærke, om hun var våd. Det var hun altid. Hun fornemmede, hvad jeg havde i tankerne - som kunne hun læse mit blik. Forventningerne om, at NU skulle der ske noget, gjorde hende våd. Eller var hun det bare altid?

Om aftenen brugte jeg hende meget mere end før. Hun havde ofte min pik i munden i lang tid af gangen - sagde, at hun skulle tage den i munden - og hun tog den ikke ud, før jeg sagde "Tak" eller lignende. Ofte efter en aflevering i hendes sexede mund. Hun slugte til sidste dråbe - og kiggede interesseret på pikken bagefter - malkede det sidste ud med hånden og fangede de sidste dråber med tungen.

"Jeg elsker din tunge, Skat" sagde jeg mens hun slikkede de sidste safter i sig. "Jeg kunne godt tænke mig at bruge den endnu mere!". "Jamen - jeg er jo din ... inklusive min tunge!" smilede hun tilbage. "Udmærket - slik mine nosser". Uden tøven begyndte hun ... jeg rykkede frem på sofaen og nød hendes strittende røv, mens hendes ivrige tunge slikkede min pung, mine fyldige sten. Jeg aede hende over røven, lod blikket løbe til de sorte stayups, hendes højhælede, sorte sko. Dét var hendes normale påklædning herhjemme. Tilgængelig, nøgen - næsten da. "Tak" sagde jeg og trak hende op til mig i sofaen, Vi lå arm i arm og så en FILM.

Da vi gik i seng flere timer senere, fik jeg igen lyst til hende. "Rid en tur på min pik" sagde jeg kort. Straks kravlede hun og og styrede min pik ind i fissen. "Hvordan ved du, det er fissen, jeg har lyst til?" sagde jeg og forsøgte at lyde streng. Hun stivnede kort, men fattede sig så. "Ønsker Herren, at jeg rider med fissen eller røven?" Jeg havde bedt hende om at bruge ordet "fisse", som hun ikke gjorde tidligere. Jeg ventede lidt - trak spændingen ud. "Røven tak" jeg fortsatte hurtigt "Herefter er det altid røven, hvis jeg ikke siger andet, når du skal ride". Hun kiggede kort på mig.

"ÅH ... hvor er du stram!" jeg nød hendes ridetur med røven ned over mit dunkende lem. "Åh ... ja!" Jeg lavede kneppebevægelse op imod hende og stødte min pik langt op i røven på hende. Så slappede jeg af i mine bevægelser, standsede hendes. "Tak!" sagde jeg blot og hun steg af min pik. "Vasker du den lige?" spurgte jeg. Jeg vidste, at hun gerne ville på badeværelset efter en RØVtur, for at føle sig helt ren igen. Hun kom tilbage med en tempereret vaskeklud og gik omhyggeligt i gang med rengøringen. Der var nu ikke noget synligt at komme efter. Hun foldede og vendte kluden. Den blev i alt fald ren. "Er den ren?" "Ja Skat" ... "OK, så slik mig". Uden tøven tog hun den i munden og gav mig dagens sidste og meget voldsomme udløsning. Betragtede hende, da hun for anden gang i dag omhyggeligt slikkede de sidste rester af spermen i sig.

Jeg lænede mig tilbage på hovedpuden samtidig med, at jeg trak hende ind til mig, i min arm. Vidste, hvordan hun elskede at ligge sådan - hun følte sig tryg, kunne jeg se med tilfredshed.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.