BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var tydeligt, at du nød, når jeg var hård ved dig. Du opfordrede mig aldring til at være det, men din reaktion, når du fik pisk, eller hvis jeg bandt dig hård i forskellige stillinger, viste mig det. Du blev så liderlig, at du havde svært ved at skjule det. Dine små bevægelser med underkroppen, spændinger i kroppen, ja selv små trækninger direkte i din liderlige, altid perfekt barberede fisse.

Det var fredag, netop kommet hjem fra job. Kys og kram til velkomst. Hun havde sit sædvanlige "tøj" på - næsten afklædt. Høje hæle, stayups. "Vil du have en øl, Skat?" "Jo - tak" ... hun serverede den og tog ikke noget selv. Hældte op til mig og satte sig på knæ ved siden af mig. Håndfladerne vendt opad, håndryggen mod sine knæ, spredte ben. Slavindestillingen. Hun måtte ikke tage initiativ - men viste med sin position, at hun var klar til at være min slavinde. Til gengæld måtte hun ikke forlade dén stilling, før hun fik tilladelse. Engang lod jeg hende sidde, mens jeg så en FILM. Stillede mig foran hende bagefter, så hun måtte sidde på sine ømme knæ og fødder og slikke mig til udløsning. Ingen klager. Nu sad hun sådan igen.

SEX I DAG?

Jeg gav mig god tid til min øl - lænede mig frem og legede med hendes fisse. Våd som altid, uden at sejle. Lige til at trænge ind i med en stivert. "Lad mig se dig tage den store butplug!" sagde jeg i et neutralt toneleje. "Tag ridepisken med". Den havde vi haft meget fornøjelse af - endelig fik hun det "kick" af at blive straffet - en bidende snert i enden af pisken kunne lave mærker, selv ved moderat slagstyrke.

Hun satte sig ned over butplugen. Den var stor for hendes spinkle krop. Hun havde trænet med den, når jeg ikke var hjemme, vidste jeg. Hun var stolt, da den gled op forbi det tykke sted og satte sig uhjælpeligt fast. Hun satte sig på knæ igen. "Lad os hente en øl mere" sagde jeg og rejste mig. Hun kiggede spørgende på mig. Jeg satte den tomme flaske mellem hendes læber. "Du bærer den ... på alle fire!". Jeg gik bag hende og nød den vrikkende strittende røv. Hun er utrolig velskabt. Smuk. Jeg slog hende i røven med pisken. Hun gav sig ikke - ikke en lyd. Jeg slog igen. "Ikke så hurtigt - lad os nyde turen!" Hun kravlede nu langsomt foran mig. "Strit med røven" beordrede jeg og trykkede hende på ryggen med pisken. Nød virkningen. Nu kom trapperne op til køkken/alrummet. Jeg nød hende kravle op. Slog hende opmuntrende for omkring hvert andet trin. Hendes røv begyndte at have de karakteristiske striber.

Hun kravlede uopfordret hen til den tomme ølkasse og placerede flasken dér - så på alle fire hen til køleskabet. Hun kiggede spørgende på mig. "Luk det op - du har jo både mund og tænder" hun forstod, at det skulle være uden hænder. Jeg fulgte interesseret hendes bevægelser, mens hun søgte at trække i håndtaget med tænderne. Vendte sin krop, prøvede igen. Med en lille svup-lyd fik hun det op. "Tag en ny øl til mig" uden yderligere opfordring begyndte hun at fiske en øl ud med munden. Det var tilsyneladende ikke let. Hun fik fat om halsen på en øl og trak den med ud. "Kom - ned igen" dirrigerede jeg. Hun klarede turen ned ad trappen, hvor jeg nød hvert et trin. Piskede hende igen for hvert andet. Neden for trappen satte hun øllen fra sig. Hun savlede og havde svært ved at holde den. "Pause?" spurgte jeg interesseret. "Ja - tak" kom svaret. "Hovedet mod gulvet" sagde jeg blot. Hun forstod og strittede røven imod mig. Jeg piskede hende nu grundigt. Kiggede efter steder, hvor hun ikke var så rød. Gik rundt om hende, betragtede mit værk. Piskede hende fra den anden side. Hun var nu rødstribet på begge baller, endda et stykke ned ad lårene.

"Skal vi gå videre - eller vil du have mere "pause"?" spurgte jeg deltagende. "Ja - videre" gentog hun og tog flasken i munden igen.

Hun skænkede min øl i siddende stilling. Spredte ben og hurtigt tilbage i slavindestillingen. Jeg rejste mig og gik hen til min udstyrsskuffe. Hun fulgte mig interesseret med øjnene. Fandt et langt reb og bandt hendes hænder grundigt. Løftede hende op fra gulvet og trak hende hen til den nye loftskrog, jeg havde installeret. Hægtede den store bregne af, som ligesom var den officielle forklaring på installation af krogen. Den var særdeles holdbar. Havde boret hele vejen igennem op til loftet ovenpå og havde monteret et ekstra tykt bræt, som krogen også gik igennem. Vil tro, at jeg kunne hænge 200 kilo på krogen uden problemer - så en 55 kg slavinde gik nok.

Jeg trak rebet igennem krogen og trak til. Hun strakte sig på tæerne, så hårdt trak jeg. Førte rebet til radiatoren og trak igen. Bandt enden fast. Tilfreds kiggede jeg på mit værk. Hun kunne akkurat nå med det yderste af fødderne. Jeg gav hende et tørklæde for øjnene og fandt den lille putplug, som jeg gaggede hende med. Bandt et tørklæde ovenpå, så den ikke røg ud. Jeg drejede hende et par gange og gik selv rundt, så hun mistede orienteringen. Hun stod stille bagefter - lyttede. Hun nåede lige at høre suset fra pisken, før et slag ramte hendes struttende bryster. Tror, hun var uforberedt - hun udstødte et gisp. "Du skal være tavs, når jeg straffer dig, slavinde!" jeg forsøgte at være streng. "Ja - undskyld" tror jeg nok, hun mente bag gaggen. Jeg slog hende igen, tværs over brysterne. Det sidst ramte fik et langt, rødt mærke. Hun sagde ikke en lyd. Trak blot vejret lidt hurtigere, stødvist. Jeg piskede nu hendes bryster i flere minutter. Ikke så hårdt som røven før, men nok til, at der kom tydelige striber. De ville forsvinde i løbet af et par dage eller tre. Jeg ville nyde dem - synet af dem. Minder mig om, at hun er den straffede slavinde.

Jeg satte mig - betragtede hende. "Drej lidt rundt" opfordrede jeg. Hun begyndte at trippe lidt rundt. Drejede sig. Til tider var hun ved at miste balancen. så kun rebet holdt hende på plads. Jeg drak min øl, kiggede på denne vidunderlige skabning, som nægtede at give mig noget signal om, hvornår hun havde fået nok. Aldrig havde hun klaget. Om jeg piskede hende, bad hende om at gå i noget bestemt tøj, kneppede hende i mund, fisse og røv. Ja - faktisk gjorde jeg det tit i den rækkefølge. Hver dag - og flere gange om dagen. Aldrig sagde hun fra - havde hun ingen grænser? Eller var de bare langt videre end mine?

Efter at have sluttet min øl kiggede jeg stadig på hende. Hun roterede stadig langsomt - og jeg nød synet af hendes stribede krop, hendes lækre røv, slanke lår, flotte bryster. Hendes engleagtige ansigt.

Jeg gik hen og tog hende ned - hun ømmede sig ikke engang. Jeg kyssede hende blidt, tog om hende. Hun gengældte mine kærtegn og kyssede igen, tog om mig. Jeg tog hende med hen til sofaen, smed mine shorts, som var det eneste jeg havde beholdt på, og lagde mig nøgen på sofaen. "Kom - rid en tur på min pik!" hun skulle lige til at sætte sig op - da hun kom i tanker om den nye regel. Hvis jeg ikke definerede det, var det med røven. "Ønsker Herren at mærke min fisse?" Jeg kom i tanker om den store butplug - "Ja, der er vist ikke anden mulighed lige nu" smilte jeg ad mig selv og hendes måde at håndtere det på.

Hun gled ned over min pik. Hun føltes meget stram. Forklaringen var den store røvdildo, som fyldte hende godt ud. "Rid lige så stille" opfordrede jeg - og hun fandt en rolig rytme, hvor jeg vidste, jeg kunne nyde hende i lang tid. Til tider stødte jeg er par hårde stød imod hendes rytme og bankede min pik hårdt op i hende, men for det meste lod jeg hende ride i lange, rolige tag. Dejligt.

"Skat - vi talte om, at jeg gerne vil bruge dig mere - mere tunge" "Ja - brug mig alt det, du vil" svarede hun. "Jeg vil gerne sprøjte op i dig om lidt - og vil gerne have, at du slikker mig ren bagefter". "Det gør jeg da gerne" kom det straks fra hende. "Ja - men det skal være din pligt som slavinde fremover - at gøre mig ren bagefter. Altså i dét hul" slog jeg fast. Jeg ville ikke tænde på, at hun skulle slikke mig efter et røvbesøg - det var MIN grænse og jeg spurgte ikke til hendes. I det samme begyndte jeg at støde op imod hende, bevæge min hofte, begrave min pik i hende. "Hurtigere" hun red nu hurtigt på mig. "ÅHhh JAAaaa, Skat ... du er sku' dejlig". Jeg mærkede, hvordan mine nosser sendte spermen på rejsen til hendes lækre fisse. Jeg holdt om hende, vi kyssede lidt. Så kiggede hun spørgende på mig. Jeg nikkede. Straks gik hun i gang med at gøre rent. Slikkede mig omhyggeligt. Jeg havde korte hår omkring pikken og hun sugede og slikkede for at rense, det bedste hun kunne. "Skat - tænkte på, om du ikke skulle barbere mig dernede - så kan du bedre komme til". Hun smilede til mig - fedtet om læberne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.