Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er mange år siden - men husker det, som var det igår. Det var til familiefesten, hvor det hele fik en uskyldig start. Det skulle udvikle sig langt mere og længere end nogen fantasi kunne forestille sig.

Din far og min mor er fætter/kusine - så vi er i familie langt ude, derfor sås vi ikke så tit. Uvist af hvilke årsager havde din familie valgt at samle hele den pykkelryggede til din lillebrors konformation, som I holdt derhjemme. Der var trangt om bordene, men høj stemning - familien var glad for, at næsten alle var forsamlet og snakken gik lystigt.

SEX I DAG?

Jeg bemærkede flere gange, hvordan dit blik fandt mig og blev hængende. Lidt for længe til at være helt naturligt. Når mit blik fandt dit, lyste du op i et smil - et piget og uskyldigt smil, tænkte jeg dengang.

Du var kun 16 år på det tidspunkt - jeg var 29 og følte mig årtier ældre end dig. Jeg havde været gift i tre år og min hustru var naturligvis med til festen.

I løbet af aftenen fik jeg et lidt andet syn på dig end den uskyldige pige - du bevægede dig rundt som en prinsesse - og "vimsede" tit lige forbi, hvor jeg sad med min kone. Du havde en helt hvid, ultra kort sommerkjole på, som ikke overlod meget til fantasien - den nedringede facon afslørede dine faste ungpigebryster, specielt når du bukkede dig let forover, var der frit udsyn til alle herlighederne. Jamen - jeg er kun en mand, kiggede efter dig flere gange, når du gik rundt, deltog i serveringen eller på anden måde fandt lejlighed til at komme forbi.

Lyset aftog udenfor, det var blevet hen på dagen - jeg kastede et blik ud ad altandøren, som stod åben for at sikre den friske luft med så mange mennesker i lokalet. Pludselig stillede du dig i den store døråbning, hvor jeg så dig i modlyset og farverne fra den nedgående sol. Hvilket syn. Din slanke pigekrop, en god røv, spændstig i topform og dine flotte lange ben og lår. Kjolen virkede helt gennemsigtig, du havde kun et par diminutive trusser på og jeg bildte mig ind, at jeg kunne skimte omridset af din purunge mis, som jeg så dig stå dér. Jeg havde fin udsigt fra min siddende position. Jeg mærkede et hårdt blik imod mig - og vendte ansigtet mod min kone, som strengt kiggede på mig. Heldigvis uden at sige noget.

Da vi skulle hjem, kom du Elisabeth springende hen imod mig. Som havde du savnet denne anledning til at kramme mig. Du nærmest kastede dig om halsen på mig og knuede din krop imod min. Jeg gav dig et forsigtigt klem og skulede over til min surmulende kone.

Da vi var kommet ud på vejen, kom hendes vredesudbrud: "Hun var sku' da helt vild med dig, den tøs!". "Herre Gud" forsøgte jeg at dysse det ned "Hun er jo kun et barn". "Ja - men hun opførte sig sku' ikke som et barn" fnyste min kone. "Hun lignede én, som kunne springe på dig, hvilket øjeblik, det skulle være!". Jeg forsøgte at afværge med et grin: "Ja - det kunne være kønt, hvad? Lige midt i familiefesten!". Min kone delte ikke mit forsøg på lidt humor og vi kørte tavse hjem. Ingen sex dén aften!

Årene gik - og jeg blev skilt fra min kone. Det var relativt udramatisk - jeg ville gerne have børn, hvilket hun slet ikke var klar til. Faktisk var hun i tvivl, om hun nogensinde blev klar. Vi havde vores karierer begge to, hun i forsikringsverdenen, jeg i banksektoren - gode lønninger og lange arbejdsuger.

Der var igen fest i familien, denne gang en rund fødselsdag, hvor jeg var inviteret. Jeg havde ikke engang overvejet, om du Elisabeth ville komme til festen. Derfor fik jeg noget af et chock, da du pludselig stod foran mig med dit skønne smil og kiggede mig direkte ind i øjnene. "Hej grandfætter!" hilste hun ... var jeg hendes grandfætter - jo, det passede vist meget godt. "Hej" hilste jeg tilbage og gav hende et stort kram tilbage. Hun dvælede i nogle lange sekunder med hendes krop tæt imod min.

"Har du ikke din kone med?" spurgte hun og kiggede nysgerrigt på mig. "Næh - vi blev skilt for nogle måneder siden - så der var ingen grund til at slæbe hende med" forsøgte jeg med lidt humor. "Okay - det havde jeg slet ikke hørt" hun smilede igen. "Hvad med din kavaler" spurgte jeg. "Han er i udlandet på job" svarede hun kort. "Vi bor jo ikke sammen eller noget" føjede hun til, som ville hun fortælle, at SÅ vigtig var han heller ikke.

Først nu gav jeg mig tid til at studere hende mere indgående. Igen en ultra kort kjole, denne gang med en mere voksen jakke over, som dog ikke kunne skjule et par store bryster, som pressede sig frem i kavalergangen. PYH - her var vist noget, der var vokset siden sidst. Mit blik gled videre ned til hendes meget lange og flotte ben - var det stayups med en mønsterkant, jeg anede gennem den halvt gennemsigtige kjole. Jeg mindedes pludseligt synet af hende til den første fest.

"Du er da vokset siden sidst" røg det ud af mig, mens jeg forsøgte ikke at kigge på hendes store bryster. Hun grinede ad mig og havde vist bemærket mit blik "Jeg fik dem lavet sidste år" sagde hun med et sigende nik til sine bryster. Jeg er meget glad for dem. "Det forstår jeg godt", nu havde jeg undskyldningen for at tage dem ekstra i øjesyn, mit blik gled roligt ned og op til hendes ansigt igen. "De er flotte - og hvor sidder de godt". "Tak" sagde hun - "Der kom lige 300 gram mere i hver side!". Det var lidt mere information, end jeg strengt nødvendigt måtte vide om min grandkusine - men hvor sad alle de gram da bare fantastisk på hende. Kun 20 år - med mine 33 følte jeg mig som en oldsag ved siden af hende.

Festen gik som de tit gør - flere, som drikker for meget og enkelte som er for kedelige. Jeg dansede med Elisabeth lige så meget, som jeg mente at kunne være bekendt. Måtte indrømme, at min pik rørte kraftigt på sig, når vi dansede tæt hen over dansegulvet. Under den mindst tiende dans, førte jeg hende ud mod køkkenet, da melodien døde ud. Jeg kiggede hende i øjnene og trak hende ind til mig og kyssede hende hæftigt. Hvilke bløde læber, en villig tunge legede med min. Jeg kiggede på hende og afventede en reaktion: "Det har jeg ventet på i flere år!" sagde hun bramfrit. "Flere år? - Så gammel er du jo heller ikke!" sagde jeg og håbede, de ikke lød bebrejdende. "Jeg har været vild med dig i årevis" fortsatte hun helt naturligt "men du havde jo din kone". "Jamen dog" jeg var lettere chokeret "du skal da finde én på din egen alder - ikke en oldsag som mig". "Ha - jeg gider ikke de fyre på min alder, de er nogle grønskollinger!" hun fnyste næsten "Jeg har altid syntes, du er sådan en flot mand". Jeg lappede komplimentet i mig som en tørstig slagterhund.

"Hvor skal du sove i nat?" jeg havde taget en beslutning, kiggede hende direkte i øjnene. "Planen var hér" sagde hun. Jeg bemærkede ordet "VAR" - hun var altså åben for andre planer. "Jeg har taget et værelse på hotellet" sagde jeg. De ord tændte et lys i hendes øjne, som jeg aldrig glemmer. "Jeg gider ikke sove på en madrads på gulvet eller en sofa" forklarede jeg.

"Øjeblik" sagde hun for forsvandt et par minutter - for at dukke op med en lille taske over armen. "Skal vi gå?". Jeg gik ud og ventede, mens hun fortalte en moster, at hun ville sove hos en veninde i byen i stedet for. Få minutter var vi på hotelværelset. Hun kiggede forventningsfuld på mig. "Lad os gå i bad" foreslog jeg - og hun begyndte straks at tage tøjet af. Vi nød hinanden under bruseren og gik på opdagelse med vores hænder. Sikke bryster - og hvilken fast skøn røv. Jeg gav den et prøvende klask "Fitness?" spurgte jeg kort. Hun smilede: "Ja - to gange om ugen plus kondicyklen derhjemme!". Det kunne ses og mærkes, hun var meget spændstig, i fin form. Jeg var selv i god form og cyklede lange ture foruden løbeture i skoven. Hendes pure ungdom og denne krop ... hvor heldig kan man være?

Vi gik nøgne ind til dobbeltsengen - jeg kyssede hende skiftevis blidt og mere krævende. Min pik stod lystigt og jeg kunne næsten ikke vente med at kneppe hende. "Tålmodighed" tænkte jeg.

"Tag dine stayups på igen" opfordrede jeg "Vi kan ikke have, du render nøgen rundt hér!". Hun smilede og gjorde, som jeg bad om. Hun lagde sig ved siden af mig. Jeg kørte prøvende hen over hendes stayups, fandt det bare stykke på låret og lod min hånd fortsætte direkte til hendes fisse, som jeg langsomt aede og gned let. Det gav et sæt i hende. Jeg trak hende hen til mig, bøjede hendes øverste ben ved at trække knæet hen imod mig. Hun strittede nu indbydende med røven. SMÆK - jeg gav hendes balle et lidt hårdt klask med hånden. Hun kiggede prøvende på mig. KLASK - jeg prøvede igen og kiggede hende i øjnene. "Slik mine brystvorter - de er vildt følsomme" sagde jeg. Hun studsede kort - men gjorde det så. Hvilken tunge. Hun spillede den hen over mine brystvorter. "MERE!" sagde jeg fast og gav hende et hårdere klask bagi. Hun strittede røven hen imod mig og min hånd, jeg så det som en indbydelse til at fortsætte og gav hende adskillige slag i røven. Nød de vibrationer og den lyd. KLASK. Hendes tunge blev, om muligt, mere ivrig. "Din tunge ... åh den er dejlig". Jeg nød det, satte mig på knæ i sengen og kiggede ned på min stive pik. Hun tog den straks i munden. "Du er godt nok dejlig villig" sagde jeg "Som enhver mand drømmer om" ... jeg løftede hende op og kyssede hende for derefter at lægge hende blidt ned på sengen. Jeg førte min stive pik ind i hendes ventende grotte. Nåede at nyde synet at hendes våde og glatte mis ... "AHH ..." hun tog imod mig, mens hun spændte i kroppen. Jeg kneppede denne vidunderlige skabning i lange seje tag ... skiftede tempo undervejs, tog hende bagfra et par minutter og vendte tilbage, så jeg kunne kigge hende direkte i øjnene, mens jeg sendte mine sædceller på opdagelse i hendes indre. Jeg sprøjtede som sjældent før. Ville ingen ende tage, sådan føltes det. Alt imens jeg kiggede ind i de mest rolige og glade øjne, jeg nogensinde havde set. Det var mig, som kom - og hende, der virkede taknemlig.

"Dét har jeg ventet på længe" sagde hun "Alt for længe" hun kiggede kærligt på mig.

Heller ikke hér vidste jeg, hvad det senere skulle udvikle sig til ...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.