Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

SKAT!, min hustru og herskerinde Sarah kvidrede ivrigt, straks hun kom hjem fra arbejde. Jeg vidste, at hun skulle have et møde med direktionen sidst på eftermiddagen, derfor kom hun også senere hjem end sædvanligt. Hun havde varskoet det - så jeg var klar i min "slaveuniform", stort set som Vorherre havde skabt mig - dog med tilføjelse af den store butplug i røven. Det var onsdag - Sarah synes, at O i onsdag siger, at jeg skal have noget bagi - det samme med lØRdag. "Det kan da ikke være tilfældigt, at lørdag har to bogstaver fra RØV" havde hun grinende fortalt mig. Ergo måtte den store "fætter" op i ly af min lukkemuskel hver eneste onsdag og lørdag. Selv de dage, hvor vi skulle noget med familien, vennerne - eller bare en tur i biografen. Hun elskede at vide, at der blev skubbet et bredt stykke op i røven på mig, hver gang, jeg satte mig ned. Modsat gled lidt ud, når jeg rejste mig. Hun fandt altid på flere anledninger til at jeg skulle hente noget til hende, når min butplug var "monteret". Så jeg rigtigt kunne mærke den.

"Skat" gentog hun "Jeg fik jobbet som distriktschef". Hun smilede stolt op til begge ører. De tilbød mig 12.000 mere om måneden i fast løn, men jeg pressede dem til 14.000 oveni". Hun var tydeligt tilfreds. "Foruden årsbonus, altså" tilføjede hun. "Det er vel i gennemsnit 2 - 3.000 om måneden oveni", berettede hun videre. Det var mange år siden, hun havde passeret min indtjening - allerede som sælger var hun dygtig og havde høstet god bonusløn. Som salgschef havde hun fået en fed, høj løn - og stadig en fin bonus. Hun havde uddannet sig løbende - hun fortjente det virkeligt. Jeg var stolt af hende.

SEX I DAG?

"Skat - jeg har tænkt på en ting" hun kiggede undersøgende på mig, som ville hun regne ud, hvordan jeg tog et budskab, som hun ikke havde fortalt endnu. "Skat - vi har råd til, at du bliver hjemmegående" kom det lidt prøvende fra hende. Fornemmede, trods alt, en vis usikkerhed i, hvordan jeg ville modtage forslaget. "Jeg ... øh - det har jeg aldrig overvejet" sagde jeg, som sandt var.

"Hvad med at overvejde det nu?" hun blev mere direkte. "ØH ... jamen kan det hænge sammen?" spurgte jeg, alt for forsigtig. "Ork ja - jeg kommer jo til at tjene helt godt ... og vi kan spare din bil". Jeg missede med øjnene. MIN BIL? Det kunne hun ikke mene? "Ja - hvis du ikke skal køre på arbejde mere, kan du tage cyklen eller bussen, når du skal noget". "Jeg får byttet Passaten ud med en skøn Audi - nu, hvor jeg skal køre mere på landevejen". Hun virkede alt for glad og tilfreds - hun havde et pointe. Ville jeg det? Mærkede efter. Ingen reaktion fra hjerne eller maveregion. Snarere længere nede. Min pik fornemmede, at dette ville være det ultimative skridt til at blive fuldtids slave. Hjemmegående husslave. Ville jeg? Min pik rejste sig forventningsfuld - det vil sige, så meget, som hængelås og prince Albert tillod. Havde for længst vænnet mig til det - det havde været mentalt hårdt at skulle sidde ned og tisse. Det blev bare endnu et nedbrud af min mandlige stolthed og selvbestemmelse. Sarah havde kridtet vejen op - og jeg var gået med hele vejen. Kravlet med, skulle jeg måske sige. Skulle jeg sige nej nu? Hvor hun havde succes og kunne trænge til min fulde opbakning? Nej - jeg måtte sige ja og se, hvor det kunne være os hen.

"Du har et pointe, Sarah" sagde jeg modent "måske det kunne være godt for os, at jeg gik hjemme i en periode", jeg fik dog tilføjet "i en periode", så hun ikke skulle tro, det var for altid. Jeg var alt for ung til at gå hjemme som husslave resten af tilværelsen - men et år eller to kunne jeg sagtens se frem. Havde jo også mine hobbies - foto og badminton, hvis hun ville give mig tiden til det. Måtte vi se.

"OK - er det en aftale så?" hun ville have den lukket "Du siger op til næste den første - og tager dig af alt herhjemme, nu hvor jeg får ekstra travlt?". "Ja - det siger vi" kom det stille fra mig. Hendes høje energiniveau og entusiasme kunne jeg ikke trænge igennem - og følte heller ikke at brænde for at gøre forsøget.

"Kom og slik fisse på en distriktschef" sagde hun og trak op i skørtet og krængede den lille G-streng til side. "Det har du garanteret aldrig gjort før!". Hun havde ret - men den smagte nu ligesom i går efter arbejdet. Lidt svedig og fugtig af at tænke på sin lille slavemand. "Slik mig ren - jeg har svedt som en hest i dag" hun var blevet så direkte i sit sprog, men det havde også sin charme. "Hvornår sprøjtede du sidst, slave" spurgte hun henkastet, mens hendes åndedrag blev påvirket af min tunge. "Mandag" sagde jeg mellem to ivrige slik direkte på hendes klitoris. "Kom og knep mig" sagde hun "Som i gamle dage" hun fiskede i-Phonen frem. "Gamle dage" var ikke mange uger siden, hvor jeg skulle kneppe hende i ti minutter ad gangen - uden at sprøjte.

"Se her Skat - få nu din pik op i mig" hun kunne både instruere og give kommandoer på én gang. "Jeg stiller på 15 minutter - og du må komme, straks alarmen lyder". "Hvis du vælger IKKE at komme straks efter, får du måske chancen igen i morgen. MÅSKE." ÅH NEJ - skulle jeg time min udløsning. Igen fandt hun på små variationer - holde ti minutter eller femten for den sags skyld ... men lige time det? Hun startede uret og lagde det i sofaen, så kun jeg kunne se displayet. Jeg startede med at kneppe hende.

Det gik fint de første fem minutter - jeg holdt en jævn rytme og var forsigtig med ikke at påvirke hele pikkens længde. Hun lurede mig og greb fat i min ene brystvorte. "Helt ind, kom nu, bank din pik helt op i mig. HURTIGERE!". Jeg måtte nu kneppe hende i lange, seje træk ... alt for hurtigt til en femten minutters tur. Jeg skævede til telefonen. 8:09 over otte minutter tilbage. Forsøgte at tænke på min seneste tur i Føtex - dét kunne vel tage toppen af liderligheden. ÅH - kom desværre i tanker om, hvordan hun havde taget et tilfældigt stykke tøj i Føtex og slæbte mig med i prøverummet. "Skat kom lige med og fortæl, hvordan det sidder" havde hun højlydt sagt. Straks inde i prøverummet havde hun låst min pik fri og taget den i munden. "MMMmm ... har jeg altid drømt om" kommenterede hun, delvis med min stive pik i munden. OK - en "sutter" i Føtex - hvor heldig har en slave lov til at være. Hun ville mere: "Knep mig så slave" havde hun sagt straks efter. Vendte røven imod mig - og ført pikken ind i den ventende, dampende varme og våde fisse. "ÅH JA" havde hun råbt - og jeg tænkte på, om vi snart fik besøg af vagten. "ÅH ... ÅH ... JAAaaa". Hun var kommet - uden jeg havde slikket hende, bare kneppet hende. "Åh ja, Skat - det har jeg drømt om længe". Jeg havde bare proppet min fedtede pik tilbage i bukserne - hun glemte at låse den i skyndingen.

Alt dette nåede jeg at tænke på - men det hjalp ikke på liderligheden. Jeg var stiv som et brædt - og jeg kiggede på min skønne kone Sarah, hendes velplejede og helt glatte fisse. Jo - kunne bestemt sprøjte nu. Kigge igen på displayet: 4:16 ... OH FUCK ... kunne jeg time det? Jeg forsøgte at sætte farten lidt ned igen, men straks trak hun i mine brystringe, hårdt, rytmisk, viste mig, i hvilken takt, hun ville kneppes. Det var den lange, hårde og hurtige takt. Åh nej. Nåede til dét punkt, hvor mit pikhoved blev mere følsomt, hvor det næsten ikke tålte mere berøring - og hér fik det en kærlig, varm og fugtig omklamring af den bedste fisse i miles omkreds. Ikke at jeg havde prøvet dem alle - men den skønneste fisse, jeg nogensinde havde banket min lange pik op i. Det synes jeg, til trods for alle de mange gange, jeg har været på besøg, de mange gange, jeg har slikket min egen sperm direkte fra fissen. Jo, hun er velskabt - også dér.

2:10 jeg måtte kunne holde disse to minutter også. Tænkte på aftensmaden, som jeg havde forberedt. Jo - gjorde godt at tænke på noget andet. Tænkte på, hvordan jeg sikkert skulle servere maden for hende senere, mens hun ville lege med min krop, mine nosser. NEJ - det var SQ svært ikke at tænke på sex, imens jeg kneppede min skønne kone. 1:00 uret passerede det sidste minut. ÅH ... jeg skreg min frustration ud. "ÅH ... NEJ ... UHH" Hun kiggede blot interesseret på mig - ville jeg holde, kunne jeg komme, når alarmen lød? 0:35 ... 0:25 ... 0:15 ... "ÅH ... ÅHH ... ÅHHH" 0:09 ... 0:06 ... Jeg fikserede mit blik på telefonens display. "ÅHHH ... JAAAAA ... NUUUUU!" udløsningen kom som en bølge fra en fjern kyst og tog til i styrke. Alarmen lød fra hendes i-Phone. "JAAAAAA ... AAAA ... aaa". Min krop skælvede og min pik pumpede som var det et bassin, som skulle tømmes. Det dunkede i begge mine hoveder. Følte mig svimmel. "Åh ... sikke en udløsning" kommenterede jeg mig selv, lidt imod sædvanen. SÆDvanen. Smilte ad mit eget ordvalg.

"Tak Skat - det var imponerende" hun bragte mig tilbage til virkeligheden. "Tror da også, du gav mig den helt store ladning". Jeg måtte give hende ret, da jeg med tungen inspicerede den varme grotte og slikke den friskproducerede sperm i mig. "Slik mig, Skat" sagde hun "Slik mig ren først - og giv mig den store tur med tungen bagefter" hun lænede sig tilbage - klar til at nyde min tunge. Jeg var netop blevet heltids slave, fornemmede jeg. Spændt på, hvordan dét ville påvirke vores liv - og min hverdag. Som slave. Som mand - eller dét mand, der var tilbage i min usle slavekrop.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.