BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Endelig er det lykkedes. Endelig tør jeg nu sige, at vi har fået en ny husven.

Det er så skønt at vide, at der kommer en fræk fyr og leger med os ca. en gang om måneden, og ikke mindst, at det nok på det nærmeste er den dejlige fyr vi begge havde drømt om.

SEX I DAG?

Siden vi opsagde kontrakten – sikket udtryk – med vores tidligere husven, han havde fået fast kæreste, har vi ledt og søgt. Vi har haft annonce på xklub, jeg har fortalt det her på G6N, og mange har henvendt sig. Nogen kunne vi kassere straks og andre skulle vi snakke om og andre igen skulle vi snakke med.

Vi har så haft besøg af 4 fyre. De var nogenlunde som vi ønskede os dem, og så skulle vi jo checke, at der var et vist mindstemål af harmoni og kemi imellem os.

2 af dem var virkelig spændende, og den første af dem troede jeg så meget på var den rigtige, at vi havde sex sammen, men AK, det faldt ikke specielt heldigt ud, og han blev slettet af listen.

Den sidste har vi haft på besøg ikke mindre end 3 gange. Den første gang bare til snak og kaffe. Den anden gang til frokost og en masse – også fræk hyggesnak. Senest aftalte vi at han skulle komme i lørdags. Han kunne komme allerede om eftermiddagen, og han Tim hedder han og min mand John ville så lave en lækker aftensmad til os.

Heldigvis var det dejligt vejr det meste af tiden, og vi var enige om en dejlig grillmiddag med godt kød og god rødvin.

Allerede om eftermiddagen kom han så. Vi startede med kaffe og en lille en til. Senere sad vi med et glas koldt hvidvin og snakkede. Både om almindeligheder og om sex i al almindelighed. Vejret var ok, og jeg havde en let sommerkjole på og så bare trusser. Fyrene havde shorts og skjorte/T-shirts på, så det var ikke beklædningen der generede os.

Da tiden nærmede sig madlavningstid, gik jeg i bad. Mændene ville ikke have jeg blandede mig, og jeg havde forudset dette, og derfor udskudt mit bad.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at snakken, vinen og forventningerne havde gjort deres virkning. Jeg var efterhånden temmelig varm, og de sexuelle tanker og fantasier stod mildest talt i kø.

Jeg tog afsked med mine mænd, og fortalte dem, at nu ville jeg nedsænke mit nøgne legeme i varmt vand for at gøre mig lækker til at være desserten til aftenens måltid.

"På en betingelse" sagde Tim, "at du ikke leger med dig selv, for vores dessert skal jo helst serveres rygende varm"

Det lovede jeg og vimsede afsted.

Jeg tog karbad. Det måtte gerne tage noget tid, jeg skulle gerne være helt ren og lækker, og små begyndende hår på de intime steder skulle gerne kunne fjernes let og behageligt.

Hvor var det skønt at ligge der i det dejligt varme vand, lukke øjnene og forestille sig hvad der kunne ske i løbet af aftenen/natten, hvis jeg var heldig.

Min kommende elsker – vores fælles husven er 48 år. Han er underviser på en højere læreanstalt, han er nok 180 høj, vejer 80 kg og har det nydeligste lyse hår, men en lille grå/hvis tot i den ene side. Virkelig charmerende. Klare blå øjne og muskuløs uden at være pumpet.

Pæn og med et dejligt sexet blik i øjet, fast i sine meninger og helt klar på at tage styringen, når situationen fordrede det af ham.

Lå længe og drømte. Blev vasket, blev barberet og blev tørret. Og det helt uden at røre min fisse og min klit på nogen sexuelle måder. Helt bevidst – fordi jeg ved, at jeg straks bliver grebet af det og fremtryller en orgasme på ingen tid. Og det var jo netop ikke meningen.

Desserten skulle nok være varm......

Jeg havde haft svært ved at bestemme min påklædning for aftenen, men var endt ved et forholdsvis kort stram nederdel og en – synes jeg selv – flot rød skjortebluse i tyndt næsten gennemsigtigt stof og med knapper hele vejen ned foran.

Undertøjet var nyt, sort med blonder – særdeles dyrt pr. m2, sagde min mand. Men det var flot. Endte med også at tage sorte selvsiddende ultratynde strømper på. Skol de flotteste temmelig høje pumps. Dejligt lette at komme ud af.

En let sminke, og så var jeg klar til en hyggeaften.

Drengene var i fuld gang med grillen. De havde lavet salater, og lavet en lækker forret med skaldyr og fisk.

Jeg fik smukke og venlige kommentarer fra dem begge, da jeg gjorde min entre. Det lunede og gjorde mig mere sikker, Tim stak mig straks et glas rødvin i hånden, jeg tog imod det og fik et kys på kinden. Gik hen til min mand, som kiggede beundrende på mig og stak kinden frem til et kys – "også mig"

Jeg kyssede ham på munden, og så ham i øjnene, så den beundring der ligger der, og som ikke bare dækker over at jeg måske så godt ud, men også dækker den stolthed han føler ved at en anden, yngre og flottere mand også nyder synet af hans kone.

"Sådan et fik jeg da ikke" lød det fra Tim. Jeg vendte rundt og kyssede ham på munden – for første gang – og tøvede lige præcis så længe, at vi alle kunne fornemme, at det ikke bare var et høflighedskys.

Bordet var dækket, rundt bord, lige netop plads til 3. Vi drak lidt og satte os kort efter til bords. Vinen blev skiftet ud med iskold hvidvin og vi gik i gang.

Høflige fraser, maden blev rost, jeg blev rost, der blev skålet. Stemningen steg.

Forret var spist, grilbøfferne skulle på og først var de begge i gang, så satte Tim sig – han og jeg snakkede. Snakken gik lettere og lettere. Mærkede hans ben under bordet. Der var ikke meget plads. Små stød gav det, når han kælede for mine ankler.

Han og min mand byttede plads – min mand og jeg alene ved bordet. Små hentydninger til at jeg nok var i humør. Jeg benægtede bestemt ikke, Han gav mig sit tilsagn om, at han bestemt også glædede sig til at de skulle forkæle mig. Han lagde en hånd på mit lår og klemte forsigtig. Gysende dejlig fornemmelse bredte sig igen.

Bøfferne kom på tallerkenen, rødvinen kom i glasset og alle 3 blev igen bænket omkring det lille runde bord.

Vi spiste med god appetit og var alle enige om, at dette i sandhed var den perfekte optakt til et god aften.

Fødder kælede igen for mine ankler, hænder lagde sig atter tilrette på mit lår, og jeg svømmede atter engang hen i nydelsen over at være genstand for 2 så dejlige mænds opmærksomhed.

Det var min mand som bar tallerkner mm ud. Det var også ham der satte stille behageli Mark Knopfler på CD-afspilleren, og det var min mand, som forsvandt ud i køkkenet for at lave kaffe og finde de små glas frem.

Den store glaskydedør ud mod haven blev lukket, og det efterlod stuen i et blød behagelig let duset lys. Hyggestemningen var total.

Min mand kom med kopper og glas og samtidig bød Tim mig op til en stille dans. Fuldstændig henført gled jeg ind i hans arme og lod ham føre mig rundt til den dejlige musik. Bare en enkelt dans, hans hånd på min numse, mine arme om hans hals. Jeg kunne have danset i timevis.

Satte os igen til kaffen.

Stemningen var virkelig ladet med sex. Sådan lige før samtalen gik i stå, men min mand greb med god fornemmelse ind

"Tag i jer en dans mere, så gør jeg noget klar her på gulvet"

Vi dansede atter ud, stille sang, vi var tæt.

Så at min mand arrangerede midt på gulvet, og inden længe var en dejlig stor dobbeltseng klar.

Tim hviskede: "Er du også ved at være klar?"

Jeg kunne kun give han et kys som svar, og han besvarede det med et langt og dybt tungekys.

Min mand stod ved siden af os, og blev lisom lukket med ind i dansen, og jeg kyssede ham dybt.

Vi dansede stille rundt alle 3. En dans som hurtigt gik over til et dobbelt frontalt angreb på mig.

Der var hænder overalt på min krop. Der var en mund at kysse konstant. Der var kroppe at røre ved og at mærke på, og ret hurtigt var der 2 buler i shorts som trykkede sig imod min hofte.

Jeg var bragt i en næsten euforisk stemning af vinen, fantasierne og de mange kys og berøringer, så al rationel tænkning på det nærmeste var ophørt.

Jeg svævede mellem mine mænd og sansede kun det dejlige jeg fornemmede overalt i min krop.

Kapperne i min skjortebluse blev liså stille åbnet en for en. Den ene tog fat fra oven og den anden fra den nerste knap, og inden længe stod jeg – dansede jeg – svævede jeg i nederdel og BH.

Hænder begyndte ivrigt at mærke. Brysterne blev klemt, først udenpå og siden bag brystholderens blonder, og mine brystvorter reagerede straks og voldsomt. Flotte og stive stod de og pegede på mine elskere, da de kort efter blev enige om at fjerne den sidste tøjrest fra min overkrop.

Beundring – især fra min nye elsker, og hans mund lagde sig straks over et bryst, og han sugede brystvorten ind i sin mund, og lod tungen cirkle rundt om den så en kolossal frydefuldt lystfølelse bredte sig nedad gennem min krop.

Også min mand sugede sig fat til et bryst, og jeg knugede de 2 mænds hoveder indtil mig, mens jeg klart fornemmede de lystne dråber gøre min skede våd.

De var ivrige. De standsede jo ikke der, men efter få minutter løftede de mig som på tælling op fra gulvet, og men en hånd under hvert lår bar de mig over og anbragte mig forsigtigt på sengen. Jeg lå der med svømmende øjne og kiggede henført op på dem, og de stod og beundrende øjne og så mig nærmest skrige imod dem – SÅ TAG MIG DOG!.

Og de tøvede ikke længe. Som på tælling trak de deres T-shirt/skjorte af, og straks efter lod de shortsene falde. Der lå jeg. I klar tale liderlig og forventningsfuld, og der stod de flotte stive og parate.

Jeg rakte hænderne op og fik straks en dejlig pik i hver hånd.

De næste timer er svære at beskrive.

2 brunstige mænd kastede sig over mig. En ved mit ansigt og en mellem mine ben. I første omgang Tim mellem benene. Han åbnede min nederdel, trak den langsomt ned. Brugte tid på at beundre og kæle for min mave og for mit helt glatte venusbjerg. Trykkede et kys mod mit køn, inden han fjernede også trusserne.

Kælede langsom og meget koncentreret om nine ben. Helt fra mine fødder til det bare stykke over mine strømper blev jeg kysset og kælet, det var helt tydeligt, at nydelsen ikke kun var på min side. Imens kælede min mand for mine bryster og kyssede løs på mig, mens jeg holdt hans stive pik i hånden.

Tim havde nu andre planer, han spredte mine ben og beundrede mit køn, med 2 fingre skilte han mine skamlæber, og et tydeligt suk lød fra både ham og mig, da væden tydeligt nærmest løb fra mig. "Dejlig og klar" sukkede han.

Han bøjede mine ben op og jeg var således fuldt udstillet for hans blik, og ikke mindst for hans tunge.

Et dybt slik var starten, helt far det bageste hul og op til klitoris. Det blev gentaget, og tungen cirkelede i behørig afstand, jeg kunne slet ikke ligge stille. Flåede i min mands pik, og klemte med den anden hånd på Tims nakke. Han var stærkere end mig, og de drillende bevægelser fortsatte. Jeg kunne ikke tvinge hans tunge til at berøre klitoris.

Det føltes som år, jeg svævede, jeg stønnede havde den vildeste forventning til at han ville slikke mig direkte på knoppen, og at det ville fremkalde den vildeste orgasme i løbet af 2 minutter.

Heldigvis havde Tim andre planer.

Stak en finger dybt op i mig, fingerkneppede mig. Det smaskede af væde.

Pludselig byttede de plads. Min mands velkendte finger erstattede Tims og Tim satte sig ved mit ansigt og kyssede mig og kælede, nu kunne jeg lægge hånden om hans dunkende pik, og bøjede den langsomt ned og lod læberne lukke sig om den. Himmelsk fornemmelse. Stor og stiv, flot og glatbarberet var også han. Jeg sugede begærligt og lod ham fornemme, at jeg nød at smage ham.

Få sex i dag

Han begyndte langsomt at kneppe mig i munden. Først forsigtit og i små stød, efterhånden dybere og dybere. Jeg følte mig fantastisk fyld ud.

Senere igen byttede de plads, Fornemmede at jeg – med min mands pik dybt i min hals blev slikket igen. Svært var det at koncentrere sig om begge dele, og fornemmelserne flyder ofte ud i en massiv liderlig følelse.

Stadig undlod han at slikke direkte på klitten, og stadig skreg hele min organisme på en orgasme, og stadig måtte jeg nøjes med den dejlige tunge dybt presset op i mig og slikkede mine skamlæber.

Det var tydeligvis de 2 herrer, som bestemte slagets gang. Jeg var enten deres sexdukke, som du kunne bruge som de ville, eller jeg var centrum for e 2 mænds begær, som de øste ud over mig som forkælelse. Jeg valgte den sidste udlægning.

Næste udvikling var da Tim lagde sig midt i sengen, og jeg blev opfordre til at ride ham. Han lå de stor stiv og særdeles lækker at se på. Bøjede mig først ned over ham og gav ham en god suttetur, ingen tvivl om, at han var klar. Imens kælede min mand for min numse og lod fingrene smaske i min dyngvåde fisse, ingen tvivl om, at desserten var rygende varm. Jeg satte mig ind over Tim, og rent symbolsk var det min mand der styrede den fremmede stive pik på plads i mig, jeg løftede mig ganske lidt og ind svuppede pikken. Jeg sænkede mig dybt og lod mig fylde helt ud, og så skete det.....

Orgasmen kom væltende. Jeg rystede som et espeløv, jeg klappede helt sammen, og mig mand gren mig bagfra og holdt mig oppe med et greb om mine bryster. Helt automatisk hævede jeg og sænkede jeg mig, og hver gang væltede nye orgasmebølger ind over mig. Jeg svævede i en tilstand mellem bevidstløshed og dyb koncentration.

Det var en helt fantastisk fornemmelse.

Da jeg kom lidt mere til hægterne igen, begyndte jeg mere målrettet at ride ham. Han pik passede så fantastisk i mig, den fyldte mig så komplet, og den følelse det frembragte at ride ham gav resultat igen bare efter ganske få minutters ridt. Atter er fantastisk orgasme rullede ind over mig. Og jeg måtte tage min mands pik ud af munden for ikke at bide , men jeg klamrede mig til ham, og lod pikke mase sig mod mit ansigt.

Tim var særdeles udholdende i den stilling, og kort efter byttede de plads. Jeg blev holdt lige på orgasmegrænsen i lang tid, nu med Tim´s dejlige pik i min mund og mit ansigt og ridende på min mand.

Jeg blev igen lagt på ryggen, min mand tog mig bagfra, atter suttede jeg Tim. Mere og mere intens bankede han sin pik op i mig, og jeg fornemmede, at han nærmede sig sin udløsning.

Mine tidligere orgasmer gjorde, at jeg nu kunne koncentrere mig om selve nydelsen af at blive kneppet, dybt og godt, superdejligt og tilfredsstillende på den gode behagelige måde, ikke stræbe efter orgasme, men bare nyde.

Og dejlig fornemmelse at blive fyldt og dejligt at mærke ham komme i mig, mens jeg knugede Tim´s pik mod mit ansigt. Han sad foran mig og holdt fast i mit hoved.

Igen skiftede de plads. Tim overtog min gabende fisse, ny fyldt op og smurt i min mands sæd. Min mand sad lidt og kiggede på, inden han gled ind under mig, først suttede han mine brystvorter, siden gled han helt ind under mig, og kunne således slikke mig samtidig med at Tim´s dejlige værktøj bankede frem og tilbage som et stempel i min smaskende og svuppende fisse. Igen steg nydelsen til uanede højder. Min mands tunge på min klitoris, og bare fornemmelsen af, at han slikkede alle de tiloversblevne væsker i sig og samtidig pirrede mine allermest følsomme punkter bragte mig igen og igen på orgasmens rand. Men ingen bedre end min mand kan fornemme mine signaler, så dygtigt varierede han slikkeriet, så jeg netop blev holdt på den yderste grænse.

Tim bankede dybt og hurtigt i perioder. Holdt pauser med pikken dybt begravet i mig, kørte dybt og langsomt og trak sig næsten helt ud, så jeg netop kunne fornemme min mands tunge mellem os.

Fantastisk variation af de 2 verile fyre.

Men efter en tid måtte jeg overgive mig, og brølede min orgasme ud.

Men ufortrødent fortsatte de. Orgasme efter orgasme byggedes op, og brev skreget ned i underlaget, min mand slikkede løs, og klemte konstant om mine bryster. Oplevelsen var enorm.

Tim holdt længe i den stilling, men til sidst måtte han overgive sig, og vi brølede skreg sammen en lang orgasme, som kun fik min mand til at intensivere slikkeriet yderligere.

Længe blev vi i den stilling. Min mand slikkede, Tim´s pik slappedes og jeg knurrede og stønnede. Fornemmede nu og da, at min man også suttede og slikkede på Tim, som slet ikke gav udtryk for mishag ved situationen.

Tidsfornemmelsen var for længst ophævet, så hvor længe vi lå/sad der aner jeg ikke, men langsomt vendte vi tilbage til en slags virkelighed. Vi trængte nok alle til en lille pause. Min mand trængte også til en klud i ansigtet, så han gik ud for at hente øl.

Tim og jeg sad og krammede hinanden, Spontan glæde over den fælles oplevelse.

Min mand kom tilbage med øl, vi krammede fælles alle 3 og min mand sagde, at det forhåbentlig ikke var slut endnu....

Vi gav ham begge ret i, at det kun var begyndelsen.

Vi drak vores øl, vi snakkede om hvad der havde været godt, og kunne faktisk ikke finde på noget der var skidt. Tim havde bestemt ikke noget imod at blive suttet af min mand, men bad selv om lov til at måtte gøre det samme en anden gang.

Min mand gav udtryk for at det var fantastisk at ligge og både se og føle Tim´s pik køre ind og ud af mig, og han følte sig "tvunget" til at slikke sin egen sperm i sig, og følte siden stort lyst ved at slikke os rene for alles safter.

Jeg sagde, at jeg nok havde haft lyst til at slikke ham ren i ansigtet bagefter.

Min mand gjorde en del ud af at fortælle, at selv om det ikke var et hanrej forhold vi ønskede, så måtte der godt ligge et element at "tvang" i det for hans vedkommende. Tim og jeg måtte gerne lege udenom ham, og gerne forvente at han var til rådighed og parat til at hjælpe os.

Vi sad og lå en tid og snakkede om sex, men også om andet, og lige så stille begyndte vi igen at røre og kæle forsigtigt for hinanden.

Jeg nød meget at sidde mellem 2 mænd med en slap pik i hver hånd, og vide, at det ikke var sidste gang i nat de havde været stive.

Senere gik min mand efter mere øl, og skulle på toilettet. Mens han var væk begyndte Tim og jeg at kæle, og da han kom tilbage lå jeg og suttede en dejlig stiv pik.

Han satte øllene fra sig, og satte sig i en stol lige ved siden af os.

Da Tim var klar kneppede vi, stille og længe, vildt og hårdt, nød tydeligvis hinanden, og "glemte" min mand imens.

Selv da vi tog en lille pause og jeg bare lå med kinden imod hans dejlige pik sad han stadig bare og legede stille med sin pik i stolen.

Først da Tim igen havde fyld min fisse med sperm, gik han over til min mand, bøjede sig ned og tog hans pik i munden et kort øjeblik, løftede sig op igen og bad min mand slikke mig ren.

Vi fortsatte i lang tid, de 2 skiftedes til at tage mig, de skiftedes til at komme, og de skiftedes til at slikke mig. Dog kun min mand slikkede mig ren for både sin egne Tim´s safter.

Jeg sov lidt ind imellem. De 2 snakkede musik, De drak øl, og senere diskuterede de mig.

Det roste og roste, så jeg var helt flov, og jeg lå bare stille med åben fisse og helt flad og slubrede de smukke ord i mig.

Først hen på morgenen bar de mig i seng, de gik i sauna sammen, og de hentede morgenbrød og lavede kaffe.

Efter nogen få timers søvn vågnede jeg op igen. Drak kaffe sammen med dem, hvorefter vi alle 3 gik i seng. Trætte og vel tilfredsstillede og så enige om, at denne nat skulle gentages – så derfor er jeg sikker på, at vi nu har fået en ny husven.

Knus

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 93 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.