Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der gik fire år siden vores seneste møde på hotellet. En skøn nat og morgen, hvor du villigt og ivrigt var klar til sex. Jeg havde aldrig glemt din unge og spændstige krop - men dårlig samvittighed over at have "forført" min ugen grandkusine plagede mig lidt.

En torsdag aften efter jobbet havde jeg talt med min mor i telefonen - lidt tilfældigt kom hun ind på din gren af familien, Elisabeth - og fik fortalt, at du vist ikke var lykkelig, at din kæreste vist ikke var god ved dig. Du var flyttet sammen med ham, som arbejdede i udlandet i lange perioder.

SEX I DAG?

Jeg fik et telefonnummer - og ringede resolut op: "Elisabeth" sagde din velkendte, blide stemme. "Hej - det er Henrik ... din grandfætter". "Ja - kunne med det samme genkende din stemme" hun lød glad. "Er du hjemme i aften" jeg gik lige til sagen. "I aften ...?" hun studsede, men lød samtidig forventningsfuld. "Ja - så kommer jeg - kan være hos dig om halvanden time. Krak havde din adresse". "Jamen ... kom, skynd dig at komme" var hendes svar.

Tusind tanker svirrede i hovedet på vej til Elisabeth - ville hun overhovedet ligne sig selv? Havde hun taget 15 kilo på og gik i kedeligt tøj med uglet hår? Jeg grinede ad mig selv med de billeder, det skabte - hvordan kunne jeg? Med denne smukke kvinde.

Jeg nåede knapt at banke på, før du flåede døren op og sprang mig om halsen. Vores læber fandt hinanden, tungerne. Det var sku' lige på og hårdt. Vi gik ind indfiltret i hinandens arme og med læberne mod hinanden.

Hun var iført lange sorte støvler til lige under knæet, stayups som mit blik fulgte til kanten af et miniskørt, det mønstrede stykke på de sorte strømper var synligt - et meget kort skørt - hun havde en kort top på som afslørede en flad, veltrænet mave. Taget på? Ha! Hun var toptrimmet, mindst lige så meget som sidst.

Jeg fandt prøvende hendes lår og førte langsomt en hånd op under skørtet, mens jeg kiggede hende dybt i øjnene. Næsten umærkeligt spredte hun benene en smule mere, som ville hun sige: du er på rette vej. Jeg blev alligevel overrasket, da hun ikke havde trusser på. Hun var plaskvåd. "Jeg har ventet på dig" sagde hun "Ikke kun i aften". Hendes øjne var varme, venlige ... og liderlige. Jeg smed hende på sengen og uden yderligere opvarmning bankede jeg mit stolte og meget stive lem op i hende. Hun svarede med flere suk og hendes krop spændte og sitrede skiftevis. Jo - hun havde sku' da ventet!

Jeg trak hende om på siden, så hun havde et ben ned mod sengen, under min hofte, trak det frie ben op imod mig. Hun kiggede sigende på mig - netop sådan havde jeg gjort på hotellet, inden jeg havde smækket hendes røv. "Du må gerne smække mig" sagde hun direkte - og så meget forventningsfuld ud. "Nå - du kan li' at få smæk?" Jeg efterfulgte spørgsmålet af et klask mod hendes ventende balle. "Jah ... jeg vidste det bare ikke, før du gjorde det" var svaret. Jeg smækkede og kneppede hende grundigt. "OK - lad os se, om du kan slikke pik - du skal have min pik i munden hele tiden, ellers får du smæk!"

Vi flyttede os, så hun var placeret til højre fra mig, på knæ i sengen, med røven strittende indbydende imod mig. "Tag den så i munden!". Hun tøvede. Hun havde forstået legen. KLASK. Jeg slog hende hårdt og ballen rødmede straks. Hun slikkede med tungen på mit følsomme pikhoved. KLASK. "Tag den i munden". Hun vred sig med røv og fisse lige i mit synsfelt. KLASK-KLASK. Nu tog hun den i munden, slikkede mig ivrigt, hurtigt. For kort efter at begynde at kysse min pik igen. "Du er ikke specielt lydig" sagde jeg strengt "Jeg er nødt til at straffe dig - du får 10 smæk i røven" Hun kiggede på mig med store øjne. Jeg lagde hende hen over mine knæ. "Du tæller dem". Jeg slog hårdt nu - min store næve summede, hvordan havde hendes røde røv det så? "... syv - otte - ni - TI" talte hun lydigt. For hvert slag blev hun mere urolig under min hånd. "Lig stille" havde jeg formanet hende et par gange - men hun var for liderlig til at ligge stille. Jeg nød synet af hendes røde røv, kunne se mine fingre flere steder. AV, tænkte jeg, hun kan li' det hårdt. Hendes stayups omkransede og afsluttede hendes røde område på smukkeste vis. Jeg aede hendes røv, trak hende op på knæ og kneppede hende hårdt bagfra. Ville bare nyde dette røde kvindelandskab. Tog fat i hendes baller og sprøjtede min ladning langt op i hende. Jeg faldt helt sammen - i kroppen ikke pikken - mistede et øjeblik al energi, som dog hurtigt kom tilbage. Min pik bevarede en stor del af gejsten. Jeg var ophidset som aldrig før. Havde ofte delt en lille røvfuld ud til mine elskerinder gennem livet - men aldrig mødt en, som så åbenlyst elskede det - og kunne li' det så hårdt.

Vi elskede flere gange den nat - kunne ikke slippe hinanden. Jeg ville slikke hende - for at tilfredsstille hende, give hende en syngende orgasme. Men hun pressede mit hoved væk, når jeg nærmede mig. "Nej, Nej" havde hun gentaget flere gange. Jeg tog det som generthed fra din side. Jeg kunne ikke tage mere fejl - genert overfor mig blev du aldrig for alvor. Altid naturlig og ligetil. Elsker dig for det.

Vi kom ind på det alvorlige emne, som jeg MÅSKE egentlig var kommet for: "Min mor nævnte, at det måske ikke går helt godt med dig og Per?". Jeg havde åbnet et sted, hvor døren ikke kunne lukkes igen - det blev tydeligt for mig. "Det går ad helvede til" sagde hun bramfrit - aldrig havde jeg hørt sådan et sprog fra hendes smukke læber - "Vi lever som hund og kat - og jeg ville helst flytte". "Ville helst ... hvorfor gør du det ikke?" "Jamen ... han ville blive stiktosset og sikkert lave en masse ballade!". "Jo - men det er jo ingen grund til at blive sammen ... hvis du ikke elsker ham" jeg kiggede prøvende på hende. Hun besvarede mit blik. Hun så såret ud. "Jeg har altid kun elsket én" sagde hun ildevarslende ... hun var ikke ved at sige dét? Hendes blik blev meget kærligt: "Jeg har jo altid kun elsket DIG, dit fjols!" kom det så. UPS - denne unge kvinde. Havde tænkt det igennem så tit. Havde hun virkelig bevaret sin pure ungdomsforelskelse? Jeg var målløs - nu havde hun sat ordene på.

"Hvornår kommer han hjem?". "I morgen sent eftermiddag". "OK - vi har 12 - 14 timer. Hvis du mener det, kan jeg hjælpe dig med at flytte. Du kan flytte ind hos mig, indtil vi finder noget andet til dig. Hvis du vil væk fra ham NU!" Hun kiggede længe og undersøgende på mig. "Så du vil ikke bo sammen med mig?" "Jo, jo - men SÅ godt kender vi heller ikke hinanden" forsøgte jeg at forklare. "Vi to kunne have det godt sammen" sagde hun med eftertryk. "Ja - det tror jeg bestemt også" følte jeg at skulle sige.

Jeg organiserede en mellem varevogn og ti flyttekasser, mere skulle der ikke til for at rumme hendes få møbler og tøj, pynteting - alt. Ikke meget - men hun var flyttet ind hos ham, så det meste var hans.

Fredag eftermiddag og én uplanlagt fridag fra jobbet - havde lige nået at ringe til mit team om morgenen - så var Elisabeth flyttet ind i mit hus. Over 100 km fra hendes hidtidige bolig. "Nu skal du bare indrette dig - skønt med en kvinde i huset, jeg har ikke så meget sans for den slags!" opmuntrede jeg hende. "Her ser da fint ud" svarede hun høfligt. Jeg syntes, det lignede en forstørret ungkarlehybel, trods et flot hus, som jeg var blevet boende alene i efter det seneste eventyr var røget en tur.

Allerede samme aften kom hun frisk fra badet - nu kun iført et lille, elastisk skørt og en sort blonde-BH, som fremhævede hendes store bryster. Huskede, at de var suppleret af to gange 300 gram ekstra - hvor sad de godt. "Skal jeg tage stayups på?" spurgte hun. Jeg kiggede og løftede hånden imod hende. Straks stod hun ved min side. "Du er så smuk!". Hun rødmede lidt - var hun alligevel lidt genert. Nej, kun når hun fik komplimenter. Ikke med kroppen, seksuelt.

Hun satte sig på knæ ved siden af mig, jeg sad i sofaen. "Jeg vil gøre alt for dig - ALT" hun kiggede mig fast i øjnene. "ALT? - det var meget!" jeg smilede til hende "Der er jo altid NOGET, man ikke vil gøre - en grænse!" sagde jeg med fast stemme. "Nej - for dig vil jeg gøre ALT. Jeg har elsket dig altid - og du giver mig en lyst, jeg aldrig har prøvet før. Den måde, du kigger på mig på - den måde, du tager mig på".

Jeg vidste ikke, om jeg skulle føle mig som verdens lykkeligste mand - eller en fortvivlet mand med et alt for stort ansvar for den nye kvinde i mit liv. Måske KVINDEN i mit liv. Jeg valgte en kombination: ville tage ansvar OG være lykkelig. Et nyt kapitel i mit liv var begyndt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.