Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var torsdag - Sarahs fitness dag. Ofte tog hun en ekstra tur i fitness i løbet af ugen, men dette var hendes faste dag. Rutinen var kørt ind: jeg lavede mad, som skulle være klar og holde sig lun i ovnen kl. 19 - hun kom, når det passede hende mellem 19 og 20.

Jeg havde skiftet til mit sædvanlige slavedress - en åbentstående skjorte og intet andet. Altså bortset fra min butblug som sad, hvor dén skulle. Sarah havde jublende overrakt mig en større model - så tyk, at jeg ikke kunne nå om den, så tyk som en ølflaske, men heldigvis lidt blødere, om end det ikke var latex typen. Havde tænkt, at dén fik jeg aldrig op i røven, men et par dages intens træning - med ivrig hjælp fra Sarah - havde bragt den sag i orden. Den pressede god på deromme - og efterlod altid et ømt røvhul, specielt, når jeg havde gået rundt med den i timevis, som Sarah foretrak.

SEX I DAG?

Mit pikhoved var fikseret gennem min prince Albert ring til de to ringe i min pung - sådan sad den altid, undtagen når Sarah ønskede at gøre brug af min pik. Eller hendes, skulle jeg måske sige, for hun disponerede frit, som det passede hende. Well - jeg nød det nu også ... altid at få stor opmærksomhed, berøringer - og en masse dejlig fisse. Jeg skulle stadig holde min udløsning tilbage, men siden jeg havde bevist, at jeg kunne holde i to uger, havde vi stoppet langtidslegen. Nu opfordrede hun mig ligefrem til at sprøjte nogle gange - til gengæld var der ikke lavet om på, at jeg skulle slikke hende ren bagefter. Det var rutine i min slavedag - eller i hvert fald de dage, hvor jeg fik lov til at fylde hendes fisse.

Klokken havde passeret 19:45 - jeg tænkte på, hvor hun blev af, da jeg i det samme hørte stemmer udenfor døren. Jeg sad ved PC'en i stuen og skrev endnu en beretning om mit slaveliv til Gratis Sexnoveller - som Sarah havde pålagt mig.

To kvidrende kvindestemmer - jeg genkendte naturligvis Sarahs stemme, men ikke den anden. De kom grinende og snakkende ind i stuen. "Hej Skat - kender du Dorthe fra fitness?" spurgte Sarah på sin naturlige facon. "Øh ... nej, tror jeg ikke" fik jeg sagt - og kiggede kort på den lille fikse og særdeles veltrænede Dorthe. "Jamen så rejs dig dog og hils ordentligt på hende" kom det videre. Jeg rejste mig tøvende og afslørede det hele. Min kæde mellem brystvorterne, selv ringene kunne hun se, da skjorten flagrede, idet jeg gik frem. Min pik, sølle fastholdt til min pung af hængelåsen. Heldigvis kunne hun ikke se, hvad jeg havde placeret i røven. "Hej" hilste jeg kort og gav hånd. "Hej - Sarah har fortalt så meget om dig" hilste hun tilbage og gik frem og gav mig et langt knus. Hun tog ikke hensyn til min nøgenhed og var helt naturlig - Sarah havde vist fortalt alt.

"Dorthe spiser med i aften - jeg tænkte, at du kan servere for os". Jeg havde dækket bord til to - og kiggede spørgende på Sarah, om jeg "kun" skulle være tjener - eller spise med. "Vi tager frokosttallerknerne - og du serverer maden fra køkkenent, når vi mangler noget" instuerede hun. OK - jeg skulle altså løbe frem og tilbage og servere på deres små tallerkner.

"Jeg vil gerne have et par ristede kartofler" sagde Dorthe lidt senere, da vi sad over maden, som jeg lydigt havde øst op for dem. Jeg rejste mig, gik ud til ovnen og fiskede kartoffelfadet frem. Gav hende to små kartofler. "Fint, tak" sagde hun - mig retur med fadet. "Han har SQ en god røv!" sagde hun til Sarah, som om jeg ikke var til stede. "Ja - og han er en god slave ... efterhånden" tilføjede Sarah. "Han kan holde utroligt længe nu - uden at sprøjte. Vi har trænet det meget". "Spændende" lød det fra Dorthe. "Så ikke noget med, at det pludseligt er slut - som med så mange mænd" - "Nej, nej" kvidrede Sarah - næsten så længe, som du kan ønske dig". "Ellers skal han bare have en rigtig hård straf, så holder han meget længe næste gang" grinede hun. Vinen under middagen havde gjort sin virkning. "Skat - giv mig lige et lille stykke kød". Igen måtte jeg op - ikke det værste, men når jeg skulle ned igen, røg butplugen langt op. Det var typen, som selvfølgelig holder sig selv, fordi der er et smallere stykke - ikke smalt - men den ryger naturligt lidt længere ud, når man rejser sig - og langt op, når man sidder på den. ÅH.

"Skat - jeg har fortalt Dorthe, at du LET kan holde til at blive slikket i 10 minutter - det har hun svært ved at tro" "Ja" kom det fra Dorthe "Mænd holder SQ ikke så længe, med mindre, de er fulde - og så er den jo ikke ordentlig stiv!" En grov generalisering, syntes jeg på mit køns vegne. "Jeg har væddet med Dorthe, at hun ikke kan slikke dig til udløsning på 10 minutter".

Hvad - skulle denne fitness woman slikke mig. Jeg havde kendet hende i få timer - og selv om det var hyggeligt med middagen - sådan da - så var der da langt til ... Nej, det var der ikke, for Dorthe sad allerede på knæ og tog min pik i munden. Så meget hun kunne for hængelåsen. Pikken rejste sig øjeblikkeligt - og trak i pungen. En krum, fastholdt ståpik. AV. "Øjeblik" sagde Sarah og tog nøglen fra hendes halskæde og låste min pik fri. "Så starter vi" tilføjede hun og i-Phonen kom på bordet, indstillet til 10 minutter.

ÅH - hun havde en vidunderlig teknik ... brugte både hånd og mund, læber, tunge. Kørte min pik ind med højt tempo, jeg mærkede hendes tunge arbejde hen over mit følsomme pikhoved og hendes hånd arbejde mod roden og mine spændte nosser. Var det ikke for væddemålet - som jeg regnede med, Sarah gerne ville vinde - havde jeg sprøjtet min varme ladning langt ned i halsen af den lille charmetrold. "6 minutter er gået" ... ÅH - hvor det dunkede i min pik nu. "7 minutter" ... jeg kiggede over på Sarah, næsten bedende. "Du kan umuligt få ham til at komme på ti minutter, Dorthe" sagde hun i det samme. Jeg tog det som en advarsel om, at jeg absolut ikke skulle sprøjte nu. "9 minutter" ... NEJ - ÅH ... jeg VIl ikke komme, VIL ikke ... "20 sekunder ... 15 ... 10 ... 5" Min pik var ved at eksplodere. Kiggede ned over denne lille, veltrænede krop og havde bare lyst til at sperme hende i halsen. "SLUT" kom det hårdt fra Sarah - hun havde set, hvordan jeg kæmpede. Med et svup forlod min pik Dorthes mund - hun op smilede til mig. "Det var SQ flot - når jeg giver blowjob, plejer mænd SQ ikke at holde længe!". Jeg forstod dem. Alle sammen. Denne skønne mund, læberne, tungen. Det dunkede i min pik og den pegede stadig lige ud i luften. "Flot pik han har" roste Dorthe. "Ja - ham har jeg været heldig med" smilte Sarah.

"Jeg skal på kursus i København imorgen til sent - så du kan da låne ham med hjem" kom der et meget overraskende tilbud fra Sarah. HVAD? Slaveudlåningscentral eller hvad? Jeg kiggede spørgende på hende. Hun smilede bare sigende tilbage. "Du kan aflevere ham lørdag formiddag, så tager vi brunch sammen" sagde Sarah, så naturligt at det lød som at udlåne et stykke værktøj. Jeg følte mig ydmyget, men min pik fortalte mig også, at dette kunne blive spændende. Jeg kiggede på Dorthes spændstige krop, faste bryster og slanke, faste lår. ÅH JA.

"Jeg har kun én betingelse" sagde Sarah - og fik både Dorthes og min fulde opmærksomhed. "Tag denne her" hun overrakte ridepisken til Dorthe "Han må ikke sprøjte - men han må bede om pauser. I pausen pisker du ham i røven. Første pause 15 slag. Anden pause 20 og tredje 25". "Og derefter ..." spurgte Dorthe nysgerrigt. "Det bliver ikke nødvendigt med mere end tre pauser - med mindre da, I knepper som kaniner" grinte Sarah. "Du skal slå så hårdt hér" Sarah skubbede mig bestemt hen over bordet. SMÆK-SMÆK ... hun gav mig 8 af de velkendte, hårde slag. "Det er da hårdt" mente Dorthe - "Ja - det er jo en straf - hér" hun rakte pisken til Dorthe igen "Prøv at give ham 5 slag". Det første var kun halv kraft af Sarahs. "Nej, nej" mere fast, sådan hér. Hun greb pisken og gav mig 3 hurtige. AV - de sved, tror endda de var ekstra hårde. Dorthe ville ikke stå tilbage for Sarah og gav mig fem slag af samme skuffe. Min røv brændte. "Sådan - meget fint" roste Sarah. Han er din til på lørdag - og jeg vil se gode striber på røven, når du er færdig med ham!"

Dorthe var single og boede i nærheden. Hun foretrak, at jeg var nøgen. Hun legede hele tiden med mig. Mine ringe i brystvorterne, min røv, min DILDO, mine nosser, min pik. Hun kom godt rundt.

Jeg skulle slikke hende - men hver gang, hun var tæt på at komme, standsede hun mig. Så en pause - og slikke igen. Hun var meget liderlig og hendes safter sad om min mund og ned ad hagen. "Kom, knep mig så". Jeg sad på knæ foran hendes sofa, hvor hun sad tilbagelænet med fissen skudt frem til mig. Jeg kneppede hende forsigtigt, men dén gik ikke. "Hårdere ... kom så!" jeg stødte hårdt op i hende. Hun blev held vild. "Knep mig, knep mig". Ja - hvad fanden tror du ellers, jeg laver, tænkte jeg, mens min pik igen og igen forsvandt i hendes stramme fitness fisse. "Bliv ved - bliv ved" skreg hun ... jeg kunne mærke, at dette ikke gik meget længere. Hun ville have stadig mere pik. "PAUSE" måtte jeg pludselig råbe, sekunder før en ladning ellers havde forplantet sig op til hendes livmoder. "Hvad?" - hun kiggede hånligt på mig med liderlige øjne. Hun var tændt. "Sarah har ellers pralet af dine bedrifter - to uger!" Hun greb pisken. "Det var 15, ikke?" Hun piskede min røv - et par gange ramte hun min butplug, men de blev ikke talt med. Hun slog hårdt - og jeg krympede mig for hvert slag. "Kom så, slave" hun var parat igen ... "Knep mig så" jeg gjorde mig bedste, men hele situationen, fremmed fisse, straffen, udlånet - havde gjort mig ekstra ophidset og snart måtte jeg igen råbe "PAUSE". "Kom - på alle fire" hun pegede på gulvet. Denne gang lagde hun bestemt heller ikke fingrene imellem. 20 slag regnede ned over min stakkels røv. "Slik mig" befalede hun så. PYH - længere pause. Hun hylede og skreg, roterede med underlivet så hendes safter blev smurt ud i det meste af mit ansigt. "Knep mig" ... "Ja, ja, JA, JA, JAH, JAHHHH ... AHHH" hun skreg sin orgasme ud i lokalet, så det rungede. Hun lå slap og tavs tilbage. Selv om hun trak sig voldsomt sammen under orgasmen lykkedes det mig ikke at sprøjte. Jeg var stolt. Jeg måtte jo ikke for min herskerinde.

Det blev en hård torsdag nat - og Dorthe havde fast fridag fredag. Hvilken dag. Jeg slikkede hende flere gange - og kneppede hende fire gange i løbet af dagen. Jeg måtte bede om pause i alt 3 gange, desværre to gange under samme kneppetur. Min røv havde smagt pisken så tit som aldrig før. Følte mig stribet, men havde ikke set mig i spejlet.

Lørdag formiddag blev jeg aflevet - som en hund efter ferien. Da Dorthe var gået, kom Sarah hen til mig. "Lad mig se - har hun straffet dig" - jeg vendte mig om og hun inspiserede. "UH - stakkels Skat" sagde hun og strøg mig over de ømme baller. "Du er jo helt rød og stribet - mange pauser?". "Ja" sagde jeg "Hun er en vildkat". Sarah trak mig ind over hende: "Kom, knep mig Skat" hun var meget våd - selv uden "opvarmning" fra min tunge. Hun var vel ophidset over at have lånt mig ud. "Knep mig" hun kiggede mig i øjnene. Jeg fandt hendes varme grotte, de velkendte vægge for min stive pik. Det var virkelig som at komme hjem igen. Jeg kneppede hende det bedste, jeg havde lært. Kiggede min elskede i øjnene. "Sprøjt, min Skat, sprøjt" ... ÅH ... efter de seneste døgn trængte jeg i den grad. Bankede pikken op i hende ... AH ... ÅHH, min ladning rykkede gennem pikken, som føltes helt øm og mør nu. "Tak Skat" - hun kiggede ømt på mig idet jeg forlod hendes skønne mis for at slikke den ren for min hengemte sperm. Skønt at være hjemme igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.