Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde efterhånden affundet mig med min rolle som fuldtids hjemmegående husslave. Stod for alt herhjemme fra rengøring til madlavning - mens du passede dit nye job som distriktschef. Du stillede større og større krav til mig - hvordan jeg skulle holde huset, hvilken slaverolle, jeg skulle indtage. Det var, som om du mere og mere elskede at ydmyge mig, minde mig om, at jeg var DIN slave - og stod til DIN rådighed. Jeg må indrømme, at det rykkede i min spændstige slavepik, hver gang du udfordrede mig med noget nyt - og tænkte, at NU havde vi vist været rækken rundt, at du ikke kunne finde på mere.

Jeg kunne ikke tage mere fejl - en aften, hvor jeg som sædvanlig serverede for dig til middagen efter jobbet, kom vi ind på et helt nyt emne. En foruroligende fornemmelse bredte sig i hele min krop. Du SPURGTE ikke mere, hvad JEG mente, men fortalte, hvad det skulle ske. Jeg havde netop serveret en tallerken nummer to for dig, lækkert arrangeret, som du krævede. Jeg spiste kun én tallerkenfuld - for jeg måtte gerne være en mere slim og spændstig slave, havde du forlangt. Du havde arrangeret en personlig træner, som havde givet mig et program til hver dag - undtagen søndag, som var hviledag. "Du har jo tid til at gøre lidt for kroppen, når du nu er hjemmegående" havde hun snusfornuftigt argumenteret.

SEX I DAG?

Tilbage til middagen - havde lige stillet den nye tallerken foran dig og skænket dit glas vin nummer to. "Slik mine fødder" sagde hun pludseligt. Det var en ny vane, hun havde tillagt sig - og mig. Når jeg nu ikke spiste så meget mere, kunne jeg lige så godt gøre mig nyttig, mente hun. Jeg gik på knæ og krængede dine højhælede sko af. Du havde strømpebukser på, de "næsten usynlige", som klædte dine ben så flot. "Tag dem af" sagde du blot og lettede dig lidt i sædet. Jeg forsøgte så elegant som muligt at tage dem af, mens du nærmest vrikkede dem af dig uden at forlade din stol. Jeg bemærkede de meget små, sorte G-strengstruser, du gik med. Oftere og oftere valgte du stayups eller endda gammeldags hofteholder - selv på jobbet. Tænkte, om der var nogen, du skulle imponere på jobbet. Når du havde sommerkjole på, som i dag, kunne man se, hvis du havde hofteholderen på. Du optrådte meget selvbevidst, så hvis en mand troede, du var et let "offer", fordi du gik i halvgennemsigtige, lette sommerkjoler med sort hofteholder til, ville han hurtigt blive klogere.

"Skat" jeg kiggede op på hende "ja- slik bare videre. Der er noget, jeg vil fortælle dig". Jeg vendte tilbage til hendes fødder, slikkede ind imellem hendes tæer - hun elskede det. Sådan en varm dag på jobbet gjorde sin virkning - hvor feminin man så ellers er. Der var en let syrlig smag mellem dine tæer. "Jeg føler mig så ren bagefter" opmuntrede du. "Skat ..." begyndte hun igen. "Jeg har haft kontakt til en mand gennem nogle uger" ÅH NEJ ... hun var mig utro, tænkte det SQ nok, den totale ydmygelse. "Han driver en lille privat klub, hvor du vil blive involveret". "Klub? Hvilken klub?" jeg var i vildrede. Hvad nu. Den nervøse mavefornemmelse meldte sig igen. "Jo - det er en klub for mænd, en lukket klub. De må KUN være otte mænd, hverken mere eller mindre". "Deres formand, ham jeg har kontakt til, er direktør og hedder Henning - han vil gerne skaffe noget nyt "input" til deres klub". Jeg var ved at revne af nysgerrighed. "Slik nu - du må gerne være mere grundig". "Jo - Henning" fortsatte hun omsider, "Han vil overraske de andre medlemmer og give dem en ny oplevelse - som så også vil være nyt for dig. Går jeg da ud fra!" tilføjede hun.

"Hvad ... hvad går det ud på" fik jeg spurgt mellem to tæer. "Jo - jeg har lavet en aftale på torsdag, min fitness dag, da kommer han hér, lige inden, jeg går". "Han får overdraget retten til dig i to timer - eller indtil jeg kommer tilbage, måske toenhalv time." Retten til mig? Var jeg reduceret til en vare? Suget i maven var udtalt.

"Han kommer alene denne første torsdag - og han er parat til at betale 1.000 kr. for de godt to timer. Han må bruge dig, som han vil. Du er jo trænet - din røv kan tage imod selv den største pik nu - og sperm kan du jo godt li'." Hun smilede til mig. "Ikke?". Jeg kiggede op på hende. "Slik mig" sagde du blot, løftede det ene ben op på stolen og krængede den lille G-streng til side og skød din skønne fisse frem imod mig, mens du sank længere ned på sædet. Grådigt gik jeg i gang med min tunge. "Jo - jeg kan li' min egen sperm - har da aldrig smagt andres" protesterede jeg lidt. "Det har du sikkert på torsdag" smilede hun videre og nussede mig i håret. "Ja - Henning vil betale 1.000 kr. for at være hér alene - og for hvert klubmedlem, MED-LEM" grinede hun af sin egen dårlige joke "vil han betale yderligere 500 kr. - det lyder som en god forretning". "Jeg har sagt, indtil videre, at han kun må tage to medlemmer med, så kan vi se, hvor meget, du nyder det" føjede hun til. "Jamen så er det en aftale" sluttede hun, inden jeg nåede at sige mere.

Det blev torsdag - kan ikke sige, at jeg glædede mig, men mærkede da spændingen stige gennem dagen - mærkede, hvordan min pik rykkede i mine ringe. Som ville den slippes fri til denne nye udfordring.

"Hej - jeg er Henning, men det havde du sikkert gættet" hilse den høje, flotte mand og stak næven frem på en frisk og energisk facon. "Hej!" jeg stod dér kun iført mit slavedres - det vil sige en åbentstående skjorte, som absolut intet skjulte.

"Velkommen, Henning" hilste du "Jeg håber, du vil blive tilfreds med min slave - han er parat til at servicere dig, som du ønsker. Han er yderst lydig - og er der problemer, kan vi tage dem bagefter. Jeg foreslår, at vi drikker et glas vin senere, så kan du fortælle, hvordan det er gået. Jeg forventer, du vil være tilfreds" det sidste følte jeg var henvendt til mig.

Med de ord gjorde Sarah sig klar til at gå - "Åh ja - hér er nøglen" hun gav han nøglen til min piklås. "Jeg har den regel, at han ikke må få udløsning sammen med andre" tilføjede hun. "Hvis han siger "PAUSE", mens du bruger hans pik, så giv ham lidt af pisken, indtil han kan igen - UDEN udløsning" hun kiggede fast over på mig. "Jo - tak - det finder vi sagtens ud af" sagde Henning og betragtede min slavekrop. "Du er flot veltrænet" tilføjede han, mens blikket gled hen over min krop. Aldrig havde jeg følt mig så udstillet.

"Kom - du kan starte med at slikke min pik - har du prøvet det før?" jeg rystede på hovedet. "Dét skal du nok får lært" tilføjede han og tog fat i mit hår og førte pikken sikkert ind i min mund. "Slik mig". Det var ord, jeg hørte mange gange hver uge - men ALDRIG fra en mand. Der var Dorthe, fitness veninden, som af og til kom til middag, hvor begge kvinder fik en "slikker" til middagen, men dette ... EN PIK???

Jeg forsøgte at virke fokuseret og ville være lydhør for hans ønsker. Sådan havde Sarah ønsket det jo. "ÅH ja ... det kan du da godt finde ud af" kom det fra Henning. Snart kom der meget mere: han greb fat i mit hår og trak mig ned over pikken. "ÅH JA" ... han pumpede nu pikken langt ned i halsen - sådan føltes det. "JAAAaaaa ...." han skreg sin orgasme ud og jeg smagte den velkendte, salte smag. Anderledes, men i samme boldgade, som mit eget. "Bliv ved" han stødte stadig pikken ind i min mund ... "JAA" - ville det ingen ende tage med den udløsning. Det smagte, som om det var en ordentlig ladning. "Slik mig ren" igen nogle ord, som jeg hørte næsten dagligt. Jeg sørgede for ikke at spilde de dyrebare dråber. "Bliv ved - til jeg er helt stiv igen" føjede han til. Klar igen? Jeg tænkte, at der kunne gå flere minutter, at han ville være "flad" ovenpå min slikketur. Men nej. Snart rejste hans tårn sig igen. Et imponerende jern - ikke meget længere end mit, men helt sikkert tykkere. Jeg tog prøvende om hans pik. "Ja - fin størrelse, ikke?" sagde han stolt. "Joh ..." "Til en røv altså!" kom det så. UPS - ja ... det kunne jo være, at han havde tænkt at dette monster skulle ind i min røv.

"Vi har en simpel regel i klubben" fortalte Henning, mens jeg slikkede op og ned ad det stolte lem og hans nosser, "Der skal være MINDST være 20 gode centimeter og 14 cm i omkreds. Min er 22 cm og 16,5 i omkreds. Den tykkeste af alle i klubben" han så stolt ud og jeg skævede til den store, tykke pik, mens jeg tænkte på, hvad den kunne gøre ved min røv. "Vores langemand i klubben er hele 28 cm" forklarede Henning videre. "Han er sort" tilføjede han. "Det har taget tid at samle denne klub - vi er stolte og glade over at kende hinanden". "To er faktisk gift - og officielt er vi bare gamle venner, men alle til mænd. Jeg er KUN til mænd" tilføjede han. Imens han talte, havde jeg bearbejdet hans lem.

"Kom" han klappede på sofaen, mens han rejste sig op "Er du klar til min pik?". "Joh ... " min tøven fik ikke ham til at standse sit foretagende. Ham hjalp mig på plads på alle fire i sofaen, så det passede med hans pikhøjde. Tænkte taknemligt på, at jeg havde smurt min røv med en anelse glidecreme kort inden, han var ankommet. Henning gik lige til sagen, pressede kort imod min stramme ringmuskel med en finger - og afløste den af sit dunkende lem. Lidt forsigtig i starten - langsomt fyldte han min jomfrurøv. Bortset fra dildoerne altså, Så satte han tempo på - tog fat i mine hofter, mine røvballer skiftevis og stødte godt til. Kneppede mig nu hårdt. ÅH ... det var nu ikke så ringe endda, mente jeg som gammel jyde. Min pik rykkede i hængelåsen - han havde ikke sluppet den fri. Tænk, at det røg lige i pikken af mig. Var jeg nu biseksuel? NEJ - det synes jeg bestemt ikke ... men SQ dejligt at få så stor og dejlig en pik op i min lille slavefisse - min stakkels røv. Jeg var vant til dildoerne - selv den store - men dette var meget mere "AKTIVT". Hold kæft, hvor kunne han kneppe. Lange, seje tag. Jeg havde jo lige slikket ham til udløsning - så han kunne sikkert holde længe endnu. Rytmen fortsatte - men pludselig holdt han pause. Pikken stadig i min røv. "Hvor var den nu?" han kiggede efter nøglen på sofabordet. Rakte ud og tog den, mens han holdt fast i mig med den anden hånd. Han havde ikke forladt min røv. Begge hans hænder fandt nu ned til min pik - og bagfra følte han sig frem til hængelåsen og slap min pik fri. Den rettede sig stolt ud til fuld længde. "Jamen dog - tror da, at du kunne blive medlem i klubben" kom det rosende fra Henning. Han tog fat om min pik og spillede den af, mens han genoptog træningen af min jomfrurøv. Tidligere jomfru.

Det var en helt særlig fornemmelse - helt ny - en mand, som tog mig bagfra, hårdt - samtidig med at min pik blev spillet af. Jeg havde lyst til at sprøjte ud over sofaen - men var klog nok til at lade være. Med ét mærkede jeg, hvordan hans rytme tog til, om muligt bankede han endnu længere op i min røv - da han pludselig og med et gigant primalskrig kom langt oppe i min røv. "ÅH ... du har fandeme en god røv" kom det rosende, idet han trak giganten ud af mit lille hul. "Det gør du godt" roste han videre "Hvordan var det for dig?" Jeg var ikke vant til at blive spurgt - og måtte indrømme, at det var godt. Min strittende pik havde vist allerede givet svaret. Vi drak en øl og gik på badeværelset for lige at blive soigneret igen. "Har I en øl?" Jeg hentede fluks to - lige, hvad ganen trængte til. Smagen af hans sperm hængte stadig mellem tænderne. Jeg havde nu hans safter i begge ender. Følte mig brugt som aldrig før.

Sarah kom lidt senere end sædvanligt - låste sig ind. Jeg sad på knæ med Hennings store pik i munden. "Åh Gud" udbrød hun spontant, da hun så monsteret. "I skal ikke lade jeg forstyrre" tilføjede hun, mens jeg efter bedste evne søgte at gabe over hans store lem. Jeg havde slikket ham i mindst et kvarter - og selv efter de to foregående udløsninger, kunne jeg mærke, at han var på vej igen. Sarah satte sig og kiggede interesseret. I det sammen brølede han sin udløsning ind i mig for tredie gang. Denne gang også i munden - jeg slugte, slikkede - og kiggede kort på Sarah. Hun så imponeret ud, stolt og ... LIDERLIG.

Hennings store lem faldt hurtigere til ro denne gang - rutineret fandt det plads i hans shorts og han smilede til Sarah. "Han er perfekt" - "vi vil gerne bruge ham i vores klub - mine medlemmer vil blive meget tilfredse, er jeg sikker på!" Han stak Sarah en 1.000 kr. seddel og var ét stort smil. "Jeg tager et enkelt medlem med på torsdag - så må vi se, hvornår det kan blive to og flere" føjede han til. "Vi har taget en øl - jeg finder selv ud" han havde hurtigt klædt sig på, mens han talte - og væk var han. Sarah kiggede efter ham, mod den lukkede dør. "Hold da op - er han ikke temmelig veludrustet?" kom det - "Jo - tak ... DET har jeg mærket" måtte jeg bekende. "Var det godt, Skat" kvidrede hun på sin sædvanlige, positive facon.

"Jo - det var da ... spændende at prøve" sagde jeg lidt vagt. Sandheden var, at jeg havde nydt det i fulde drag. "Kom, slik mig" lød det velkendt. Noget, jeg ikke lod hende sige to gange, før jeg var i gang. "Jeg blev totalt liderlig af at se dig slikke pik. Hvor var det frækt". Jeg kunne mærke det på hende. "KNEP MIG" nærmest råbte hun kort efter. Jeg var klar med pikken - håbede, at hun ville give mig tilladelse til at sprøjte snart. Min pik var sprængfarlig af liderlighed. "Du skal have din præmie, Skat" sagde hun heldigvis og kiggede mig i øjnene "Kom - giv mig din sperm!". Jeg kneppede hende hårdt og kort efter det - sprøjtede som ville det ikke ende. Min pik blev tømt til sidste dråbe. "AHHHH" min forløsning kunne høres.

"Tak Skat - du var dygtig, jeg er så stolt af dig" sagde hun, mens jeg rutinemæssigt fandt ned mellem hendes ben for at gøre rent efter mig. En usædvanlig stor portion i en meget våd fisse, kunne jeg konstatere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.