Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du gør det så godt, Skat, roste Sarah mig, mens hun red på min pik. Det var lørdag morgen og jeg havde holdt min udløsning tilbage hele ugen. "Det er første gang, du har holdt en hel uge" fortsatte hun. Ja - og min røv og mine nosser takkede mig for det stadigvæk - jeg havde undgået straf hele ugen.

"Jeg vil gerne markere, at du OMSIDER har været i stand til ikke at sprøjte en uge" kvidrede hun, mens hun nød min pik i fulde drag. Den var ved at sprænges - hun havde siddet på den længe og min én uge gammel ladning føltes, som stod den langt op i røret.

SEX I DAG?

Jeg havde efterhånden udviklet en teknik, hvor jeg kunne holde længere - men hun havde modvirket det ved at slikke, ride og "håndjobbe" mig mere. Hun forstod at holde mig lige dér, hvor jeg en eksplosiv udløsning truede meget af tiden. Hun nød det - og jeg led under det ... selv om det var både spændende og ophidsende. Frustrerende nogle gange ikke at kunne fyre ladningen af - ikke uden at få pisk på røv og nosser bagefter AV.

"Skat - ærlig talt - hvordan har du det med ikke at måtte komme?" spurgte hun sukkersødt. "Øh ... jeg..." startede jeg intelligent "Det ER altså pisse frustrerende nogle gange!" - så fik jeg det sagt. "OK, Skat - så du ville gerne komme mere? Hvordan har du det med, at jeg bestemmer alt med sex?" "Hmmm ... jeg har det OK med det - må sige, at jeg er blevet lidt chokeret over, hvor ophidset jeg kan blive af at blive straffet - selv om det gør NAS!"

"OK Skat - det vil sige, at du gerne vil være min slave - og du ikke har noget imod, at jeg er hård ved dig?" Det lød næsten som en fælde. "Det er OK, når du straffer mig - må jo indrømme, at det ophidser mig".

"Fint" konkluderede hun - "Så er du fortsat min slave og du vil gøre ALT, jeg beder dig om, ikke?" ... "JOH ... det vil jeg vel" udtrykte jeg lidt forsigtigt - og dybt skeptisk. Hvad fanden havde hun nu gang i.

"Skat - jeg har et tilbud til dig. I dag har jeg arrangeret, at vi markerer din første hele uge som slave uden udløsning. Du får faktisk en flot gave. Mit tilbud er, at du igen må sprøjte mere, HVIS du kan holde endnu én hel uge, altså til på lørdag igen. TO hele uger uden udløsning."

Snart var vi på vej til nabobyen og hun næsten slæbte mig med ind i en tatooshop. "Jeg er Sarah, vi har en aftale" sagde hun kort til manden i butikken. "Øjeblik" sagde han "Følg venligst med hér". Han lukkede os ud i et baglokale med redskaber til piercing - ringe og andre smykker hængte på rad og række.

"Smid skjorten Skat" - jeg måbede. Dette havde vi ikke aftalt. "Vi fejrer, at han er min lille slavedreng og har bestået sin første prøve" fortalte hun den intetanende butiksejer. "Han skal have to kraftige ringe i brystvorterne!" Jeg ville protestere ... åbnede munden, men ingen lyd var at høre. Jeg tav. Samtyggede. Jeg var glad for, at hun tilsyneladende var meget tilfreds med mig.

Mine brystvorter er meget følsomme - som hos mange kvinder - og selve "vorten" er større end hos mange mænd. ""Kan du sætte ringene 2/3 inde i selve brystvorten?" spurgte hun interesseret. "Intet problem" var svaret. De ignorerede mig totalt. Få minutter og en bidende smerte senere havde jeg to kraftige ringe i mine brystvorter. Hun trak prøvende i dem. "De er da så fine, Skat". AV - endnu et redskab, hun kunne bruge. "Husk at rense dem to gange om dagen, morgen og aften" belærte tatovøren mig - og gav mig en lille flaske med.

Den næste uge gik hurtigt - trods mine kvaler med at holde min udløsning tilbage. Min nye teknik virkede - som om, jeg kunne have ståpik på to måder. Den ene, hvor jeg kunne blive ved meget længe - og den liderligere, stenhårde pik, som ABSOLUT ikke kunne holde så længe. Den første manglede sikkert et par centimeter i forhold til den sidste - men hun havde da ikke klaget. Jeg havde altid været stolt af mine 19,5 cm fuld kampklar udstyr - og skulle hun "nøjes" med 17 cm under de efterhånden lange ridt ... jeg grinede ved mig selv. Jeg snød hende lidt - og havde det fint med det.

Jeg ville holde denne uge også - to hele uger. Det blev en besættelse og et vigtigt mål for mig. Da lørdagen igen kom, kunne jeg stolt sige, at NU var det lykkes. "Så flot, Skat" roste Sarah ... "Nu skal du komme op i min fisse!" Næppe havde hun sagt ordene, før min pik sprøjtede, som om den ikke ville holde op igen. Der skød små lyn gennem min krop, sådan havde jeg det. Så stjerner danse for øjnene. "AHHH ... ÅHHHH ... JAAAA!" Rutinemæssigt flyttede hun sig op til min mund og tunge, så jeg kunne gøre rent efter mig.

Senere samme eftermiddag fandt jeg mig selv i samme tatooshop igen. ""Er der problemer med ringene?" spurgte indehaveren. "Nej, nej - de er perfekte" svarede Sarah på mine vegne - "Han skal have 3 ringe mere i". Tre mere, tænkte jeg - HVOR? Det fandt jeg snart ud af - en kraftig Prince Albert og en ring i hver side af pungen, nederst, af samme størrelse. AV for fanden da. FEM nye ringe i min stakkels krop indenfor en uges tid. Voldsomt - men frækt, kunne jeg mærke på min pik.

Samme aften gav hun mig en pakke. En lidt større sag - og formen afslørede ikke noget om indholdet. "Pak op!" opfordrede hun ivrigt. Jeg fik meget bange anelser. I den lille kasse fandt jeg først en mellemstor DILDO. Røvdildo. Så var der en fin, lille hængelås med to nøgler. En guldkæde med to øskner i enderne. Jeg kiggede spørgende på hende. "Kom hér Skat!" Hun tog hængelåsen og trak den behændigt gennem min nye ring i pikken OG de to ringe i pungen. Min pik reagerede ved at søge at rejse sig. Nej - den krummede blot og trak i ringene. AV for s.... Hun kyssede min pik flere gange. Det mindskede ikke netop trækket i ringene.

Hun tog guldkæden og monterede den i mine ringe i brystvorterne. Havde hun taget mål, mens jeg sov? Den passede perfekt - strammede netop en smule, så jeg kunne mærke det hele tiden. Fra ring til ring. AV.

"Sådan Skat - ser jo fint ud" - "Nu skal jeg nok bestemme, når din pik skal "luftes"! Og jeg glæder mig til at trække lidt i din kæde. - Lad mig nu se dig tage dildoen op i røven, du må gerne bruge lidt creme hér i starten. Vi skal nok få trænet din røv op - og du skal nok få større dildoer efterhånden!" Hun smilte tilfreds til mig.

Vores uskyldige sexlege havde godt nok udviklet sig ... måtte indrømme, at jeg var lidt betænkelig for fremtiden - med det blev overskygget af en umanerlig lyst og nysgerrighed, som fik mig til at tie os samtykke. Hvor skulle det her ende?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.