Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det blev hurtigt torsdag igen, syntes jeg – følte det ikke som længe siden, at mandeklubbens medlemmer igen havde misbrugt min stakkels krop. Mellem to og fire medlemmer mødte troligt frem hver torsdag – og havde mig til deres rådighed, mens min smukke hustru og herskerinde Sarah tog til fitness.

På det sidste var hun blevet mere hård ved mig – pisken kom hyppigere frem og hun elskede at binde mig i ydmygende stillinger, mens hun totalt ignorerede mig. Veninden Dorthe, som hun tidligere havde lånt mig ud til, kunne være på besøg over en kop kaffe, mens jeg var bundet på hænder og fødder, gerne med arme og hænder bundet til mine vidt spredte ben. En stram rem bag om ryggen, bundet fast af reb lige under mine knæ, strammede mine ben ud i vidt spredt stilling. Efter nogen tilvænning – Sarah var altid "flink" til at træne mig med nye tiltag – kunne jeg få benene spredt rigtigt meget. I starten troede jeg, at NU ville hun binde mig op – men det var kun for at stramme remmen, så mine ben blev spredt yderligere et par centimeter. "Det gør dig mere smidig" havde hun opmuntrende sagt.

SEX I DAG?

Ved du lige, hvor ydmygende det er for en voksen mand at ligge på gulvtæppet ved siden af sofabordet, svinebundet og med den store DILDO i røven? Alt imens de to veninder snakker og hygger, som om jeg slet ikke er til stede. Nå ja, bortset fra, da Sarah spurgte Dorthe, om hun ikke ville slikkes af "slaven", som hun omtalte mig. "Jo ... det ville da være dejligt" havde den lille skønhed bare svaret, hvorefter hun trak op i skørtet og afslørede sin trusseløse fisse, som hun placerede ned over mit forsvarsløse ansigt. "SLIK" sagde Sarah, mens hun gik ind og hentede pisken. "Du får pisk, til hun kommer – så du må hellere gøre noget ved det" kom det fra Sarah, mens hun rytmisk piskede min røv og mine spændte nosser. Heldigvis var Dorthe så liderlig, at hun snart skreg sin orgasme ud i rummet, så jeg tænkte, at naboerne kunne høre hende på den anden side af hækken.

Om Sarah fik gode idéer denne dag, ved jeg ikke – jeg ved kun, at mandeklubben også var blevet mere hårdhændet gennem den sidste tid. Jeg skulle gerne starte med at slikke "alle" medlemmer, som var mødt frem til torsdagens møde. Alt imens jeg fik pisk i røven. Hvis de kun var to skiftedes de til at få slikket pik og til at piske min stakkels røv. Heldigvis slår de ikke så hårdt, når de har fået udløsning – det er værre, når de er fire og samme mand bliver mere og mere liderlig, mens jeg slikker tre pikke. Dét kan mærkes på slagene, når de er godt liderligere. Av. Sarah havde inspiceret min røv efter hvert torsdagsmøde: "Du går sådan nogle sexede striber af dine møder med klubben" havde hun informeret mig om med et alt for stort smil. Jo tak – dét kunne jeg sku' godt mærke. Kunne jo efterhånden ikke sidde om fredagen!

Denne torsdag tog Sarah ikke til fitness – jeg kiggede spørgende på hende. Hun så igen hemmelighedsfuld ud – min mave fornemmede, at noget var i gærde. Bank på døren – OK ... klubbens medlemmer er her. Men nej – det var kun Jack, det eneste ikke-hvide medlem i klubben. Kulsorte Jack med det hvide smil – og den største pik, jeg i mit liv har set. Sarah gav Jack en alt for kærlig velkomst – et stort, varmt knus og flere kys på munden, mens hendes krop smøg sig op ad hans. HVAD? Jeg mærkede et stik af jalousi – men også en helt ny form for liderlighed brede sig til min pik. Ville hun ...? Virkelig?

"Jeg har set Jack et par gange siden vores lille middag" oplyste Sarah mig om – og sendte Jack et sigende smil. De havde sågu allerede været i bukserne på hinanden. WHAT? Jeg kiggede fra den ene til den anden. "Bare rolig" sagde Jack "du skal også få lov til at mærke min pik stadigvæk!". Ved ikke lige, om jeg blev glad for den information – skulle vi nu dele pik sammen?

"Kom – sæt dig i sofaen" inviterede Sarah Jack indenfor. Snart sad han splitternøgen i sofaen. "Slik ham!" kommanderede Sarah til mig – og jeg gik i gang med monsteret. Pikken altså. Sarah smed det sparsomme tøj, hun havde haft på – og kravlede direkte op på Jacks store, stive lem. Hun havde front imod mig – kunne se pikken bore sig op i hendes vidunderlige fisse. "Slik os begge to imens!" kom det nu fra Sarah, idet hun begyndte at ride på den kolossale stav. Jeg slikkede med tungen op ad hans lem – og fortsatte op over hendes hårde klitoris, når hendes fisse kom forbi i hendes ridt, som blev mere og mere vildt. "Åh – du er så stram!" stønnede Jack. "Slik hans nosser" sagde Sarah – hendes følsomme fisse kunne nok ikke klare både tunge og pik samtidigt.

Jeg dykkede ned og slikkede nu nosser og det nederste af pikken, som Sarah alligevel ikke kunne have i fissen. "Jeg vil mærke den i røven" sagde Sarah – en sætning, jeg ALDRIG havde hørt i vores mere end ti år sammen. "Jeg vil mærke det hele!" sagde hun og rykkede lidt frem og dirigerede kæmpepikken ind i røven. Langsomt sank hun ned over den. Til roden. Dér sad hun og vrikkede med røven let fra side til side. "Mmmm ... dejligt! – SLIK MIG SLAVE!" hendes ordre kom som et skud. Jeg slikkede nu hendes fisse direkte og med spillende tunge. "ÅÅÅHHHHH ... AHHH ... ÅÅHHHH JAAAAAAAAA!!!" hun kom i en orgasme, jeg ikke kan mindes så kraftig. "Slik hans nosser!" – jeg vendte tilbage til nosserjobbet. Sarah red nu Jack med hans pik i røven – virkningen udeblev ikke. Han sprøjtede i hendes indre med et brøl, som ikke var langt fra Sarahs under hendes orgasme. De faldt lidt sammen.

"Tak slave – det var en dejlig slikketur. Tak Jack – du har en helt vidunderlig pik. Jeg tror, der er dømt pause fra fitness – nu er det MIN tur til at få noget pik om torsdagen!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.