Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der var gået adskillige uger og Jack var kommet rigtig meget hos os - ja "kommet" var det rigtige udtryk, for han kneppede både Sarah og jeg. Han var så meget MAND og tog os begge på skift med samme selvfølgelighed, som andre tager en kop kaffe. Ofte overnattede han - hvor både Sarah og jeg var i dobbeltsengen med ham. Han behandlede mig som sin slave - og Sarah satte ingen grænser for hans tiltagende magt over mig - eller hende, for den sags skyld. Det var tydeligt, at hun var vild med hans pik - og når hun mærkede den, samtidig med at jeg slikkede hende, KOM hun i den syvende himmel. Igen og igen. Når Jack sprøjtede op i hendes fisse, måtte jeg gøre rent efter ham - først fissen og bagefter hans store lem. Det rørte mig ikke - det var blevet en del af slaverutinen.

Til min store forundring følte jeg ikke mere jalousi, når Jack var sammen med Sarah - måske fordi, han også "begærede" mig. Det var underligt i starten, når en mand havde lyst til mig - men jeg begyndte at forstå, hvordan kvinder har det, når en mand betragter dem sigende. Jeg-har-lyst-til-dig blikket. Når Jack overnattede her, var der en helt fast rutine: jeg lavede og serverede aftensmaden for dem - og bagefter var der hygge i stuen, hvor Sarah fik hans monsterpik, ofte i begge huller. Derefter ind i dobbeltsengen alle tre, hvor Sarah fik endnu mere pik - suppleret af mine slikke ture både før, under og efter. Jeg fik aldrig tilbudt udløsning - skulle bare stå til rådighed med røv og tunge. Derefter sov vi sammen alle tre.

SEX I DAG?

Så sikkert som ammen i kirken blev jeg vækket hver morgen af Jack's store næver på vandring over min krop - min røv, mine nosser og min pik. Det første, jeg så, når jeg slog øjnene op var hans lystne blik. Hans store lem strittede direkte imod mig - og det tog ikke lang tid, før han førte det mod min mund. Efter en grundig slikning - jeg havde jo slikket hans pik ren om aftenen - ville han have min røv. Ofte kunne han kneppe mig i både 20 og 30 minutter, uden Sarah vågnede af den grund. Hun sov fast om morgenen og havde aldrig været den store tilhænger af morgensex - det vil sige, hun vil gerne slikkes blidt og forsigtigt, indtil hun er rigtig vågen - men pik er som regel først efter morgenmaden.

Jack klagede ikke - så kunne han kneppe mig tidligt - han var altid tidligt OPPE! - Så kneppede han Sarah efter brunch og tog afsted igen. Det var efter sådan en overnatning, at Sarah kiggede alvorligt på mig - kunne straks mærke, at NU kom der noget skelsættende, hun ville tale med mig om.

"Skat - hvordan har du det med Jack og mig ... og dig?" spurgte hun kærligt og kiggede intenst på mig. "Er du OK med det - eller savner du vores gamle liv sammen ... før Jack?"

Jeg havde ikke umiddelbart et svar klar og måtte tænke mig om. Må indrømme, at sex-delen var spændende - at jeg havde fået smag for at være begæret. Slave-delen havde jeg vænnet mig til gennem lang tid - og det ophidsede mig stadig, at jeg skulle stå til rådighed, at jeg blev straffet, bundet, osv. Gennem alle ydmygelserne måtte jeg indrømme, at jeg nyder det. "Jeg har det fint med det, Skat - både med Jack og med at være ... slave"

"Jeg har tænkt på ..." startede hun sit svar "... at nu er det enten ALL-IN eller vi må stoppe det" hun lød stadig alvorlig. "ALL IN betyder her, at Jack flytter ind hos os ... men der er en ekstra bonus, måske mest til dig, som Jack har bedt mig om ikke at nævne ... før nu". Hun rejste sig og hentede et foto, hun havde fået af Jack til denne lejlighed, viste det sig. "Det er Nhung - Jacks hustru og slavinde" hun viste mig et nøgenbillede af en smuk, asiatisk kvinde. Vietnamesisk viste det sig. "Jack hjalp hendes familie økonomisk for flere år siden - og de insisterede på, at Nhung skulle betale deres gæld tilbage - med sin krop". Jeg kiggede vantro på den smukke kvinde på billedet. "Jack afviste det først - men Nhung havde insisteret på, at han beholdt hende i to år som sin tjenerinde. Hun kunne ikke sige nej til sin klan. Nå ja, så valgte hun at blive og de blev gift. Hun er stadig slavinde for ham".

Mit hoved summede over den historie - og den lækre, lille kvindekrop på billedet. "Hvis du er med på den, vil både Nhung og Jack flytte ind hér - din bonus er, at du bor med Nhung på gæsteværelset, mens Jack og jeg tager soveværelset. Altså, når vi ikke alle er sammen. Du vil fortsat være slave også - men du kan disponere over Nhung, når vi ikke bruger hende". Jeg kiggede på billedet igen - jo, hende ville jeg da gerne "disponere" over. Men hvad sagde hun? Jeg kunne ikke sige nej, hvilket jeg sagde til Sarah.

"OK Skat - vi gør det så ALL IN ... det betyder mindst to år, med mindre noget uforudset sker. Jeg giver Jack besked - de kommer begge næste weekend, fra fredag allerede. Så kan vi se, om vi ikke svinger sammen alle fire.

Aldrig havde der været så lang tid til en fredag - men omsider bankede det hårdt på døren. Typisk Jack "her-kommer-jeg" bank. Sarah lukkede op - jeg måbede. Foruden Jack, som er næsten to meter høj, stod der en lille, spinkel kvinde. Iført en enkel kjole, let nedringet, men ikke uanstændig - kort, men ikke ultrakort. Sort, langt hår, dybe mørke øjne og et sødt og imødekommende smil, som virkede varmt og ægte. Hun kiggede også på mig - og først nu tænkte jeg over, at jeg var nøgen. Hun steppede indenfor og hilste pænt på mig - og gik ind i stuen, anvist af Sarah - og trak kjolen over hovedet og lagde den pænt sammen. Med største selvfølgelighed - hvorefter hun satte sig på knæ med let spredte ben og håndfladerne opad. Slavestilling. Tavs. Afventende.

Jack brød stilheden: "Jeg ved, at du har talt med Sarah - jeg har talt med Nhung og hun er indforstået også. Det regnede jeg også med. Hun har altid gjort, hvad jeg bad hende om - men hun har altid kun været sammen med mig - så dette er nyt for hende også. Du må bruge hende dag og nat - hun vil aldrig sige nej til dig. Den eneste betingelse er, at vi - Sarah og jeg - har førsteret til jer begge to. Hvis vi skal bruge jer, kommer jeres behov i anden række. Nhung overtager alle huslige pligter, bortset fra, at I begge står for aftensmaden og serveringen af den. Forstået og accepteret?" Jeg nikkede, mens mit blik søgte til Nhung. "Nhung betyder fløjl" fortsatte Jack - "og hun er mild og god, som dagen er lang. Du skal ikke være genert - bare brug hende. Hun er vant til det!" OM hun var - kunne jeg tænke mig!

"Måske I vil trække jer tilbage og lære hinanden at kende" tilbød Jack - jeg blev overrasket og nikkede et "tak" til ham. Han kunne jo have valgt at bruge os begge i stedet for. Jeg rakte min hånd til Nhung og - med et blik til Jack, som nikkede kort, rejste hun sig og stak mig sit vidunderlige smil. Jeg viste hende vejen til gæsteværelset og den store seng dér. Hun lagde sig villigt og kiggede afventende på mig. Dejligt, nu kunne JEG bestemme og være MAND igen ... jeg kiggede hende i øjnene og kyssede hende blidt. Hun besvarede mit kys og virkede utrolig villig. Jeg gik på opdagelse henn over hendes krop. Slank, grænsende til spinkel. Hun var ikke meget over 150 cm - ikke ét overflødigt gram. Alligevel fyldige bryster og en god, lille og fast røv. Lige min stil. Hun kiggede nysgerrigt på mig. Mine fingre fandt hendes glatte fisse, legede blidt med hendes lille kilder - fandt hendes våde åbning med en finger og kiggede hende i øjnene igen. ÅH - disse mørke, dybe øjne. Jeg tog min pik i hånden og styrede den op i hendes stramme fisse. Hvordan kunne hun være så stram efter flere år med Jacks monsterpik. Tanken strejfede mig, idet jeg trængte op. ÅH ... min helt egen slavefisse. Jeg skulle ikke strække mig langt, før hendes mund var lige ud for mine følsomme brystvorter - hun forstod straks og begyndte at slikke på den ene, mens hun nuldrede den anden med to fingre. UHHH ... lige, som jeg kan li' det. Længe siden, at jeg havde bestemt noget som helst. Pludselig gik døren op. Jeg stivnede. Hvis jeg kunne blive mere stiv. Det var Jack. "Nå - godt, du giver hende noget pik. Èn ting mere Slave, han kiggede på mig: hvis du sprøjter i hendes fisse, slikker du hende HELT ren bagefter. Ligesom ved Sarah. De skal være rene, hvis jeg vil bruge dem!" Han lukkede døren uden at vente på et svar. SUK - han ville vist lige minde om, hvem der bestemmer.

Det tog ikke min liderlighed at blive afbrudt - og slikke fisse bagefter var en rutine for mig. Jeg kneppede nu Nhung i hårde stød. Hun var med hele vejen. Stønnede og arbejdede med underlivet - uden på noget tidspunkt at glemme mine stive brystvorter. Min pik eksploderede. ÅHHH JAAA ... imens jeg kiggede ned over denne skønne skabning. ÅHH ... min krop spændte - hun kiggede nysgerrig på mig. Hvad nu? Jeg ventede et par minutter - så var det ned og slikke fissen ren. Hun satte sig lidt op, så jeg fik det hele med. Jeg følte mig lidt forlegen ved at have gjort det - Jack havde helt sikkert aldrig gjort sådan. Men da jeg var færdig, bøjede hun sig ned over min pik og slikke dén ren. Yderst grundigt - så den rejste sig igen. Jo - det skulle nok blive et fint bekendtskab, tænkte jeg.

Næste morgen vågnede jeg ved en velkendt hånd var på opdagelse et velkendt sted. Jack. jeg slog øjnene op. Han stod ved siden af sengen, bøjet ind over os. En hånd på opdagelse hos hver slave. Han havde allerede en finger oppe i Nhung, som villigt spredte benene for ham. "Åh - to slaver til morgen, det er bare luksus" sagde Jack og førte sin pik op i Nhung. "Slik mine nosser" kommanderede han mig, mens han rytmisk kneppede Nhung. "ÅH ja ... dejligt" oplyste han venligt, mens min tunge forsøgte at følge med hans vilde rytme. Med et lille "svup" trak han pikken ud af Nhung og smækkede den mod mit ansigt. Jeg tog den i munden. "Hjælp ham" nikkede han til Nhung og snart slikkede vi om kap på hans pik og nosser. "Du skal sluge i dag" sagde han til mig - og i det samme kom en stor ladning fra hans overdimensionerede pikmonster. Jeg slugte, mens Nhung interesseret kiggede på.

"Tid for morgenmad" sagde Jack og kiggede på Nhung - "Du skal vist ind og vække Sarah" tilføjede han og kiggede på mig. Jeg listede ind i soveværelset til en sovende Sarah. Løftede forsigtig på dynen og begyndte at kysse hendes lår og røv. "Uhmm bliv ved" kom det søvndrukkent fra Sarah. Hun spredte benene let og jeg nærmede mig langsomt, men sikkert, hendes fisse. "Åh - du var der jo ikke igår til at slikke mig ren bagefter. Din straf er at gøre det nu!" Hun spredte benene og afslørede jacks efterladenskaber fra engang i nat. Jeg foretrak nu frisk sperm ... men hvad gør man ikke for at få sin egen slavefisse. Jeg følte mig som en heldig og lykkelig slave allerede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.