Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg troede, at vi var kommet til en fælles forståelse - at Nhung og jeg kunne hygge os på gæsteværelset, mens Sarah og Jack havde installeret sig permanent i soveværelset. Well - Jack kom stadig på besøg hver morgen og tog, hvad han ville have. Som regel ville han som minimum have en langvarig slikketur - gerne, hvor både Nhung og jeg brugte tungerne, det bedste vi havde lært. Som regel ville han også lige kneppe Nhung med hans store monsterpik - for så tit at slutte af i min stakkels røv. Jo, han forstod at udnytte sine slaver.

Når det er sagt, havde jeg en yderst behagelig tilværelse - jeg brugte Nhung, som jeg ville og hun sagde aldrig nej. Tværtimod. Vi havde udviklet et super godt og hyppigt sexliv. Det eneste, som i den forbindelse mindede mig om de strengere slavedage er, at jeg stadig skal ned og slikke op efter mig, når jeg fylder hendes fisse med min friske sperm.

SEX I DAG?

En tirsdag morgen skiftede stemningen - Sarah og Jack sad og nød deres morgenmad, mens Nhung og jeg serverede. Vi havde vores sædvanlige slavetøj på: det vil sige ingenting, bortset fra Nhungs stayups og høje hæle, som "herskabet" for tiden fandt behag ved.

"Slaver - kom herhen" lød Jacks bryske ryst. Tonelejet sagde, at nu var der noget at tale om. "Sarah og jeg ønsker nogle ændringer med jer slaver - vi går ud fra, at det er i orden med jer?". Vi forblev begge tavse og kiggede skiftevis på Sarah og Jack.

Sarah tog ordet og kiggede på mig: "Du har været min slave i lang tid nu - men ærlig talt savner jeg tiden, hvor du var MIN slave ... jeg vil igen til at være mere aktiv med dig - og jeg vil kontrollere dit sexliv. Det var noget af det, som tændte mig allermest ved vores nye liv med slave og mistress"

Jeg stod og må have set utrolig overrasket og paf ud. Følte underkæben falde nedad. Ville hun have mig tilbage som ægtemand og slave? Nu, hvor hun havde Jack? Jeg kiggede spørgende på hende - og hun fortsatte: "Ja - det er svært at få øje på, at du er slave i dag ... vi bad Nhung om at føre dagbog over ALT, hun foretog sig rent seksuelt. Hvis vi tager det væk, hvor Jack er involveret, er hun MEGET aktiv med dig!". Sarah kiggede nærmest anklagende på mig. Jeg kunne krybe i et musehul under hendes strenge blik. "Tak nu bare i søndags: du vågner ved halvfire tiden om morgenen og knepper Nhung i røven ... sover et par timer og knepper hende derefter i både mund og fisse. Efter runden med Jack og morgenmaden, knepper du hende igen under jeres oprydning i køkkenet. Det vil sige, at du sprøjter tre gange indenfor få timer! I søndags var Jack og jeg til en udstilling - og du brugte Nhung yderligere to gange, inden vi var hjemme igen. FEM gange sperm lukkede du ud i søndags. FEM!" Hun kiggede igen strengt på mig. "Jamen ... jeg må jo bruge hende, som jeg ville ...?" Jeg kiggede spørgende på Nhung, som kort mødte mit blik for derefter at kigge ned. "Undskyld" hviskede hun til mig. "Undskyld".

"Du er min slave - og det vil du mærke mere i fremtiden" kom det fra Sarah. Fra i dag er din dag for udløsning igen lørdag. KUN lørdag. Hun virkede irriteret - måske jaloux på mit vilde sexliv med Nhung. "Kom, du kan starte med at slikke mine fødder!" Ordren lød ikke specielt sød - hun ville vist teste mig igen. "Husk også, at dine buttplut dage igen er onsdag og lørdag - du har ikke brugt den meget på det sidste"! Det lød som de gode gamle dage for få måneder siden - samme pligter og måske også straffe? Jeg knælede og begyndte at slikke Sarahs fødder. Hun kiggede tilfreds på mig.

"I aften sover Nhung hos Jack og jeg - så kan du tænke over, hvordan du igen bliver en ydmyg og villig slave for mig ... og for Jack, naturligvis". Hun fortsatte: "Du står for morgenmaden i morgen - kom ind og væk os klokken 7, når morgenmaden er klar".

Jeg stod op klokken 5:45 og gik efter et hurtigt bad i gang med morgenmaden. Ville vise mig fra den gode side og lavede stor English breakfast med stegt bacon, frokostpølser - og min egen variant med små, hjemmelavede pandekager til. Satte det færdige mad i ovnen, dækkede bord og gik præcis kl. 7:00 ned for at vække de andre tre.

Jeg bankede forsigtigt på døren. "Kom ind" lød det fra Jack - typisk, at han var mere morgenfrisk end Sarah. Selvfølgelig var Jack allerede aktiv - det så jeg, straks efter jeg tog i døren: han kneppede Nhung bagfra, mens han klaskede hende i røven, hver gang hans lange lem var trukket tilbage. "Kom her slave" sagde han og viste med en bevægelse, at jeg skulle på alle fire. "Nå - glemt din røvdildo?" grinede Jack. Det vil Sarah tage sig af, når hun er rigtigt vågen. Jeg kiggede mod sengen, hvor Sarah rørte på sig. "Kom og slik mig, slave" sagde Sarah - og jeg fandt hendes grotte med nærmeste omgivelser. Jack havde været dér i nat, kunne jeg straks smage. Hendes safter og nattens sved gav en morgenjuice, som jeg så ofte før havde slikke i mig. "Kom og knep mig" fortsatte hun - og det lod jeg mig ikke sige to gange. Det var mindst et par måneder siden, jeg sidst havde været i hendes varme hule.

"Knep mig så - min egen slavemand!". Hun kiggede nærmest kærligt på mig - og jeg var allerede godt i gang. "Tænk", hun strøg mig over håret, "allerede på lørdag må du sprøjte igen". Mit smil stivnede lidt ved den bemærkning - åh nej ... jeg var jo helt ude af øvelse. "Knep mig mere ... ja ... hårdt!!". Hun behøvede ikke opfordre mig - jeg kneppede hende dybt og hårdt - på dette tidspunkt ville jeg for længst have fyret ladningen af, hvis det var Nhung. Nu måtte jeg holde det tilbage. Sarah drejede sig om på knæ og strittede røven indbydende imod mig. "Knep mig i røven" ... Det var første gang i mit liv, at hun sagde de ord til mig. Hendes smukke røv var klar til mig - og så endda til morgensex. Det rykkede i min pik ved synet - og langsomt trængte jeg ind i hendes snævre hul. OH ... ja, snævert. "Knep mig, knep mig, hurtigere" kom det nu fra Sarah ... jeg søgte at slippe afsted med langsomme, seje stød - men dén gik ikke. "Knep mig hurtigt, hårdt" kom det som en kommando. Jeg måtte sætte tempoet op. "Ti minutter" kom det så, mens hun rakte ud efter sin i-phone og startede nedtællingen fra ti minutter. Hun havde ikke mistet taget. ÅH ... jeg kunne umuligt holde til dette. 7 minutter tilbage viste i-Phonen. "Nej, nej ... NEJJJJ, jeg kan ikke mere ... ÅHHHH" min pik sprøjtede op i Sarahs snævre røv.

"Slik mig ren!" kom det kort - og min tunge fandt hendes røv, søgte at få det hele med. "SLAVE!" sagde hun strengt "Det tegner ikke til en god start, dette her!". "Først glemmer du din DILDO og så kommer du uden tilladelse - som du KUN får om lørdagen!" Jeg krympede mig under hendes strenge ord. "Hent pisken, slave!". Jeg tøvede et kvart sekund, skulle lige gøre op med mig selv, om jeg ville og kunne stadig. Jo - jeg savnede min strenge mistress. Hun var trådt i karakter igen. Jeg var der på få sekunder med pisken.

"Ind over sengen" hun´pegede sigende. Jeg nåede lige at se Nhung og Jack, inden jeg lagde mig med strittende røv. De kiggede bare interesserede på - Jack havde for længst tømt sig i Nhungs røv og sad nu og aede hende på de ædlere dele og røven.

"Du får 15 slag for at glemme dildoen og 15 for at komme i utide!" hun lød kold og streng - men også som om en liderlighed, jeg kendte fra tidligere var vendt tilbage. Sarah var i sit es igen.

"Er du klar til at tælle, slave?" ... "Ja ... én, to ... tre ... AV... fire ..." hvor havde jeg dog savnet min skønne mistress ... nu var hun tilbage. Min røv led under det - men jeg havde fundet min plads igen. "... tolv... tretten ... "

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.