Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg bor i en ejendom med tre lejligheder - vi har en fælles vaskekælder, hvor mine oplevelser med min overbo tog sin begyndelse ...

Med mine 52 år føler jeg mig af og til som en "gammel dreng", men jeg er velholdt, veltrænet og løber eller cykler tit. De færreste ville skyde mig til over 45. For et års tid siden flyttede der et ungt par ind over mig, på første sal - hun er af italiensk afstemning, hvilket hun også så ud til. Sort hår, rank og stolt, når hun gik, flot figur. Hun var 26 år, fik jeg at vide til den fælles grilfest i sommer - hendes figur OH LALA. Som klippet ud af en FILM. Slanke, lange ben, stærke lår, en velformet røv og et par bryster, som trods deres anselige størrelse er faste og 100% ægte. Hendes ægtemand er teknisk direktør iog medejer noget IT-firma og tjener vist kassen. Hun var netop blevet arbejdsløs, fortalte hun til grillfesten.

SEX I DAG?

Det var sådan en morgen, hvor man vågner for tidligt - en time før alarmen. FUCK - kun 6:30 ... turen på badeværelset bragte mig forbi kurven med vasketøj. SHIT - fik jeg ikke vasket i går. Resolut tog jeg en morgenkåbe på, greb mine nøgler og vasketøjet for at gå i kælderen. Jeg bemærkede, at der var lys, man havde ikke hørt noget, så troede, jeg var alene. Dér sad hun, på hug foran sin vaskemaskine og var ved at fodre den med sit vasketøj. Da hun hørte mig bag sig, snurrede hun halvt rundt med et sæt. "Undskyld, hvis jeg forskrækkede dig" sagde jeg spontant. Mit blik gled op ad hendes nu let spredte ben, en glatbarberet mis og hendes veltrænede mave, brysterne var delvist dækket af hendes kåbe. "Åh undskyld" sagde hun og samlede sin kåbe om sig. "Jeg troede ikke, her var nogen så tidligt".

"Tak for sidst - det var da hyggeligt" begyndte jeg ... hun afbrød mit smalltalk med et: "Hvis du har lyst til en kop kaffe, har jeg den klar om 10 minutter". Jeg sank engang ... kaffe? "Ja, min mand er allerede kørt". Det lød som en åben invitation og min fantasi kørte på højtryk. "OK - om ti minutter" gentog jeg.

Jeg var anstændig nok til at hoppe i et par bukser og en T-shirt, inden jeg bankede på døren hos hende. Duften af kaffe mødte mine næsebor - hun havde ikke klædt om. En klædelig og feminin, tynd kåbe smøg sig om hendes krop. Jeg sank diskret mit mundvand. Ville hun ... virkelig?

Hun gjorde en bevægelse mod en stol i køkkenet, hvor jeg satte mig - hun serverede kaffe til os begge, mens jeg nød synet af hendes vidunderlige krop. Hun bevæger sig virkelig som en kvinde - har intet imod at være feminin. Frækt ... min fantasi spillede igen. Hun satte sig på en nøgen taburet af træ. Elegant kastede hun kåben til side og satte sig på sædet med sin bare røv. Jeg rømmede mig og skyllede ned med noget kaffe. "Mænd!" sagde hun. "Hvad med os?" spurgte jeg, da hun ikke umiddelbart fortsatte. "Min mand", fortsatte hun omsider, "han er som en kanin - bortset fra, han ikke spiser meget salat", hun smilte ad sin egen fortællemåde. "Så han ... " jeg prøvede at finde en meget sigende grimmasse. "Ja - hele tiden ... han tager mig hver eneste morgen, inden han kører på job. Når han kommer hjem er han klar igen. Når vi går i seng også ... så mindst tre gange om dagen" fortalte hun. "Og nu ... er du træt af det?" spurgte jeg og prøvede at virke deltagende. "Nej - jeg siger aldrig nej til min mand ... men MÆND ALTSÅ! - De burde rydde op efter sig". Hun flyttede sig lidt på sædet, rejste sig. "Mere kaffe?". "Ja - tak". "Se hér" - hun pegede på sædet - "totalt fedtet til af min mand - inden jeg når at få noget ud af det." Hun tøvede inden hun spurgte mig: "Gør du også sådan?" "Øh ... tænker mest på mig selv? Nej da!" jeg prøvede at virke overbevisende. "Ville du slikke mig bagefter så?".

Nu syntes jeg nok, samtalen tog en hurtig drejning - jeg tog en rask beslutning: "Det ville være en ære og fornøjelse at slikke dig ... også bagefter" sagde jeg med fast stemme. Hun satte sig på skamlen igen, lænede sig op ad væggen, spredte benene: "Kom og slik mig så ...". Jeg tøvede nogle sekunder - men tænkte så: hvis det er prisen for at kneppe denne underskønne og unge kvinde, så ... jeg faldt på knæ og begyndte at slikke hende. Min tunge fandt hendes klitoris og hun sukkede dybt. "Slik mig ren også" ... jeg fandt hendes hede grotte og kunne godt smage, at hér havde været en mand for nylig. Det var ikke kun hendes safter. "ÅH ... JA ... JAH" hun stønnede og skreg, da jeg fortsatte med min ivrige tunge. "JA, JA, JAAAHHH", hun rystede i en orgasme, som jeg sjældent har oplevet. Min pik bankede på de stramme jeans og jeg var klar til at smide dem, da hun blot sagde: "TAK - tusind TAK ... det var vidunderligt.

"Jeg ... ØH ... velbekomme - skulle det være en anden gang" sagde jeg, nærmest for at være morsom. "Ja, tak" svarede hun. "Samme tid i morgen?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.