Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun havde købt en ridepisk – endda givet mig den som gave – med en bemærkning om, at jeg skulle "smage" pisken, hvis jeg fik udløsning i utide. Det vil sige: uden hendes tilladelse. Min flotte hustru Sarah, den høje, slanke og veltrænede kvinde, som jeg havde kendt i omkring 10 år.

Jeg var gået ind på, at hun nu styrede vores sexliv – heldigvis betød det meget mere sex end tidligere, men hun var nu begyndt at kontrollere mine udløsninger. Ofte slikkede og kneppede jeg hende til orgasme – men måtte ikke selv komme. Det betød, at min pik strittede og dunkede konstant – specielt efter at have været i hendes varme grotte under hendes vilde ridt. Hun elskede at ride min pik – og gjorde det som regel mindst to gange om dagen. To gange ti minutter. Målt med hendes i-Phone. Så jeg vidste, hvor længe, jeg skulle holde mig tilbage. Af og til startede hun med fem minutters blowjob – bare uden de forløsende sprøjt til sidst.

SEX I DAG?

Jeg havde fået pisk tirsdag – mine første nogensinde. Ti slag i røven med ridepisken. Endda tolv – fordi jeg havde glemt at tælle de sidste to, som så blev gentaget. Hun slog meget hårdt med de i alt fire sidste slag – og jeg frygtede, hvad der ville ske, hvis jeg igen sprøjtede inden lørdag.

Det var blevet fredag og jeg kom hjem fra arbejde til en syngende Sarah. "Tag et bad, Skat – jeg laver mad til os!" Jeg kiggede til hende i køkkenet. Højhælede sko, lårkort og sorte stayups, en lille top som fremhævede hendes C-skåle mere end den skjulte noget. Hun kyssede mig. "Skynd dig!" sagde hun "Du skal ikke tage tøj på bagefter". Hvad? Skulle jeg løbe rundt i bar røv?

Efter badet gik jeg nøgen ud i køkkenet – afventende. "Maden er klar om ti minutter – den står i ovnen" kvidrede hun lystigt. "Du skal lige være klar også!" Hvad havde hun nu fundet på? Hun trak et stykke reb frem, tyk som hendes lillefinger og vel tre meter langt. "Kom her, Skat!". Hun satte sig i den lille sofa i alrummet og trak mig hen foran hende. Hun tog resolut fat i mine nosser. "Spred benene Skat!". Jeg adlød bare. Hun fandt omhyggeligt midten af rebet og førte det bag mine nosser. Så bandt hun en knude, ikke specielt hård, og skubbede knuden om mine nosser så højt op som muligt, mens hun trak ned med den anden hånd. AV tænkte jeg. Så en ny knude, denne gang bag nosserne og under den første knude, ny knude foran, og sådan blev hun ved, til det strammede vildt i mine nosser. Der var ikke plads til flere knuder og mere reb. Knuderne blev stadig strammere og skubbede mine kugler sammen i den sidste rest af min pung, så de lignede to nødder yderst på grenen. Resten af rebet hængte ned mellem mine ben. Tilfreds kiggede hun på sit værk.

Hun stak nu begge rebender gennem mine ben og fiskede dem op bag mig, førte rebet op mellem mine baller. Trak til. Jeg gav mig – den stramme pung gav hurtigt ømme nosser. Dette var kun starten. Hun stod bag mig og målte lidt – slog en knude på begge rebender samlet lige over mine baller. Hun gik nu foran mig igen og tog armene om bag mig og trak til, opad, så jeg uvilkårligt bøjede mig lidt frem. "Stå ordentligt" fik jeg at vide. Nu førte hun rebet ender fra knuden over ballerne rundt til min mave og bandt en knude dér. Strammede. Jeg stønnede, Hun trak til, strammede knuden igen. Mine nosser. AV. "Hold lige på knuden" sagde hun, som om hun snørede en fyldt steg. Mens jeg holdt knuden, bandt hun en modsat knude ovenpå og låste rebet fast med den. Jeg stod med spredte ben og kunne mærke mine nosser blive trukket bagud – og se min halvstive pik pege delvist nedad. "Gå lidt rundt – lad mig se dig" opfordrede hun. "Fint – det er jo perfekt". Jeg gik lettere krumrygget, for at mindske trykket på mine nosser.

Pludselig satte hun sig på hug og tog min pik i munden – åh nej ... skønt at mærke hendes tunge – men jeg tænkte straks på konsekvensen af at sprøjte. 25 slag med pisken. Hun tog ikke tid, men det var omkring de sædvanlige 5 minutter – med den forskel, at min stive pik nærmest trak i nosserne – og omvendt. Ømt og frækt på samme tid.

"Sæt dig, så serverer jeg i dag" sagde hun – jeg tænkte mig ikke om, og ville sætte mig. AV, hvor det strammede ... og mine nosser var trukket så langt bagud, at jeg ikke kunne undgå at sidde lidt på dem. Heldigvis var stolen polstret med en hynde. Jeg sad uroligt under hele måltidet – Sarah talte om løst og fast, som om jeg ikke var nøgen og med reb om mine nosser.

Afrydningen stod jeg for, mens hun fulgte mig med øjnene. "Du ser fræk ud, Skat – dejligt lange nosser, du har. Måske de kan blive endnu længere?" Hun satte et ben op på stolen, så jeg havde udsigt til hendes glatte fisse – og begyndte at lege lidt med sig selv. Hun drak lidt vin ind imellem – og kiggede så underligt på mig. Da alt var ryddet væk – med smerter ned i mine spændte nosser for hver bevægelse og navnlig bøjning – kaldte hun mig hen til sig. "Slik mig, Skat" ... jeg nyder at slikke hende – men ved også, hvor liderlig hun bliver. Specielt efter et par glas vin. Tænkte tanken, om hun havde planer om at straffe mig i aften – bare jeg kunne holde til i morgen, lørdag. Jeg ville gøre hende stolt – og undgå straf.

"Du skal kneppe mig nu – jeg er så liderlig i dag" – jeg hørte, hvad hun sagde, men det var ikke netop et sprog, hun normalt brugte. "Kom Skat – ti minutter" ... i-Phonen kom frem. Jeg stod på knæ og kneppede hende hårdt, mens hun spredte benene vildt i den lille sofa. Jeg mærkede virkningen fra rebet – jeg ville aldrig kunne holde mig tilbage efter den påvirkning. Jeg var solgt. NEJ – ikke give op nu ... hun skulle kneppes. Ti minutter? Herre Gud! Hun greb fat i rebet om min mave – og trak mig nærmest op i hende for hvert stød. "Knep mig – knep mig HÅRDT". Hun trak rytmisk i rebet med forbindelse direkte til mine spændte nosser ... jeg kastede et blik på i-Phonen: 7:01 jeg havde kun kneppet hende i TRE minutter. Hun bestemte rytmen – jeg kunne ikke snyde og sætte tempoet ned. 4:45 nåede jeg lige at registrere. Sammen med en smerte – men også en helt ny vellyst – fra mine ømme nosser. Den kvinde ... hun gør mig ... bare så liderlig. 3:30 ... det var, som om tiden var gået i stå. Mine desperate øjne mødte hendes. De var rolige. Hun så venligt på mig. Blidt og liderligt, mens hun styrede rytmen. 2:30 ... jeg kunne ... jeg KAN ... jeg VIL ... 1:10 "NEJJJJ ... ÅHHH" jeg skreg, mens min sperm fandt hendes livmoder langt oppe.

"SKAT!" – hun kiggede bebrejdende på mig. "Du ved, hvad du skal" ... jeg tænkte næsten ikke over det, men begyndte at slikke min klistrede sperm direkte fra hendes varme fisse, hun rykkede lidt frem i sædet, så jeg fik glæde af hele ladningen, efterhånden som den forlod hendes skønne fisse. Det rørte mig ikke mere at slikke min sperm op – havde gjort det så ofte. Det hørte med til min rolle. Hun nød det. Magten. Lige så meget som min tunge. Hun rykkede lidt mere frem på sædet, spredte benene helt ud. Ja – vidste det jo. Starten af min straf – jeg skulle slikke hendes røv. Røvhullet. "Gør det grundigt" mindede hun mig om, "Mens jeg tænker på din videre straf. Du kender den jo?" – "Ja – 25 slag med pisken" sagde jeg med lille stemme. Jeg tænkte på de 10 – 12 slag sidst – de gjorde nas ... hvad nu med 25? Hvad med mine nosser? Bundet bagud ... ville hun ...? NEJ – det var vel KUN i røven ... ikke mine ... NEJ, det kunne hun ikke gøre?

"Hent pisken, Skat" sagde hun venligt – og jeg var klar med den til hende straks efter. Hun nød at få den overrakt – sammen med magten.

"Læg overkroppen ind over sofaen, ikke for langt, bare så du hviler brystet på den!" hun instruerede mig med største selvfølgelighed. "Spred benene ... svaj i ryggen!" hun prikkede mig i ryggen, til den var svajet som ønsket. Min røv strittede nu direkte ud i lokalet – og mine nosser var strammet langt op. Alt for langt, tænkte jeg.

"Nu er det første gang, du skal have 25 slag" sagde hun, "så du må få op til to pauser undervejs. Du skal bare sige PAUSE, hvis du trænger. Forstået?" "Jeg vil så finde på noget, som ikke belaster din røv og nosser så meget i din pause" tilføjede hun ildevarslende. "Klar?" næppe havde hun sagt klar, før jeg hørte det første sus fra pisken. En smerte ramte min højre balle. "Èn" talte jeg, belært fra sidst. Hun slog lige så hårdt nu som ved de sidste fire slag sidste gang. Det var hårdt. "TO – TRE – FIRE" talte jeg højt og tydeligt. Hun slog skiftevis på højre og venstre balle. Hun stod over mig, jeg hvilede overkroppen mellem hendes ben på sofaen, hun havde udsigt direkte til min stakkels røv. "FEMMMMM ... AHHH" stammede jeg. Hun havde ramt direkte ned på mine spændte og bundne nosser. "SEKS-SYV-OTTE" de kom hurtigt og hårdt nu. "NIiiiiiii ... ÅHHH" stønnede jeg "PAUSE!!" hun havde igen ramt mine nosser og de var ømme og spændte.

"Knep min røv med din tunge i pausen, slave" sagde hun og løftede de ene ben op i sofaen. Jeg gjorde mit bedste, lod min tunge køre ind i røven på hende. "Dybere" befalede hun – jeg brugte hele min lange tunge, hun kunne li' det.

"SLUT med pausen" kom det kort – og jeg stillede mig i samme position som før. Det samme gjorde hun. Med stor præcision ramte hun igen skiftevis højre og venstre balle – godt at vide, hvor jeg kunne forvente de hårde slag. "SYTTEN" nåede jeg til uden at bede om min sidste pause – og tænkte, at jeg klarede den uden. Hun fik mig på andre tanker. "SLAVE!" startede hun – "Det her er en straf og du får den for at lære. Så du kan tænke på, hvordan du kan blive en bedre slave. Så du ikke sprøjter i tide og utide. De sidste slag får du på dine nosser – lader til at virke godt på dig!" NEJ ... NEEJ. Ikke igen. De to slag, som allerede havde ramt gjorde vildt ondt. Ekstremt. Havde aldrig mærket noget sådant før. Jeg kunne sige fra. Jeg var mand. Kunne rejse mig. Stoppe hende. Jeg gjorde det ikke. Ventede kun.

"ATTEN – NITTEN – TYVE – ENOGTYVE..." Jeg bed smerten i mig ... mine nosser var ved at sprænges. "TOOGTYVE ... PAUSE!!". Jeg kunne ikke mere – ikke lige nu.

"Læg dig på sofaen – hovedet ud over kanten ... sådan ja!" Hun bevægede sin fisse ned mod min mund ... jeg troede, hun ville slikkes igen. "Luk munden op, Slave!" Jeg gjorde som befalet ... hun begyndte at tisse mig i munden. "Du sluger bare, Slave". Det var meget grænseoverskridende ... men hvor var det frækt. Hun tømte sin blære og jeg bare slugte og slugte. Kunne ikke andet. Spildte vist ikke. Frækt. Var jeg bare blevet hendes lille, lydige slavedreng?

"Vi blev ikke færdige ..." sagde hun blot – idet hun lagde an til den sidste mishandling af mine nosser. Min pik rørte foruroligende på sig – trak i mine nosser og rebene – jeg kunne jo li' det. Min pik tager ikke fejl. Den havde rejst sig så meget, som rebene tillod.

"TREOGTYVE ... FIREOGTYVE ... FEMOGTYVE" hørte jeg mig selv tælle, mens de sidste hårde slag forplantede sig gennem mine ædlere dele.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.