Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det startede for over et år siden. Vi havde haft tre vennepar på besøg til den helt store middag med god rødvin og et par ikke så små til kaffen bagefter. Stemningen var høj og det blev ud på natten, inden gæsterne brød op.

Jeg har kendt min kone i over 10 år - og vi har været gift i de 8. Vi har haft et OK sexliv altid, men kedeligt i forhold til, hvad det udviklede sig til.

SEX I DAG?

Jeg kunne mærke på Sarah, som min kone hedder, at hun var påvirket af vin og stemning - og min plan var bestemt at knalde hende strakt gæsterne var gået. Hun var altid mere villig og vild, når hun havde drukket. Jeg blev klogere. Meget klogere - og særdeles overrasket.

Hun foreslog, at vi ryddede køkkenet - vaskede potter og pander af. ØV - ingen sex, tænkte jeg. Hun vaskede - jeg tørrede. Da hun var færdig, vaskede hun hænderne usædvanligt grundigt - stadig med de stramme gummihandsker på - og begyndte at knappe mine bukser op. Hun plejede ikke sådan at tage initiativ - jeg mærkede, hvordan min pik nysgerrigt begyndte at rejse sig.

Med bukserne om hælene mærkede jeg, hvordan hun nu begyndte at bearbejde min pik og mine nosser. Hun kiggede mig direkte i øjnene: "Synes du, at du får for lidt sex?" spurgte hun sukkersødt. Jeg svarede kækt: "Ja - jeg er jo en mand". Hun tog hårdt fat i mine nosser: "Sex er ikke noget DU får - det er noget, vi har sammen, ikke?" - "Joh ..." måtte jeg give hende ret. Jeg var nu stor og stiv - hun blev ved med at give mig et fast håndjob. "Knap min skjortebluse op!" sagde hun fast. Jeg gjorde det selvfølgelig - og afslørede hendes C-skål bryster understøttet af den blonde, sorte BH. "Kys dem!". Sådan plejede hun bestemt ikke at tale. Jeg gik hurtigt igang med at kysse hendes bryster. "Blidt!" sagde hun bare. Min pik var ved at sprænges. "Du kommer ikke endnu!" sagde hun - fast i stemmen.

"Du vil gerne, at vi har mere sex, ikke?" Jeg måtte indrømme et varmt: "Ja!" - "OK", siger hun, "Men du skal betale for det!". Jeg blev helt forvirret - betale? jamen - vi har jo fælles økonomi. "Du skal betale for mere sex ved at gøre, som jeg siger. Jeg vil bestemme hvor og hvornår, vi skal have sex. Du må ikke komme, med mindre, du har fået min tilladelse. Forstået?"

Jeg forstod - hun var stangliderlig og nu ville hun bestemme ... var det for altid? "Forstået?" Hun gentog ... "Ja ... OK med mig" fik jeg fremstammet. Hun havde hele tiden gnedet min pik - og jeg kunne sprøjte, hvornår det skulle være. Det rykkede i min pik ... prøvede at tænke på noget andet. "Èn ting mere: nu har jeg slugt din sperm i ti år - det er slut! Nu er det DIG, der skal smage sperm!". Jeg var målløs. "Du kommer KUN, når du har min tilladelse - og du slikker altid din sperm op bagefter! Hver gang!"

"Jeg ... jeg ..." stammede jeg. "Har du lyst til at komme?" spurgte hun med mild stemme igen. "Ja ... JAH" råbte jeg, men kunne holde det LIDT endnu. "Du må komme, når du har sagt OK til mine betingelser" ... "OK - du vinder ... AHH" ... jeg begyndte at sprøjte. Jeg var vildt ophidset - min kone dominerede mig. Havde jeg virkelig drømt om det? Synes jeg nu ikke!

Hun sørgede for, at jeg sprøjtede ud i hendes gummihandske hånd. Samlede omhyggeligt min sperm. Nu smurte hun langsomt spermen rundt på håndfladerne og fingrene. "Hér - slik så!" Tonefaldet var ikke til at tage fejl af. Jeg slikkede. Den ene finger efter den anden, håndfladerne - begge handsker. Helt rene. Genkendte smagen fra dengang, jeg som helt ung lige skulle smage min sperm. Det værste var, at min ophidselse holdt sit niveau - hun havde tændt mig på en helt ny måde. "Slik mig!" udbrød hun og satte sig til rette på køkkenbordet, mens jeg grådigt slikkede hendes meget våde og glatbarberede mis. Hun var tæt på at komme: "Knep mig så!" Min pik var kampklar igen og jeg gav hende pik som sjældent før. Hun hylede og skreg og var helt oppe at ringe. "Knep mig" Mere! Hårdere!"

Jeg var tæt på igen - kunne sprøjte min ladning nummer to op i hende NU ... hendes blik fortalte, at DET skulle jeg ikke endnu. Hun kiggede mig i øjnene: "Mere ... mere! ... Ja ... JAH", hun kom i en kraftig orgasme. Den vildeste til dato. Hun kiggede mig i øjnene: "Ja - kom så Skat - KOM!" Jeg skulle ikke høre det to gange og sprøjtede op i hendes skønne fisse. "Ja - tak" sagde hun og krammede mig lidt ... "Så må du gerne gøre rent efter dig!" SHIT - tænkte jeg, hun mener det SQ. Jeg måtte ned og rense hendes fisse for min sperm og hendes egne rigelige safter. "Tak Skat" sagde hun sødt bagefter - "Sådan bliver det fra nu af!"

Næste morgen vågned jeg ved, at hun masserede min pik - vildt, så ivrig havde hun aldrig været og slet ikke vild med morgensex. Hun kravlede op på pikken og red hårdt i lange træk. Hendes vidunderlige bryster hoppede op og ned - og hun lænede sig frem, så jeg fik dem i ansigtet. Elsker det. Hun tog hårdt fat i min brystvorter, som er meget følsomme, mens hun red og red ... Hun kunne se på mig, at jeg snart ikke kunne holde mere ... "Vil du gerne komme, min lille slave-Skat?" Hun smilede til mig. "OK ... jeg rider 50 gange mere, så må du ... 1, 2 , 3, ... 37, 38, 39 ..." Jeg kunne ikke mere og sprøjtede på 39. Hun kiggede skuffet på mig - og flyttede sig i samme sekund til min mund og tunge. "Slik mig ren!" Jeg gjorde som befalet. "Du kom for tidligt - hér er din straf! SLIK!" Hun rykkede frem i det samme og gned sit røvhul mod min mund og tunge. "SLIK!" Jeg slikkede hendes røvhul, noget jeg aldrig havde gjort før.

Ja - det er over et år siden nu - og lige siden har jeg fået utroligt meget sex - hun bliver tilsyneladende aldrig træt af at styre og bestemme - og se og mærke mig slikke sperm. Jeg har lært at holde meget længere, når jeg skal kneppe hende - noget, hun roser mig for. Til gengæld er straffen for at komme for tidligt blevet meget hårdere - men det kan I høre om i fortsættelsen!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.