Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mens vi spiste morgenmad holdt det endelig op med at regne. Det var stadig varmt og meget fugtigt, så vi tog kun underbukser og en t-shirt på. Vores forældre ville tidligst være tilbage kl. 15. Allerede mens vi spiste morgenmad begyndte jeg at tænke på at få tøjet af igen og lege videre. Jannie havde de samme tanker, for mens vi sad overfor hinanden kunne jeg pludselig mærke hendes fod i mit skridt, hvor hun forsigtigt følte min pik.

'Er den stadig lille?'

SEX I DAG?

'Ikke ret længe, hvis du fortsætter med at gøre det der.'

'Godt. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at gøre det rigtigt, du ved...'

'Spiser du p-piller?'

'Nej. Vi bliver nødt til at være forsigtig og du må tage den ud, inden du kommer.'

Det fornuftige havde selvfølgelig været at lade være, men det var for spændende. Vi var tilbage i annekset i løbet af no time og lå nøgne på sengen. Jeg var omtrent allerede mellem hendes ben, men hun stoppede mig.

'Du bliver nødt til at gøre mig våd først.Du må gerne slikke mig igen.'

Det gjorde jeg hellere end gerne. Det var lidt anderledes denne gang, fordi jeg ikke var så beruset af selve det at gøre det, men kunne nyde hvordan hendes skamlæber og klit svulmede lidt op mens jeg slikkede på dem. Jeg nød at suge dem ind i munden og nærmest tygge blidt i dem, og det virkede også, som om Jannie kunne lide det. Hun blev ihvertilfælde våd. Jeg havde regnet med, at vi skulle gøre det med mig øverst i missionærstillingen, men hun ville være øverst.

Jannie sad på knæ og svævede over min pik med et spændt udtryk i ansigtet. Hun sænkede sig langsomt ned mod min pik, men hun var nødt til at tage fat om den for at få den rigtig på plads. Jeg kunne mærke modstand og der skete ikke så meget. Jannie rokkede forsigtigt frem og tilbage og lidt efter lidt kunne jeg mærke modstanden forsvinde og jeg trængte et lille bitte stykke ind i hende. Jannie lukkede øjnene og pressede hårdere ned, og pludselig var jeg inde. Hun åbnede øjnene igen og smilede.

'Det var ikke så slemt. Nu kan vi bolle rigtigt.'

Jannie rokkede lidt mere frem og tilbage indtil jeg kunne mærke at hun sad på mig. Jeg kune godt se det gode ved, at hun var øverst. Jeg kunne se på hende mens min pik kom længere og længere op i hende, og se den lille skælven da hun sank helt ned over mig. Jeg kunne lade mine hænder glide op langs med hendes sider til brysterne og lege med dem, mens hun langsomt gned sig imod mig. Det blev mere og mere intenst.

*Vi bliver nødt til at stoppe.' gispede jeg. 'Jeg kommer snart.'

'Bare lidt mere,' gispede Jannie tilbage, og intensiverede bare sine bevægelser.

Nu kunne jeg se, hvorfor det var en dårlig ide at have hende øverst. Selvom jeg jeg prøvede at tage fat om hendes hofter og løfte hende af, havde jeg ikke kræfter nok i den stilling til at løfte hende af i strakt arm.

'JANNIE!'

'JA, JA, lige nu.'

Det var lige oppe over men katastrofen blev afværget. 'Det var nær gået galt.'

'Men det gjorde det ikke det var lige så godt. Jeg var nødt til at få det sidste med.'

Der var lidt blod på min mave og min pik, og lidt i Jannies skød. Vi gik over til badet og fik renset det af. Så tilbage i Jannies seng. Vi kælede længe igen. På et tidspunkt satte hun sig igen overskrævs på mig, men uden at jeg var inde i hende, hun gled bare frem og tilbage med min pik fanget mellem hendes skamlæber. Det føltes næsten lige så godt som at være inde i hende, men også kun næsten. Efter et stykke tid i den stilling lod hun sig glide baglæns indtil hendes hoved var ud for min pik. Hun lænede sig ned og rørte spidsen af min pik med sin tungespids. Hun kigge drillende op på mig, uden at sige noget, mens hun lod tungespidsen røre igen. Så slikkede hun lidt på skaftet, og endelig tog hun så mod til sig og tog hele hovedet i munden.

Der var varmt og godt i hendes mund. Ikke alene det, men det så utrolig ophidsende ud at se hende tage den i munden mens hun stadig kiggede op på mig. Istedet for bare at bevære sig op og ned, lod hun tungen slikke rundt om hovedet som om den var en slikkepind. Det var næsten for meget og alligevel helt vildt ophidsende. Hun løftede hovedet et øjeblik.

'Gør jeg det rigtigt?'

'Fantastisk.'

Jeg fik et stort, stolt smil, inden hun dykkede ned igen. Hendes tunge var helt fantastisk. Hun holdt den ene hånd omkring skaftet og med den anden hånd begyndte hun at kæle for mine kugler. Jeg spjættede helt ufrivilligt op mod hendes mund, men hendes hånd forhindrede, at jeg kom for langt ind. Hun forstod, hvad min krop ville og bevægede munden og hånden om skaftet op og ned, mens hendes tunge stadig pirrede den mest følsomme del af min pik. Selvom jeg ikke ville have, at det skulle stoppe, følte jeg, at jeg var nødt til at advare hende.

'Jeg kommer snart.'

Jannie lod, som om hun ikke hørte det, eller også var hun bare i en anden verden, ligesom når jeg slikkede hende.

'JannieEEEE.'

I stedet for at stoppe satte hun farten op og jeg var uden en chance. Hendes varme mund, tungen og hendes fingerspidser på mine kugler var for meget af det gode. Jeg tømte alt, hvad jeg havde i mig, i hendes mund, og selvom jeg havde haft udløsning et par timer tidligere, var der blevet brygget en ny potion i mellemtiden. Det føltes som den længste og mest intense udløsning jeg havde haft. Ved hver skud rykkede det i hele kroppen og jeg forsøgte at støde længere ind. Jannie holdt godt fast for at sørge for, at jeg ikke fik presset min pik for langt ind i hendes mund. Jeg har nok haft lukket øjnene for jeg tror ikke det i virkeligheden sortnede for mig.

Jeg åbnede øjnene igen og kiggede ned på Jannie. Hendes øjne strålede i triumf.

'Stop, stop stop.' stønnede jeg. Berøringerne fra hendes tunge var nærmest smertefulde nu.

Hun stoppede, men havde stadig pikken i munden, mens hun så ud, som om hun overvejede, hvad hun nu skulle gøre. Jeg tror, hun forsøgte at sluge, at dømme efter den grimasse, der kom på hendes ansigt. Måske var hun bare ved at kløjs i det. Hun åbnede bare munden og lod det flyde ned over hagen og min pik.

'Det smager ikke så slemt, men det er lidt ...slimet agtigt.'

'Det var så godt. Vi må nok hellere tørre det af, får det løber ud på lagnet.'

Vi kiggede os om, men der var ikke rigtig noget at tørre med.

'Vi fordeler det bare,' sagde Jannie og begyndte at gnubbe det ud over min mave. Jeg kunne ikke dy mig og puttede en finger på hendes hage of smurte det rundt på hendes kinder. Vi grinede og sloges lidt for sjov. Så gik vi over for at blive renset endnu en gang. Kl. var 12 og vi havde, bortset fra vores morgenmadspause, været i gang med hinanden i næsten 6 timer og vi var lidt trætte, da vi stod under bruseren igen. Jannie var rød og lidt opsvulmet mellem benene og for stort set første gang var min pik ikke stiv mens jeg stod tæt op ad hende.

Vi tog lidt tøj på og lagde os i skyggen på et par liggestole. Vi var enige om, at vi nok hellere måtte holde os fra hinanden, når vores forældre kom tilbage. Jeg tror ikke, at nogen af os havde lyst til at skulle forklare, hvad vi havde lavet. Nu havde vi jo ligesom også fået vores lyst styret.

Jeg tror måske, at vi faldt lidt i søvn, for pludselig kunne vi høre bilen og vores forældre var tilbage.
Om aftenen, da vi havde sagt godnat til de voksne, stod vi lidt og snakkede uden for vores værelser, inden vi gik hver for sig. Det var lidt svært at falde i søvn, når jeg vidst, at Jannie lå lige inde ved siden af, sikkert næsten nøgen i sin seng. Efter en halv time blev jeg enig med mig selv om, at jeg lige ville se, om hun heller ikke kunne sove, så vi måske kunne snakke lidt mere. Jeg bankede forsigtigt på hendes dør og kunne høre et 'Kom ind'.

Der var meget mørkt ude på landet, men jeg kunne skimte Jannie på sengen. Hun havde ikke noget over sig og så vidt jeg kunne se, heller ikke noget tøj på.

'Vi må være stille,' hviskede hun.

Vi havde faktisk nok været væsentlig mere støjende om formiddagen end vi havde været klar over. Vi lå lidt og kyssede. Vores hænder gik på opdagelse igen og vi hidsede hurtigt hinanden op. På en eller anden måde endte vi med at ligge på siden med hovederne mellem hinandes ben, ivrigt slikkende og suttende. Det var dobbelt ophidsende at gøre det på denne måde og mørket omkring os forstærkede smagen, lugten, følelsen og nærheden. Jeg ved ikke, om vi kæmpede om, hvem der kunne få den anden til at komme først, men Jannie gjorde hvad hun kunne for at give mig udløsning. Jeg ville gerne have det til at vare så længe som muligt og prøvede at koncentrere mig om nydelsen ved at slikke hende. Det lykkedes mig at få hende drevet over kanten første, men det var ikke meget, der skilte os.

Selvom vi havde aftalt ikke at gøre noget, havde Jannie været forudseende og havde nogle papirlommetørklæder klar til at spytte ud i. Vi blev enige om, at vi hellere måtte sove hver for sig, i tilfælde af at vi kom til at sove så længe, at vores forældre ville komme for at vække os, så jeg gik ind til mig selv.

Jeg blev vækket kl 6 næste morgen af Jannie, der stod ved siden af min seng og prøvede at vække mig. Hun havde en t-shirt på. Ud af mine søvndrukne øjne kunne jeg skimte, at det var det eneste, hun havde på. Det så ret sexet ud fordi den kun lige akkurat dækkede det, den skulle. Hun havde selvfølgelig ikke t-shirten på ret længe. Det blev meget hurtigt lige som om aftenen, denne gang med henden oven på mig, fordi min seng var smallere og vi bedre kunne være der på den måde. Det var ligeså godt som at ligge på siden. Bagefter smuttede Jannie tilbage på sit værelse og vi sov videre et par timer.

Sådan fortsatte vi resten af ugen. Om dagen holdt vi pænt fingrene fra hinanden, bortset fra et par gange, hvor vi var alene ved stranden. Når vi var ude og bade, kunne vi røre ved hinanden under vandet. Man skulle tro, at vandet var meget varmt, sådan som vores ansigter blussede, når vi kom ind på stranden igen.

Desværre fik ugen en ende og vi måtte sige pænt farvel. Vi vidste, at vi ikke ville se hinanden foreløbig, men det havde været en begivenhedsrig uge, som fyldte meget i mine dagdrømme i månederne efter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.