Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede af et tordenskrald der må have været stort set lige over huset. Ca. 15 sekunder senere fløj min dør op, og Jannie kom styrtede ind, og strøg direkte ned under det lagen, jeg havde over mig, og gemte sig med hænderne for ørene. Det var meget varmt, da jeg gik i seng, så derfor havde jeg kun et lagen over mig. Nedenunder lagnet var jeg helt nøgen.

Det var sådan det startede. Faktisk startede det et par dage tidligere, da mine forældre, min kusine Jannies forældre, og jeg, ankom til sommerhuset. Det var et ret stort hus af et sommerhus at være, og der var 3 soveværelser i selv huset og 2 i et anneks et stykke fra huset. Jannie og jeg blev enige om at vi ville sove i annexet. Jannie syntes ikke, det ville være fair hvis en af os skulle bo alene i annekset. Jeg ville ikke være bange for at sove der alene, men det var ret hyggeligt at være 2 og at vi ligesom havde vores eget.

SEX I DAG?

Jannie og jeg var jævnaldrene og havde altid haft det sjov samme på vores ferie. Vi var ligesom et team samme mod vores forældre da vi var små, og lavede hemlige ting sammen. Nu havde ikke været på ferie sammen, siden vi var elleve. Vi var stadig enormt glade for at se hinanden og de mange minder og vores ferier samme gjorde sit til, at jeg havde glædet mig til denne uge.
Vi legede ikke sammen som vi gjorde, da vi var børn, men vi snakkede om alt muligt, der interessere 15 årige: musik, fester, FILM osv. Selvom det var nogle år siden sidst, så havde vi været på ferie med Jannie og hendes forældre en del gange. Vi så dem ikke så tit i hverdagen, men min far og hans bror havde altid været ret tæt, for deres forældre død ret tidligt. Vi ville helt sikkert se dem mere, hvis ikke vi boede i hver sin ende af landet.

Vi var kommet om lørdagen og skulle være der til lørdagen efter, men vores forældre skulle til et guldbyllup eller noget i den stil hos vores fædres ældre fætter, så de var nødt til at køre til København mandag aften for at kunne være der tidligt tirsdag morgen for at synge osv. Der var så frokost hos med guldbrudeparret for den nærmeste familie, minus børn. Da vi nu var store, fik vi lov at blive alene tilbage i sommerhuset natten over til tirsdag eftermiddag.

Vores forældre kørte efter aftensmaden mandag aften og Jannie og jeg gik til stranden. Det var meget varmt i huset, nærmest trykkende og stranden var klart det bedste sted at opholde sig, så man kunne tage en kølende dukkert. Da klokken var omkring 22.30 var det ved at være mørk og vi gik hjem iseng.

Og så er vi så der, hvor Jannie lå i min seng, under mit lagen. temmelig skræmt af det tordenvejr,der var lige over os. Jeg var pludselig meget vågen, da jeg kom til at tænke på, at jeg absolut ingen tøj havde på. Jeg havde nået at se i min halvvågne tilstand da Jannie kom ind, at hun havde en kort, rød t-shirt og nogle trusser på. Regnen trommede på taget og der kom et par ret høje tordenskrald. Jeg aede Jannie på ryggen og prøvede at berolige hende. Hun duftede godt . Jeg kunne mærke varmen fra hendes krop nogle ganske få milimeter fra mig. Tordenen drev væk fra os.

'Det er drevet over og er på vej væk.' Sagde jeg beroligende til Jannie. Hun kigge op fra sit skjul.

*Du må undskylde, men jeg kan virkelig ikke lide torden. Tror du, der kommer mere?'

'Ved det ikke. Det regner stadig, men det er nok trukket over. Man bliver nok også mere skræmt, når man bliver pludseligt vækket.'

'Må jeg blive her lidt, til vi er sikker på, at det ikke kommer tilbage?'

Jannie rykkede lidt tættere på. Jeg havde egentlig håbet, at hun ville gå ind til sig selv, så jeg kunne få mine underbukser på og kommer over på toilettet. Istedet kunne jeg nu mærke, at min stive pik prikkede Jannie i maven. Hvis jeg prøvede at komme om på maven ville jeg komme endnu tættere på Jannie, for leg lå helt op ad værgen med ryggen til.

'Øh... Jeg øhhhh.' Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige, men Jannie kom mig i forkøbet.

'Sover du nøgen?' og uden at vente på svar: 'Må jeg se dig?'

Jeg havde aldrig set på Jannie som andet end en god ven og min kusine. Hun var egentlig ikke min rigtige kusine, men min farbror og hendes mor havde været gift siden vi var 2, så det min farbror, hun betragtede som sin far. Jeg havde da bemærket, at Jannie var blevet en ret pæn pige, og så virkelig godt ud i badebragt. Og nu lå jeg nøgen ved siden af hende og hun ville se på mig. Ligegyldig hvad, så trængte jeg voldsomt til at tisse, så hun ville nok få mig at se nøgen under alle omstændigheder. Det havde sat noget igang at ligge så tæt på hende, og hendes nysgerrighed tydede på, at hun også måske tænkte på det samme som mig.

'OK. Men det bliver lidt hurtigt, får jeg skal over og tisse.'

Jeg fjernede lagnet og Jannie stirrede ned på min meget stive pik. Det var lidt pinligt, men på samme tid var piger og sex noget, der fyldte meget. På et eller andet tidspunkt ville jeg jo gerne være nøgen med en pige. Jeg skubbede mig ud af sengen ved fodenden og fandt mine underbukser i en fart.

*jeg vil ikke være alene, hvis det begynder at tordne igen.' udbrød Jannie, der ellers havde været koncentreret om at kigge på mig. Hun hoppede ud af sengen. Vi gik ud i gangen og tog vores badesandaler på. Det styrtede stadig ned. Jeg åbnede døren og spurgte Jannie, om hun var klar. Så løb vi afsted over græsset. Det var meget vådt og glat. Pludselig væltede Jannie og gled hen af græsset. Jeg hjalp hende op.

'Er du ok?'

Jannie grinede og nikkede. Selvom der måske kun var 25 meter til huset, var vi drivende våde, da vi nåede frem. Jeg skyndte mig ud på toilettet. Da jeg kom tilbage, væsentlig mere afslappet, kigge jeg på Jannie. Hun lignede en druknet mus med hendes halvlange, lyse hår dryppende af vand og hendes t-shirt klæbende til kroppen. Hun var også blevet ret beskidt af sin glidetur. Min pik havde lagt sig igen, efter at jeg havde været på toilettet, men da jeg kigge på Jannie's bryster, som stod klar aftegnet under den våde t-shit, kunne jeg mærke den vokse igen.

'Du bliver nok nødt til at tage et bad,' grinende jeg til Jannie.

Hun kiggede ned af sig selv.

'Uhu.' Hun tøvede lidt og bed sig i læben. 'Jeg vil helst ikke være alene, hvis det nu begynder at tordne igen. Vil du... med i bad?'

Hun smilede på en måde der fik mig til at tro, at det nok ikke kun var torden, der gjorde, at hun inviterede mig med ind under brusere. Bruseniechen var rigeligt stor til at vi begge kunne være der. Hun havde set mig nøgen og jeg ville rigtig gerne se hende nøgen.

'Selvfølgelig vil jeg det. Tror du bare jeg ville efterlade dig helt alene?'

Nogengange, når jeg var nervøs, prøvede jeg at skjule det med en smart bemærkning. Jeg ved ikke, om Jannie gennemskuede det, men hun grinede genert. Vi stod lidt og kigge på hinanden. Så forsøgte Jannie at få den våde t-shirt over hovedet, hvilket åebnbart ikke var så nemt, men det lykkedes og jeg stirrede på hendes bryster. Det var store i forhold til, hvor stor Jannie var, syntes jeg. Så tog hun sine trusser af. Det var første gang jeg så en pige uden tøj i virkeligheden. Jeg havde set billeder, men ingen af de billeder jeg havde set havde lyst hår ligesom Jannie. Det hår, der var mellem benene var også lyst og det så ikke ud, som om der var så meget af det.

Jeg var helt optaget af at kigge på hende, så det var først da hun løb forbi mig ud i badeværelset, at jeg fik taget mine egne underbukser af og fulgte efter hende. Da jeg nåede ud, stod hun allerede under bruseren og strakte armene op mod vandet. Hun drejede sig lidt så hun havde siden til mig og hendes numse strittede lidt bagud. Hun var godt meget flotterer end jeg havde lagt mærke til. Jeg skyndte mig ind til hende. Vi stod så tæt vi kunne, uden at røre hinanden, men jeg kunne voldsomt godt tænke mig at røre.

'Skal jeg sæbe dig ind på ryggen?' Spurgte jeg.

'Det må du gerne.'

Jannie vendte ryggen og jeg begyndte at sæbe hende ind fra skuldrene og ned. Jeg forstsatte ned til hendes velformede numse, og hun protesterede ikke. Jeg arbejde mig lidt op igen for bevægede mig første til hendes sider og så frem om maven. Stadig ingen protester, da mine hender kom tættere på hendes bryster, men hendes vejrtrækning blev tungere. Da mine hænder gled op over hendes bryster, gispede hun og lænede sig så tilbage mod mig. Der var helt klart grønt lys til at kæle for hendes bryster. Jeg kunne næste ikke få nok og de blev i den grad sæbet ind. De var bare så bløde og lækre at røre ved.

Efter et stykke tid, hvor jeg var helt fortabt i hendes bryster, blev Jannie lidt utålmodig og ragte om bag ved sig. Hendes hånd fandt min pik, og nu var det mig, det gibbede i. Det var bare så meget bedre end hvis jeg rørte ved mig selv. Min ene arm var ligesom kommet i klemme, da Jannie ville om, så jeg fik den fri og førte den uden om hendes arm ned til hendes skridt: Jannies tur til at gispe. Selvom hendes bryster på sin vis var mere tiltrækkende, så var det også spændende at røre ved de bløde folder mellem hendes ben. Jeg vidste fra sexualundervisningen, at det var der, man skulle røre ved en pige, hvis man skulle tilfredsstille hende. Ikke at jeg tænkte på seksualundervisning på det tidspunkt. Det var mere instinkt.

Vi stod og udforskede hinanden under bruseren, stakåndede og ophidsede, indtil alt det varme vand var brugt og det pludselig blev meget koldt. Hylene og grinende fik vi slukket for det kolde vand og kom ud fra bruseren. Der regnede stadig ret meget udenfor.

'Hvis vi skal tilbage til vores værelser, kan det ikke betale sig at tørre os.' Sagde Jannie. 'Kan du huske, at vi legede i regnen uden tøj på, da vi var små?'

'Skal vi gøre det igen? Hvad er klokken egentlig?'

Få sex i dag

Vi kiggede på uret inde i stuen. Den var 5 minuter over seks om morgenen. Sommerhuset lå rimeligt afsides, så der var ikke nogen, der umiddelbart kunne kigge ind, men man viste aldrig, men på denne tid af morgenen var vi ret sikre på ikke at blive kigget på, specielt ikke i det vejr.

Vi gik ud i regnen, Jannie lidt foran mig. Hun vendte sig og vi omfavnede hinanden i regnen. Det var sådan et romantisk filmøjeblik. Jeg havde prøvet at kysse en pige før og enten havde Jannie også prøvet det før, eller også kom det bare naturligt for hende. Det føltes rigtigt, bortset fra at man fik regnvand i øjnene, fordi det regnede så meget. Vi gik over til annexet og prøvede at dryppe af i gangen. Jannie havde den største seng, så vi gik efter hendes værelse.

Halvvåde væltede vi om på sengen. Jannie var mindst lige så målrettet som jeg var og hendes hænder var øjeblikkeligt i mit skridt. Vi lå på siden og spredte vores ben så meget som muligt for at give den anden plads til at røre. Det var spændende at røre og dejligt at blive rørt ved. Vi tørrede relativt hurtigt, bortset fra, at der blev ved med at være meget vådt i Jannies skridt. Vi udforskede med vores fingre, ophidsede med blussende kinder og blanke øjne i lang tid. Det var rart trygt at gøre det her med Jannie. Vi kendte hinanden og stolede på hinanden. Vi kunne holde på hinandens hemmeligheder.

Et af de bedste billeder jeg havde set til brug for at stimulere fantasien, når man skulle tilfredsstille sig selv - og det gør teenage drenge ofte - var en pige, der lå med spredte ben og blev slikket mellem benene af en mand. Jeg syntes, det så vildt ophidsende ud, og jeg havde drømt om at prøve det. Tanken var måske ikke så bevidst på det tidspunkt, men jeg var begyndt at kysse Jannies bryster og bevægede mig langsomt ned derfra. Jeg kyssede mig ned over hendes mave og kildede hendes navle med min tungespids. Jannie lå og kiggede ned på mig, forventningsfuldt og måske lidt spændt. Da jeg nåede hårgrænsen, flyttede hun lidt på sig for at give mig plads imellem hendes ben.

Jeg kyssede første på og omkring læberne. Håret var i vejen, så jeg stak tungen i de bløde folder mellem læberne. Jannie udstødte et lille, overrasket hvin da min tunge gled op mellem læberne og ramte den lille knop.

'Hvad gør du?' spurgte hun med en nervøs og let kortåndet fnisen

'Jeg slikker dig. Kan du lide det?'

Jeg lod tungen cirkle om den lille knop et par gange.

'Jo men... Uhm. Bare bliv ved. Det er rigtig godt.'

Det gjorde jeg så. Jeg blev ret optaget af det, især fordi jeg kunne mærke Jannie blive mere og mere ... anspændt måske eller koncentreret. Jeg kunne være blevet ved længe endnu, men pludselig stønnede hun højere og mere gennemtrængende end tidligere og kort efter skubbede hun mit hoved væk.

'Ikke mere.' gispede hun.

Vi lå lidt og kyssede indtil Jannie skubbede mig om på ryggen.

'Hvor meget kommer der ud, når du kommer?' spurgte hun?

'Det ved jeg ikke rigtig. Ikke så meget.'

'Hvordan gør jeg?'

'Put din hånd rundt om og så kør op og ned.'

Jannie prøvede.' Er det for hårdt?'

'Nej, det er fint.'

'Jeg vil gerne se, når det kommer ud.'

Indtil nu havde vi rørt ved hinanden for føle og finde ud af, hvordan hinanden føltes og hvad der ophidsede den anden og en selv. Nu prøvede Jannie meget bevidst at få mig til at komme. Hun gjorde det ret godt. Jeg krammede hendes bryster mens jeg prøve at holde den lidt længere, fordi det føltes så godt. Til sidste kunne jeg ikke mere og Jannie fik sit show. Hun holdt min pik rimeligt lodret så jeg skød lige op i luften og ned på min mave, og hendes hånd og arm.

'Det var du ret godt til,' pustede jeg.

'I lige måde. Der kom ret meget, synes jeg.'

Vi lå lidt og sundede os. Klokken var pludselig 9 og vi var sultne. Det styrtede stadig ned, så vi blev enige om at putte vores tøj i en plastikpose of løbe nøgne over i huset igennem regnen. Uden at falde denne gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.